|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
18.11.2007 9:02:05   
SANEK1
Dobro jutro!user posted image user posted image user posted image
Joj, kak je lepo ko je vse belo. Ko mali froc se veselim. Komaj čakam, da gremo ven na sprehod.user posted image user posted image user posted image user posted image
Naša noč je bla fantazija, zbudila se je samo 1x, najedla, spala do 8, najedla, zdaj se pa sama z sabo igra na veliki postelji. Upam, da nebom rabla menjat posteljine, ker tak špuka. user posted image user posted image user posted image

Kapica user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdraviš.

Rumba, res sem vesela za vas oz. za Julijo, da ji gre na bolje in da spet papa.user posted image user posted image user posted image

Zvesta, te čisto razumeme glede kil, jaz samo sladko povoham, pa se mi že nova mišelinka dela. Ne vem no, menda sem res tiste sorte človeka, ki mora celo življenje pazit kaj da v lape.user posted image user posted image user posted image Kar pa sploh ni lahko.user posted image user posted image

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
18.11.2007 9:20:13   
Freycha
Rumba bom poslikala.... je pa tole čisti uspeh in smo vsi zadovoljni. Ona, ker končno lahko sedi in gleda naokoli (predvsem televizija je fina za gledat, ne?user posted image ) jaz sem pa tudi zadovoljna, ker se manj napenja in manj poliva in še nikamor ne more uiti, ker jo kraki držijo v "primežu".... res je fajn pogruntavščinauser posted image

Sem pa vesela za Julijo, da je končno jedla user posted image user posted image user posted image  Aja, za vok recepte se pa tudi jaz priporočam... rada delam v voku, ampak nimam idej.....

ja, jaz grem danes tudi na dooolllgg sprehod, ker rabi dragi malo dodatnega spanca, ker je danes dežural, zvečer gre pa v nočno...... na živce mi gre samo, ker so Hoče tako male, da naredim en krog okoli celih Hoč, pa samo ena ura mine. Pa še to moram zelo zelo počasi hoditi. Mah bom šla pa dva kroga, samo dete moje zlato (to mislim dragega) se mora res naspati.

včeraj sem že za zajtrk jedla nutelo in potem čez del dan non stop nekaj, česar ne smem, danes zjutraj sem se pa zbudila, me pa vse srbi. Bi se naraje kar dol spraskala...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
18.11.2007 9:29:19   
Anonimen
nia.... ena slika je zdaj prišla... torej vseeno obvladaš...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3703
18.11.2007 9:37:51   
Anonimen
Evo naše tri škrate, Špela, Ian in Izak:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3704
18.11.2007 9:38:59   
Ronči
Mi smo naši user posted image  dali za hec gumijasto račko v banjico...evo rezultat user posted image  :

user posted image

druge slike so pa preveč nejkd ;)

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
18.11.2007 9:40:45   
Ronči
Pravi pozerji user posted image
lušno user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
18.11.2007 9:44:09   
Češnca
No, pa imamo snegec... in 4 mesece! user posted image

Jure, Naja vse najboljše! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zvesta super avto! user posted image  Upam, da bosta tako zadovoljna, kot sva midva.
Kar se nabiranja kil tiče... Mah, jest ne dojim več, pa še nisem  nič shujšala... user posted image  Začnem z dieto! Kdaj že? user posted image  user posted image  user posted image

Kapica pozdravi se. user posted image  Moram hitro potrkat, smo zaenkrat še vsi 3 zdravi.

Kar se raznih "udarcev" tiče, se ne preveč sekirat. Se mi še ni zgodil, manjkal pa že večkrat ni prav dosti. Itak nas še vse čaka kaj podobnega. Važno, da ni hudega! Zato user posted image

Sem pozabla, kaj sem še hotla napisat... Grem perilo obesit na podstreho. Po mojem bom rabla rokavice! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
18.11.2007 9:47:08   
Češnca
Zvesta kako so luštkani!!! user posted image  

Ronči pri nas grejo vse račke in ribice v usta! Še jezik bi namakal v vodo, če bi mu pustila. user posted image  

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
18.11.2007 9:53:21   
Ronči
user posted image  user posted image  user posted image

Čestitke za 4 mesece...kako gre hitro čas user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
18.11.2007 10:30:42   
SANEK1
Neja, Jure in Anžej, vse najboljše za 4 mesece!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
18.11.2007 10:31:31   
Češnca
uf, pa še res je! Sploh ne sledim več, kako hitro gre!

