|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
18.11.2007 9:01:07   
Yasminka
Živjo punce!
Danes smo spali do 7.30 user posted image user posted image user posted image . Ponavadi naju naša punčka zbudi že ob 6.00 user posted image , no danes naju je pa pustila spat. Zdaj pa uživa v živ-žavu. To je moja naljubša oddaja - takrat lahko v miru spijem user posted image .
lex - Kako luštna sončka imaš. Prava cukerčka. Upam, da si že bolje, brez glavobola in brez vročine user posted image .
AnjaPH
- ne se preveč sekirat zarad user posted image . Tudi moj ni nikol nič prebral o nosečnosti. Sem ga pa vsako jutro seznanjala v katerem tednu sem, koliko velika je pikica.... No zdaj me je spet začel spraševatuser posted image . Se pa očki bolj aktivirajo, ko začne dete skakat v trebuščku in seveda, ko pride na svet.
Zdaj grem pa prat, likat. in razmišljat o tem kaj bom kuhala. Ima moja soseda jutri PDP, pa smo ju z možem povabili na kosilo in sladico (jabolčno pito)
Uživajte v nedelji

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 626
   [Brisano sporočilo]
18.11.2007 10:18:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Yasminka)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
18.11.2007 10:40:08   
Zvezdica
prej sem pozabila napisat, da imam prvi pregled 12.12.O7 ob 13.30 user posted image user posted image user posted image

LP Zvezdica

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 628
18.11.2007 12:08:59   
suzugov
živjo.
danes pa ne vem, kaj mi je. že zbudila sem se tako otožna in žalostna. pa ne vem, kaj mi je... kr nč se mi ne da govorit. moj se pa tako trudi in skače okol mene, da bi me spravil v slabo voljo, da mi gre že na živce... ne vem. mogoče je vreme, al kaj? kr ne morem si pomagat.. popoldne se dobim z dvema puncama, da še neki za študij skup nardimo, pa bi najraje odpovedla: prvič zarad vremena (ko sneži, se je tk fajn pod odejo zavit) in drugič, ker sm take čudne volje...
razveselilo me ni niti to, da sem od dragega dobila zajtrk in kosilo, pa še po bajti je neki pospravljala... zdej pa tud on leži ko ena crka - po moje je obupal, ko sem js čist brez volje in ve, ali je on kej kriv...

kaj pa vam pomaga, ko ste v takem stanju...

Zdaj imam dva angelčka, ki pazita name...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 629
18.11.2007 12:10:03   
suzugov
ojoj - napaka: poskuša me spravit v dobro voljo...

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 630
18.11.2007 14:31:33   
Anonimen
Suzugov - nikar se ne sprašuj, zakaj si slabe volje in si enostavno pusti biti slabe volje. Saj nikjer ne piše, da moramo biti nosečnice kot energizer bunnyi user posted image
Sama sem to sprejela na tak način in če sem res čemerna si pustim biti čemerna in grem na masažo ali pa zapravljat user posted image  Vsak ima svoj vzvod user posted image  Morda ti bo pasalo brati knjigo ali reševati križanke...ogled filma...morda nič od tega user posted image  
Pomembno je le to, da se ne sprašuješ zakaj si slabe volje - pač si. Morda bo jutri ali čez dva dni, ko se zbudiš, vse v trenutku bolje user posted image

Če te razveseljuje sneg (kot mene), zakuri kamin (če ga imate), skozi okno opazuj sneženje ali se odpravi s svojim na sprehod po snežinkah user posted image  
Dobra "joga" je tudi peka piškotov ali palačink user posted image

