|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
16.11.2007 13:20:57   
leni5
Bravo Tosja, zdaj pa mislim, da je že STOTKAuser posted image !!!

user posted image

HURA ZA APRILČICE!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
16.11.2007 13:22:21   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

toooooooooooooooooooooooooooo, bravo leni5! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
16.11.2007 13:34:35   
barby78
Evo,pa smo tud me prišle do STOTKE!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  BRAVO APRILČICE,KAR TAKO NAPREJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
16.11.2007 13:40:30   
maja24-2

ČESTITKE ČVEKICE ZA 100 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa smo bolj slabo Lari je bla 3 dni v vrtcu pa smo spet doma in kuhamo vročino user posted image  kaj se to letos dogaja mi res ni več jasnuser posted image user posted image user posted image
Pa ful sva se dons z lubijem veselila večerjice v dvoje pa je vse v vodo padl.
A mi lahko katera posreduje od BCja int. stren.
papa sedaj me pa že kliče

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
16.11.2007 13:43:45   
NiLe
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo me!

Maja, tu je link od spletne strani BC:
http://b2c.baby-center.si/

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
16.11.2007 13:46:48   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: maja24-2

Lari je bla 3 dni v vrtcu pa smo spet doma in kuhamo vročino user posted image  kaj se to letos dogaja mi res ni več jasnuser posted image user posted image user posted image

user posted image Bogica, mala. Upam, da bo čimprej bole. Lari pošiljam:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ful sva se dons z lubijem veselila večerjice v dvoje pa je vse v vodo padl.
Saj bo drugič, Maja. user posted image

A mi lahko katera posreduje od BCja int. stren.
papa sedaj me pa že kliče
user posted image Bi rada zapravljala, kar od doma??? user posted image

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
16.11.2007 13:51:06   
maxi133
Pozdravljene aprilčice!
Tosjo bi prosila, če bi tut mene ob priliki dala na seznam aprilčic! Nekaj bom pripomogla k bližini 100-tke. user posted image
Stara sem 24 let, PDP 22.4, MF 10.12

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
16.11.2007 13:53:27   
maxi133
Nekaj bom pripomogla k bližini 100-tke.

Pardon...malo zablodla...user posted image

(odgovor članu maxi133)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
16.11.2007 13:56:01   
tasyo
Ojla!
JEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Pa smo dočakale stotko - pred vikendom.... Najprej se vam moram zahvalit za vse lepe in tolažilne besede. Saj vem, da pač moram počakat, ampak... Najbolj luštno je, ko lahko tukaj malo pojamram in me pol takoj napodite stran od grdih misli!

Malamalinca, upam da te tista luknja od zoba ne muči prehudo. Sicer pa le po žajblju, nič ne škodi.

Maja, bogica vajina punčka! Upam da se ćimprej pozdravite! Pa ne zapravljaj prehudo!!!! Glih kar bo veseli december, pa bodo itak evrčki kar puhteli!user posted image

Sem glih kar prišla z enga dolgega sprehoda po sončku, je prav pasalo. Sicer pri nas kar fejst mrzlo piha, ampak sem se oblekla kot medvedek in šla. Kdo ve, koliko časa bom spet čakala na ta sonček...

Zdaj grem pa kuhat - danes bo ješprenj-mmmmm, komaj čakam. Ga imava oba tako rada. Pa pa!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
16.11.2007 13:56:44   
NaTaŠa*
Pozdravljene čvekice!

Kako ste? A mate že kj snega? Pri ns na Jesenicah ga ni nič, upam ta tako tud ostane ker nisem ljubitelj snega.

Bravo za 100, pa nm je le ratal. Sj do aprila jh bo pa že 200 ali pa še clo več ker smo prave čvekice.

