|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo novembra!!
19.11.2007 7:44:10   
pikica36
DOBRO JUTRO PUNCE!!
prosilla bi vas če mi lahko malo pomagate!?
in sicer menstruacijo ima redno na 28 ali 29 dni( do zdaj se mi je enkrat zgodilo , da je prišla 31 dan)
zadnjo user posted image  sem imela 15.10. torej naslednje nisem pričakovala 13.11. ampak do dane sje še ni in tudi nobenih znakov ni da bi prišla(razen bolečih in napetih prsi, ki jih imam že nekle od 1.11.)
v petek zvečer sem naredila test ki je pokazal - danes zjutraj naredim CB zopet -.
zdaj pa ne vem večuser posted image ?? ali je res možno, da bi toliko kasneje zanosila? in koliko dni po oploditvi test pokaže +???
kaj bi lahko bilo če nisemuser posted image , da zamuja??, ker se mi res še nikoli ni zgodilo.mogoče res malo paničarim in sem neučakana ampak vseeno bom hvaležna vsem , ki se bodo potrudile odgovoriti

aja, vsem nosečkam čestitke!!user posted image user posted image  tistim , ki pa še čakate  user posted image user posted image , da zagledateuser posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
19.11.2007 7:59:40   
Anonimen
Pikica36 - moje izkušnje pred letom je, da mi po treh tednih ni pokazal test ničesar..., pol pa je moja G na pregledau ugotovila da sem 8 tednov noseča....,
na moje vprašanje zakaj je test bil negativen je odgovorila da je bil narejen prehitro... to je vse kar ti lahko povem...
Pomoje lahko za zamudo kriva tudi psiha, ki marsikaj spreminja v našem telesu,  pa se niti ne zavedamo...

Nič ne paničari... samo sprosti se in uživaj bo že prišel user posted image  ali pa si mogoče res srečka user posted image !!!!

Kakorkoli že, držim pesti za drug in lep danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 1577
19.11.2007 8:16:38   
pikica36
anonimna hvala za hiter odgovor. si me kar malo potolažila, res ni druge kot pa probat dat možgane na off in čakatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
19.11.2007 8:16:57   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

oktavija - žal mi je. Objem zate. zakaj greš samo med navijačice? Ne obupat, a prov?

Hvala vsem dekletom za tolažbo... Nisem obupala, sem odločila sem se, da ne bom več tako vneto zagrižena s pričakovanjem  user posted image  vsak mesec, saj so mimo mene oderveli dve leti v samam pričakovanju, terapijah, posegih... pozabila pa sem na sebe in mojega dragega ter vse okoli mene... Odločila sem se, da grem naprej brez obremenitve in prisegam na teorijo, bog že ve kdaj je čas za najino pikico... 
Zato pa grem med navijačice!

Vsem ostalim pa velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
19.11.2007 8:20:26   
sapi
pikica36 mogoče bi bilo pa najbolje, če greš na krvni test, da boš vedela pri čem si ... držim pesti da si nosečkauser posted image

sapi

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
19.11.2007 8:32:56   
pikica36
 a  to greš kr v laboratorij pa rečeš da želiš test bhcg?
a rezultat dobiš takoj??

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
19.11.2007 8:48:41   
Andromeda
Ja, greš v laboratorij in poveš kater test bi rada delala. Kar se pa rezultata tiče, pa ne bi vedela. Po moje spet niso tako ažurni, da počakaš 5 minut in voila. Ali pa? user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
19.11.2007 8:50:54   
Raguel
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

darja30 - oj - hitro popravi svoje misli - pozitiva pozitiva- nič se ne bomo vdajale malodušju ...dokler je ni, je ni! Pa pika.

sonček,user posted image user posted image mislim da si jo za čez noč pregnala,ker jo zjutraj še ni bilo.Hvala za spodbudo,res!

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
19.11.2007 8:56:33   
SM10
Punce hvala za čestitke in lepe želje.
Pravkar sem klicala svojo g., in sem naročena že za 22.11.2007, malo hitro se mi zdi, čeprav sva dogovorjeni da pridem takoj, ko dopolnim 6.tednov.

Pikica ne obupat.
Čimprej se mi pridružite, prosimmmmm.

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
19.11.2007 8:59:49   
mircek
juuupiii, ravnokar sem opravila test s CB in pokazal je res lepo novico da sem user posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
19.11.2007 9:09:31   
Neža7
Mircek..... Iskrene čestitke user posted image user posted image

Vse najlepše in vse najboljše ti želim v naslednji user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu mircek)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
19.11.2007 9:10:24   
Raguel
nf-user posted image user posted image user posted image lepo,da si pozitivna,naj se ti želja uresniči !!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
19.11.2007 9:12:42   
mircek
hvalaaa, moram priznat da mi gre kar na jok tako sem veselauser posted image user posted image

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
19.11.2007 9:15:50   
Neža7
nf.... user posted image  tako, tako lepo pogumno naprej, čeprav je tudi malo žalost. Lepo se pridružite z nami v decembru.... Joj če mi bo uspelo drug mesec bi bilo smešno, da bi rodila isti dan kot je moja sestrična. Hmmm ne bi bilo dobro, ker je malo taka, da ima rada pozornost user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
19.11.2007 9:19:00   
Raguel
IZVIRNO SPOROČILO: mircek

juuupiii, ravnokar sem opravila test s CB in pokazal je res lepo novico da sem user posted image

mircek user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image .Želim ti čimlepše obdobje teh user posted image in zdravega user posted image

GREMO ROZA VAL !!!

