|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
19.11.2007 21:44:06   
maja24
user posted image Mišolina in Dakec dobrodošliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
19.11.2007 21:44:40   
sayuri
majči, ob kateri uri maš UZ? Da vem pesti držat user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
19.11.2007 21:47:13   
maja24
Reku je naj po 12 uri pridem ampak jest bom že prej pršla,da si dokonca nohte pogrizem.

Me je tok strahuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
19.11.2007 21:48:46   
sayuri
No, lepo opravi user posted image user posted image user posted image

Punce, lepo nočko vam želim.

user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
19.11.2007 21:52:14   
maja24
Lahko noč pa bolho za pomoč če te pa pič pa mene pokličuser posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
19.11.2007 21:54:23   
tita13
Dakec in Mišolina dobrodošli. Mišolina 3. poskus je zakon. Meni je v 3. uspelo. Daj pridruži se! Sicer sem čisto sveža s potencialnim trebuščkom, ampak vse se enkrat začne, a ne.

Lahko noč vsem.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
19.11.2007 22:11:32   
maja24
Ja nč dekleta mislim da si bom prvošla lepotni spanec.Tok da lepo se naprej tipkajte pa lepo pančkajte.Evo pa za vsako eno rožicouser posted image .

Lepo spite pa lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
19.11.2007 22:46:50   
meeryana
Hej ho, dober večer...

Sem stara/nova tukaj gor. Res se že doooolgo nisem oglašala, sem pa tu pa tam kaj prebrala. In danes, sem prišla v vašo temo in vidim, da ste bile nekatere v MB bolnišnici na UZ. Jaz tudi. In imam v četrtek punkcijo. Tudi pod narkozo.
Imam pa eno vprašanje....saj mislim, da sem si prav zapomnila, pa bom vseeno vprašala. Ker v navodila mi ga. Marija ni napisala, ampak mi je samo povedala. In pri gori info....se pač zgodi :).

Jutri, ko je stop injekcija, si dam tudi difereline, ne???

Hvala za odgovor,

M

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
19.11.2007 23:06:22   
gold fish
pika74 - ja, res grem v petek po municijo, v soboto 24 pade prva špika....
Sem prebrala tisto na tvojem linku... pa moram rečt, da sem jaz čisto v redu prišla skozi... klicala sem 1 dan M - .... 8.10... povedala, da imam zamrznjenčka.., da imam spontani cikel (sem prej dobila napotnico od G - šla iskat 11.10) in 16.10 - na 9 dan M sem začela... skratka ful hitro.... če te zanima kaj več  se mi javi na zs....

citrončica - super za stopko in hvala bogu, da si vrnila zdravilauser posted image ...  aja, pa hvala za odgovor... veš napotnico za ivf od Zorna že imam - samo tista od moje os. zdr. do njega mi je potekla..... se bom kar noro naredila...pa bom videla kaj bo....in če bo kdo kaj rekel jim bom pač to novo tja pomolila....

Kaj zdaj si tudi tiste na GK damo same stopko? Ni treba več na urgenco? So to kake druge injekcije? user posted image

Jaz imam spet dolgi postopek - Diphereline in Menopur 3 enote.... če bodo pa res ta zdravila pa javim v petek....  Po mojih izračunih bi naj bila P in ET v času božično/novoletnih praznikov... Kaj takrat sploh delajo?user posted image

Lp,

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
19.11.2007 23:41:41   
ANA_P
meeryana,
jaz sem imela danes stopko in sem tudi mogla pičit še zadnjič dipherelene. Tako mi je naročila sestra.