Včeraj sva šla z user posted image  mal zapravljat mi je user posted image  kupil kar nekaj lepih cunj, ker pravi da moram biti lepa user posted image . Dobila sem ene prav lepe hlače 3/4 na naramnice z oprsnikom prov lepe so pa še pocen so ble (17 evrov). V Intešportu pa sva najdla eno bundo k je bla 40% znižana in je bla koj 15 evrov,... tako da moram najti samo še ene lepe debele pisane žabe da me ne bo zebl.

Dons zjutraj pa sm zvedla da je ena kolegica zgubila svojega user posted image . Bla je u 3 mesecu in jo je tko fjst zabolel u trebuhu da je šla koj gor u bolnico i je mogla splavt ker je prišlo do ene kromosomske napake in user posted image  ni več rastu. Tako joka revca da je kar noro. Ampak nimamo kj, kromosomske napake so nekaj kar ne morš spremeniti.

Komaj čakam četrtek da grem na MF in da vidim našega malega user posted image . Upam da bo četrtek hitr tukaj.

Za enkrat bo dost se še kaj oglasim, zj se grem pa mal učit ker sreda že trka na vrata.

LEP DAN ŠE NAPREJ!!!

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
16.11.2007 14:14:57   
barby78
Najprej dobrodošlica za našo novo aprilčico Maxi133.Lepo pozdravljena,pa upam,da se večkrat slišimo.

Violica_23 user posted image  za tvojega dragega.pa glede bunde user posted image  izjemno dober nakup.upam,da tud js jutr najdem kaj pametnega in ugodnega.mi je prav žal glede tvoje kolegiceuser posted image ,ker vem kako je to.vem,da nas je kar nekaj dalo to skozi.saj mogoče se grdo sliši,ampak jaz pravim ,da če gre za kakšno napako,je bolje da se kaj takega zgodi prej,kot pa pol,ko že držiš otroka v naročju.so pa  res hudi časi,ko to prebolevaš.user posted image

Še nekaj me zanima,a ve še jemljete folno kislino?
Jaz sem do zdaj jemala Tifol,zdaj pa sem prešaltala na CentraMed Mami.Mi je v lekarni rekla,da te lahk jemljem do konca in še pol,dokler dojim.

se čujemo PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
16.11.2007 14:37:00   
scorpiogirl
Ola čvekiceuser posted image
se lih tolk oglasim, da vas malo pozdravim, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 100tko user posted image

Violica, kje si pa kupla hlače? za tako fajno ceno bi pa jst tud še kakšne kuplauser posted image superca tale tvoj dragiuser posted image

Maja, za Larouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej boljeuser posted image

zdej pa spet šibam ... upam, da se ne srečam kjeuser posted image user posted image faks vabiuser posted image

imejte se krasno pa izkoristite tale sonček še namesto meneuser posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
16.11.2007 14:59:07   
malamalinca
Maxi133 dobrodošla med nami!

Barby78, jaz folne več ne jemljem, sem pa jemala elevit, pa me je železo v njem tako zaprlo, da sem dobila hemeroide, zdaj pa pijem askorbinsko kislino (vitamin C ) vsako jutro, kozarec na tešče.

Grem pa-pa, domov, malo ležat ker me rana od izpuljenega zoba še kar boli in me boli zdaj kar cela glava, ko se spet v ponedeljek beremo, bom pa že spet vsa cvetoča.

Lep vikend vsem!!!!

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
16.11.2007 15:14:33   
sinskaT
Juhu, 100ka! Bravo me!user posted image

Barb si spraševala o vitaminskih dodatkih. Jaz še vedno jem in tudi imam namen, ko bom dojila od Milupa NeoVin, meni so fajn, ker maš en tabletek vitaminčkov in en omega3 kisline, saj ne vem če res kaj doprinese k zdravju ampak zaenkrat imam odlično kri.

Zdaj pa res se moram spokat iz Lj....ČaU!

