|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
18.11.2007 20:42:20   
mama06
zivepo pozdravljena - naš je pa star 15 dni in midve sva med tazadnjimiuser posted image user posted image . So naju punce čakale, da se lahko preselimouser posted image . Pri nas je še vedno težava dan/noč. Hraniva se pa na 2 do 3 ure, izključno dojiva. Občasno ga malo dajejo krči, ampak zaenkrat ni še nič hujšega, razen enega popoldneva, ko sva z mojim že skoraj obupala, da bo bolje.Pa tudi na sprehodu smo že bili in je bilo super. Pa vožnja z avtom ga uspava.

*Lana*
tudi jaz sem imela na začetku vneto bradavico in sem en dan in eno noč črpala mleko s črpalko ter mazala z Bepanthenom. Se mi je super pozdravila. Sem pa tačas dojila samo iz druge dojke in mleka je bilo dovolj, saj veš, ponudba-povpraševanje.



(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Desetke007
19.11.2007 8:02:23   
sanosan
IZVIRNO SPOROČILO: *Lana*


Mene edino muči vneta bradavica, res komaj čakam, da se mi zaceli, sam le kak se bo, ko skoz dojimuser posted image

Bom že, včasih mu dam kr 2x zapovrstjo levo dojko, desno pa si ročno izčrpam, tolk da jo mal spraznim. Upam, da to ni narobe, izčrpam, pa si jo kr z roko, ker teče, na pumpico me boli.




*Lana* za vneto bradavico ti priporočam nastavek in pa po vsakem dojenju si jo namaži z lanoninom (od Multi-Mam). Jaz sem sedaj pri Brini imela probleme na začetku, ker mi je tako navlekla bradavice, da sem imela ob krastavi. Kupila sem nastavke od aventa (silikonski, izredno tanki) in sem jo tako dojila, po podoju pa sem si na debelo namazala bradavico z lanolinom in se mi je v slabih desetih dneh vse zacelilo in sedaj dojim brez nastavkov normalno naprej. Če imaš nastavek te bo tudi manj bolelo, ker ni direktnega stika z bradavico. Priporočam

lp

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: Desetke007
19.11.2007 8:46:16   
*Lana*
Sanosan, hvala.
A se potem user posted image  ne navadi na nastavek? Me je strah, da potem moje bradavice ne bi več zgrabil.
Pa še nekaj me je strah, kaj če se mi bradavica v nastavek prime, pa jo morš na silo ven dobit? To se je namreč moji mami zgodilouser posted image

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: Desetke007
19.11.2007 10:19:26   
sanosan
Pri Brini je trajalo približno en dan, da se je spet navadila na bradavico. Pri starejšem pa sem cel prvi mesec njegove starosti uporabljala nastavek, pa je tudi v par dneh znal samo bradavico zagrabit, tako da ni neki problem. Sami nastavki pa so različnih velikosti. Jaz sem uporabljala aventove normal, videla pa sem, da imajo še small. Meni se ni nikoli nastavek tako prijel bradavice, ker je silikon tako tanek in prožen, da ne pride do takšnega vakuuma.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: Desetke007
19.11.2007 10:49:23   
janja
Naš se je pa malo umiril. Sem prebrala vse vaše poste na temo, ali pustiti dojenčka jokati, pa sem imela kar malo slabo vest, ker se je včasih zgodilo prav to. Pa je bil še bolj razburjen ali pa je v joku zaspal. Ampak ga nisem pustila namerno, kajti jokal je non stop, tako da še na WC nisem mogla. Ker sem že 3. teden sama, sem ga včasih pač morala pustiti. No, zdaj prakticiram voziček - mu je kar všeč in je nekaj časa tiho - toliko da jaz postorim kako malenkost. Drugače pa ga tudi ne pustim več jokati in mislim, da je otrok bolj pomirjen. Sem pa opazila, da ga je očitno res strah. Ko ga položim v posteljico začne jokati, če ga dam v voziček je tiho (vsaj nekaj časa), če je v naročju ali pa stisnjen pod kovter na najini postelji je spet v redu. Očitno ima rad, da se ga nekaj stalno dotika oz. da je v toplem zavetju. Seveda pa joka, če je lačen, kar je čisto normalno. Pa ga tudi ne puščam jokati, ampak ga hitro nahranim. No, upam, da sva zdaj našla pot, da bova oba bolj zadovoljna.

