![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 19.11.2007 21:44:06
|
|
|
|
maja24
|
Mišolina in Dakec dobrodošli
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 19.11.2007 21:44:40
|
|
|
|
sayuri
|
majči, ob kateri uri maš UZ? Da vem pesti držat
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 19.11.2007 21:47:13
|
|
|
|
maja24
|
Reku je naj po 12 uri pridem ampak jest bom že prej pršla,da si dokonca nohte pogrizem. Me je tok strah
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 19.11.2007 21:48:46
|
|
|
|
sayuri
|
No, lepo opravi Punce, lepo nočko vam želim.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 19.11.2007 21:52:14
|
|
|
|
maja24
|
Lahko noč pa bolho za pomoč če te pa pič pa mene poklič
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 19.11.2007 21:54:23
|
|
|
|
tita13
|
Dakec in Mišolina dobrodošli. Mišolina 3. poskus je zakon. Meni je v 3. uspelo. Daj pridruži se! Sicer sem čisto sveža s potencialnim trebuščkom, ampak vse se enkrat začne, a ne. Lahko noč vsem.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 19.11.2007 22:11:32
|
|
|
|
maja24
|
Ja nč dekleta mislim da si bom prvošla lepotni spanec.Tok da lepo se naprej tipkajte pa lepo pančkajte.Evo pa za vsako eno rožico . Lepo spite pa lepe sanje
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 19.11.2007 22:46:50
|
|
|
|
meeryana
|
Hej ho, dober večer... Sem stara/nova tukaj gor. Res se že doooolgo nisem oglašala, sem pa tu pa tam kaj prebrala. In danes, sem prišla v vašo temo in vidim, da ste bile nekatere v MB bolnišnici na UZ. Jaz tudi. In imam v četrtek punkcijo. Tudi pod narkozo. Imam pa eno vprašanje....saj mislim, da sem si prav zapomnila, pa bom vseeno vprašala. Ker v navodila mi ga. Marija ni napisala, ampak mi je samo povedala. In pri gori info....se pač zgodi :). Jutri, ko je stop injekcija, si dam tudi difereline, ne??? Hvala za odgovor, M
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 19.11.2007 23:06:22
|
|
|
|
gold fish
|
pika74 - ja, res grem v petek po municijo, v soboto 24 pade prva špika.... Sem prebrala tisto na tvojem linku... pa moram rečt, da sem jaz čisto v redu prišla skozi... klicala sem 1 dan M - .... 8.10... povedala, da imam zamrznjenčka.., da imam spontani cikel (sem prej dobila napotnico od G - šla iskat 11.10) in 16.10 - na 9 dan M sem začela... skratka ful hitro.... če te zanima kaj več se mi javi na zs.... citrončica - super za stopko in hvala bogu, da si vrnila zdravila ... aja, pa hvala za odgovor... veš napotnico za ivf od Zorna že imam - samo tista od moje os. zdr. do njega mi je potekla..... se bom kar noro naredila...pa bom videla kaj bo....in če bo kdo kaj rekel jim bom pač to novo tja pomolila.... Kaj zdaj si tudi tiste na GK damo same stopko? Ni treba več na urgenco? So to kake druge injekcije? Jaz imam spet dolgi postopek - Diphereline in Menopur 3 enote.... če bodo pa res ta zdravila pa javim v petek.... Po mojih izračunih bi naj bila P in ET v času božično/novoletnih praznikov... Kaj takrat sploh delajo? Lp,
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 19.11.2007 23:41:41
|
|
|
|
ANA_P
|
meeryana, jaz sem imela danes stopko in sem tudi mogla pičit še zadnjič dipherelene. Tako mi je naročila sestra. No, punce, malo mi je panika. Stopko sem si dala, ampak je v inekciji bilo ful zraka. In sem tam sestro vprašala, če ga stisnem ven, pa je rekla, da ne rabim, ker je inekcija že pripravljena za uporabo. Danes ko začnem vse pripravljat vidim da je 1/4 zraka, pa sem ga raje ven stisnila. Pa si samo zdravilo dala. Je ot OK? je imela že kaera takšen primer?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.11.2007 0:13:44
|
|
|
|
pikovit
|
Arneja Reško me ni vzel zato,ker sem pokurila že vse postopke in sem samoplačnik.Da pa pride prej M mi je dal Prometrium 2x na 12h.Upam da pride M in da še ta mesec začnem. Novinkama pa eno lepo dobrodošlico
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.11.2007 6:16:57
|
|
|
|
arneja
|
Dobro jutro, sem spet prva . Danes me pa bolela ni špikica, me pa zdajle malo srbi . Pa bo že . Sem si danes celo v petih minutah zmešala dozo . Pa na WC-ju sem tudi že bila, očitno od samega strahu . Ne, no, ampak rdeča pesa me res ni niti malo zaprla očitno. Tiste potuhnjenke pa še vedno ni. Je 30 dan. Največ je čakala, da pride 32 dni, tako, da iskreno upam, da si tudi tokrat upa največ toliko zamuditi. Jaz že komaj čakam, da grem spet malo Reškota pogledat . Aja, Pikovit, zdaj pa razumem. Bi pa tudi jaz najraje kar kakšnen Prometrium vzela, da prej pride .