(odgovor članu mircek)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
19.11.2007 9:19:14   
Neža7
Mircek.... Popolnama normalno. Tudi jaz sem bila taka, vendar sem morala hitro ven iz zdravstvenega doma, da ne bi kdo misel, da je nekaj narobe z mano user posted image  Moža sem takoj poklicala.

Res ti iz srca želim, da se ti bo lepo končalo z zdravega user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
19.11.2007 9:21:45   
Neža7
Moj najljubša barva je morda, vendar ROSA je pa res najlepša sedaj zame user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
19.11.2007 9:22:23   
Neža7
Opa MODRA, NE MORDA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
19.11.2007 9:26:43   
METULJ1
mircek - čestitke, bravoooo, spet ena srečna srečka user posted image . Mirno nosečnost ti želim.

Pikica36 - pince pravijo - dokler ne pride upanje ostaja. Vso srečo in da res ne pride user posted image  

(odgovor članu mircek)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
19.11.2007 9:29:05   
ajat
Ciao punce
ČEprav sem se že pred enim tednom preselila med decembrke, vas vseeno berem in spremljam, saj moje M še vedno ni na obzorju.
PA sigurno ni psiha, ker ko sem naredila drugi test, ki je bil seveda tudi negativen, ne vidim ure, da se prikaže user posted image , da greva takoj v nove boje.
Ampak ne, nje ni in ni.

Zdaj čez vikend sem bila pri enem kiropraktiku. PA me masira, al kako se temu reče in na koncu mi reče.... (je iz BIH) ako nočeš da zatrudniš uzmi kontracepcijo, otvorio sam ti pretok jajčnikov. Možda si trudna i sada. PA sem povedla, da mi res zamuja, pa da di otroka želim, da delava na tem, je reku, da čez 10 dni mi bo vse jasno. Meni namreč že hmmm 12 dni zamuja.

Ben, malo sem mogla napisat tudi jaz :)

Nosečke čestitam

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
19.11.2007 9:31:59   
jazzz27
mircek čestitam in lepihuser posted image ipa naj se vajin  user posted image  lepo razvija!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo, še tu ti čestitam

ČIM VEČ ROZIK,
KJE STE ROZIKE?!! ŠEEEEEEEEEEEE!!!!!!

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
19.11.2007 9:36:14   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ajat

Ciao punce
ČEprav sem se že pred enim tednom preselila med decembrke, vas vseeno berem in spremljam, saj moje M še vedno ni na obzorju.
PA sigurno ni psiha, ker ko sem naredila drugi test, ki je bil seveda tudi negativen, ne vidim ure, da se prikaže user posted image , da greva takoj v nove boje.
Ampak ne, nje ni in ni.

Zdaj čez vikend sem bila pri enem kiropraktiku. PA me masira, al kako se temu reče in na koncu mi reče.... (je iz BIH) ako nočeš da zatrudniš uzmi kontracepcijo, otvorio sam ti pretok jajčnikov. Možda si trudna i sada. PA sem povedla, da mi res zamuja, pa da di otroka želim, da delava na tem, je reku, da čez 10 dni mi bo vse jasno. Meni namreč že hmmm 12 dni zamuja.

Ben, malo sem mogla napisat tudi jaz :)

Nosečke čestitam

Hmmm...mogoče pa si!!! Kako ti privoščim!!! Če je ni, ni še čisto nič zamujenega! Pa imaš redne cikle? Če jih imaš potem se testi motijo, upam....jst bi šla na kri!

Držim pesti, da se kiropraktik ni motil, bodi srečkauser posted image .user posted image

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
19.11.2007 9:40:36   
nf
Hvala Darja in Neža user posted image  Res ste super vse ringarajevke. Skupaj navijamo in skupaj se tolažimo, vas imam rada user posted image   
Punce, ve pa v boj! Upam da bomo procente za ta mesec še povišale!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
19.11.2007 9:41:10   
ajat
Ojla jazzzz27
ne cikli so dokaj neredni, ampak.... prvi dan zadnje m je bil davnega  09.10.2007 user posted image . Prvi test sem naredila tam  nekje 9.11., drugega pa al 13.al 14 novembra. Tako, da sem skoraj 100%, da se testa nista mogla zmotiti. Malo me za*** tale moja user posted image .

Zdaj komaj čakam, da pride, da gremo lahko delat za avgustovsko veselje :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
19.11.2007 9:43:54   
K_a_t_j_a
nf user posted image user posted image user posted image

mirček ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?