No, punce, malo mi je panika. Stopko sem si dala, ampak je v inekciji bilo ful zraka. In sem tam sestro vprašala, če ga stisnem ven, pa je rekla, da ne rabim, ker je inekcija že pripravljena za uporabo. Danes ko začnem vse pripravljat vidim da je 1/4 zraka, pa sem ga raje ven stisnila. Pa si samo zdravilo dala.
Je ot OK? je imela že kaera takšen primer?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
20.11.2007 0:13:44   
pikovit
Arneja Reško me ni vzel zato,ker sem pokurila že vse postopke in sem samoplačnik.Da pa pride prej M mi je dal Prometrium 2x na 12h.Upam da pride M in da še ta mesec začnem.

Novinkama pa eno lepo dobrodošlicouser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
20.11.2007 6:16:57   
arneja
Dobro jutro,

sem spet prva user posted image . Danes me pa bolela ni špikica, me pa zdajle malo srbi user posted image . Pa bo že user posted image . Sem si danes celo v petih minutah zmešala dozo user posted image . Pa na WC-ju sem tudi že bila, očitno od samega strahu user posted image . Ne, no, ampak rdeča pesa me res ni niti malo zaprla očitno. Tiste potuhnjenke user posted image  pa še vedno ni. Je 30 dan. Največ je čakala, da pride 32 dni, tako, da iskreno upam, da si tudi tokrat upa največ toliko zamuditi. Jaz že komaj čakam, da grem spet malo Reškota pogledat user posted image .

Aja, Pikovit, zdaj pa razumem. Bi pa tudi jaz najraje kar kakšnen Prometrium vzela, da user posted image  prej pride user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
20.11.2007 7:20:20   
Abra
Dobro jutro!
Arneja vidim, da si kavico že spila. Ne uspem tko hitro prit do računalnika, sem pa vstala, ko si ti že post napisala ... nama je pa danes en mehur nagajal, ki ni in ni hotel ven, pa je šlo kar neki zdravila stran user posted image že tko sem slabe volje, ker folikli niso bli nevemkako veliki, pol ša še to ...
Mal rdečga vinčka, pa velik user posted image user posted image pa bo tudi user posted image prišla. Meni je tudi nazadnje tko, že brez vinčka. Sicer bi blo bolš, da prišla kak dan kasneje, pa sem zgleda pospešla stvar user posted image user posted image
Zdej grem pa še user posted image popit.
Lp

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
20.11.2007 7:22:53   
Sulfinija
Dobro jutro!

Najprej vsem skupaj en lep jutranji pozdravček.Si že na veliko kuham čaje in se vam tlle gori javlajm z zamudo.Meni je namreč včeraj crknil net in sem imela celo smolo,do knjižnice pa nisem šla,ker mene še vendo vse boli.Zvečer sem bila kod sod,ker sem mlao preveč včeraj sedela in sem se komaj do postelje splaznila,torej tudi danes bom še na veliko počivala.

Konina-naju je estra vprašala,če moj dragi pride zraven zraven ko mi je dajala navodila in sma ga opravičila in je že na dan punkcije podpisal za zamrznitev zarodkov.Jaz noben urogestan ne jemljem točno na ure 3x na dan pa je,pa tudi tam ni noben ni omenil,da bi mogla kaj na ure jemat pa ga že jemljem tretjič.

Pika74-verjamem v tole,da boš ti še šla po svoje eskime kar letos,bi bil že pravi čas.

Abra in Roda17-sta imeli prav,da je meni net crknil.Roda nisme se gužvala za delnice na banki,na banki sem naložila denar na KLik,da bi plačala položnice pa žal ni šlo tkole,da bom toel storila kar zdaj.

Citrončica-končno si dočakala svojo stopko,je bil že pravičas za tole,kajti tega čakanja sem se že jaz naveličala kaj šele ti.

AnaP-tudi tebi želim naj bo jutri punkcija čimmanj boleča in lep pridelek ti želim.

Mišolina in Dakec-dobrodošli v svetu špikarc in trepetalk.

Meeryane-tudi ti dobrodošla ponovno med nami in tudi tebi želim na bo v četrtek punkcija čimmanj boleča in tudi tebi želim dober pridelek.