Na podstrehi ni blo hudega mraza. Sem pa obesla naše cotke in zdej se odločam v kater kombinezon čmo oblečt našega palčka... Ima 3 (sposojenega, kupljenega za punčko, ki smo jo pričakovali, in velikooo prevelikega). Mami je to grozno težko izbrat. user posted image
Aja, pa tisti kombinezon je edina stvar, ki smo jo kupili, preden se je Anžej razkril... Ups... user posted image  a fantek je??? user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
18.11.2007 10:33:11   
Češnca
Sanek1 kam naj damo zdej vse te živalce? user posted image  user posted image  Hvala za čestitke.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
18.11.2007 10:33:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Neja, Jure in Anžej, vse najboljše za 4 mesece!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem čestitkam. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3713
18.11.2007 10:35:35   
*maja
user posted image  pa kakšen dan je danes, bi se najraje user posted image , mi gre vse tako zelo na živce, pa m ularija je tečna ko drek, pa kar naprej se nekaj pričkajo in vlečejo user posted image . Če se mi danes ne bo zmešalo potem pa tudi ne vem kdaj se mi bo.
Potem me je pa še tole vreme spravilo v slabo voljo user posted image .

Skratka danes mi gre že od zgodaj zjutraj vse narobe, še dobro da je vsaj tamala ponoči spala in da je vsaj ona danes pridna.

UF, sm mogla malo pojamrat.... mi zdaj upam bolje user posted image .

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
18.11.2007 10:37:21   
madejka
Jutro!
Evo se zbudim zjutraj, potegnem rolete gor in.... sneguser posted image Ne maram snega! SEm upala, da bo takšna zima kot lani, pa zgleda ne bo nič iz tega.user posted image

Sem se pa po doooolgem času spet naspala. Maj se je samo 1x zbudil in to nekaj čez četrto, potem pa spet spal do osmih! Tak je pasalo!user posted image

Baja mlada psihologinja je imela samo nekaj ugotovitev za napisat, kot so: ali drži glavo pokonci, ali sledi igrački, jo prime ipd. Pa par vprašanj je imela za naju, recimo kdaj se je začel igrat z ogračo pa kdaj se je začel smejat pa tako. Ga je pa na veliko cartala še, mali se ji je pa smejčkal skoz. Tak da je že rekla fantu, da tud ona hoče enga takegauser posted image

Anžej, Jure, Naja  user posted image

Dans pa gremo k sosedom na kosilo in potem k našim na kavouser posted image Prave prostitutke smouser posted image user posted image user posted image No, če bo tak snežilo kot sneži, ne bomo šli k našim, ker v takem pa res nhe mislim vozit... Sem že povedala da sovražim sneg!user posted image

Zvesta kaj delaš to neko pecivo za požrešne sosede? To maš res požrešne sosede ali se pecivu tak reče?user posted image
Full lušni bauci trije!user posted image

Ronči kak gleda toto racouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
18.11.2007 10:39:44   
madejka
Maja a tebi gre tud tole vreme na živce? Pol nisem edina čudakinja tu?user posted image

Kapica pozdravi se čimprej!!!

Rumba čestitke Juliji za izpraznjene joške! A je potem nadaljevala tako?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
18.11.2007 11:30:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Madejka... reče se tako pecivu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo recepta:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=8100

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3717
18.11.2007 11:36:31   
madejka
Zvesta a touser posted image
Peekola da sem včeraj skuto v palačinke dala, bi drugač kj nardila. Izi ko pasulj (ki ga ne znam nardituser posted image )

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
18.11.2007 11:46:14   
yudit
Zdravo babike, i smo spali dans kar vredi , ampak zujtraj ob sedmih je mala že bila pokonci in spet norela kot ponavadiuser posted image , kar je za mene bilo  olajšanje glede včerajšnjega dne, mal sem si odahnila da je ista in da nič ni hudgauser posted image .Moj je šibo v trgovino po meso, popoldan dobim obisk tašče in tasta, mogoče še kaki komentar padne od nje ker so mi se naredili gromozonski mozoljčki na obrazuuser posted image .Mislim da mimo njih sigurno nebo  šlauser posted image takda mi je vseen če bo kaj rekla.....Snega je ampak ne pada več sam neki mokri sneg je in se topi, jaz rada mam tisti ta suhi... Vsi ki praznujete vse naj user posted image user posted image user posted image user posted image pa lepo praznujte... lp

