|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo decembra!
19.11.2007 16:07:39   
miš
nf - še sreča da res obstajajo otročki okrog nas, katere lahko crkljamo.... sej vem,da bo minil ta
beden občutek. Hvala za razumevanjeuser posted image

maša82 - pa sem se res nasmejala.... Bi rabla kar ves čas zraven sebe računalnik in vas, da bi mi
bilo lažje ko pride trenutek slabosti...

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 276
19.11.2007 16:36:05   
Erin
                    user posted image user posted image   user posted image

user posted image DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: user posted image

xx.12. - nena22
xx.12. - murkica
xx.12. - neyka7

xx.12. - byanca
xx.12. - sunny24

01.12. - anonimna user posted image

01.12. - polaris
01.12. - bilka
01.12. - lejla007
03.12. - Tinca16
04.12. - anonimna user posted image
04.12. - Lučka25

05.12. - bumbum
05.12. - tinkamiška
05.12. - HEL36
05.12. - Veki_222
06.12. - anonimna J
06.12. - zorica
06.12. - miš
06.12. - maša82
06.12. - metir
07.12. - nicnic
07.12. - Lorencia

08.12. - Detece
08.12. - jakoLUlana
09.12. - astrea
10.12. - Neža7
10.12. - waiting
11.12. - maska
11.12. - cleopatra
12.12. - trinity22
13.12. - majči22
14.12. - anonimna
14.12. - anonimna user posted image
15.12. - Serendipity 
16.12. - Muca83
16.12. - fairy
16.12. - nf
18.12. - naja***
28.12. - ajat
30.12. - Lea2007

user posted image Zveste navijačice:user posted image
  • Serendipity
  • Mihi78
  • Darja30
  • Erin
  • LuNa73
  • Sun71
  • sandra74
  • spelka12
  • ledenka
  • Talika81
  • pikapoka2
  • soncek33
  • Sash
  • K_a_t_j_a
  • trma79
  • varci
  • Lidija_21
  • TamaraJ
  • Arual
  • Lunica24
  • jazzz27
  • naja***
  • kleja
  • vita80
  • Taly
  • oktavija
  • bučkabb

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 277
19.11.2007 17:14:10   
bumbum
Čau, bejbe! Eto, sem vam dolžna porčilo iz neplodnostne ambulante: dr. pravi, da sem zelo lepo reagirala na Klomifen, ampak z njim ne bomo več nadaljevali, ker pač kljub dobri reakciji, ni "dal" nosečnosti.Zato v naslednjem ciklu(če dobim M do 5.12, če jo dobim pozneje, pa štartamo v januarju, ker imajo vmes dopuste) začnem s špikanjem user posted image user posted image user posted image . Se bojim kot hudič križa. Aja, po špikanju pa še na IUI-inseminacija(če v prvo ne rata, bomo to ponovili še dvakrat).......nisem pričakovala takega nadaljnjega poteka(sem mislila, da greva na čakalno listo za IVF), sem pa vesela, da ne bomo eno leto samo čakali na umetno. Tak, da punce.......dajte mi pomagat pri navijanju, da če že mora M prit, naj pride pred 5.12.!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 278
19.11.2007 17:55:48   
lučka 25
bumbum, naj user posted image  sploh ne pride in naj bo raje user posted image user posted image . Če pa že, naj bo pa res vsaj 5.12. Upam, da vama potem vsaj pri IUI uspe v prvo. user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 279
19.11.2007 18:07:11   
bumbum
Hvala, Lučka! Prava lučka si! Drugače pa nič kaj več ne zaupam tem IUI-jem, sem bla že trikrat razočarana.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 280
19.11.2007 18:37:26   
monikap
Punce a me daste na seznam mojeuser posted image ne pričakujem 7.12.
bumbum tvoja pa če že mora priti naj pride do 5.12.da ti praznike polepša uspešen IUI.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 281
19.11.2007 19:42:12   
ajam27
Pozdravček!Se pridružujem še jaz.

Sem se odločila, da se bom vsaj deloma prepustila prazničnem načrtovanju in vzdušju in malce poskušala odmisliti user posted image . Upam, da se bo v tem času kaj prijelo in to bo najlepče darilo...Pa naj mi user posted image  prinese MIklavž, Dedek mraz, parkeljni, štorklja ali pa zobna miška-kdor koli.
Se mi zdi, da se bo pavzica kar prilegla po vsem tem seštevanju in odštevanju plodnih dni, jemanju tablet in pričakovanju, da zagledam user posted image user posted image .
user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 282
19.11.2007 19:46:06   
Erin
bumbum - upam da user posted image ne srečaš več(no, vsaj 1 leto)user posted image !!!
Jaz navijam da ti miklavž, božiček ali dedek mraz prinesejo majceno pikicouser posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 19.11.2007 19:48:47 >