(odgovor članu suzugov)
  Neposredna povezava do sporočila: 631
18.11.2007 18:21:25   
tincy82
Lep pozdrav vsem nosečkam!
Upam da ste v redu, jaz sem zelo v redu in se še ne počutim nič user posted image . Edino prsi mam mal povečane in boleče, drugega pa še nič. Mal sem vas brala za nazaj: kako bova povedala staršem še ne veva točno, najprej bi rada počakala na prvi pregled pri G, da bomo prepričani da je vse v redu, nato bova pa povedala. Verjetno tako kot večina nas, ki smo julijke in imamo to srečo - ko se bomo za Božič obdarovali. Bova v darilo naštimala kaj zraven. Punce, me zanima a se tiste majčke z različnimi napisi dobijo samo v lj? ( v popku, al kako se imenuje trgovinauser posted image ) Opazila sem tudi da ste govorile o slabostih, jaz jih zaenkrat še nimam, vsaj zjutraj ne, kar je full v redu, saj bi verjetno v službi kaj porajtali. Me pa včasih zvečer ko sem v postelji daje slabost.
Za konec imam še eno prošnjo, zanima me, če mi lahko katera ki je že dala skozi prvi pregled pove kako približno izgleda? Ali je potrebno lesti na ginekološko mizo, al kako? Glede tega sem še full nerazgledana, bi pa rada vsaj približno vedela kaj me čaka.
Hvala!!

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 632
18.11.2007 18:55:52   
Tinky
tincy, par strani nazaj je lunica opisala prvi pregled pri g (vaginalni), mal prečekiraj.
Majčke z napisom dobiš tudi drugod, ne samo v Lj, vem da jih imajo v Kopru.

Jaz sem danes prav user posted image , čist brez volje in komaj čakam, da se dan konča.

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 633
18.11.2007 19:14:42   
Balonchy
Pozdravljene čvekice...

Tinky, jaz sem pa danes tolk naspidirana, da me bo kar razneslo...  user posted image

Edin kr me mal "žalosti" - pada snegec, jaz pa letos ne bom NIČ smučala! Ubijala bi za smučanje! user posted image user posted image user posted image
Ampak za našo bebico bomo vse potrpeli! user posted image

Lep večer še naprej...
Jaz grem mal pojest... LAKOTAAAAA! user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 634
18.11.2007 19:19:35   
Tinky
Ke lepo, vi imate sneg, tle pri nas je blo sam mrzlo in škifooo.
Sem mojmu predlagala, da se greva sankat na Kalič, pa me je samo malo čudno pogledal in si mislil svoje.
Uffffa, sej vem...je boljše, da grem spat!!!!! Sem tečka nosečka user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 635
18.11.2007 19:19:39   
Zvezdica
Oj Tinky, smem vprašat kakšne majčke, morda z kakšnim napisom prihajam julija, kaj takega?

Uh to bi bil hec:):):)

Kar se pa razpoloženja tiče sem pa ena velika TEČNOBA!!!!

i belive i can fly....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 636
18.11.2007 19:20:55   
Tinky
Zvezdica, ja tak stil majčke, "pridem julija" ali pa "boy or girl?"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 637
18.11.2007 20:50:18   
suzugov
tole je link do teh majčk...  http://nosecnice.moj-album.com/, e-pošta: nalepkice@gmail.com. ima kr neki dobrih idej...

tudi midva sva se odločila, da bova ožjim (v kolikor me še ne bodo pogruntali) povedala za božička... ampak moja mama že ve...

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 638
18.11.2007 20:52:46   
suzugov
in takele oz. podobne majčke si bova dala nadit... jupiii! komi čakam, da svet zve za najinga user posted image ....

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 639
19.11.2007 7:59:59   
lex

