Anonimen
|
Ojla!! Evo, končno pričezla do vas! Mater me je učeri neki net zafkravu, sploh nism mogla odpret RR Sm bla tolk slabe volje, je reku moj da sm ko mačka ko gleda miško čez okno Pa mater ej, cel dan natrpan, pol pa ko otroka spravim spat pa kolkr tolk spedenam stanovanje se pa prileže tehle par min. na RR! va je tu tešk razumet? No, dans sma tudi skoz terenska. Bla sma pri mojih, pol sma šla z avtom do mesta in pol vozičkala do trgovine po par stvari, na pošto plačat položnice in še v knjižnico po par knjigic za Alena. Hvala za idejo ribicau! Sem mu vzela 3 knjigice, pa sma že 2 prebrala Fuuul gleda in posluša, PS_uživajta danes! Ja, danes je pa že tretjič, kar gre tamali popoldan spat sam!!! Prpalim mu Kolumbine pesmice in mali ob igri zaspi , pa čist sam v kinderpetu, mene sploh ni v sobi (oz. sem v dnevni pa vsake tolk pokukam not, da me ne vidi) Kolumbo maš kavico v dobrem - ono čokoladno iz Santane, ker vem da navadne ne maraš! Morm it zdejle cote dat v sušilca, ker sem oprala 3/4 Alenovih cotk pa 3 odejice - mi je učeri eno polulu, eno pa pobruhu. Ta tretjo je pa ena punčka ko je bla učeri na obisku pobruhala. Sem pozabla učeri pralni stroj uklopit Tak, da sm ga šele ko sma prišla domov. Atena mi mamo Boschev sušilc, sam ti ne vem povedat primerjave s katero drugo znamko. Men je tale čist ok. Je pa odzračevalni, ni kondenzacijski. Edino, če bi ponovno kupovala, bi kupila kondnenzacijskega, ker pri našmu morš met odzračevalno cev sppeljano nekam vn. Pa pr men to ni problem, ker ga itak mamo na balkonu, ker v kopalnici ni prostora. Kakorkoli že, upam, da si čimprej nabaviš čimboljšega, ker ti res olajša življenje! OK, dost bluzim, mam ful dela... Se slišimo!
|