|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
20.11.2007 7:44:54   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Dajte mi povedat, tiste, ki mate pralni stroj, ce ste zadovoljne z njim.

pomoje da ga mamo kr vse, razen če katera ob potoku pere user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kolk si me zdej nasmejala.
Verjetno si mislila sušilni stroj. Jaz ga imam, Bosch-ovega, sem ful zadovolna. Ga imam pa isto enega na drugem, pa vmes je tista nosilna polica al kako se ji reče in naše ima še tako poličko da se ven izvleče da zlagaš gor perilo npr.
Če te bo zanimal ti lohk slikam in slike pošlem.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
20.11.2007 8:07:11   
siskamiska
če se želiš malo nasmejat KLIKNI

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
20.11.2007 8:14:16   
tini6
Dobro jutro vsem! Mi smo se prav lepo naspali, Špela pa še zdaj spiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3928
20.11.2007 8:29:36   
bačko
Midve sva se zdaj najedle.Zdaj bom probala če bo Žana zaspala potem pa grem malo pospravljati.Moram pa pohvaliti moža.Vsak dan ko pride ima Žano in se z njo ukvarja.Pa čeprav je utrujen.Do osme ure jo ima potem pa jo da še spat.Pravi cuker je!user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
20.11.2007 8:29:51   
baja*
jutro ;)

da se pohvalim, mali že drugo noč spi kot polhekuser posted image , danes se je zbudil samo 1x, ob 2 in potem zjutraj ob 7user posted image . No on je še nazaj zaspal, jaz pa sem se vstala, se najedla in uštimala pa še je ostalo časa, da sem lahko na RR skočlauser posted image . Zdaj me je pa strah, da ne bo šlo spet vse navzdol, ko sem ga tak lepo pohvalilauser posted image . Kak se paše naspatuser posted image  user posted image  user posted image

kapica mi tud imamo pralni strojuser posted image . No pa sušilnega tudi (zanusi) in sem zadovoljna z njim.user posted image
siskamiska sem se htela malo nasmejat, pa ne gre kliknetuser posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
20.11.2007 8:32:19   
siskamiska

če se želiš malo nasmejat KLIKNI

user posted image user posted image user posted image  

a bo ratal?

Neposredna povezava do sporočila: 3931
20.11.2007 8:36:55   
tini6
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Kak se paše naspatuser posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se strinjam

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
20.11.2007 8:41:59   
bačko
Mi smo pa ob 6.00 vstale.
Povejte tiste, ki ste imele krst kaj ste oblekle svojim otročičkom?Sem gledal za Žano oblekice pa so preveč načičkane.Pa naša ni ravno ljubitelj oblekic.Sem ji že dvakrat oblekla oblekico ko smo šli na obisk in je obakrat jokala kot nora.Ko pa sem ji dol dala oblekico je bilo pa uredu.user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
20.11.2007 8:43:38   
tini6
Ha, ha, ha, ha! Ful dobr!

Neposredna povezava do sporočila: 3934
20.11.2007 8:46:43   
nia30.6
dobro jutro mamice!
ojoj, vse se tak hvalite, pri nas gre pa iz dneva v dan na slabše, oz. iz noči v noč!user posted image
zaspal je šele ob 22, se zbudil ob 00.00 pojedel, od takrat pa nič spanja! 2 uri je jokal user posted image user posted image user posted image kot da ga iz kože dajemo, pol je pri meni zadremal, sem ga hotela dat v posteljico, da se še jaz malo naspim,spet jok, in tak vse do 6!šele zdaj proti jutru sva malo potegnila!pol pa sva se še z mojim skregala,user posted image ker zakaj ga jaz ne nosim če gre on v službo!!!(kot da jaz zjutraj grem živat v toplice!)
skratka počutim se kot povožen pes!

tini, pridna Špelauser posted image user posted image user posted image

in šeuser posted image user posted image user posted image za vse ostale sončke, ki tak pridno spančkajo!
naš verjetno nikoli ne bo!

Neposredna povezava do sporočila: 3935
20.11.2007 8:51:27   
tini6
Daj no Nia, saj veš da se vse kmalu obrne. Ko so mali se take stvari dogajajo, bo pa pol bolj priden. Malo mu zobke poglej. Mogoče ga kaj boli.

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
20.11.2007 9:00:16   
bačko
Nia30.6 enuser posted image .Saj bo bolje.Mogoče ga pa res zobki matrajo.Vedi, da za dežjem vedno posije sonce.

