Anonimen
|
Ojla! Kako smo kaj? Mi smo kr ok, ne smem se hvalit, ampak vam zelo po tiho povem, da smo prespali celo noč od 22h pa do 7h, pol ziza, pol pa takoj nazaj šlafen do 10.20h Sem mislila, da narobe vidim, ko sem na uro pogledala! V glavnem, kuhali smo, pojedli tudi, kavico spili, ati šel nazaj delat, tamali spi, mami pa se baše z napolitankami pred računalnikom! Se mi zdi, ko pride teta M da zmažem cel hladilnik pa še kr nimam dost. A mate ve tudi take napade ob ? Bo treba vago kupit, da bo mal kontrole! Alen je pojedu ful velik juhe (brokoli, cvetača in ribana kaša) pol pa še pire iz krompirja in brokolija pa en košček pišč. meseka. Ni nič jedu do 12h Me je že mal skrbelo, ker takoj ko se vstane, mora neki pojest. Danes gremo spet zapravljat. Gre ati iskat neke zimske šuhe (čeprav ima 2 para), ampak te premočijo. rabi neki bolj nepropustnega. Bo še mogoč mami prišla na svoj račun. Pa še v Geox bom mal zavila. Atena je dala dobr predlog glede naročanja, ker so res cenejši preko neta. Ampak, js bi mela neki mal bolj zimskega. Atena tiste usnjene čeveljčke ima David, a ne? Oz. ene izmed tistih.. Se spomnem iz srečanja v Celju. So se mi ful dopadli. Bomo mi tudi kasneje ene naročil, bolj spomladi, ker naš že ma 20-21 št. nogice. Se mi zdi da ma ful dolgo nogo. KOlk majo kej vaši št? Punce, a ma katera od vas sling za nošenje otroka? Men je koelgica zadnjič pravla kok je to fajn, tamalo lahko nosi na hrbtu, boku, trebuhu, ob tem ma pa roke frei. Pa še teža se razporedi po telesu, ni vse na rokah oz. križu. A ma kera izkušnje s tem? Zdej čakam, da pride sekica na kavo, ker gre tudi v šoping z nami. Grem pred tem še kej naredit!
|