user posted image

najsi PDP 2.7.08 (1user posted image ) pregled 19.12.07
 mis PDP 3.7.08 (2user posted image )
 Katy/o/ PDP 4.7.08 (1user posted image ) pregled 4.12.07
Anja PH PDP 4.7.08 (1user posted image ) pregled 22. 11.07
 lunica 24 PDP 5.7.08 (1user posted image ) pregled 26.11.07
lex PDP 7.7.08 (3user posted image ) pregled 21.11.07
Nasara88 PDP 7.7.08 (2 user posted image ) pregled 29.11.07
claude PDP 7.7.08 (1user posted image )
jerebica PDP 7.7.08 (2user posted image ) pregled 27.11.07
KKmts PDP 8.7.08 (1user posted image )
 Tinky PDP 8.7.08 (1user posted image ) pregled 22.11.07
Mojcej PDP 8.7.08 (2user posted image ) pregled 21.11.07
maja 24 PDP 9.7.08 (1user posted image ) pregled 20.11.07
Petra PDP 9.7.07 ali 10.7.08 (2user posted image )
Juno PDP 10.7.08 (1user posted image )
*Angelina* PDP 12.7.08 (1user posted image ) pregled 21.11.07
nanka PDP 12.7.08 (4user posted image ) pregled 21.11.07
_rebeca_ PDP 12.7.08 (1user posted image ) pregled 22.11.07
ilitac PDP 12.7.08 (3user posted image ) pregled 27.11.07
Motoristka PDP 13.7.08 (1user posted image ) pregled 23.11.07
zarjica PDP 15.7.08 (1user posted image )
CIPRESA PDP 15.7.08 (2user posted image )
Balonchy PDP 15.7.08 (1user posted image ) pregled 10.12.07
lavita* PDP 15.7.08 (2user posted image ) pregled 19.11.07
Hruška debeluška PDP 16.7.08 (1user posted image ) pregled 20.11.07
andras PDP 17.7.08 (1user posted image )
kenya PDP 17.7.08 (2user posted image )
anonimmna PDP 20.7.08 (2user posted image )
tincy82 PDP 20.7.08 (1user posted image )
lindy PDP 20.7.08 (1user posted image )
suzugov PDP 20.7.08 (1user posted image )
Yasminka PDP 22.7.08 (2user posted image ) pregled 7.12.07
Zvezdica PDP 24.7.07 (2user posted image ) pregled 12.12.07
papir ? (1user posted image ) pregled 19.11.07
s@nny?

Evo seznam, če kaj manjka, je narobe ali se želite dodati mi javite.

Papir in Zvezdica dobrodošliuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 640
19.11.2007 8:07:12   
lex
Tako, moj glavobol je sicer opustil in sem včeraj CEL dan preležala. Moji trije sončki so bili pravi sončki, so stanovanje pospravli, vse posesali, taščica je kuhala kosilo,..... danes sem pa že spat v pogonu. Morem Aleksa k zobozdravniku peljat. Upam, da ne bo jokal, hvalabog ma samo pregled, v petek pa še Alina, čeprav še nima zob. Korošice: v Dravogradu je zobozdravnica za otroke od 0-3 let, ki je SUPER in skoraj nič zakoplicirana, ko boste rabile tel. št. mi javiteuser posted image

seznam je popravljen in dopolnjen, tako da lahko začnemo držati pesti za vse, ki imajo preglede ta teden. začne pa lavita*

Balonchy tud jaz bi ubijala za smučanje. Sem mela že sezonsko naročene, pa sem jih komaj prepričala, da je ne bom imela (jo jemljem prek SK in jih pobira moja mami, pa sem ji rekla, da za tistih 5x ko bom šla smučat menda ja ne bom mela karte, jo bom že kupla, pa je bla malo skeptična, ampak pol se je le vdala). Se grem pa definitivno sankat z Alino na Kope. Imamo novo 4 sedežnico, ki je pa še videla nisem. No nas bo toliko, da bomo zasedli 2 sedežauser posted image user posted image user posted image user posted image
nič grem pospravljat, ker po večerji se pa mojemu ni več ljublo pospravljat.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 641
19.11.2007 9:29:49   
Anonimen
Dobro jutro...

Samo to bi rada povedala....kateri klinčevi pametnjakovič je nosečniške slabosti poimenoval kot JUTRANJE!user posted image user posted image user posted image user posted image Meni se bo zmešalo...cel dan mi je slabo, laufam na sekret, da bi se skozlala, ven pa nič ne gre. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še mojega dvoletnika moram rihtat.

Men se bo zmešalo, ampak dobesedno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako naj si pomagam? Saj dam takoj kaj v usta, predvsem kruh in malo sira, ko začutim slabost, ampak to se non stop ponavlja, zvečer sem pa tako čisto adijo.

Eh, saj vem, da jamram, pa vem, da bo minilo, saj je to že moja druga nosečnost. Pri prvi sem rekla, da nikoli več, tako me je matrala slabost....Ampak je seveda želja po otroku prevagala.
Samo, ko bi si vsaj lahko malo oblažila vse te muke, pa še v službi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Eh....

