|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
19.11.2007 12:13:53   
slovenka
Kaja, tukaj pa so moji podatki - si vas kar malo bolj predstavljam, ko to napišete user posted image No za mene je tako:
- letnica rojstva: 1979
- kolk kg in cm si pridobila : nič - še zmeraj 54 kg in 66 cm - sicer kar jem, ampak prebava dela 100/h
- kje nameravaš roditi  Ptuj
- spol (če ste na NS hotle vedeti) še ne vem, na NS bom verjetno vprašala - zaenkrat si predstavljam user posted image torej, da imam pikeca in če kdo reče, pazi si pikico, mi nekak ni prav user posted image Zato bom pa vprašala, ker itak neko identifikacijo moram imeti v glavi, čeprav mi je čist vseeno kaj bo, samo ne morem imeti user posted image kot ono

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
19.11.2007 12:54:37   
beyba
Ojla punce....

Jst pridno odštevam do dneva ko bo konec prvega trimesečja in nas bodo slabosti popolnoma minile.
Rojstvo:1979
Rdditi:Kranj
Teža: Približno isto- mi namreč med dnevi tko niha da ne bi mogla rečt kolk sem pridobla-Oblačila nosim še vsa ista
Obseg: 2 cm
Nosečnost:2 -sam prva se je končala v22 tednu.
Spol še ne vem bom vprašala na NS sam nekak mam občutek da je user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
19.11.2007 13:41:34   
lidijajenko
ojla punce.no pa še moj bolj podroben opis.

leto rojstva 1984
roditi : kranj
teža: zredila sem se nekaj kg, trebuh se mi že fejst vidi, tako da hlače težko oz. jih ne morem zapenjati.
nosečnost: 1 (noseča sem 12t2d)
za spol bom vprašala na NS in to je JUTRI, tako da se mi noge že kar šibijo, komaj čakam da ga , jo vidim, to malo pikico, in upam da se bo vidlo kaj je.
V glavnem upam da bo vse uredu.

kako ste ve nosečke, kako se počutite?

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
19.11.2007 14:06:23   
willma
Ojla!

Punce rabim vašo podporo. Mene že dva dni precej intenzivno pika v predelu maternice. Glede na moje predhodne izkušnje sem seveda zaradi tega prestrašena. Ravno razmišljam ali se naj oglasim v bolnici, da naredijo UZ in me pomirijo ali pa naj stisnem zobe in pozitivno razmišljam do 4.12. ko imam NS. Moja G mi je rekla naj grem kar v bolnico, če bi bilo karkoli, meni pa se mal upira: beli plašči, vonj po bolnici, spomini, čakanje,...user posted image

Uf, mislim, da sem preveč paranojičnauser posted image

ps:
leto rojstva: 1978
roditi: najbrž bom spet šla v Ptuj, razen če me bodo v MB lahko prepričali (prvič me niso)
teža: pridno jem, zato se sigurno veča (začetna 75kg)
spol: še nevemo

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
19.11.2007 14:47:18   
beyba
willma, tut jst sem cel vikend ležala bolj ali manj, ker sem mala občutek da me kar naprej nekaj boli oz pritiska tam doli. Če imaš že kak ss za sabo, pojdi preverit da boš mirna. Tut jst mam naslednji pregled šele 4.12.  Sam mi je vsak dan salbo, pa prsa mam full velka, pa lulat hodim skoz, ne krvavim....tako da vstrajam in ne bom šla do zdravnika, ker je špikanje in zbadanje in podobno baje normalno, ker raste maternica in se vse skupaj širi...tja do ene 13 tedna, potem naj bi se vse tegobe bolj ali manj umirile. Se pa sigurno pazim.Nočem nič težkega dviigat, telovadbi in naporom sem se do takrat odpovedala. Hodim na hitre dolge sprehode-kolikor mi pač paše.... 

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
19.11.2007 15:00:19   
Anonimen
Joj, zgleda da nisem edina, ko me tako malo ščipne dol,po maternici. Ampak pravjo punce, ki so bile noseče, da dokler se kaj dogaja, da se ni kaj bat.user posted image Upam, da je res tako.