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
16.11.2007 16:11:28   
Lubici
Hajli.
Danes je pa res en super dan. Tudi jst sem začutila user posted image ribice user posted image v trebuhu. Hi hi, kok fajn, moj lubi je čist vesel in mal žalosten ker on tega še ne čuti. Ampak ve, da mu tudi to ne uide.
Mami mi je danes kupila za darilo nosečniške hlače v La Vie. So ful super, skoraj črn jeans, ful dober model. Komi čakam, da mi bo buši kej bolj zrastel, da bojo še lepše zgledale.user posted image

Glede seznama pa: jst mam MF 18.12., stara sem 25, prvič noseča, rodila bom v Lj.

Letim na fax mal slikat, čez vikend pa mejbi celo mal vse štiri od sebe.. kdo ve user posted image .
Uživajte in pazite nase! Papa

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
16.11.2007 16:55:17   
Majček28
Dan aprilčice user posted image

Mene pa ni blo z vami fullllllllll dolg, in še dalj sem rabla, da sem vse poste prebrala, ker tolk čvekate
pa tolk novih stvari napišete, da če spustiš eno stran ti že ni več nč jasn user posted image

Tosja- lepo prosim če na seznamčku popraviš, 4.12. imam MF, hvala.

Smo pa 8.11. bili na pregledu in je vse OK. Toxe sicer še nisem prebolela in se moram pazit, zredila sem se samo 1 kg pa je reku G, da je to OK in naj kar tko lepo počas nadaljujem!
Trebušček je kar lepo vshajal in še v četrtek (8.11. ) sem bila neki glasna kako jaz lahko še vse svoje stvari nosim, no v soboto zjutri, torej 2 dni kasnej pa nisem mogla na nobenih hlačah več zadrge zapet user posted image  Pa smo šli lepo v Celja v HM (ker v LJ ni nič! ) pa smo se mal razvajal user posted image  (in to za 200€!! )

V torek 13-tega sem zvečer začutla kot da mi neki v trebuhu 'trka', pa sem mislila da je prebava, ker sem za večerjo imela skledo solate z jajčkom. No pa je blo zjutri spet čutit 'trkanje', pa vedno ko sem se vsedla in se umirila....tko da to ni bla prebava ampak je moj user posted image 'trkal' user posted image user posted image  

Vsem novim user posted image  dobrodošlica, vsem ki ste pisale o dobrih novičkah čestitka in vsem, ki se jim je kaj neljubega pripetilo, želim veliko optimizma in naj čimprej mine (karkoli že! ).

(odgovor članu Lubici)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
16.11.2007 18:25:59   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  Lepa posadka :user posted image  user posted image  user posted image PDP: 01.04.

user posted image    NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   modrookica (25 let): PDP 02.04. - GP 12.12. 3D 17.12.  NS user posted image MF user posted image Luka,  LJ

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. NS user posted image

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   Verita: PDP 04.04. NS user posted image

user posted image   violica_23: PDP 04.04. Jesenice 
 MF 22.11. NS user posted image

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. 
NS user posted image MF user posted image
 Izola

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04.
NS user posted image

user posted image   Tanja555 (29 let):  PDP 05.04. NS user posted image MF 28.11.

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. NS user posted image CE 

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. NS user posted image   KR

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   Majček28 (28 let): PDP 08.04.  UZ 04.12.
NS user posted image MF 04.12.

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. - GP 18.12.
MF 7.12 
NS user posted image  LJ

user posted image  Big mamma :user posted image  user posted image  user posted image  user posted image PDP 09.04. - GP 23.11. NS user posted image

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. MF
05.12.
NS user posted image   
LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 15.11. MF 29.11.
NS user posted image  Feldbach, MB 

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image  Barb 77: user posted image user posted image  PDP 10.4. MF 27.11. NS user posted image  LJ

user posted image   petty82: PDP 10.04. MF 05.12.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 28.11.
MF 3.12.
NS user posted image

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   nisika: PDP 12.04. NS user posted image

user posted image   barby78: user posted image user posted image PDP 13.04. MF 11.12. NS user posted image

