Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 9:02:05
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro! Joj, kak je lepo ko je vse belo. Ko mali froc se veselim. Komaj čakam, da gremo ven na sprehod. Naša noč je bla fantazija, zbudila se je samo 1x, najedla, spala do 8, najedla, zdaj se pa sama z sabo igra na veliki postelji. Upam, da nebom rabla menjat posteljine, ker tak špuka. Kapica , da se čimprej pozdraviš. Rumba, res sem vesela za vas oz. za Julijo, da ji gre na bolje in da spet papa. Zvesta, te čisto razumeme glede kil, jaz samo sladko povoham, pa se mi že nova mišelinka dela. Ne vem no, menda sem res tiste sorte človeka, ki mora celo življenje pazit kaj da v lape. Kar pa sploh ni lahko.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 9:20:13
|
|
|
|
Freycha
|
Rumba bom poslikala.... je pa tole čisti uspeh in smo vsi zadovoljni. Ona, ker končno lahko sedi in gleda naokoli (predvsem televizija je fina za gledat, ne? ) jaz sem pa tudi zadovoljna, ker se manj napenja in manj poliva in še nikamor ne more uiti, ker jo kraki držijo v "primežu".... res je fajn pogruntavščina Sem pa vesela za Julijo, da je končno jedla Aja, za vok recepte se pa tudi jaz priporočam... rada delam v voku, ampak nimam idej..... ja, jaz grem danes tudi na dooolllgg sprehod, ker rabi dragi malo dodatnega spanca, ker je danes dežural, zvečer gre pa v nočno...... na živce mi gre samo, ker so Hoče tako male, da naredim en krog okoli celih Hoč, pa samo ena ura mine. Pa še to moram zelo zelo počasi hoditi. Mah bom šla pa dva kroga, samo dete moje zlato (to mislim dragega) se mora res naspati. včeraj sem že za zajtrk jedla nutelo in potem čez del dan non stop nekaj, česar ne smem, danes zjutraj sem se pa zbudila, me pa vse srbi. Bi se naraje kar dol spraskala...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 9:29:19
|
|
|
|
Anonimen
|
nia.... ena slika je zdaj prišla... torej vseeno obvladaš...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 9:37:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo naše tri škrate, Špela, Ian in Izak:
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 9:38:59
|
|
|
|
Ronči
|
Mi smo naši dali za hec gumijasto račko v banjico...evo rezultat : druge slike so pa preveč nejkd ;)
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 9:40:45
|
|
|
|
Ronči
|
Pravi pozerji lušno
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 9:44:09
|
|
|
|
Češnca
|
No, pa imamo snegec... in 4 mesece! Jure, Naja vse najboljše! Zvesta super avto! Upam, da bosta tako zadovoljna, kot sva midva. Kar se nabiranja kil tiče... Mah, jest ne dojim več, pa še nisem nič shujšala... Začnem z dieto! Kdaj že? Kapica pozdravi se. Moram hitro potrkat, smo zaenkrat še vsi 3 zdravi. Kar se raznih "udarcev" tiče, se ne preveč sekirat. Se mi še ni zgodil, manjkal pa že večkrat ni prav dosti. Itak nas še vse čaka kaj podobnega. Važno, da ni hudega! Zato Sem pozabla, kaj sem še hotla napisat... Grem perilo obesit na podstreho. Po mojem bom rabla rokavice!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 9:47:08
|
|
|
|
Češnca
|
Zvesta kako so luštkani!!! Ronči pri nas grejo vse račke in ribice v usta! Še jezik bi namakal v vodo, če bi mu pustila.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 9:53:21
|
|
|
|
Ronči
|
Čestitke za 4 mesece...kako gre hitro čas
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 10:30:42
|
|
|
|
SANEK1
|
Neja, Jure in Anžej, vse najboljše za 4 mesece!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 10:31:31
|
|
|
|
Češnca
|
uf, pa še res je! Sploh ne sledim več, kako hitro gre! Na podstrehi ni blo hudega mraza. Sem pa obesla naše cotke in zdej se odločam v kater kombinezon čmo oblečt našega palčka... Ima 3 (sposojenega, kupljenega za punčko, ki smo jo pričakovali, in velikooo prevelikega). Mami je to grozno težko izbrat. Aja, pa tisti kombinezon je edina stvar, ki smo jo kupili, preden se je Anžej razkril... Ups... a fantek je???