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.11.2007 7:20:20
|
|
|
|
Abra
|
Dobro jutro! Arneja vidim, da si kavico že spila. Ne uspem tko hitro prit do računalnika, sem pa vstala, ko si ti že post napisala ... nama je pa danes en mehur nagajal, ki ni in ni hotel ven, pa je šlo kar neki zdravila stran že tko sem slabe volje, ker folikli niso bli nevemkako veliki, pol ša še to ... Mal rdečga vinčka, pa velik pa bo tudi prišla. Meni je tudi nazadnje tko, že brez vinčka. Sicer bi blo bolš, da prišla kak dan kasneje, pa sem zgleda pospešla stvar Zdej grem pa še popit. Lp
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.11.2007 7:22:53
|
|
|
|
Sulfinija
|
Dobro jutro! Najprej vsem skupaj en lep jutranji pozdravček.Si že na veliko kuham čaje in se vam tlle gori javlajm z zamudo.Meni je namreč včeraj crknil net in sem imela celo smolo,do knjižnice pa nisem šla,ker mene še vendo vse boli.Zvečer sem bila kod sod,ker sem mlao preveč včeraj sedela in sem se komaj do postelje splaznila,torej tudi danes bom še na veliko počivala. Konina-naju je estra vprašala,če moj dragi pride zraven zraven ko mi je dajala navodila in sma ga opravičila in je že na dan punkcije podpisal za zamrznitev zarodkov.Jaz noben urogestan ne jemljem točno na ure 3x na dan pa je,pa tudi tam ni noben ni omenil,da bi mogla kaj na ure jemat pa ga že jemljem tretjič. Pika74-verjamem v tole,da boš ti še šla po svoje eskime kar letos,bi bil že pravi čas. Abra in Roda17-sta imeli prav,da je meni net crknil.Roda nisme se gužvala za delnice na banki,na banki sem naložila denar na KLik,da bi plačala položnice pa žal ni šlo tkole,da bom toel storila kar zdaj. Citrončica-končno si dočakala svojo stopko,je bil že pravičas za tole,kajti tega čakanja sem se že jaz naveličala kaj šele ti. AnaP-tudi tebi želim naj bo jutri punkcija čimmanj boleča in lep pridelek ti želim. Mišolina in Dakec-dobrodošli v svetu špikarc in trepetalk. Meeryane-tudi ti dobrodošla ponovno med nami in tudi tebi želim na bo v četrtek punkcija čimmanj boleča in tudi tebi želim dober pridelek. No punce in kaj vas najbolj zanima je o mojem včerajšnjem klicu. KLicala sem okrog osmih in n boste verjele v prvo dobila in se oglasi sestra in reče IVf jaz pa zanima se za kodo številka,meni so se roke,noge trsle v očah pa sem imela polno in mi reče smao malo.Joj grozen je bilo no.Nato se oglasi en drug glas in me še nekrat vpraša za številko kode,moje ime in priimek in mi enostavno reče: ZARODKI SO!!!!!!!!!!!! Ej punce si sploh lahko zamislite kako sem jaz zavriskala in kar skakala od veselja jupi jutri grem po nje.Hura še enkrat za najine . Tkole punce moje drage jaz se vam še enkrat oproščam,da ste mogle tkole dolgo čakati na mojo veselo novičko.Sedaj pa grem spijem vitamine,čaj in nato gasa plačat čeke,če mi net ne zašteka spet-Ga danes sploh ne bom ugašala,zato mam upanje da bom z vami ful lepo lahko danes klepetala. Rada vas in imam!Hvala,da ste držale pesti za moje se je izplačalo. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.11.2007 7:39:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Sulfinija, ko berem tvoje besede mi kar srček poskoči od sreče. Sem zelo vesela na tvoje sončke . Lepo jih pazi in mazi in razvajaj. Res je lepi občutek ko greš po otroke. Hvala za dobrodošlico, sedaj pa moram v službo in se vam javim proti večeru. Pa vsem ostalim DOBRO JUTRO.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.11.2007 8:08:19
|
|
|
|
GoYa
|
O, pikica, ni vraga, da te bojo spet odpikali .Pa kaj se grejo tam na GK, hudiča. Naj se tvoja M čimprej prikaže, da pokličeš na GK in držim pesti, da je bila tisto samo začasna situcaija ter da sedaj že vstavljajo zamrznjenčke. Pa jaz bi čisto znorela, če bi me še enkrat zavrnili . Anonimna (Praga), . Tudi tebi T1979. Dakec, dobrodošla. A je kri prav sveža? Upam, da ne in da upanje še ni zgubljeno. Lahko pa tudi jutri narediš test, ti bo že kar realno sliko dal. Držim pesti. Tudi Mišolina dobrodošla. (jaz mojo velikokrat imenujem mišolina, ker se kliče Lina, pa še mišo dodam spredaj . Pa še v 3. poskusu je bila "narejena"). Maja24, ti boš pa danes videla, kako lepo je, ko zagledaš pikico v trebuščku . No, jaz pa šibam zdej v LJ. Mission: izbira gospodinjskih aparatov za kuhinjo .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.11.2007 8:27:56