Willma, če pa imaš kakšne močne krče, ki so nenormalni, pa pojdi kar lepo do pregleda v bolnico. Nič se bat, saj veš s katerim namenom greš.user posted image Da se prepričaš, če je vse ok. Tile datumi za preglede se pa res predolgo čakajo. Sploh si ne predstavljam, da nebi imele nobenega UZ, tako kot je bilo to včasih. Moja mami ni imela niti enega. user posted image Ker UZ ni bilo.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1231
19.11.2007 15:13:53   
kodrana
willma, če te kdaj špikne ali dol tišči, ni panike. mene tudi včasih.
res pa je, da menda od 12T do 16T še bolj špika in tišči, kajti maternica se začne še bolj širit.
na splošno pa sploh v prvi nosečnosti so bolečine v medenici, saj se vezi širijo.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
19.11.2007 15:27:57   
willma
Thx, punce.

Sem klicala v bolnico in so me povabili user posted image

Grem se prepričat, da je vse ok.

Poročam, ko se vrnem.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
19.11.2007 16:27:59   
fiesta
živjo souser posted image

kako ste kaj? sem vas prebrala za nazaj, ste kar pridno čvekale user posted image user posted image user posted image

rouzi, willma, lidijajenko in ostale nove, če sem kakšno spustila... dobrodošleuser posted image

z mano je vse po starem. kakšnih posebnih problemov nimam. slabosti tudi niso tako hude, le nič mi ne gre za jest. ma bo že.
za seznamček: rojena sem 1981, z začetnih 62 sem padla na 59 kg, pasu si ne merim (še),glede na to da normalno zapenjam še vse hlače, najbrž ni panike user posted image . kje bom rodila še ne vem: Šempeter ali Postojna. glede spola sva pa zaenkrat še junaka in ne misliva vprašat (če bova le zdržala user posted image ).

Imam pa eno vprašanje za vas, ki ste že imele NS. Zanima me namreč, ali je materinsko knjižico obvezno imet, ker meni je gin. rekla, da mi jo bo dala na drugem pregledu, ki pa ga imam šele po nuhalni?user posted image če je prav nujno, si jo grem tudi kupit.
NS imam 10.12 v Domžalah. Komaj čakam, sploh ker bo šel user posted image z mano, da bo lahko tudi on videluser posted image .

Lepo se mejte, pustite se razvajat, pa pazite nase.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
19.11.2007 16:46:00   
*Mojca*
Oj punce!

Evo še moje podatke za seznamček:
Letnica rojstva: 1982
Koliko sem se zredila: 2 kg, 58 kil, na začetku 56
Obseg pasu: nisem še zmerila
Kje bom rodila: Lj (če se uspem zmenit za epiduralno), če ne Postojna
Nosečnost: prva
Spol: Ne bova vprašala :)

Zdaj pa šibam za knjigo. Pridne bodite!

P.s. Kaja, ne damo te user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
19.11.2007 16:47:09   
beyba
Ni nujno da maš materinsko knjižico, ti vse podatke natisne na A4 format , pa ti ginekologinja potem prepiše v materinsko knjižico....

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
19.11.2007 16:58:17   
nataska82
a82

nism se bila na kontroli, tko da ne vem še točnegqa datuma, ti javim ko izvem, lp

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
19.11.2007 19:37:42   
Anonimen
Ojla bejbe in pozdravljena rouzi!

letnica rojstva: 1979
nosečnost: 2., 1. SS
rodila: NM
spol: vprašam na nuhalni
kilogrami: +3, na začetku 63, zdaj 66
obseg trebuha: ne vem

Čeprav mi je skoz slabo, očitno toliko več jem. In potem se to pzna na tehtnici. Ma se sploh ne sekiram.
Glavno, da mi paše kaj jest, da mi ni še takrat slabo. Saj bo, kajne?

LP

(odgovor članu nataska82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1238
19.11.2007 20:51:17   
Kaja08
Uf, upam, da sem vse napisala. Če pa kateri kaj manjka, pa veste, kje me dobite user posted image  lp

SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 41 nas je!! 

25. maj
user posted image  Kaja08 ('78) 1.user posted image  P 3.12. / NS:user posted image  / MORFO:   / Ljubljana / +2,5 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ 2.user posted image

2. junij
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image (user posted image user posted image )  NS 22.11. / Celje
user posted image  tweetek 1.user posted image
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    P 19.12.

3. junij 
user posted image  Marty5 2.user posted image   NS 21.11.