Slinga si jaz ne bom nabavila, ker sem bolj majhna in me hitro začne boleti hrbtenica. Imam sicer (za kasneje) kengurujčka, vendar se spomnim, že od prvega, da sem včasih komaj prišla do trgovine (jo imam zraven bloka), tako me je začela boleti hrbtenica.

AD3 kapljice - a se ne začnejo dajati kapljice postopoma. Mi moramo dati 7 kapljic, pa je rečeno, da je treba do 7 priti postopoma (1.dan 2 kapljici, 2. dan 3 kapljice... 6. dan 7 kapljic...).




_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: Desetke007
19.11.2007 11:10:54   
skuštrana
Oktoberka, če te v slingu boli rama potem najverjetneje nimaš pravilna nameščeno.Sling, če je pravilno nameščen ne obremenjuje ne hrbtenice, niti ne sme bolet rame, v tem je full razlika med kengerujčkom in slingom. V kengeruju je teža otroka na tvoji hrbtenici, medtem ko je v slingu porazdeljena, zato tudi hrbtenica ne trpi. Kam naštimaš obroče? Naštimaj jih med ključno kost in prsi potem pa sling raztegni preko ramena. 

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: Desetke007
19.11.2007 11:36:10   
drobižek
Dober dan mamice!

Naša prva posvetovalnica: 3680g in 54 cm (sigurna sem, da je zrastla za kak cm in je dolga vsaj 55cm ali več, ker vidim po bodijih, ki ji postajajo pretesni, pa so sestre pač tako zmerile s tistim njihovim predpotopnim načinom merjenja)user posted image

user posted image Zanima me, če je med oktoberkami kakšna mamica, ki hrani otroka izključno z adaptiranim mlekom? A dobite recepte od pediatra za mleko?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: Desetke007
19.11.2007 11:36:17   
kasija78
Jaz sem tudi dobila ad3 kapljice za eliana in mu jih jutri začnem dajati. Je pa zdravnica rekla tako, kot si napisala janja, najprej eno, potem dve in tako do 6 kapljic.

Glede občasnega jokca -  saj ne zmore nihče otročka ne pustiti jokati vsaj malo. V bistvu je malo joka - minutka za wc ali preden uspeš opaziti lakoto in nanjo odreagirati - koristno zanj, saj tako spozna, da je ločen od tebe in zna postopoma ločevati, kaj nadzira - sebe od ostalega, česar ne. Tako razvije pojem sebe kot bitja. Teoretično, če bi bilo možno, da mu izpolniš vse želje in potrebe v tistem trenutku, ko jih začuti, ne bi spoznal svoje ločenosti in bi bil hudo duševno pohabljen.  Ko spozna svojo nebogljenost, preverja koliko bo nekdo poskrbel zanj - seveda to poteka na ravni čustev in ne tako, da si otrok kaj misli -  in s tem si ustvarja občutje varnosti. Če starši res grdo ravnajo z njim, ga pustijo tuliti ure in ure (kar je zloraba in ne to, da pač moraš iti na wc in nima nobene zveze z ravnanjem katerekoli odgovorne osebe) otrok ne razvije tega občutja, temveč se počuti ne-varovanega. To je odlična podlaga za kasnejši razvoj duševnih bolezni.
Je pa moj vsak dan bolj razpoložen in tako tudi jaz, odkar je pridobil več zaupanja v to, da ga ne bomo pustili samega in lažje počaka. Tako mi je prav zanimivo opazovati njegov duševni razvoj, če se tako izrazim.