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 283
19.11.2007 19:53:33   
Erin

user posted image user posted image   user posted image

user posted image DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: user posted image

xx.12. - nena22
xx.12. - murkica
xx.12. - neyka7

xx.12. - byanca
xx.12. - sunny24
xx.12. - ajam27

01.12. - anonimna user posted image

01.12. - polaris
01.12. - bilka
01.12. - lejla007
03.12. - Tinca16
04.12. - anonimna user posted image
04.12. - Lučka25

05.12. - bumbum
05.12. - tinkamiška
05.12. - HEL36
05.12. - Veki_222
06.12. - anonimna J
06.12. - zorica
06.12. - miš
06.12. - maša82
06.12. - metir
07.12. - nicnic
07.12. - Lorencia

07.12. - monikap
08.12. - Detece
08.12. - jakoLUlana
09.12. - astrea
10.12. - Neža7
10.12. - waiting
11.12. - maska
11.12. - cleopatra
12.12. - trinity22
13.12. - majči22
14.12. - anonimna
14.12. - anonimna user posted image
15.12. - Serendipity 
16.12. - Muca83
16.12. - fairy
16.12. - nf
18.12. - naja***
28.12. - ajat
30.12. - Lea2007

user posted image Zveste navijačice:user posted image
  • Serendipity
  • Mihi78
  • Darja30
  • Erin
  • LuNa73
  • Sun71
  • sandra74
  • spelka12
  • ledenka
  • Talika81
  • pikapoka2
  • soncek33
  • Sash
  • K_a_t_j_a
  • trma79
  • varci
  • Lidija_21
  • TamaraJ
  • Arual
  • Lunica24
  • jazzz27
  • naja***
  • kleja
  • vita80
  • Taly
  • oktavija
  • bučkabb

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 284
19.11.2007 19:55:11   
bumbum
Hvala, pike moje! Ste pravi sončki in lučke.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 285
19.11.2007 21:23:50   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

Ledenka, sem tud to že gledala pa nisem našla nobene trgovine kjer bi lahko kupila mikroskop....a ti mogoče veš za katero?

Mašika, danes sem se v intersparu spomnla na tebe... imajo mikrokop... stane pa okol 40 evrov... pa ma še zraven neke stvari za na računalnik... sej nisem kej dost gledla k ni blo cajta... sam sem pa si napisala v mobi da morem ti to napisat....user posted image  Kaaaaaaaaaaaaaaaaak sem jst fajnnnnnnnnnnnnn, a ne!?user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 286
19.11.2007 21:26:11   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

Čau, bejbe! Eto, sem vam dolžna porčilo iz neplodnostne ambulante: dr. pravi, da sem zelo lepo reagirala na Klomifen, ampak z njim ne bomo več nadaljevali, ker pač kljub dobri reakciji, ni "dal" nosečnosti.Zato v naslednjem ciklu(če dobim M do 5.12, če jo dobim pozneje, pa štartamo v januarju, ker imajo vmes dopuste) začnem s špikanjem user posted image user posted image user posted image . Se bojim kot hudič križa. Aja, po špikanju pa še na IUI-inseminacija(če v prvo ne rata, bomo to ponovili še dvakrat).......nisem pričakovala takega nadaljnjega poteka(sem mislila, da greva na čakalno listo za IVF), sem pa vesela, da ne bomo eno leto samo čakali na umetno. Tak, da punce.......dajte mi pomagat pri navijanju, da če že mora M prit, naj pride pred 5.12.!

Hej, ti pa si pridna s poročanjem! Jst navijam, da je ne bi blo ne 5.12 in še kr ene par mescev naprej ne.... tak da veš!!!!! user posted image  

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 287
19.11.2007 22:26:46   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: maša82

Ledenka, sem tud to že gledala pa nisem našla nobene trgovine kjer bi lahko kupila mikroskop....a ti mogoče veš za katero?

Mašika, danes sem se v intersparu spomnla na tebe... imajo mikrokop... stane pa okol 40 evrov... pa ma še zraven neke stvari za na računalnik... sej nisem kej dost gledla k ni blo cajta... sam sem pa si napisala v mobi da morem ti to napisat....user posted image  Kaaaaaaaaaaaaaaaaak sem jst fajnnnnnnnnnnnnn, a ne!?user posted image

ja in, a si mi ga kupla, al ne?!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 288
19.11.2007 22:27:35   
Fargesia
Bumbum, sej sva še zmenjeni za skupno odpiranje darila od miklavža, a ne?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 289
19.11.2007 23:19:17   
fairy
bumbum - nič se ne sekiraj, po mojem te ima miklavž že na seznamu, da dobiš + za darilo.