No punce in kaj vas najbolj zanima je o mojem včerajšnjem klicu.
KLicala sem okrog osmih in n boste verjele v prvo dobila in se oglasi sestra in reče IVf jaz pa zanima se za kodo številka,meni so se roke,noge trsle v očah pa sem imela polno user posted image  in mi reče smao malo.Joj grozen je bilo no.Nato se oglasi en drug glas in me še nekrat vpraša za številko kode,moje ime in priimek in mi enostavno reče:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZARODKI SO!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej punce si sploh lahko zamislite kako sem jaz zavriskala in kar skakala od veselja jupi jutri grem po nje.Hura še enkrat za najine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tkole punce moje drage jaz se vam še enkrat oproščam,da ste mogle tkole dolgo čakati na mojo veselo novičko.Sedaj pa grem spijem vitamine,čaj in nato gasa plačat čeke,če mi net ne zašteka spet-Ga danes sploh ne bom ugašala,zato mam upanje da bom z vami ful lepo lahko danes klepetala.

Rada vas in imam!Hvala,da ste držale pesti za moje user posted image user posted image user posted image user posted image  se je izplačalo.

LPuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
20.11.2007 7:39:41   
Anonimen
Sulfinija, ko berem tvoje besede mi kar srček poskoči od sreče. Sem zelo vesela na tvoje sončke user posted image user posted image user posted image . Lepo jih pazi in mazi in razvajaj. Res je lepi občutek ko greš po otroke.

Hvala za dobrodošlico, sedaj pa moram v službo in se vam javim proti večeru.

Pa vsem ostalim DOBRO JUTRO.user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2890
20.11.2007 8:08:19   
GoYa
O, pikica, ni vraga, da te bojo spet odpikali user posted image user posted image user posted image  .Pa kaj se grejo tam na GK, hudiča. Naj se tvoja M čimprej prikaže, da pokličeš na GK in držim pesti, da je bila tisto samo začasna situcaija ter da sedaj že vstavljajo zamrznjenčke. Pa jaz bi čisto znorela, če bi me še enkrat zavrniliuser posted image .

Anonimna (Praga), user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi tebi T1979.

Dakec, dobrodošla. A je kri prav sveža? Upam, da ne in da upanje še ni zgubljeno. Lahko pa tudi jutri narediš test, ti bo že kar realno sliko dal. Držim pesti.

Tudi Mišolina dobrodošla. (jaz mojo user posted image  velikokrat imenujem mišolina, ker se kliče Lina, pa še mišo dodam spredaj user posted image . Pa še v 3. poskusu je bila "narejena").

Maja24, ti boš pa danes videla, kako lepo je, ko zagledaš pikico v trebuščku user posted image .

No, jaz pa šibam zdej v LJ. Mission: izbira gospodinjskih aparatov za kuhinjo user posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
20.11.2007 8:27:56   
Abra
Mišolina in dakec dobrodošli!
Dakec, upam, da se je krvavitev ustavila user posted image user posted image

GoYa imaš pa kar hudo misijo danes. user posted image Ti je google že kaj pomagal, al greš na frišno? Jaz za take zadeve zmeri celo raziskavo nardim, kot da bi kupovala avion user posted image poleg nujne estetike, še kup tujih forumov prečekiram, al so res vsi tko zadovoljni user posted image srečno!

Sulfinija, pa gre vse po maslu! user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
20.11.2007 8:28:03   
Amelia
Sulfinija super rezultat user posted image user posted image user posted image  , jutri pa že po user posted image user posted image , kako krasen občutek, a ne?

Jaz se veselo špikam, sem že prava profesionalka, v nedeljo bo 8. dan in imam 1. UZ pri Rešu.

Lep dan punce, grem nazaj delat.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
20.11.2007 8:55:05   
Anonimen
Meeryana,če ne veš ,kako storiti s temi injekcijami je najbolje da pokličeš sestro Marijo Piperski in naj ti ona sama pove.Mislim,da se ne splača naredit kaj narobe.Jaz sem tudi tja hodila,pa se zdaj več ne spomnim,kakšen je bil ta postopek,ampak imam močen občutek da si nisem dala tisti dan Diphereline.

