|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo novembra!!
18.11.2007 18:42:10   
Erin
to že vemo...user posted image si že na seznamčku...

Povej nam kaj o sebi...

no pa da prebijem led... jaz sem stara 26 let in delamo na user posted image pol leta, od tega za aktivne štejem 3 mesece..da obrazložim to besedo aktivno :  slončkamo se cel mesec, vsak 2 dan, merimo BT (telesno temperaturo),..

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
18.11.2007 18:49:33   
sonček33
erin - zdi se mi, da te kaj kmalu čaka presenečenje

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
18.11.2007 18:49:39   
pikachu
zdaj so minili trije mesci odkar delama na user posted image stara pa sem 23

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
18.11.2007 18:50:11   
sonček33
nf - stiskam pesti, da je jutri ne bo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
18.11.2007 18:50:26   
naja***
ja no bo že....sm pa vesela ko sta zmerej vsaj 1 ali 2 noveuser posted image ,tudi za ostale bo posijalo sonce samo obupat ne smemo,zdaj se grem pa vpisat na decemberski seznam bork protiuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
18.11.2007 18:55:44   
CIPRESA
Erin zdajle ti bom povedala ko si tik preden izveš če si user posted image . Še predno sem sama ugotovila da semuser posted image sem sanjala eno noč  da si ti postala nosečka in da smo ti vse ploskale. Prej ti tega nisem hotela povedat ker bi bila preveč neučakana no zdajle ti pa povem kaj sem pred kake 14-tim dnem sanjala.

Čudno se mi je zdelo in sem si rekla ziher bo kaj na tem ker te niti ne poznam niti se nikoli nisva srečale, kar se poznava je le preko tega da sva obe želeli postati nosečki.

Tako, jaz imam ta mesec veliko upanja zate in upam res upam, pa držim pesti da se moje sanje uresničijouser posted image user posted image

Za vse ostale pa tudi držim pesti in če se mi bo še kaj sanjlalo o kateri da je postala user posted image vam sporočimuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu naja***)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
18.11.2007 18:56:44   
Zvezdica
SM ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

za vse, ki vas je obiskala pa velik objem. VELIKKKKKKK!!!!

i belive i can fly....

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
18.11.2007 18:57:10   
sonček33
CIPRESA - vidiš, tudi jaz imam nek občutek, da bo erin ta mesec med zmagovalkami....Naj bo res tako!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
18.11.2007 18:59:22   
Erin
sonček - zakaj tako misliš?user posted image user posted image user posted image Joj kako bi bilo lepo...tudi tebe čaka prelepo obdobje boš videla...december je definitivno tvoj mesec, saj se bodo končno začela odpirati vrata do popolne sreče...

Kje je shelly - a ni rekla da bo test ponovilauser posted image (v petek je videla rahlo drugo črtico) Shelly, čakamo lepe novičkeeeeeeeeee...user posted image user posted image user posted image

pikachu - še 1x dobrodošla...tu smo punce ki si stojimo ob strani ob morebitnem obisku nezaželjene rdečke user posted image in skačemo do neba vsaki ki zagleda user posted image na testku...upam, da se bo tvoj kmalu prikazaluser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu naja***)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
18.11.2007 19:01:59   
CIPRESA
O a ti tudi sončekuser posted image user posted image ko bi res bilo kaj na temuser posted image

No ker vem kako je z hrepenenjem in trepetanjem preden gremo delati test , tudi nisem to obelodanila že prej ker potem si preveč želiš in si cel mesec čist out, tako bo pa samo nekaj dni.

Pesti pa držim tudi zate sonček,................za vse.

Še nekaj 4 mesece  nama ni uspelo, potem sem 5 mesec probavanja in slončkanja začela piti čaj iz krvomočnice in takrat sem prvič čutila mojo ovulacijo in tudi takoj zanosila. Tako da jaz lahko rečem da verjetno  nisem imela ovulacij in mi je ta čaj res pomagal.  Pijte čaj mogoče pa kateri tudi pomagauser posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
18.11.2007 19:05:21   
sonček33
CIPRESA se strinjam s tabo. jaz sicer že nekaj mesecv pijem plahtico in krvomočnico, a ni rezultata...vendar kljub temu vsem priporočam, da jo pijete. Upanje je vedno dobrodošlo in z vsakim takim dejanjem si ga malo povečamo.

Kako pa se počutiš?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
18.11.2007 19:05:54   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Erin zdajle ti bom povedala ko si tik preden izveš če si user posted image . Še predno sem sama ugotovila da semuser posted image sem sanjala eno noč  da si ti postala nosečka in da smo ti vse ploskale.