Če pa slučajno ne bo imel + zate bo pa zagotovo božičku naročil user posted image  - upam, da sta zanesljiva dedca ta miklavž in božiček...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 290
20.11.2007 1:25:37   
naja***
bumbum tudi jaz ti želim en velik +user posted image ,tudi pri meni je bilo nekako tako,no jaz sem šla na odstranjevanje pregrade,in so mi rekli da če user posted image ne bo do 10.12.bomo pregrado odstranili šele februarja-šok,tako kot sem si takrat želela user posted image si je nisem še nikoliuser posted image ,če bi pa vmes zanosila bi verjetno spet imela ss....no in moja psiha je bila na podnu,živčna sem bila ko user posted image ,in je zaradi tega verjetno ni bilo,zato ti svetujem(pa vem da verjetno to poslušaš od vsakega) da se sprostiš-vem da je težko....čim manj misli na to,ker živčki včasih naredijo najhujše.....res pa upam da se ti pokažeuser posted image user posted image ....bom držala pesti...pa še nekaj ,koliko časa pa si bla na klomifenu...samo 3 mesece?ker pri meni po 3 mesecih jemanja ni bilo nobenega učinka,tako da mislim da me čaka isto-špikanjeuser posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 291
20.11.2007 7:26:34   
murkica
Danesa vam bom pa jaz skuhala eno user posted image  ali pa čajčka, kar vam je pač lubše.

Sem vas prišla smao na hitro pozdraviti, ker danes sem namreč v službi, pa da ne bo kdo kaj posumil, ker sem na temu forumu.

Upam, da boste čim lepše preživele dan.

LP

Murkica 

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu naja***)
Neposredna povezava do sporočila: 292
20.11.2007 9:13:34   
maska
murkica hvala za user posted image . je bla ful dobra.

vsem decembrskim borkam user posted image  za dobre novičke. Tko k ste že vse napisale nej bo december res čarobni mesec in mesec obdarovanj ter naj nam prinese naše težko pričakovane pikice.

Lp, M.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 293
20.11.2007 9:33:26   
miš
Ojla punce!

Zdej me je pa mal panika, ko berem tole o klomifenu in špikanju. Jaz sem namreč tudi na klomifenu, prvi krog ni bil uspešen. Čeprav mi je ginekologinja rekla, da sem lepo reagirala na klomifen, uspeha pa nobenega. V četrtek imam pregled, pa bomo videli kaj se dogajauser posted image . A to pomeni, da je naslednja postaja špikanje? Mi lahko katera kej več napiše o tem? Rajš prej izvem, pa da se mal pripravim, da me ne bo pol kap zadela....

lp

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 294
20.11.2007 10:39:56   
ledenka
hej hoj, pa sem padla k vam user posted image  sicer sem žalostna, da se je user posted image  prikazala, pa vesela, da jo bom še naprej odganjala v taki fajni družbi user posted image  

Erin, me zbrišeš prosim iz navijačic in me daš na... mah, sej ne vem... 21.12., najbrž. čeprav ta ciklus je bil kar 33 dni, pol pa vohaj, kdaj in kak user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miš)
Neposredna povezava do sporočila: 295
20.11.2007 10:41:53   
ledenka
miš, kako si lahko lepo reagirala na K, če ni foliklov? user posted image  naslednja postaja je običajno špikanje, v kaki kombinaciji, ti bodo pa bolj "narkomanke" vedele povedat user posted image  itak ma vsaka drug koktejl

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 296
20.11.2007 10:51:21   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

hej hoj, pa sem padla k vam user posted image  sicer sem žalostna, da se je user posted image  prikazala, pa vesela, da jo bom še naprej odganjala v taki fajni družbi user posted image  

Erin, me zbrišeš prosim iz navijačic in me daš na... mah, sej ne vem... 21.12., najbrž. čeprav ta ciklus je bil kar 33 dni, pol pa vohaj, kdaj in kak user posted image

oooouser posted image user posted image user posted image , pa ful sem te spremljala! Pa glih ti s tako trdo voljo user posted image ! Se pravi, da pri tebi definitivno nosi BOŽIČEK!!!!!! (mogoče pa MIKLAVŽ, v času O). Darilo ti pa izroči Dedek Mraz. user posted image
Tako, da pridno na delouser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 297
20.11.2007 10:54:48   
ledenka
jazzz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala! sam se bojim, da se bojo moji jajčniki spravli na kako zimsko spanje... ker to nardijo januarja in februarja, vsaj letos so user posted image  pa ni, da bi jih človk budil user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 298
20.11.2007 10:55:21   
jana84
Midva pa M ne pricakujeva 14.decembra...Tako, da bi se kar vpisala na seznam...user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 299
20.11.2007 10:57:24   
miš
ledenka - o seveda so bili folikli in to kar nekaj.... Ampak zanosila pa kljub temu nisem. Zato ponovno jem klomifen in imam ponovni pregled. Če še vedno ne bo nič, me zanima kako naprej.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.