(odgovor članu meeryana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2894
20.11.2007 8:58:35   
Sulfinija
Meeryane,tudi jaz sem hodila v MB in tisti dan,ko sem si dala stopko si drugo čisto nič nisem dala.No mogoče so sedaj kaj spremenili zato raje pokliči ne splača se ti tvegati.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
20.11.2007 9:09:57   
barbarela77
meeryana, jaz sem tudi v MB in imam punkcijo tak kot ti v četrek. meni pade danes stopka in tudi diphereline. tako mi je naročila sestra Marije. Za ziher pa jo raje pokliči. mogoče ni pri vseh enako. se vidiva v četrtek. boš imala punkcijo v narkozi? so ti našteli veliko foliklov na UZ?

ana_P, mislim da si naredila pravilno glede zraka v stopki. ven ga moraš iztisnit, sem preverila pri sestrični, ki je medicinska sestra.
vso srečo jutri

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
20.11.2007 9:33:33   
konina
dobrodošle nove borke. Več nas je, bolj je veselo.user posted image

citrončica, stopka je za tabo, danes uživaj, jutri pa ti želim čim manj bolečo punkcijo in seveda zeeeloo bogato. user posted image

sulfinija user posted image user posted image  za zarodke, jutri pa en čudovit ET. user posted image  

gold fish, sedaj tudi v LJ daš stopko sam. So jo nekako predelali in gre pod kožo.

No, saj vem, da sem veliko spustila, ampak ne zamerit.

Oh, anonimna(praga) in T1979, vso srečo danes na ET. user posted image  Držim pesti.

Jaz sem vrteča po utrogestanu (tako da težko berem in pišem user posted image ), malo me še boli, danes sem bolj slabo spala, ker me je vse tiščalo tam notri. No, za naše user posted image  bom  vse potrpela, kar je treba. Samo da uspe. user posted image

Lp,Nina

(odgovor članu barbarela77)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
20.11.2007 9:36:15   
Sulfinija
Konina,kak si kaj te še vendo vse boli od punkcije?Mene da je joj no me je vse strah ko morem iti na wc.

LPuser posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
20.11.2007 9:39:33   
Anonimen
Živjo, pupe, zanima me kakšen je ta genski test. Mojega je poslal zdravnik na ta test ker ima slabe plavalčke. Če morda kakšna ve kaj o tem. Hvala za odgovor

(odgovor članu konina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2899
20.11.2007 10:12:08   
jadrnica
hojla, dobro jutro, sem komaj vstala, sem kar bolj zaspanka, ko sem na bolniškiuser posted image user posted image saj zato pa smo na bolniški a ne?
skratka, jaz se zaenkrat danes odlično počutim in grejem svoji dve user posted image user posted image
vsaj slabo mi ni in me ne boli glava tako kot včeraj

me pa zanima tole grele genskega testa:
ali vse pošljejo najprej na genski test ? moj srček ima slabe plavalce, zato sva v ICSI - pa ga niso na noben genski test poslali?
punce, zdej me je pa mal panika zagrabla?

ko sva pa dobla tisto o jajčecah sem pa vidla de je bil en zarodek-jajčece - degerenativen, haloo, punce ali naj me zadeva skrbi ali ne, ker tole z genetiko se pa res ni za hecat

ali ste vse pred ICSI delale genetske preiskave?

hvala in lep dan vsem skupaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

PRIJATELJSTVO MED MAMICAMI
MAMICA TREH

POZDRAVLJENE MAMICE,MOJ INTERES JE PRIJATELJEVANJE MED VAMI IN SI IZMENJAVATI MNENJA IN NASVETE

(87%)

(13%)

Število vseh glasov: 101

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!