|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
19.11.2007 8:38:09   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Dobro jutro punce!

A veste kaj je danes?
Moj rojstni dan. user posted image user posted image user posted image

Ga bova z user posted image  cel dan žurala. user posted image user posted image

Vse naj, naj pa veliko sreče, zdravja, veselja in pridnih otrokuser posted image
Vidva ga pa kar fajn zažurita, naj Mark že hmal vid kaj je to žurkauser posted image
Skratka, lepo praznuj!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
19.11.2007 8:41:39   
pajac
Talika19   user posted image    vse naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In res ga zažurajta!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
19.11.2007 8:42:31   
pajac
Ko sem jaz pisala roman ste se vse zbudileuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro!!!!!!!!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
19.11.2007 8:44:25   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: janana
ŠE ena starejša od mene,(da se malo potolažim) na tem forumu.hihi

Pa še ena je.. ne povem katera ...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
19.11.2007 8:44:38   
birdy
Uh Pajac, si se razpisala. Jst sem pa hotla dat Neli cepit proti rotavirusu pa ma je pediater prepričal, da ni potrebe. Dej povej, a kdaj kasnej se to da cepit, rečmo naslednje leto? ker če se da jo bom naslednje leto, če se pa ne da, bom pa klicala v ZD da ob naslednjem cepljenju želim še cepljenje proti rotavirusu.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
19.11.2007 8:46:45   
LadyB
dj te mi povedat kako se prilepjo teli smile-ji. Dam kopiraj, prilepi pa se nč ne zgodi user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
19.11.2007 8:47:03   
birdy
Pajac, mi smo pokonc od sedmih. Tko da ne ti men da sem se zdej zbudlauser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem prov slabe volje, Neli sem mogla zrihtat, lubija sem mogla zrihtat, mu kavo in sok natočt, tamalo podojit, zdej pa spiuser posted image   Jst bi tud!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
19.11.2007 8:48:50   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

ŠE ena starejša od mene,(da se malo potolažim) na tem forumu.hihi

Pa še ena je.. ne povem katera ...user posted image user posted image user posted image

user posted image , saj zato pa sem napisala še  ena.
glede obračanja in držanja stvari v roki,pa tudi pri  nas  ni -takoj spusti če ji kaj dam v  rokco. se pa  je začela dvigovati z rito,tako kot  tudi ti praviš.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
19.11.2007 8:49:11   
birdy
J, še to. Neli ko kravce pas in ko ma počas dost začne kolena vlečt prot seb pa ritko gor dvigat. K da bi se hotla plazit al pa kobacat. Prov smešn zgleda. Moram dons na fth vprašat, kaj je to, pa zakaj to dela.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
19.11.2007 8:53:40   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Dobro jutro punce!

A veste kaj je danes?
Moj rojstni dan. user posted image user posted image user posted image

Ga bova z user posted image  cel dan žurala. user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
19.11.2007 8:53:44   
Talika19
Ja hvala vsem za lepe čestitke. Imam jih 32, za tiste, ki še ne veste. Pa vidim, da sem res med ta starejšimi tukajle user posted image user posted image . Se bom še zasekirala. user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
19.11.2007 8:53:53   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Pajac, mi smo pokonc od sedmih. Tko da ne ti men da sem se zdej zbudlauser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem prov slabe volje, Neli sem mogla zrihtat, lubija sem mogla zrihtat, mu kavo in sok natočt, tamalo podojit, zdej pa spiuser posted image   Jst bi tud!

Dej dej!! Zdaj pomisli: Kako boš jamrala, ko boš Neli pustila prvič v kakšnem varstvu, ali pa če bi tvoj okoli hodil in zapravljal denar user posted image user posted image user posted image Sam ne mu dovolit preveč komot... se hiter navadijo...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
19.11.2007 8:54:36   
Petjana

Uh Pajac, si se razpisala. Jst sem pa hotla dat Neli cepit proti rotavirusu pa ma je pediater prepričal, da ni potrebe. Dej povej, a kdaj kasnej se to da cepit, rečmo naslednje leto? ker če se da jo bom naslednje leto, če se pa ne da, bom pa klicala v ZD da ob naslednjem cepljenju želim še cepljenje proti rotavirusu.