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
20.11.2007 9:14:43   
baja*
nia par strani nazaj sem tudi jaz jamrala, kak naš nič ne spi, kak sem utrujena, sitna, pa še z dragim sva se spičlauser posted image , v glavnem dogajalo se nam je podobno kot zdaj pri tebi. Vem, da ni glih neka tolažba, ampak tak vsaj veš, da nisi edina v tem... Vse se lahko v sekundi obrne, zato vsako dobro prespano noč fuuuuul cenim, ker ne vem, kdaj bo spet na sporeduuser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
20.11.2007 9:24:47   
Freycha
dobro jutro

danes imamo popoldne cepljenje, pa še za rota virus. Pa zahtevala bom napotnico za gastro.

včeraj sva jo prvič kopala v TummyTub-u pa se ni fajn obneslo. Mala je bila tako zložena notri, da je valda začela fuuull polivati (čeprav je bilo že dve uri po hranjenju) in je nazadnje v svojem kozlanju čofotalauser posted image  Bomo šli kar nazaj na banjico. TummyTub bo prišel na vrsto le, kadar jo bom sama kopala, ker mi je banja pretežka, da jo nosim sem ter tja.....

Sicer pa po pravici povedano nisem ravno najboljše....včeraj zvečer me je noro glava bolela (šele po dveh Lekadolih je nehala boleti), pa slabo mi je bilo, ko sem ležala v postelji se mi je kar vrtelo. Danes sem boljše, ampak Dita nama ga pa zadnje dni full serje. Ne samo, da poliva, tudi tečna je non stop, samo jokala bi, ponoči ne spi več tako dobro, zvečer jo težko uspavava... vsa je nekaj razdražena, iz ust ji pa valda kar non stop teče. Mah saj bo... pomoje jo spet zobki bolijo in očitno bo to res še kar nekaj časa trajalo, preden pridejo ven........ bomo že zdržali.

Jaz si grem pa zdele glavo umit potem pa malo ven s tamalo, da vsaj v vozičku zaspi......user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
20.11.2007 9:30:03   
Anonimen
aaaaaaaaaaa.... 

Zvečer zaspi kot pesmica, spi do 1h, potem pa ludnica....

ziza ni dobra.... leva.... desna je malo boljša... a kljub temu ne dobra za zaspat, ker on je spočit ko čukec...

pade flaša, že drugo noč in pade še on...

za pol ure, ko začne jokat v spanju...
ga vzamem gor, jok preneha, se začne stokanje....so zobki? namažem s Calgelom... zaspi, dam ga nazaj v posteljico, se vležem, poskušam zaspat,
ko zaspim, čez pol ure ponovitev zgodbe....
ki se je do 6h ponavljala na vsake pol ure....
ob 6h je bla ziza dobra, za pocartat, ne za jest...
sva spala do 8h, a se 3x vmes dojila

ob 8h ziza dobra, iz flaše pojedel 40ml (drugič 150), nakidal polno plenic gnoja...
zdaj pa že sitka za prvo spanje...

jaz pa čakam obiske, med katerimi bom verjetno zaspala... user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3940
20.11.2007 9:36:02   
nia30.6
hvala vsem za spodbudne besede,user posted image vsaj tu vem, da me nekdo razume, sem že zjutraj od tašče dobila hladen tuš, user posted image ker "bogi njen sin gre v službo in je valda moja dolžnost, da mam malega cel dan in celo noč, kar naj se navadim, da več ne bom spala, on pa mora spat!"
ne bi rekla da ded fizično dela, ampak ma šele pripravništvo in samo štrca po računalnaku!pri njej smo še vedno 16,stoletje, ko mora baba tiho bit pa v kot stat, če ded tak rečeuser posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
20.11.2007 9:36:17   
bojana2
Dobro jutro...