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 10:33:11
|
|
|
|
Češnca
|
Sanek1 kam naj damo zdej vse te živalce? Hvala za čestitke.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 10:33:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Neja, Jure in Anžej, vse najboljše za 4 mesece!!! Se pridružujem čestitkam.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 10:35:35
|
|
|
|
*maja
|
pa kakšen dan je danes, bi se najraje , mi gre vse tako zelo na živce, pa m ularija je tečna ko drek, pa kar naprej se nekaj pričkajo in vlečejo . Če se mi danes ne bo zmešalo potem pa tudi ne vem kdaj se mi bo. Potem me je pa še tole vreme spravilo v slabo voljo . Skratka danes mi gre že od zgodaj zjutraj vse narobe, še dobro da je vsaj tamala ponoči spala in da je vsaj ona danes pridna. UF, sm mogla malo pojamrat.... mi zdaj upam bolje .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 10:37:21
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! Evo se zbudim zjutraj, potegnem rolete gor in.... sneg Ne maram snega! SEm upala, da bo takšna zima kot lani, pa zgleda ne bo nič iz tega. Sem se pa po doooolgem času spet naspala. Maj se je samo 1x zbudil in to nekaj čez četrto, potem pa spet spal do osmih! Tak je pasalo! Baja mlada psihologinja je imela samo nekaj ugotovitev za napisat, kot so: ali drži glavo pokonci, ali sledi igrački, jo prime ipd. Pa par vprašanj je imela za naju, recimo kdaj se je začel igrat z ogračo pa kdaj se je začel smejat pa tako. Ga je pa na veliko cartala še, mali se ji je pa smejčkal skoz. Tak da je že rekla fantu, da tud ona hoče enga takega Anžej, Jure, Naja Dans pa gremo k sosedom na kosilo in potem k našim na kavo Prave prostitutke smo No, če bo tak snežilo kot sneži, ne bomo šli k našim, ker v takem pa res nhe mislim vozit... Sem že povedala da sovražim sneg! Zvesta kaj delaš to neko pecivo za požrešne sosede? To maš res požrešne sosede ali se pecivu tak reče? Full lušni bauci trije! Ronči kak gleda toto raco
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 10:39:44
|
|
|
|
madejka
|
Maja a tebi gre tud tole vreme na živce? Pol nisem edina čudakinja tu? Kapica pozdravi se čimprej!!! Rumba čestitke Juliji za izpraznjene joške! A je potem nadaljevala tako?
