Anonimen
|
Yudit, jaz bom mojemu za novo leto kupila kakšno motorično igračko. Nisem se še odločila, katero. S tamalo pa dvomim, da bo kaj narobe, ker si jo malo udarila ob rob posteljice. Če te kaj potolaži, sem jaz mojega že 3x čoknila z glavo v rob police nad previjalno, ko sem ga dvigovala, pa je vse ok. Pa še ena štorasta od mojega moža danes - mu je zapenjal jopico in mu je kožo v zadrgo zapel. Niti opazil ni, jaz pa tud nisem vedla, sva šele veliko kasneje opazila eno čudno piko na dekolteju in mu je kapnilo, zakaj je mali tako grozno jokal. Da boš pomirjena, jo opazuj, da ne bruha, pa njene oči opazuj, boš prec videla, če je kaj nenavadnega. Helenav, če nič prej, je običajno bolje, ko otroci jejo že GH. Vsaj kar se spanja tiče. Seveda pa to ni pravilo, še vedno bi se nekaj mamic na RR našlo, ki bi ti povedale, da se njihovi otroci že pri dveh ali treh letih večkrat na noč zbudijo. Prenosila sem pa jaz mojo prvo zelo veliko, pa še zdaj se rada nosi, drugega pa zdaj tudi veliko nosim, ker to zahteva. To se pa ponavadi izboljša, ko začnejo plazit in dobi njihov svet nova oborja za raziskat. Igračk se pa noben od mojih ne boji, izjemoma pride kakšna taka igrača. Tu ti pa ne znam pomagat. Zvesta, midva imava oba avtomobila zavarovana pri Tilii. Prvega sva imela najprej samo polni kasko brez delnih kombinacij, potem pa mi je spomladi na parkirišču pred štacuno nekdo posnel celo šoferjevo stran in bi za 500€ škode dobila samo 50€ od zavarovalnice, pa še bonus izgubila in sem čist popizdila, ker mi ni noben razjasnil, da je pametno imet kljub polnemu kasku še delne kombinacije. Zdaj imava prvi avto zavarovan polni kasko plus delne kombinacije, drugega imava pa samo delne kombinacije (trenutno finančno ne znese več, drugo leto bo šlo pa isto na polno + delne kombinacije). Pa sožalje za soseda. Baja, v Žalcu je bilo super, pica in njoki so bili fenomenalni, nažrli smo se vsi, da še zdaj komaj dihamo, Špela in njena mala prijateljica sta uživali v igralnici, mi smo se malo naklepetali in sprostili, potem pa smo se po snegu vozili domov in je prav romantično izgledalo.
|