Meceno
|
Opa, CIPRESA čestitam in res čimmanj tegob Eca,... upam da si zdrava in da ga že počasi šibaš na Kanarske uh, kak ti zavidam Me s Taro sva bile na dolenjskem prejšni vikend do srede, v četrtek in petek je bila pri varuški jaz pa na izpitu. ( naredla ) Kar se tiče moje ni še nič oz če nama bo, bova z delala , januarja, marca, maja ... ( ma, sem povedala kakor Janša , sm po zaupnico morem še it ) Drugače Tara govori kakor rastrgan dohtar, poje nap. barčica na morju plava,mi se mamo radi, jaz pa grem na zeleno travco,aja-tutaja, metuljček cekinček, šmentana muha in še kakšna. Ne zna jih v celoti ampak ali po kiticah ali samo stavek in ji moraš pomagat, melodijo pa vedno trofi. Včasih si samo brunda ali namesto besedila vstavi mami in ona poje . Ker je Tara bolj morski tip pa najraje zapoje tole: ( zna jo celo, le pri kazanju jaz sodelujem ) PO MORJU PLUJE LADJA,z roko zajadraš nap. skor tako kakor v bivši oddaji Odklop NA NJEJ JE KAPITAN,raztegnjeno dlan položiš ob senco oz pozdrav Titu POZNA VSE MORSKE ZNAČKE,roke daš na ramena SE KREGA NA MORNARČKE,žugaš s prstom MORNAR SE GA NAPIJE,palec nagneš k ustom SE LADJA POTOPI,primeš se za nos in počepneš GA RIBICE POJEJO,dlani odpiraš in zapiraš OSTANEJO KOSTI.pokažeš fige PRIŠLA JE VELIKA RIBA, z rokami narediš krog Z VELIKIMI OČMI,palec in kazalec daš skupaj da imaš lukjno in gledaš skozi ZA NJO PA POTAPLJAČEK ,plavaš z rokami po zraku nap kravljaš JO HITRO ULOVI.stišneš otroka Kako je danes mrzlo in tukaj tako diši po snegu ....smo na sprehodu celo snežinke ujeli Tako ženske, jaz grem podolgem
|