LP, Petra

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 642
   [Brisano sporočilo]
19.11.2007 9:35:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 643
19.11.2007 9:36:12   
lex
anonimna se ti pridružujem. Meni pri prvem ni blo nič, pri ta drugi mi je bilo pa zvečer tako slabo, da sem jaz dremala na kavču, Aleks je pa risanke gledal menda po 3 ure skup, ker jaz nisem bla zmožna ničesar. Najbolj srečna sem bla ko je reke, da gre k babici. 
no sedaj mi je pa po malem slabo ves dan. bruhat mi ne gre, kave sploh e smem navohat, kaj šele pit (prej sem jo vedno lahko) saj do božiča zdržimo pol bo pa bolje.

Daj povej kdaj imaš PDP, da te dam na seznam (sem te zgleda po pomoti zbrisalauser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 644
19.11.2007 10:49:00   
Anonimen
Petra PDP 9.7.07 ali 10.7.08 (2 )

Sem že na seznamu. user posted image

Ja, saj vem, ampak morala sem se mal razkurit, ker je bilo včeraj res katstrofalno. user posted image Ampak vem, da bo minilo. user posted image
Sem pa vesela, da nisem edina....user posted image user posted image user posted image user posted image Hecam se, no. user posted image

LP, Petra

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 645
19.11.2007 11:23:06   
Nasara88
Dobro jutro punceuser posted image

Vidim, da te slabosti ne jezijo samo meneuser posted image user posted image user posted image Pa trebuščki že tudi rastejo oz. hlače tiščijouser posted image

Danes jih ima kar nekaj pregled. Joj že komaj čakam, kakšne bodo novičke o user posted image
Moj pregled je sicer komaj 29.11., vendar sem včeraj zvedela, da mi bo svakinja preko vez najverjetneje uredila en ultrazvok tako na črno verjetno še ta teden user posted image user posted image user posted image Bom poročala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 646
19.11.2007 11:42:27   
jerebica
hallo nosečke, 

dans se tud jaz oglašam, ker sem doma s sinkom, ki je celo noč bruhaluser posted image ( namesto mene)user posted image

Jaz sem nekako ugotovila, da če vzamem folno kislino zvečer lažje preživim dan. Tak da upam da je to to in mi nebo več takooooo zeloooo slabo.

Sicer pa tudi meni se že trebušček veča, in moja šefica ki še ne ve zakaj, kar naprej uletava k men in mi razlaga o raznih shujševalnih zadevah, in uspehih nekaterih. Tak da mislim da bo tole v službi še kr hec.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 647
   [Brisano sporočilo]
19.11.2007 11:55:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 648
19.11.2007 13:34:34   
lavita*
Ojla punce!

Jz sem s pregelda. Zvedela sme da je vse ok. Sicer sem verjetno malo kasneje zanosla tak, da kak teden je manj velika pikica kot pa je po izračunih. Imela sem tudi UZ, in je tma videla da je res ša samo pikica, tak da naslednjič se bo kaj več videlo. Dala sem še vodo. Vse ostalo pa naslednjič.
Mi je pa dans cel dan slabo. Gre mi na bruhanje, sam ven pa ne gre nič. Pa sem ji to povedala, samo je ni kaj dosti ganilo. Ne vem kako bom šla jutri v službo, če se bo nadaljevalo. Danes me še glava tak hudo boli, da sem mogla najprej malo zaspat.
Če ne bo bolje bom šla jutri kar k svoji osebni zdravnici, da me da na bolniško. Saj to menda lahko. Taka ne morem hodit v službo, glede na to,d ase itak 1,5uro vozim v eno smer.

Naslednji pregeld imam 18.12.07.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 649
19.11.2007 14:02:18   
Motoristka
Hojla!

Kako ste?
Jaz sem danes šla ob 10 uri dati kri za beta hcg in mi reče, da naj pridem jutri, ker vzemajo samo do 9.30....in potem jim rečem, da sem bila prejšni torek ob 13.30 in so mi vzeli...pa reče, da neuser posted image ..sem mislila, da jo bom nekam "floknila".....bo jutri treba bolj zgodaj vstati...madona sem bila jeznauser posted image !In potem mi še reče, da bom čakala na izvide 3 dni, pa sem ji rekla, če je pri sebi-saj vem, da sem tečn...samo ne morem pomagatiuser posted image ...še zdaj ko se spomnim, mi zavre kri....

grem nekaj pojest...danes bi jedla samo meso

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......