Naša noč končno super...user posted image ..je mel pa zvečer, ko sem ga dala spat prvič kr ene izpade...user posted image ...spal je kot polhec dobre pol ure, pol se je pa začel tko jokat, da mi je kr slabo ratal, k nisem vedla kaj mu je...pa smo rabli nekaj časa, da sem ga pomirila in spet uspavala,ga položim v posteljico, pa je čez par minut ponovil vajo...hudo...jokal in jokal....user posted image ...no pol je blo pa celo noč ok, čeprav sem bila 100%, da bo user posted image  noč...
Nisem navajena takega joka pri njemu, ker res redko joka...če že joka je bolj tko...na pol, pa hitro se ga da v dobro voljo spravit in se čez minutko že smeji...tko da ne vem kaj mu je blo hudga...user posted image

Kapica...tud mi smo mal pred porodom kupli sušilca oz. pralno-sušilni stroj, ker nimamo prostora...in je polom...cunje pere slabše, sami mucki so na cunjah, pa če uporabim sušilca, gre nenormalno velik elektrike...user posted image ...tko da mi je prav žal, da smo ga kupli...pa še presneto drag je bil...tko da če imaš možnost kupi posebej, pa tudi če bo malo prostora v kopalnici...sej drgač je fajn...vse je oprano in posušeno v parih urah...no jaz sedaj vseen sušim v dnevni...user posted image ...k mi drgač čist cunje uniči...user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
20.11.2007 9:39:12   
baja*
freycha saj ne vem kaj naj ti še rečem, da bi te malo potolažila, pošiljam ti goro user posted image  in user posted image  pa stiskam pesti, da bo kmalu minlo to! Pa fajn zrihtajte pri P.
zvesta vidim, da ste tudi vi imeli pestrouser posted image .
A bo že spet polna luna?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
20.11.2007 9:44:52   
baja*
bojana sušilec baje žere elektriko za najmanj 3 pralne strojeuser posted image . Aja, pa super za prespano nočuser posted image

Naš pa še kr spiuser posted image , to mu pa ni nič podobno, sem že preverjala, če še dihauser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
20.11.2007 9:50:55   
bojana2
Ja  baja tud jaz sem že ene 10x šla prečekirat mojga user posted image  ,kr spi...men pa tud mal sede za računalnikom sedet in kaj prebrat...čeprav sem se že navadla, da ne spimo lih velik in ko mal potegne, ga kr že pogrešam...bi se kr igrala z njim...user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
20.11.2007 9:53:15   
Freycha
aja Rumba hvala za izčrpen odgovor. Sva se odločila, da bova res zahtevala za gastro in za alergične preiskave in za preiskave o intoleranci na laktozo. Nekaj bodo že hudiča odkrili. Če pa ne, bom pa vsaj vedela, da je to res le faza, ki bo minila. Imam pa še eno vprašanje. Mogoče veš, katero mleko pride v poštev, če ima otrok intoleranco na laktozo?user posted image  mogoče bi tudi sama že probala, če bo manj polivala in bruhala po njem. Imam vedno bolj občutek, da ona tega mleka ne prenaša...... ker se mi tudi zdi, da mojega mleka ni prenašala. Ker je tako počela tik preden sva ukinili moje mleko, potem je bilo na adaptiranem boljše, sedaj pa tudi tu poliva in bruha ko zmešana... sorry, ker sem te čisto okupirala, ampak  edino zate vem, da si to dajala čez...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
20.11.2007 10:01:00   
SANEK1
Dobro jutro! user posted image
Tudi naša noč ni bla glih za pohvalit. Živa je sicer hitro zaspala in ker sem bla jaz tak crkjena sem kar z njo na pojstli zaspala. In ker je bil seveda tudi ati crknjen je on na kavču zaspal in pozabil na naju. user posted image user posted image user posted image

Ob polnoči prvi alarm, ji dam joško, vleče in vleče, zadnje čase tak močno, da me moja boga, prevlečena bradavica tak zaboli, da se derem zraven.user posted image user posted image user posted image Pa me do zdaj nikoli ni oz. na začetku malo.
Ta alarm je trajal nekje do dveh-joška, 10 min. spanec, joška, 10. min. spanec....

POl pride ati, jo da v njeno posteljo, jaz sem se samo obrnila v kot in kaj se zgodi: mala brez problema zaspi do jutra. Svašta.user posted image user posted image user posted image

Tak da je verjetno nekaj na tem da čutijo tečnobo in živčnost, ati pa je pol zakon.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
20.11.2007 10:04:13   
Freycha
hvala baja user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
20.11.2007 10:05:32   
siskamiska
Freycha mislim da sta Pregomin in Alernova za alergijo na kravje mleko.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
20.11.2007 10:05:51   
SANEK1
Urša, vse najboljše za 4 mesece!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

( me je spet mikalo, da bi vse smeškote nakloftala, pa sem se raje vzdržala user posted image user posted image user posted image  ).

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?