O pišuka, pa še ponavadi je tako bilo, da ko je katera sanjala da je noseča je res bila, a se spomnite...no sedaj sem se pa spomnila tudi mojih nocojšnjih sanj...da sem bila user posted image ...jooooooj men se kar prsti tresejo...
pa ne samo ti, tudi, hmmm kdo me je že sanjal poleg tebe tudi, mislim da lunica24 pa še ena...pa prijateljica me je klicala nekaj dni nazaj če sem noseča, ker je dobila ječmen in so ji kolegi rekli da to pomeni da bo ona ali nekdo v njeni  bližini imel user posted image ...

Hvala ti ker si povedala, pa tudi če bi prej me nebi nič zaneslo oziroma prevzelo, veš..
Hvla obema CIPRESA in Sonček33 ker verjameta vame in mojo pikico user posted image user posted image user posted image

In kako si ti srečka nosečka?user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
18.11.2007 19:08:26   
pikachu
lahko vprašam kako se točno reče čaju in kje ga lahko kupiš

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
18.11.2007 19:10:32   
renata nana
rajska čestitke
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
18.11.2007 19:13:52   
CIPRESA
Pikachu čaju se reče krvomočnica, če res nimaš samo ovulacije takšne da bi zanosila sigurno pomaga, ker jaz jo nisem čutila prej nikoli, ko pa sem jo pila sem čutila kako me bolijo joške, izcedek, špikanje, napihnjenost....to je bila moja ovulacija in to je bil moj angelček ki mi je prinesel bebiko v trebušček.
Čaj pa sem kupila v Sanolaborju.

Aja počutje je pa tko - tko, napihnjena sem ko user posted image , pa špikanje in bolečine v sp. delu trebuha. V prvi nosečnosti sem krvavela zato je strah še toliko večji. 29.11. imam pregled upam da bom takrat videla mojo pikico in njen srček in da mi moja G pove da je vse O.K. in bom bolj mirna.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
18.11.2007 19:15:30   
sonček33
CIPRESA - vse bo ok. Uživaj v tem norem stanju.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
18.11.2007 19:22:22   
oktavija
Evo drage moje soborke, moj user posted image  je prišel  in lahko me vpišete med modre user posted image , ki se v decembru upisuje samo med navijačice...user posted image

Lep večer še napre user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
18.11.2007 19:30:23   
silvya
pikachu, dobrodošlica tudi od mene! Zvesto navijam za vse, ki si močno želite nekaj najlepšega na svetu.
Punce, zdaj vidim kaka starina sem jaz med vami user posted image . 23, 24 let user posted image Kje je že to? Mene pa čez tri tedne čaka novi rojstni dan? Bolje, da ne povem kateri. Se mora po 30. molčati o tem user posted image .

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
18.11.2007 19:30:33   
pikachu
hvala za odgovor bom tudi jaz probala ta čaj upam da bo pomagal

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
18.11.2007 19:39:22   
sonček33
silvya - vse smo mlade, otročki nas bodo pa še pomladili
oktavija - žal mi je. Objem zate. zakaj greš samo med navijačice? Ne obupat, a prov?

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
18.11.2007 19:41:05   
Erin
oktavija - žal mi je, ne obupaj res ne... z vsakim mesecem si bližje svoji pikiciuser posted image user posted image user posted image misli pozitivno...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
18.11.2007 19:44:54   
pikachu
zdaj se počasi poslavljam za danes, se slišimo jutri. pa lepo in toplo nočko, pa dostiuser posted image user posted image user posted image !

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
18.11.2007 19:44:54   
sonček33
Kje je pa danes Se* - brez nje ni "želimo si novega člana" ...
Bumbum kje se pa ti skrivaš?
Nf - ojla, daj kaj lepega napiši.
Argojuhica????????
Pikapoka?????????????'
LuNa73 - kuku

Jutri je pa ponedeljek.  A bomo zašibale v nov tedn polne energije? Ma pa dejmo.

In veste koga jaz zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo pogrešam? MONIQ
Če nas kaj bereš, se prosim oglasi. Vsaj z besedico ali dvema.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
18.11.2007 19:45:23   
Raguel
SM10-user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!!!!!user posted image user posted image user posted image

pikachu-dobrodošlauser posted image

naja***  in oktavija  -user posted image user posted image  bo pa decembrauser posted image

Jaz pa tudi mislim,da se bo vsak čas vlilo,me že boli trebuh...user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
18.11.2007 19:47:03   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Erin zdajle ti bom povedala ko si tik preden izveš če si user posted image . Še predno sem sama ugotovila da semuser posted image sem sanjala eno noč  da si ti postala nosečka in da smo ti vse ploskale.

O pišuka, pa še ponavadi je tako bilo, da ko je katera sanjala da je noseča je res bila, a se spomnite...no sedaj sem se pa spomnila tudi mojih nocojšnjih sanj...da sem bila user posted image

ej, jaz sem pa vceraj sanjala, da sem delala test in je bilo user posted image  no, cez kak dan ali dva bomo videli, ce ni bila to spet prevelika zelja... sem ze parkrat sanjala user posted image  user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?