Barči78
|
A lohk na hitro pozdravim, ker danes je šel moj bejbi že drugič nazaj spat , u kolk je priden. Tinaaja - tudi sama nisem vedela kako naj se odločim, služba ali še en otrok. Pol sem si pa takole rekla, sigurno sem si želela dva otroka, pa še vedno lažje, da ju imaš skupaj, ker čez 5 let se boš verjetno še težje odločila, ali pa se mogoče sploh ne boš. Men je blo tud grozno priti s porodniške v službo, iti direkt do direktorja in mu rečt, da bom delala samo 4 mesece, potem pa grem ponovno na porodniško. Na moje veliko presenečenje, je bil vesel zame, pač punca, ki me je nadomeščala, me nadomešča še danes, mene so dali na drugo delovno mesto, in tako se mi sedaj izteka že druga porodniška. Imam pa dva zlata sončka, ki ju ne zamenjam za nič na svetu. Čas res hitro teče, eno leto hitro mine. Otroci res gredo po svoje, samo tako hitro pa spet ne, ravno ko so tako majhni, nas najbolj potrebujejo. Trenutno sem zaposlena v službi, kjer je moj delovni čas od 7h - 15h, od pon. do petka, pa oddaljenost službe od doma je 10 minut. Pa mi moj pravi, da naj iščem drugo službo (oba sva zaposlena v isti), pa sem človek, ki bi rada napredovala, daleč od tega da sem polovičar, samo ta trenutek, mi veliko več pomeni to, da pridem 15.15 iz službe, in stisnem h sebi moja dva sončka. Sigurno bo pa prišel čas, ko bom razmišljala drugače. Erna - upam, da bo vse v redu z Žigecem