|
|
|
|
Abra
|
Mišolina in dakec dobrodošli! Dakec, upam, da se je krvavitev ustavila GoYa imaš pa kar hudo misijo danes. Ti je google že kaj pomagal, al greš na frišno? Jaz za take zadeve zmeri celo raziskavo nardim, kot da bi kupovala avion poleg nujne estetike, še kup tujih forumov prečekiram, al so res vsi tko zadovoljni srečno! Sulfinija, pa gre vse po maslu!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.11.2007 8:28:03
|
|
|
|
Amelia
|
Sulfinija super rezultat , jutri pa že po , kako krasen občutek, a ne? Jaz se veselo špikam, sem že prava profesionalka, v nedeljo bo 8. dan in imam 1. UZ pri Rešu. Lep dan punce, grem nazaj delat.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.11.2007 8:55:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Meeryana,če ne veš ,kako storiti s temi injekcijami je najbolje da pokličeš sestro Marijo Piperski in naj ti ona sama pove.Mislim,da se ne splača naredit kaj narobe.Jaz sem tudi tja hodila,pa se zdaj več ne spomnim,kakšen je bil ta postopek,ampak imam močen občutek da si nisem dala tisti dan Diphereline.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.11.2007 8:58:35
|
|
|
|
Sulfinija
|
Meeryane,tudi jaz sem hodila v MB in tisti dan,ko sem si dala stopko si drugo čisto nič nisem dala.No mogoče so sedaj kaj spremenili zato raje pokliči ne splača se ti tvegati. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.11.2007 9:09:57
|
|
|
|
barbarela77
|
meeryana, jaz sem tudi v MB in imam punkcijo tak kot ti v četrek. meni pade danes stopka in tudi diphereline. tako mi je naročila sestra Marije. Za ziher pa jo raje pokliči. mogoče ni pri vseh enako. se vidiva v četrtek. boš imala punkcijo v narkozi? so ti našteli veliko foliklov na UZ? ana_P, mislim da si naredila pravilno glede zraka v stopki. ven ga moraš iztisnit, sem preverila pri sestrični, ki je medicinska sestra. vso srečo jutri
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.11.2007 9:33:33
|
|
|
|
konina
|
dobrodošle nove borke. Več nas je, bolj je veselo. citrončica, stopka je za tabo, danes uživaj, jutri pa ti želim čim manj bolečo punkcijo in seveda zeeeloo bogato. sulfinija za zarodke, jutri pa en čudovit ET. gold fish, sedaj tudi v LJ daš stopko sam. So jo nekako predelali in gre pod kožo. No, saj vem, da sem veliko spustila, ampak ne zamerit. Oh, anonimna(praga) in T1979, vso srečo danes na ET. Držim pesti. Jaz sem vrteča po utrogestanu (tako da težko berem in pišem ), malo me še boli, danes sem bolj slabo spala, ker me je vse tiščalo tam notri. No, za naše bom vse potrpela, kar je treba. Samo da uspe. Lp,Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.11.2007 9:36:15
|
|
|
|
Sulfinija
|
Konina,kak si kaj te še vendo vse boli od punkcije?Mene da je joj no me je vse strah ko morem iti na wc. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.11.2007 9:39:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo, pupe, zanima me kakšen je ta genski test. Mojega je poslal zdravnik na ta test ker ima slabe plavalčke. Če morda kakšna ve kaj o tem. Hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.11.2007 10:12:08
|
|
|
|
jadrnica
|
hojla, dobro jutro, sem komaj vstala, sem kar bolj zaspanka, ko sem na bolniški saj zato pa smo na bolniški a ne? skratka, jaz se zaenkrat danes odlično počutim in grejem svoji dve vsaj slabo mi ni in me ne boli glava tako kot včeraj me pa zanima tole grele genskega testa: ali vse pošljejo najprej na genski test ? moj srček ima slabe plavalce, zato sva v ICSI - pa ga niso na noben genski test poslali? punce, zdej me je pa mal panika zagrabla? ko sva pa dobla tisto o jajčecah sem pa vidla de je bil en zarodek-jajčece - degerenativen, haloo, punce ali naj me zadeva skrbi ali ne, ker tole z genetiko se pa res ni za hecat ali ste vse pred ICSI delale genetske preiskave? hvala in lep dan vsem skupaj
|
|
|
poporodna depresijanataly33ali ste kdaj (ali trpite) trpele za poporodno depresijo?DA (
45%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
NE (
55%)
Število vseh glasov: 121Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!