No, pa sem malo zatežila s teorijo o razvoju otrok. user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: Desetke007
19.11.2007 11:52:48   
mišk
Drobižek, jst bom zdaj zdaj na izključno adaptiranem mleku, ker našauser posted image  ni šans, da bi jo dojila.( histeričen jok,...), mleka si res nimam časa vedno redno izčrpat (ko sem sama doma), zato mi ga je skor že čisto zmanjkalo.user posted image
Dajem ji Novalac.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: Desetke007
19.11.2007 12:09:24   
drobižek
Mišk - a si že zamenjala mleko ali si še na Novalac ac? Je kaj boljše? Dobiš recept ali sama kupuješ v lekarni adaptirano mleko?
Meni je sestra v porodnišnici rekla, da je zelo fajn, če dojiš, je pri roki, toplo, nič ne rabiš pripravljat in še zastonj, da pa ceni mamice, ki črpajo mleko, ker tu pa moraš res imeti red...Jaz se mislila, da bom črpala, pa je zmanjkalo...kupila sem električno črpalko, jo rabila par dni in je popolnoma zmanjkalo mleka...jo prodam, če katera mogoče rabi (zelo fajn zadeva, ampak če ni, ni)..user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: Desetke007
19.11.2007 12:32:03   
mišk
Še vedno sem na Novalacu ac, mislim it pa dans popoldne po navadnega. Kupujem ga sama. Sploh nisem vedla, da je možno tudi na recept.user posted image
Res je dojenje poleg tega, da je najbolj zdravo tudi praktično, se mi pa zdi prednost stekleničke v tem, da otroka nahraniš v desetih minutah in zaleže za štiri ure, medtem pa, če dojiš lahk nonstop user posted image  visi na tebi. Seveda na to gledam iz stališča lenobe.user posted image
Ma nč, zdej kar je je, pri naslednjem otroku bom pa gledala, da bom vse skupaj drugače speljala, če  se bo dalo. Sploh to, da bom že v porodnišnici zahtevala, da mi user posted image  tudi ponoči prinesejo za podojit, ne pa da jih z glukozo preko flaške filajo in jih že s tem čisto zmešajo!!

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: Desetke007
19.11.2007 13:02:20   
oktoberka
Punce, js sm zdej oapzvala svojo pikico, kako spi. Celo dopoldne od pol desetih pa do zdejle, se trudim da bi jo uspavala in da bi vsaj malo zaspala, ker je čist fertik, pa mi nekako ne uspe. Tako kot sem že neki postov nazaj napisala, da zaspi in da se čez par minut zbudi in se začne jokat, je tud dons že cel dopodne. Tko da sm se odločila da bom jo mal opazvala. In prišla sm do zaključka, da se sama sebe ustraši oz tako močno trzne, da se zbudi ker se ustraši in začne vreščat in jokat... Tuli kot žival...
Potem jo hočem umirit in je tako razbujena, po drugi strani pa tako zaspana, da ne more zaspat!!
Kva nej nrdim da ne bo tok trzala? Sem jo že tud v štručko zavijala, pa se čist razbrca, tko da nč ne pomaga.
Kdaj bojo ti refleksi minil?!? Men se že kr meša od tega dretja in cel dan je budna in po rokah...user posted image user posted image user posted image
Ful sm že obupana!!user posted image user posted image


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: Desetke007
19.11.2007 14:07:40   
mišk
Oktoberka, men se čist isto dogaja! Če je že ne prebudijo krči, jo pa to močno trzanje med spanjem! No, mogoče se to trzanje sedaj že malo umirja. So pa zato krči tolk bolj pogosti in močni.user posted image  Ne vem pa, kdaj naj bi se to trzanje končalo. Naša se je velikokrat med trzanjem do krvi opraskala po ličkih!

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: Desetke007
19.11.2007 14:43:50   
Jenny Anny
Oktoberka tud jaz sem našo opazovala in isto tako trza, ampak na srečso se ne zbuja. Pa jo probaj full tesno v dekico zavit, ko gre spat, sam pazi da ne bo pretesno, pa da bo res na boku, če slučajno bruha.

Naša je drugač kar pridna, sam vsak večer imamo pa neke vija vaje za zaspat. Na joških mi visi vsak večer od 7-11, tako da se mi to enostavno ne zdi več normalno. Probala sem ji zvečer dat tud nadomestek, ampak ga ne marauser posted image  (sem mislila, da imam jaz premalo mleka). Ne vem, kaj ji je, očitno se hoče cartat, ali pa sem ji jaz duda??
Ker dude namreč ne mara, kar davi se z njo, hoče kar bruhat, ko ji jo dam v ustauser posted image .

Tako da jo dajem spat vsaj 3-4 ure zvečer, čez dan pa zaspi sama, kot bi rekel keks, zakaj ni še zvečer tako??