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): PDP 13.04. - GP 21.11.
MF...  
NS user posted image

user posted image   kekec in mojca: PDP 13.04. SG

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04. MF 28.11.  NS user posted image  LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04.  NS user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 14.04. NS user posted image   LJ 

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 14.04. - AC 14.11.
GP 6.12.
MF 6.12.
NS user posted image CE

user posted image   5erca04: PDP 14.04.  NS user posted image   MB

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. MF 13.12. NS user posted image

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 20.11. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 5.12.
MF
7.12.
 NS user posted image    LJ

user posted image   ruki: user posted image PDP 16.04.

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 17.04. - GP 23.11.
MF 6.12.
NS user posted image  LJ

user posted image   Krista28: user posted image  user posted image  PDP 17.04. NS user posted image

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04. MF 26.11. NS user posted image

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. MF 3.12.
NS user posted image  
CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS user posted image

user posted image   zvončica30: PDP 19.04.

user posted image   Lubici (25 let): PDP 19.04. MF 18.12. LJ

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04.
MF 04.12. 
NS user posted image

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. MF 12.12. NS user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS user posted image  PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. NS user posted image Izola

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 3.12. NS user posted image   LJ

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04. MF 14.12. NS user posted image

user posted image   leni5 (28 let): user posted image  PDP 22.04. - GP 23.11 Izola

user posted image   maxi133 (24 let): PDP 22.04. MF 10.12.

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. NS user posted image

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. NS user posted image

user posted image   zolika: PDP 24.04. - GP 20.11. NS user posted image MB

user posted image   scorpiogirl (26 let): PDP24.04. MF 12.12. NS  user posted image   KR

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image   

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04.
- GP 16.11. UZ 19.12.
NS user posted image PO

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 25.04. MF 12.12. NS user posted image PO

user posted image  aprill: PDP 25.4. 

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. -  NS user posted image

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 26.04. NS user posted image

user posted image   malecka24: PDP29.04.  NS user posted image   PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04. - GP 16.11. NS user posted image  

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.  NSuser posted image  KR

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
76 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
MF - morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image  

maxi133 - dobrodošla 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

PDP - število user posted image

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 3
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 5
11.04. 2
12.04. 3
13.04. 3
14.04. 5
15.04. 4
16.04. 1
17.04. 2
18.04. 3
19.04. 4
20.04. 5
21.04. 1
22.04. 3
23.04. 1
24.04. 3
25.04. 4
26.04. 4
27.04.
28.04.
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
16.11.2007 18:31:43   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image user posted image user posted image   UZ - morfologija/november user posted image user posted image user posted image

13.11.  modrookica user posted image user posted image , tejč29 user posted image

22.11. violica_23

26.11. SpeliG

27.11. Barb77

28.11. Tanja555, sky77

29.11. tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   UZ - morfologija/december  user posted image  user posted image  user posted image

03.12. Katja271, bela vrtnica

04.12. matejchykam, Majček28

05.12. simvir, petty82

06.12. u04111976, sasy20

07.12. maja24-2, NiLe

10.12. maxi133

11.12. barby78

12.12. sinskaT, tasyo, scorpiogirl, kekec in mojca

14.12. tipriga

18.12. Lubici,  tosja

20.12. MARUŠKA28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AC
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2007

user posted image user posted image user posted image   u04111976  user posted image user posted image user posted image  
user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
16.11.2007 19:07:17   
darja33
Halo punce!