5. junij
user posted image  Cofijana  1.user posted image    
user posted image  Pikica_30 1. user posted image   
user posted image  annnna 1. user posted image
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image NS: 20.11. / Kranj

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    2P 28.11. / NS 29.11.

12. junij
user posted image  adeja    2.user posted image      
user posted image  nInAzWeRiNa  1.user posted image
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image P 22.11. / NS: 30.11.-3.12. / -2 kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   NS 30.11. / P 6.12. / Ljubljana / -1 kg
user posted image  tindam
user posted image  willma ('78) 2. user posted image  NS 4.12. / P 24.12. / Ptuj

14. junij 
user posted image  nya ('79) 2.user posted image  NS 10.12. / P 17.12. / Novo mesto / + 3 kg
user posted image  Kanta  (user posted image user posted image )   NS 23.11. / 2P 30.11.

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image Lunca14 3. user posted image   (NS 5.12.)
user posted image rozica984 1.user posted image    

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image NS: 10.12. / Šempeter - Postojna / - 3 kg

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image   NS 29.11. / P 17.12. / Ljubljana / + 2kg
user posted image  Shani  3. user posted image (P 11.12.)

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image  (NS 12.12.)

19. junij
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS 4.12. / P 13.12. / Kranj
user posted image  fragola 1.user posted image  P: 14.12. / NS: 20.12.

20. junij
user posted image zp 2. user posted image     
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image P 5.12. / NS 17.12. / Ptuj

26. junij
user posted image  RMRM 3.user posted image
user posted image  liliputput 2.user posted image  (P 3.12.)

27. junij
user posted image  anonimna user posted image   (NS 20.12.)

30. junij 
user posted image Bety upa 4.user posted image (P 5.12., NS 17.12.)

????
user posted image  anonimna thumbs up
3. user posted image       
user posted image  čbela 
user posted image  anonimna AA
user posted image  kodrana 
user posted image  nataska82
user posted image  rouzi ('76) + kg

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
19.11.2007 20:57:31   
*Mojca*
Kaja super si!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

pri meni samo dodaj Postojno poleg Lj, ni pa nujno user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
19.11.2007 21:41:52   
cv3rklic4
Kaja08 - pozabila sem napisat, da bom rodila v Ljubljani.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
20.11.2007 5:51:24   
Eva2008
Hello!

Kar ne morem verjeti, da sem spet konektana na internet. Kako paše. Madonca, sem pa plačala to popravilo kot žuti. Pa še zdaj mi ni jasno, kaj je bilo narobe. Krnekaj.

Sicer sem ful ok, nič slabo, samo joške imam kot Pamela in po tem so vsi ugotovili, da sem user posted image . Delam zdaj kar doma, kakšen dan grem malo pogledat kaj se dogaja. Saj mi kar paše, ampak bi še šla malo na teren.

Zredila sem se za 2 kg, tako, da imam 52 kg. Komaj čakam na NS v petek. Mogoče se bo videlo, kaj bomo dobili.

Zdaj grem pa še malo spat, ker grem kasneje malo pogledat na šiht in neke papirje iskat.

Zdaj se vam bom lahko večkrat javljala, ker sem vas prav pogrešala. Pa hvala barby84, da je bila moja obveščevalna.

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
20.11.2007 7:57:08   
Bety upa
Pozdravček, punce!

Kaja08....meni se ne zdi pomembno vedeti, koliko smo težke. user posted image Jaz bi rajši vedela mere vaših otročičkov, spol, njegova teža... Kaj se ti zdi? No, to je samo moje razmišljanje.....

Lep pozdrav vsem novim user posted image . Tistim, ki čakate na preglede, pa držim pesti.

Ena bi mogla že včeraj poročati, kaj so rekli na pregledu....pa jo ni...user posted image ....Upam, da je vse OK.

Jaz imam terensko delo in ko pridem domov, se vležem in ne ustanem več...počivam, gledam TV....in samo ležim....Naredim nekaj malega po stanovanju (kosilo, večerja, posode, perilo...) in to je vse. Če ne bi delala bi mi verjetno še kaj več uspelo postoriti.....

Zaenkrat sem v redu, slabosti prisotne, pojem vse kar vidim.....in še 15 dni do pregleda.