Tiste, ki dojite ponoči, ali pogosto zaspite?? Jaz bi rada ostala budna, da bi jo potem dala nazaj v njeno posteljico, ker bi se tud jaz rada naspala. Pa se ponavadi ponoči to konča tako, da zaspiva obe, potem se pa vsa zdrznem, ko začutim, da je ob meni, pa danes sem jo preveč pokrila, ko sem pokrivala sebe, sem njej odejo potegnila čez glavo!!!!!!!!!!!!
Še dobro da sem se v tistem zbudila, drugače bi ji še kaj naredila. Saj vem da pravijo, da to ni možno, ampak jaz se vseeno bojim da ji ne bi kaj naredila, ker namreč full trdno spim. Mož pravi, da tamala celo noč nekaj jamra, pa jo jaz čist ničl ne slišim. Slišim jo samo ko joka, ko je lačna, jo vzamem ven, jo podojim in potem zaspimuser posted image
Svetujte mi prosim, kako naj ostanem budna ob njej in jo potem vrnem v njeno posteljico.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: Desetke007
19.11.2007 15:09:23   
Klaudia
dojenje ponoči - dojim v sede, pa se mi vseeno zgodi včasih da zaspim. Vendar redkeje, kot bi v leže. Lia pa dostikrat spi pri meni pod kovtrom, pokrita čez glavo. Če nima kovtra čez glavo sploh neče spat. Tako da ji podnevi kar plenico vržem čez obraz in hitreje zaspi.

AD3 - smo sredi tedna začeli dajat, pa je imela res hude krče po njih. Se je 2uri skupaj zvijala in sem nehala dajat. Morm it v Škofjo loko iskat Oleovit D3. Baje te ne zvijajo. Dobi pa se jih samo v Avstriji ali pa homeopatski trgovini Arnika v Škofji Loki.

sling - mene pa lih v slingu ne boli hrbtenica. Če jo nosim na rokah, mam občutek, da mi bo hrbtenica stran padla, pol je pa kar olajšanje ko dam enkrat sling gor.user posted image Sploh ker imam po dolgem času proste roke user posted image . Mi mami pravi: "Ciganke že vejo, zakaj otroke tak nosijo!" user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: Desetke007
19.11.2007 15:14:52   
Klaudia
user posted image                  

61 user posted image      34 user posted image          29 user posted image
5  user posted image  ( rodila na svoj PDP)
______________________________________________
(RD, nick (letnica rojstva), (PDP) ime (teža, velikost)) 

31.08. pikceva ('78), (23.10.) METKA ( 1770g )
                                                MANCA ( 1660g )
06.09. inja2 ('84), (04.10.) DAVID ( 2920g, 52cm )
13.09. tinki_winkica ('82), (09.10.) BOR ( 2600g, 47cm )