Ne morem verjet, da ste se tak razpisale, da že pol ure sam berem! A ste bolj kot ne kr vse doma na bolniški al ne? Js delam do 2, pa še kdaj dežuram, pol pa se mi popoldan bolj mal ljubi... Razen jesti in gledati televizijo. Zato sem se zdej (končno!) odločla, da začnem mal gibat, da ne bom preveč dobila na teži. Hrani se namreč ne morem odpovedati...
Ja, js imam že celih 33 let, PDP 18.4. in morfo 3.12., pa iz Cela sem.
Zakaj tako pozno me vprašate? Faks, praksa, specializacija, bla, bla. Skratka zdej sem pa končno v drugih vodah in mi je všeč! Sam mal skulirat se še moram in zmanjšat službo.
Punce, a ste vse kr šle v bolniško tudi tiste, ki (kot jaz) niste imele nobenih problemov z zdravjem?
V šopingu sem bla pa včeri prvič (vse hlače so mi premale). Za malega (malo) pa še nič nisem gledala. Si ne upam...
Mejte se lepo. Se bom zdej kej večkrat javla, ko vidim da ste vtak aktivne!!!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
16.11.2007 19:35:20   
resnično srečna
Zdravo punčare!

he he...prave klepetulje...jaz čez teden oz. zadnja dva dni diham na škrge...jah Darja33 jaz še veselo delam in tud ne znam izprežt, pa še v službi me nekako ne pustijo...delam tako zoprno delo, ki ga nihče drug noče oz. ne zmore...ampak slej ko prej se bo eden moral odločt drugače bo kriza...

kar se tiče nosečniških cotk jaz še nisem zapravljala...sem si pa danes kupila Theraline blazino za lažje spanje v nosečnosti, lažje dojenje in pa opro dojenčku kasneje...in moram priznat da je super...je trenutno v akciji v Baby centru in stane s klubsko kartico 29 ojrotov in drobiž...10 ojrotov ceneje kot v Neckermannu...sicer je prevleka čisto svetlo rumena ampak bom že sešila eno po svojem okusu, da bo pasala he he...jaz pa moja picajzlost...če bi rade videle kako izgleda vam tukaj limam še link

Katrin zdaj pa jaz vem katera si he he...sem se rinila s svojim vampkom mimo tebe, ko sem se šla preobut...upam, da s kolegico nista zmrznili tam na uni strani harmonike...te pa v sredo pocukam za rokav, ko se vidimo...

Uršo pogrešam...ji bom skušala poslati sms in če kaj izvem vam javim...jaz upam, da je z njo vse ok in da samo pridno počiva...

Mala malinca so punce na RR pisale, da je fino, če z žajbljem ne pretiravamo v nosečnosti, saj baje sproži krčenje maternice...tako da poskušaj zmerno...

3D UZ je pa najbolje delati v 25 tednu...vsaj tako priporočajo v porodnišnici Postojna...cena okrog 80 EUR...tudi zame nekako neupravičen strošek...saj bomo kmalu videli kako izgleda...malo bi bila pa vseeno rada presenečena...

modrookica...tale CAMOV voziček, ki sta ga kupila...ima tudi na športnem delu strehico ali je samo poletna izvedba...pa katero barvo sta vzela...in kje v SLO sta ga sploh dobila...ker če mi ne bomo dobili Pramette v željeni barvi potem se bomo tudi morali odločati za kako drugo varianto...

naša "šmrklja" se je zadnje dni nekam umirila...upam, da je vse ok, ker si včeraj tudi na AS ni dala poslušati...ampak ker imam v sredo pregled se niti ne sekiram preveč...do takrat bom že počakal...

eto...sedaj grem pa jaz malo meditirat pred TV pa preizkušat blazino...

ups...vse nove dobrodošle...vse stalne pozdravljene in vse ki se občasno javljate...vas pogrešam...ampak vem kako je, ko zmanjkuje časa...

izogibajte se bacilom, veliko sprehodov in miganja v zmernem tempu in predvsem ne pozabite...samo še 4 mesece in drobiž boste lastnice zaobljenega trebuščka v katerem nosite zakladek...zatu uživajte v njem...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
16.11.2007 19:53:39   
resnično srečna
Urša je odgovorila na sms...citiram...

