Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 18:42:10
|
|
|
|
Erin
|
to že vemo... si že na seznamčku... Povej nam kaj o sebi... no pa da prebijem led... jaz sem stara 26 let in delamo na pol leta, od tega za aktivne štejem 3 mesece..da obrazložim to besedo aktivno : slončkamo se cel mesec, vsak 2 dan, merimo BT (telesno temperaturo),..
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 18:49:33
|
|
|
|
sonček33
|
erin - zdi se mi, da te kaj kmalu čaka presenečenje
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 18:49:39
|
|
|
|
pikachu
|
zdaj so minili trije mesci odkar delama na stara pa sem 23
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 18:50:11
|
|
|
|
sonček33
|
nf - stiskam pesti, da je jutri ne bo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 18:50:26
|
|
|
|
naja***
|
ja no bo že....sm pa vesela ko sta zmerej vsaj 1 ali 2 nove ,tudi za ostale bo posijalo sonce samo obupat ne smemo,zdaj se grem pa vpisat na decemberski seznam bork proti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 18:55:44
|
|
|
|
CIPRESA
|
Erin zdajle ti bom povedala ko si tik preden izveš če si . Še predno sem sama ugotovila da sem sem sanjala eno noč da si ti postala nosečka in da smo ti vse ploskale. Prej ti tega nisem hotela povedat ker bi bila preveč neučakana no zdajle ti pa povem kaj sem pred kake 14-tim dnem sanjala. Čudno se mi je zdelo in sem si rekla ziher bo kaj na tem ker te niti ne poznam niti se nikoli nisva srečale, kar se poznava je le preko tega da sva obe želeli postati nosečki. Tako, jaz imam ta mesec veliko upanja zate in upam res upam, pa držim pesti da se moje sanje uresničijo Za vse ostale pa tudi držim pesti in če se mi bo še kaj sanjlalo o kateri da je postala vam sporočim
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 18:56:44
|
|
|
|
Zvezdica
|
SM ČESTITKE za vse, ki vas je obiskala pa velik objem. VELIKKKKKKK!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 18:57:10
|
|
|
|
sonček33
|
CIPRESA - vidiš, tudi jaz imam nek občutek, da bo erin ta mesec med zmagovalkami....Naj bo res tako!
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 18:59:22
|
|
|
|
Erin
|
sonček - zakaj tako misliš? Joj kako bi bilo lepo...tudi tebe čaka prelepo obdobje boš videla...december je definitivno tvoj mesec, saj se bodo končno začela odpirati vrata do popolne sreče... Kje je shelly - a ni rekla da bo test ponovila (v petek je videla rahlo drugo črtico) Shelly, čakamo lepe novičkeeeeeeeeee... pikachu - še 1x dobrodošla...tu smo punce ki si stojimo ob strani ob morebitnem obisku nezaželjene rdečke in skačemo do neba vsaki ki zagleda na testku...upam, da se bo tvoj kmalu prikazal
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 19:01:59
|
|
|
|
CIPRESA
|
O a ti tudi sonček ko bi res bilo kaj na tem No ker vem kako je z hrepenenjem in trepetanjem preden gremo delati test , tudi nisem to obelodanila že prej ker potem si preveč želiš in si cel mesec čist out, tako bo pa samo nekaj dni. Pesti pa držim tudi zate sonček,................za vse. Še nekaj 4 mesece nama ni uspelo, potem sem 5 mesec probavanja in slončkanja začela piti čaj iz krvomočnice in takrat sem prvič čutila mojo ovulacijo in tudi takoj zanosila. Tako da jaz lahko rečem da verjetno nisem imela ovulacij in mi je ta čaj res pomagal. Pijte čaj mogoče pa kateri tudi pomaga
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 19:05:21
|
|
|
|
sonček33
|
CIPRESA se strinjam s tabo. jaz sicer že nekaj mesecv pijem plahtico in krvomočnico, a ni rezultata...vendar kljub temu vsem priporočam, da jo pijete. Upanje je vedno dobrodošlo in z vsakim takim dejanjem si ga malo povečamo. Kako pa se počutiš?