13.09. sanwebdra ('79), (09.10.) JULIJA ( 2540g, 45cm )
17.09. mamica80, (14.10.) ŽAN ( 3060g, 50cm )
18.09. pingi ('79), (04.10.) JAKA ( 2980g, 51cm )
21.09. bambi ('73), (01.10.) HEIDI ( 3200g, 46cm )
21.09. Ursikazala ('70), (05.10.) NIKA ( 3520g, 51cm ) 
24.09. orka** , (31.10.) ANEJ ( 2530g, 47cm ) 
26.09. Solero ('78), (04.10.) RUDI
27.09. MissLady, (02.10.) ERAZEM ( 3650g, 52cm )
27.09. bonci ('77), (15.10.) KLEMEN ( 2780g, 49cm )
                                           KARMEN ( 2460g, 48cm ) 
29.09. Zoja*** ('76), (03.10.) MAKS
29.09. picola1 ('80), (01.10.) DORIS ( 3200g, 50cm )
30.09. pony ('74), (05.10.) SARA
03.10. Klaudia ('86), (10.10.) LIA ( 4030g, 53cm )
                                          1.mesec:  5100g, 57cm 
03.10. suzanamai ('73), (20.10.) ZOJA ( 2510g, 49cm )
03.10. tave ('74), (10.10.) TEJ ( 3360g, 52cm )
04.10. Lillylilly ('79), (11.10.) ŽAN ( 4520g, 55cm )
04.10. AnaB. ('79), (13.10.) VID 
06.10. Micla ('77), (11.10.) ELENA ( 3600g, 52cm )
10.10. pajcevina ('83), (01.10.) EVA ( 3670g, 53cm ) 
10.10. bušbuš, (05.10.) KATJUŠA ( 3490g, 51cm )
11.10. skuštrana ('77), (14.10.) ARSEN ( 3740g, 55cm )
                                                      1.mesec: 4840g, 58cm 
11.10. Kasija 78 ('78), (01.10.) ELIAN ( 3840g, 54cm )
                                                   1.mesec:  4900g, 57cm
11.10. kmarija, (12.10.) NINA ( 2990g, 50cm )
13.10. oktoberka ('85), (13.10.) ZARJA ( 2890g, 50cm ) user posted image
                                                     1.mesec:  3600g, 54cm
13.10. Jasna ('76), (13.10.) NELI ( 3950g, 54cm ) user posted image
14.10. metkica1 ('80), (24.10.) LUNA ( 3070g, 50cm )
                                                 1.mesec:  3860g, 55cm 
14.10. Pandica ('79), (02.10.) ZALA ( 3900g, 52cm )
14.10. majoli ('75), (18.10.) MAKS ( 3880g, 53cm )
15.10. janja ('73), (09.10.) URBAN ( 3950g, 54cm )
                                             1.mesec:  4700g, 57cm
15.10. mišk ('82), (06.10.) DONA ( 3300g, 51cm )
                                          1.mesec:  4020g, 54cm 
16.10. Ulaa ('74), (30.10.) NIK ( 2720g, 48cm )
                                      1.mesec:  3550g, 52cm 
17.10. *Lana* ('78), (25.10.) TEVŽ ( 3050g, 48cm )
                                              1.mesec:  4500g, 52cm
17.10. kopriva, (28.10.) DAVID ( 2470g, 50cm )
17.10. noa1 ('75), (28.10.) AJŠA ( 3590g, 48cm )
18.10. JennyAnny ('79), (16.10.) LANA ( 3240g, 51cm )
18.10. Panda., (24.10.) ANA LUCIJA ( 4020g, 54cm )
19.10. mehurčica ('78), (28.10.) ENI ( 3340g, 50,5cm )
19.10. ULLA K. ('77), (16.10.) FILIP ( 3570g, 51cm )
20.10. suzymami ('81), (24.10.) IZAK ( 3250g, 52cm ) 
21.10. inibini, (21.10.) NIK ( 4520g, 54cm ) user posted image
22.10. valči ('79), (20.10.) NINA ( 3450g, 50cm )
22.10. 2ursae ('77), (11.10.) BOR ( 3750g, 53cm )
22.10. Blejka26, (19.10.) TJAŠA ( 4050g, 53cm) 
23.10. Natasa-6 ('74), (24.10.) DEJAN 
23.10. drobižek, (15.10.) ŽIVA ( 3140g, 54cm )
                                      1.mesec:  3680g, 54cm 
24.10. Daschi ('76), (21.10.) ZAIRA ( 4080g, 53cm )  
25.10. ditta ('74), (30.10.) ZOJA AIKEN ( 3100g, 48cm ) 
26.10. miska1, (31.10.) MARTIN ( 3210g, 52cm )
26.10. sanosan, (26.10.) BRINA ( 3220g, 49cm ) user posted image
26.10. soraja ('83), (30.10.) TAJA
28.10. Spark ('77), (21.10.) ALINA ( 3670g, 51cm )
28.10. mojca235, (26.10.) AJDA ( 3600g, 51cm )
29.10. pot, (25.10.) OSKAR 
29.10. živa ('77), (31.10.) ANŽE ( 3810g, 52cm )
30.10. lane31 ('76), (30.10.) ANETA ( 3650g, 50,5cm ) user posted image
30.10. Hohenn ('76), (26.10.) JURE ( 3550g, 52cm )  
03.11. mama06, (26.10.) JERNEJ ( 3400g, 49cm )
04.11. ninka 80 ('80), (30.10.) KLEMEN
05.11. zivepo ('86), (29.10.) PIA ( 4055g, 51cm ) 
 




Tiste, ki se do konca decembra ne bodo javile z novimi merami, bi jst zbrisala.
Ker potem najbrž ne sodelujejo v klepetu... a se ostale strinjate?