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 11:36:31
|
|
|
|
madejka
|
Zvesta a to Peekola da sem včeraj skuto v palačinke dala, bi drugač kj nardila. Izi ko pasulj (ki ga ne znam nardit )
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 11:46:14
|
|
|
|
yudit
|
Zdravo babike, i smo spali dans kar vredi , ampak zujtraj ob sedmih je mala že bila pokonci in spet norela kot ponavadi , kar je za mene bilo olajšanje glede včerajšnjega dne, mal sem si odahnila da je ista in da nič ni hudga .Moj je šibo v trgovino po meso, popoldan dobim obisk tašče in tasta, mogoče še kaki komentar padne od nje ker so mi se naredili gromozonski mozoljčki na obrazu .Mislim da mimo njih sigurno nebo šla takda mi je vseen če bo kaj rekla.....Snega je ampak ne pada več sam neki mokri sneg je in se topi, jaz rada mam tisti ta suhi... Vsi ki praznujete vse naj pa lepo praznujte... lp
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 11:50:04
|
|
|
|
Freycha
|
Evo Rumba Ditino kraljestvo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 11:50:53
|
|
|
|
kapica
|
Uh, Maja, ti verjamem da je hudo. A moza ni danes doma? Zvesta, je pa res fajn recept, vsaj slisi se enostavno. Aja, kaj pa ce takrat, ko te zgrabi lakota, pojes sadje, al pa kaj nekaloricnega? A mas res zarad dojenja tako lakoto? Ne vem, men se ne zdi da bi mi zato bolj krulilo v zelodcku. Madejka in Sanek ,kak fajn za lepo nocko . Cestitke vsem za obletnico . Cesnca, a lahko vprasam kako dolgo se ti cote susijo na podstresju? A je priblizno enaka temp. kot zunaj? Ker jaz mam vedno pozimi problem z susenjem cot. Zvesta, Ronci, luusne slikice . Freycha, a ko je konec Hoc, je konec ceste, al kako? Da ne mores izven Hoc setkat . Jaz sem se vedno cisto boga, upam, da bo Dino sodeloval danes pri popoldanskem spancu, tak 2-3 urce bi mi pasalo .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 11:52:03
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Neja, Jure in Anžej, vse najboljše za 4 mesece!!! mater SANEK, tega se pa ne da zgrešiti Vse najboljše Neja, Jure in Ažej tudi iz moje strani
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 11:52:22
|
|
|
|
kapica
|
Yudit, zakaj bi pa tvojo tasco motli tvoji mozoljcki ? Freycha, zgleda pa res komot .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 11:58:06
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Zvesta, je pa res fajn recept, vsaj slisi se enostavno. Aja, kaj pa ce takrat, ko te zgrabi lakota, pojes sadje, al pa kaj nekaloricnega? A mas res zarad dojenja tako lakoto? Ne vem, men se ne zdi da bi mi zato bolj krulilo v zelodcku. Freycha, a ko je konec Hoc, je konec ceste, al kako? Da ne mores izven Hoc setkat . Jaz sem se vedno cisto boga, upam, da bo Dino sodeloval danes pri popoldanskem spancu, tak 2-3 urce bi mi pasalo . Sej jabolko je eno od bolj kaloričnih sadij (kako se to sploh pravilno napiše - peekola, pa tak slavist sem ) Sicer pa če tako pecivo peče, kot piše, se ziher ne zadrži pri enem kosu.... vsaj jaz se ne bi mogla Hmmm Hoče so ena taka čudna vas, ki: na eni strani meji s hitro cesto - povezava med MB in LJ, na drugi strani je Pohorje in glavna cesta za na Pohorje (ki teče skozi Hoče), ki nima pločnika, pohorci so pa itak norci za volanom. Na severu je spet samo glavna cesta, ki gre ob Pohorju do MB, ki tudi nima pločnikov in je tudi zelo prevozna, na drugi strani je pa gozd in obromek Pohorja. Tko..... in ja, v bistvu se nimaš kam dati razen, če se pač usedeš v avto in se nekam odpelješ, da se lahko dlje sprehajaš..... nažalost
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 18.11.2007 12:08:53
|
|
|
|
*maja
|
Freycha je fajn tale blazina tudi za drugačno uporabo kot samo za dojenje , jaz jo imam v uporabi za našo tamalo že kakšna dva meseca, samo da zdaj noče več ležat na njej, ampak jo moram dvignit da sedi, jo naslonim na naslonjalo kavča inje superrrr , pa še tamala je zadovoljna. Kapica ne mojega danes ni doma je že ob 6.30 šel od doma, je šel enemu kolegu pomagat podirat letni vrt pred lokalom . Upam da bo kmalu doma. Sicer pa je stanje pri nas trenutno za cca. 50% boljše saj polovica otrok spi . Moram izkoristit tale mir in se zapodit v kuhinjo, drugače danes ne bo nobenega kosila.... me lahko potem kar na socialno prjavjo češ da otrokom ne dam nič za jest .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?