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 19:05:54
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA Erin zdajle ti bom povedala ko si tik preden izveš če si . Še predno sem sama ugotovila da sem sem sanjala eno noč da si ti postala nosečka in da smo ti vse ploskale. O pišuka, pa še ponavadi je tako bilo, da ko je katera sanjala da je noseča je res bila, a se spomnite...no sedaj sem se pa spomnila tudi mojih nocojšnjih sanj...da sem bila ...jooooooj men se kar prsti tresejo... pa ne samo ti, tudi, hmmm kdo me je že sanjal poleg tebe tudi, mislim da lunica24 pa še ena...pa prijateljica me je klicala nekaj dni nazaj če sem noseča, ker je dobila ječmen in so ji kolegi rekli da to pomeni da bo ona ali nekdo v njeni bližini imel ... Hvala ti ker si povedala, pa tudi če bi prej me nebi nič zaneslo oziroma prevzelo, veš.. Hvla obema CIPRESA in Sonček33 ker verjameta vame in mojo pikico In kako si ti srečka nosečka?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 19:08:26
|
|
|
|
pikachu
|
lahko vprašam kako se točno reče čaju in kje ga lahko kupiš
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 19:10:32
|
|
|
|
renata nana
|
rajska čestitke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 19:13:52
|
|
|
|
CIPRESA
|
Pikachu čaju se reče krvomočnica, če res nimaš samo ovulacije takšne da bi zanosila sigurno pomaga, ker jaz jo nisem čutila prej nikoli, ko pa sem jo pila sem čutila kako me bolijo joške, izcedek, špikanje, napihnjenost....to je bila moja ovulacija in to je bil moj angelček ki mi je prinesel bebiko v trebušček. Čaj pa sem kupila v Sanolaborju. Aja počutje je pa tko - tko, napihnjena sem ko , pa špikanje in bolečine v sp. delu trebuha. V prvi nosečnosti sem krvavela zato je strah še toliko večji. 29.11. imam pregled upam da bom takrat videla mojo pikico in njen srček in da mi moja G pove da je vse O.K. in bom bolj mirna.
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 19:15:30
|
|
|
|
sonček33
|
CIPRESA - vse bo ok. Uživaj v tem norem stanju.
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 19:30:23
|
|
|
|
silvya
|
pikachu, dobrodošlica tudi od mene! Zvesto navijam za vse, ki si močno želite nekaj najlepšega na svetu. Punce, zdaj vidim kaka starina sem jaz med vami . 23, 24 let Kje je že to? Mene pa čez tri tedne čaka novi rojstni dan? Bolje, da ne povem kateri. Se mora po 30. molčati o tem .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 19:30:33
|
|
|
|
pikachu
|
hvala za odgovor bom tudi jaz probala ta čaj upam da bo pomagal
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 19:39:22
|
|
|
|
sonček33
|
silvya - vse smo mlade, otročki nas bodo pa še pomladili oktavija - žal mi je. Objem zate. zakaj greš samo med navijačice? Ne obupat, a prov?
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 19:41:05
|
|
|
|
Erin
|
oktavija - žal mi je, ne obupaj res ne... z vsakim mesecem si bližje svoji pikici misli pozitivno...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 19:44:54
|
|
|
|
pikachu
|
zdaj se počasi poslavljam za danes, se slišimo jutri. pa lepo in toplo nočko, pa dosti !
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 19:44:54
|
|
|
|
sonček33
|
Kje je pa danes Se* - brez nje ni "želimo si novega člana" ... Bumbum kje se pa ti skrivaš? Nf - ojla, daj kaj lepega napiši. Argojuhica???????? Pikapoka?????????????' LuNa73 - kuku Jutri je pa ponedeljek. A bomo zašibale v nov tedn polne energije? Ma pa dejmo. In veste koga jaz zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo pogrešam? MONIQ Če nas kaj bereš, se prosim oglasi. Vsaj z besedico ali dvema.
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 19:45:23
|
|
|
|
Raguel
|
SM10- ČESTITAM!!!!! pikachu-dobrodošla naja*** in oktavija - bo pa decembra Jaz pa tudi mislim,da se bo vsak čas vlilo,me že boli trebuh...
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 18.11.2007 19:47:03
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA Erin zdajle ti bom povedala ko si tik preden izveš če si . Še predno sem sama ugotovila da sem sem sanjala eno noč da si ti postala nosečka in da smo ti vse ploskale. O pišuka, pa še ponavadi je tako bilo, da ko je katera sanjala da je noseča je res bila, a se spomnite...no sedaj sem se pa spomnila tudi mojih nocojšnjih sanj...da sem bila ej, jaz sem pa vceraj sanjala, da sem delala test in je bilo no, cez kak dan ali dva bomo videli, ce ni bila to spet prevelika zelja... sem ze parkrat sanjala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?