Tiste, ki ste pri NS dale še kri, mi prosim povejte, kakšen je to izvid in kaj ti sploh pove.

Lep dan želim....

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
20.11.2007 7:57:53   
slovenka
kanta pozdravljena, lepo da si nazaj.

Fragola, jaz imam tudi NS šele 17.12 in takrat se bo zaključil 13. teden - mi je ob naročanju rekla, da se najboljše vidi ob koncu 13. tedna, tako da nič ne skrbi, da imaš v 14. tednu.

Kaja, hvala za skrb za nas user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, ko boš začela pisati že naše user posted image zraven, imena, velikost in težo ob porodu user posted image user posted image Tako kot imajo to recimo oktoberke... user posted image user posted image Saj ne bo tako dolgo do tega, boste videle punce.

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
20.11.2007 8:03:44   
slovenka
Bety, mislim, da Kaja sprašuje po teži, da bi si spremljale, kako nam narašča med user posted image , a ne? Kako bomo postajale balončki. Glede na stopnjo nosečnosti, pa so user posted image verjetno zelo enako veliki in težki, vsaj moja ginekologinja ga je na UZ izmerila in rekla, ja, ustreza temu, kar ste rekli o zadnji M. Sem pa v moji knjigi prebrala, da bo moj user posted image v naslednjih tednih začel ful hitro rasti, tako da če povem podatek z UZ v 7.t je sedaj že kar zastarel, ker sem v 10.t in bi naj bil že 3x večji kot takrat. Moja teža pa upam ne bo tako hitro rastla user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
20.11.2007 8:12:31   
marty5
Jutro user posted image

Za seznam še jaz:

letnik:1979 (vidim, da smo v večini....dobra letina, ni kaj user posted image )
nosečnost:2.
kilogrami:2+
spol: se še ne morem odločit, če bo vprašala ali ne...če mi bodo na NS povedali, vam sporočim
rodila:Izola

Toliko na hitro. Jaz imam jutri NS ob 16ih v Dravljah. Ker ste jo ene že imele: ali so vam povedali za spol?V vaših postih tega nisem zasledila....

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
20.11.2007 8:38:05   
fragola
Punce tukaj so moji podatki!
letnik:1981
nosečnost:1user posted image
kilogrami:2+
spol: jaz bi rada vedela, moj ne tako da bomo vidli!
rodila:Šempeter pri Novi Gorici

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
20.11.2007 8:58:51   
cv3rklic4
marty5 - midva sva na začetku rekla, potem smo pa ob vseh podatkih na koncu pozabili pogledat - spomni zdravnika na to, da pogleda še to. Nama ni nič žal, bova pa na morfologiji izvedela, pa mogoče je še bolj ziher, saj se bo verjetno še bolje videlo, kot bi se na NS.
Lep pozdrav tudi vsem ostalim user posted image .

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
20.11.2007 9:03:29   
lidijajenko
souser posted image  jz sm že tako neučakana za NS, da bom znorela. Komaj čakam da bo ura 3, da vidim mojo pikico.
Res upam, da se bo vidlo kaj bo, ker midva z mojmu sam še o tem govoriva, kaj bo? pa saj je itak vseeno kaj je samo da je zdravo, je pa boljš občutek če veš, pa pol lahk o imenu premišljuješ,....

lp vsem

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
20.11.2007 9:04:28   
adeja
Tudi jaz se po dolgem času oglašam. Sem se malo zgubila za dva tedna, pa sem nazaj.
Nosečnost:2.user posted image
Moji kg preveč pridno naraščajo, mislim, da je že kar 3+, če ne več, se bom spet danes stehtala, mislim da imam 63, prej 60. Kar je že tudi vidno na zunaj, tako da skoraj več ne bom mogla skrivat, ker mi več nič ni prav.
Sem letnik 78
NS imam danes ob 16ih in bom vprašala za spol, me pa malo skrbi, ker se mi zdi, da so me zelo hitro naročili in  najverjetneje sploh  spol še ne bo viden.Noseča pa sem 11 t 6/7. Mogoče bi bilo bolje v 13 t. Bomo videli, bi pa zelo rada vedela za spol, ker prvič nisva vpr. na željo mojega dragega, sedaj pa sem na vrsti jaz in bom definitivno vpr., če ne prej pa na morfologiji.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?