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
18.11.2007 11:50:04   
Freycha
Evo Rumba Ditino kraljestvo user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
18.11.2007 11:50:53   
kapica
Uh, Maja, ti verjamem da je hudo. A moza ni danes doma?
Zvesta, je pa res fajn recept, vsaj slisi  se enostavno. Aja, kaj pa ce takrat, ko te zgrabi lakota, pojes sadje, al pa kaj nekaloricnega? A mas res zarad dojenja tako lakoto? Ne vem, men se ne zdi da bi mi zato bolj krulilo v zelodcku.
Madejka in Sanek ,kak fajn za lepo nockouser posted image .
Cestitke vsem za obletnicouser posted image user posted image .
Cesnca, a lahko vprasam kako dolgo se ti cote susijo na podstresju? A je priblizno enaka temp. kot zunaj? Ker jaz mam vedno pozimi problem z susenjem cot.
Zvesta, Ronci, luusne slikiceuser posted image .
Freycha, a ko je konec Hoc, je konec ceste, al kako? Da ne mores izven Hoc setkatuser posted image .

Jaz sem se vedno cisto boga, upam, da bo Dino sodeloval danes pri popoldanskem spancu, tak 2-3 urce bi mi pasalouser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
18.11.2007 11:52:03   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

mater SANEK, tega se pa ne da zgrešiti user posted image user posted image user posted image user posted image  

Vse najboljše Neja, Jure in Ažej tudi iz moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
18.11.2007 11:52:22   
kapica
Yudit, zakaj bi pa tvojo tasco motli tvoji mozoljckiuser posted image ?
Freycha, zgleda pa res komotuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
18.11.2007 11:58:06   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Zvesta, je pa res fajn recept, vsaj slisi  se enostavno. Aja, kaj pa ce takrat, ko te zgrabi lakota, pojes sadje, al pa kaj nekaloricnega? A mas res zarad dojenja tako lakoto? Ne vem, men se ne zdi da bi mi zato bolj krulilo v zelodcku.
Freycha, a ko je konec Hoc, je konec ceste, al kako? Da ne mores izven Hoc setkatuser posted image .

Jaz sem se vedno cisto boga, upam, da bo Dino sodeloval danes pri popoldanskem spancu, tak 2-3 urce bi mi pasalouser posted image user posted image .

Sej jabolko je eno od bolj kaloričnih sadij (kako se to sploh pravilno napišeuser posted image  - peekola, pa tak slavist sem user posted image user posted image user posted image ) Sicer pa če tako pecivo peče, kot piše, se ziher ne zadrži pri enem kosu.... vsaj jaz se ne bi mogla user posted image user posted image user posted image

Hmmm Hoče so ena taka čudna vas, ki: na eni strani meji s hitro cesto - povezava med MB in LJ, na drugi strani je Pohorje in glavna cesta za na Pohorje (ki teče skozi Hoče), ki nima pločnika, pohorci so pa itak norci za volanom. Na severu je spet samo glavna cesta, ki gre ob Pohorju do MB, ki tudi nima pločnikov in je tudi zelo prevozna, na drugi strani je pa gozd in obromek Pohorja. Tko..... in ja, v bistvu se nimaš kam dati razen, če se pač usedeš v avto in se nekam odpelješ, da se lahko dlje sprehajaš..... nažalost user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
18.11.2007 12:08:53   
*maja
Freycha je fajn tale blazina tudi za drugačno uporabo kot samo za dojenje user posted image , jaz jo imam v uporabi za našo tamalo že kakšna dva meseca, samo da zdaj noče več ležat na njej, ampak jo moram dvignit da sedi, jo naslonim na naslonjalo kavča inje superrrr user posted image , pa še tamala je zadovoljna.

Kapica ne mojega danes ni doma je že ob 6.30 šel od doma, je šel enemu kolegu pomagat podirat letni vrt pred lokalom user posted image . Upam da bo kmalu doma.

Sicer pa je stanje pri nas trenutno za cca. 50% boljše saj polovica otrok spi user posted image . Moram izkoristit tale mir in se zapodit v kuhinjo, drugače danes ne bo nobenega kosila.... me lahko potem kar na socialno prjavjo češ da otrokom ne dam nič za jest user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?