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: Desetke007
19.11.2007 15:24:57   
Jenny Anny
Že pred časom ste omenjale neke pumpice za noske, a milahko ena pove, kje se to naroči, mislim da je bilo pri eni uporabnici RR?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: Desetke007
19.11.2007 15:27:48   
tave
1 pregled:
56 cm, 4760g.

tako da me ne boš zbrisalauser posted image .

lp,tave


p.s. ko bom imela kaj več časa, pa še kaj natipkam.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: Desetke007
19.11.2007 15:29:25   
tave
Aja pa tok ste me nakurle s tem slingom, da si ga bom verjetno naročila. Bi bilo pa fino Skuštrana da bi imela potem za te k imajo sling tudi eno predavanje.user posted image

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: Desetke007
19.11.2007 15:37:43   
Klaudia
He he tave... user posted image  do konca decembra je še mesec in pol. Do takrat bo že druga posvetovalnica oz. kontrola rasti... user posted image

Jenny Anny - tukaj imaš vse napisano... drugače pa to naroča uporabnica rija

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: Desetke007
19.11.2007 16:30:32   
Jenny Anny
Hvala Klaudia, sem že naročilauser posted image .

Jaz ti javim podatke za našo user posted image  šele naslednji teden, ker imamo šele takrat obisk pri pediatru, čeprav smo bili že včeraj stari 1 mesec.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: Desetke007
19.11.2007 16:41:58   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny


Tako da jo dajem spat vsaj 3-4 ure zvečer, čez dan pa zaspi sama, kot bi rekel keks, zakaj ni še zvečer tako??

Tiste, ki dojite ponoči, ali pogosto zaspite??
Pri nas je enako. Čez dan lepo zaspi, zvečer pa od 21h dojenje itd., do 23h, včasih tud do pol enih! Je pa vsak večer isto. Ob 20h še lepo zaspi in potem je točno ob 21h auf. Sem jo včeraj namesto dojenja in cartanja v spalnici  nosila po dnevni sobi, se vmes pogovarjala z mojim, telefonirala in je zaspala kot top. Pol sem jo pa odložila v mojo posteljo(kot to naredim čez dan) in je trdo spala naprej. Okoli 23h sem jo samo preložila v njeno posteljico in se ni predramila.

Bom probala danes enako - če jo je res motila sprememba načina in prostora uspavanja. Sicer sem jo v spalnici tudi nosila, da bi zaspala, ampak ni palilo. Sem mogla prav v dnevo sobo it, k prižganemu TV, pogovarjanju,...

Ob dojenju še pri Eni nisem zaspala, takrat pri Davidu pa sem, ampak največ za par minutk. Mi je sestra rekla, da je pred kratkim nekje brala, da je ena mamica zaspala, se vlegla na svojega dojenčka in je umrl.user posted image Nisem pa je vprašala, kje je brala.

Midve sva danes ves dan same. David je pri dedku in babici, atek pa je šel na koncert.

Aha, malecka kliče...


(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: Desetke007
19.11.2007 18:08:24   
kmarija
1. mesec mere: 3720g in 52,5 cm
Da ne bom izbrisana user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: Desetke007
19.11.2007 18:36:53   
tave
Klaudija a si nročila pumpico za nos? Jaz sem jo že dobila in je user posted image  zadeva. V 2 dneh smo se rešili smrkavega nosu.

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: Desetke007
19.11.2007 18:41:25   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: tave
Klaudija a si nročila pumpico za nos? Jaz sem jo že dobila in je user posted image  zadeva. V 2 dneh smo se rešili smrkavega nosu.


Jst sm jo že v nosečnosti naročila. In je res ful dobra. Naša edin ne prenese ko špricnem sterimar v nos. Samo sesanje je pa zaenkrat ne moti...

Sm hotla še napisat pa me že kličejo...user posted image bom kasneje nadaljevala

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Imena za fantke grškega izvora
Grčija je država s starodavno kulturo, s katero so povezana lepa ženska in moška grška imena bogov in mitoloških bitij. ...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.