če jo hočeš jo moraš  kar takoj.  ob drugem cepljenju je  že čas za drugo dozo cepiva.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
19.11.2007 8:54:50   
pajac

user posted image , saj zato pa sem napisala še  ena.

user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
19.11.2007 8:57:09   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Dej dej!! Zdaj pomisli: Kako boš jamrala, ko boš Neli pustila prvič v kakšnem varstvu, ali pa če bi tvoj okoli hodil in zapravljal denar user posted image user posted image user posted image Sam ne mu dovolit preveč komot... se hiter navadijo...user posted image user posted image user posted image

Maš provuser posted image  Sam veš kako je ko ti ob sedmih zjutri dva najedata da vstan? Neli bi se še dal prepričat, sam mojga dragija pa niam šans.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
19.11.2007 8:59:59   
LANLAN

A katera ve,če je preko spletne trgovine Sonček kakšen popust na gotovino?Sej vem,da je že tko ful cenej.ampak vseen..

res nobena ne ve???
ej,to ni res,samo na WC grem,pa sta takoj že 2 novi strani...čveke čvekasteuser posted image user posted image user posted image
Naš se še nikoli ni sam obrnil iz hrbt na trebušček ali obratno-še čakamo..kravce pa le pase..user posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
19.11.2007 9:00:01   
pajac

Cepljenje se lahko začne po 6 tednu starosti. Otrok cepivo popije, ni ga potrebno zbadati. Za učinkovito zaščito sta potrebni dve dozi cepiva, med katerima mora preteči vsaj 4 tedne. Cepljenje mora biti zaključeno do 24 tedna starosti. Cepivo Rotarix ne vpliva na imunski odgovor na druga cepiva, zato se lahko cepi sočasno s cepljenjem proti drugim boleznim.
Poglej... to se moraš sama odločiti. Jaz semse odločila, ker smo v stiku z nečakoma (7 in 3 leta), pa še vseposod me je kot hudega leta (vsi nakupovalni centri so moji zdaj, ko je takšno vreme)...Zato ga bom dala cepit...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
19.11.2007 9:03:47   
pajac

Maš provuser posted image  Sam veš kako je ko ti ob sedmih zjutri dva najedata da vstan? Neli bi se še dal prepričat, sam mojga dragija pa niam šans.user posted image

Jaz bolj imam probleme s prepričevanjem Petra.. Moj že ve kako znam potem bit tečna tako, da ne dreza vame ko spim. Samo posledično mi prej ni dovolil spati popoldan, ker ko me je zbudil je imel občutek, da je med spanjem v mene skočil alien!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
19.11.2007 9:04:44   
LANLAN
Komaj čakam nedeljo,ker je na ljubljanskem gradu prodajna razstava novoletnih venčkov&aranžmajev.-GARDENIA..a je že katera bila prejšnja leta,lepo a ne?Si bom vsaj mal oči napasla,če si jih ne morem v službiuser posted image user posted image ..smrkmrk-sej vem,da bo treba še prehitro na šiht,ampak vseeno..

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
19.11.2007 9:09:32   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: LANLAN
A katera ve,če je preko spletne trgovine Sonček kakšen popust na gotovino?Sej vem,da je že tko ful cenej.ampak vseen..
res nobena ne ve???

Pojma nimam...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
19.11.2007 9:10:50   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: LANLAN

Komaj čakam nedeljo,ker je na ljubljanskem gradu prodajna razstava novoletnih venčkov&aranžmajev.-GARDENIA..a je že katera bila prejšnja leta,lepo a ne?Si bom vsaj mal oči napasla,če si jih ne morem v službiuser posted image user posted image ..smrkmrk-sej vem,da bo treba še prehitro na šiht,ampak vseeno..

Sem bila pa je bilo ful lepo user posted image user posted image user posted image user posted image .. Vidiš dobra ideja za izlet...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
19.11.2007 9:11:33   
Talika19

J, še to. Neli ko kravce pas in ko ma počas dost začne kolena vlečt prot seb pa ritko gor dvigat. K da bi se hotla plazit al pa kobacat. Prov smešn zgleda. Moram dons na fth vprašat, kaj je to, pa zakaj to dela.

Naš tudi to že nekaj časa dela. Namesto, da bi kravce pasel. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
19.11.2007 9:15:55   
LadyB

Pa še to..Sinoči se mi je zopet zazdelo, da me ful gleda, ko jem Sem počasi glodala piščančjo bedrco in me je ful ful gledal nepremično, zdelo se mi je kot da bi še on hotel...Sem mu rekla, da če stric Novak (pediater) ne bo imel nič proti mu dam, sicer pa ne A vaši tudi kaj firbcajo?

user posted image user posted image user posted image morm napisat, da moj tud tko požresno gleda ko jem. jaz pa še zanalašč govorim zravn njamiiiiii, njamsa, pol pa kr usta začne odpirat user posted image , kok sva se mu zanč smejala. Mojmu se pa  smil, pa mu da mal za polizat, npr. zanč sir user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
19.11.2007 9:21:24   
Talika19
No da vam naredim malo lušta. Ne vem zakaj mali tako gleda torto. Mogoče pa bi jo rad probal.user posted image  Saj je bla ful dobra.
user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
19.11.2007 9:23:45   
Antigona
Talika vse najboljše!!!!

Ja pa tud Luka bulj v krožnik ko jemo... K da bi govoru dejte še men mal...
Vsaj vem, da ne bo problem z hranjenjem... Da bi bil vsaj po bratcu user posted image , ta je pojedel vse kar je dobil pod roke...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?