kanarka
|
Drage in ostale novemberke Končno vam lahko sporočim, da se nama je včeraj ob 00.22 pridružila Sara, težka 2,75kg, dolga47 cm. Vsi smo že doma...ravnokar prispeli in se cartamo. Porod je bil ekspresen, pospešili so mi ga na enkrat, ker se je Sara pokalala v plodovnico in jo je bilo treba spraviti ven. V dveh urah je bilo vsega konec. Ampak zato ti dve uri toliko bolj intenzivni. Sem mislila, da me bo razgnalo , no sej me je. Šiv samo eden (še ne vem kje). S Saro je drugače vse vredu, le zaradi pomanjkanja plodovnice je v trebuščku ležala v prisilni legi in ima malo zvito nogico in vrat. Ampak to se menda vse uredi, le na rehabilitacijo bomo morali hodit. Trenutno se ukvarjam z dojenjem. Noče in noče dolgo sesati. Potegne 10x in zraven zaspi. Ne morem je zbutiti, če pa jo, pa začne jokati in sploh noče potem sesati. V bolnici je prvo noč ni bilo zraven mene in so ji dali svojo hrano. Pa ne vem, ali je to vzrok, da pri meni noče sesati. Sicer imam pripravljeno za ponoči mleko na flaško, ker ne bi rada, da je lačna, ampak čez dan bom pa vzrajala in vztrajala, da začne piti. Upam, da mi uspe, saj sama mleko imam (ne veliko, ampak če stisnem, nekaj priteče) Toliko zaenkrat od mene..za nazaj in vse novičke, pa bom morala drugič prebrati, ker jo imam žal skoz prikljopljeno. Žal slikce ne znam pripeti, bom poskusila drugič. LP vsem in držim pesti še za preostale.
|