"Vse je ok, počivanja imam že vrh glave, bom šla jutri mal okrog. Izvide dobim že v sredo. UZ je bp. V ponedeljek se javim na RR. Pozdravi jih. LP U."

user posted image user posted image user posted image bravo Uršauser posted image user posted image user posted image ...da vas ne znoti...to je Fish...hitri test, ki je 90%...AC izvidi bodo pa gotovo malo kasneje ampak en bo kake velike razlike...sedaj pa držimo samo še pesti, da je tale njena toxa stara zadeva in je z otročičkom vse ok...

ekola...zdaj pa res blazina in postelja, drugače me bo medenica zapustila...očitno ole našo baburo nosim tako zadaj, da me je že celo raztegnila...namesto trebuha imam pa šank od zadnjice...

ekola...uživajte...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
16.11.2007 20:21:51   
kekec in mojca
Uh, meni se je ta trenutek tolko zluštalo kokic... user posted image da mi jih je moj šel kar spečt... Sem tako vesela, ker me pridno razvaja...

Tosja, pol že nisi od tam, kjer sem ti pisala, ker imam jaz šefa, v tvoji službi pa je  šefica fuuuuuuuuuul prijazna... user posted image do staršev, seveda. Do zaposlenih pa ne vem, kakšna je... Ma, zdaj me pa res zanima, če te poznam... user posted image Sicer pa, če ne prej, te bom videla na srečanju aprilk... user posted image Sem pa ful napeto gledala 24ur, če bi slučajno kaj zasledila, pa nič... tak da bo državna skrivnost ostala državna! user posted image

Malamalinca, a je zob že kaj bolje? Sicer si tvojo bolečino lahko le predstavljam... pred nekaj dnevi mi je brusil staro plombico in sem takrat razmišljala, da si luknje v zob ne bi več dala vrtat, medtem ko rodit pa bi še šla - in to ne samo enkrat! user posted image

Maja-24, upam, da se bo tvoja miška kmalu bolje počutila... Vem, kako je to - ko so naši otročki tako ubogi. A sta bili pri zdravniku?

S tisto, o kateri sem vam pisala zjutraj, sva se pa že pogovorili. Šlo je le za velik nesporazum - tako iz moje kot tudi iz njene strani. user posted image

Je pa res super, da smo prišle do 100-*te strani!Kdaj nas bodo zaklenili in bomo morale odpret novo temo?

Neposredna povezava do sporočila: 2497
16.11.2007 20:23:37   
Jo@n
tosja , za evidenco...

MF imam 11.12., rodili bomo pa v Lj.

Pobožajte bušije!

Neposredna povezava do sporočila: 2498
16.11.2007 21:50:34   
NaTaŠa*
Pozdravljene souser posted image

Evo pa se še enkrat mal oglasim pol grem pa spat ker je treba jutr zjutraj zgodaj ustat. Evo še pred vikendom smo prišle na 100user posted image ,...user posted image res smo pridne.

Maxi133- dobrodošla med aprilskim čvekam.

Scorpiogirl- kupila sem jih v Adessi. Tako da če je pri vas kakšna Adessa jih tam kupi.

DOST ZA DONS SE ŠE JUTR KJ OGLASIM. LAHKO NOČ PA MIRNO NOČ.
BOŽAJTE BUŠIJE.

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
17.11.2007 9:47:11   
Isabellabina
Pozdravljene aprilčice
Jaz imam tokrat slabo novičko in upam da se bo kmalu izbolšal.No včeri pridem iz hleva ker sem konjem samo nesla seno u box in me naenkrat tako zapeče spodi u trebuhu da sem se kar skup sesedla,seveda pol se mi je pa kri kar ulila in takoj smo bli na pregledu pri G.No tam je pokazal da je počil polip in da jih imam še nekaj na posteljici.Sedaj ne smem nič dvigovati ,precej počivat, samo kako naj to izvedem ,ko pa imam še štiri mulčke ,ki jih je treba popedenat ,mož je pa do šestih u službi ,ker ma tak delovni čas .Noro še danes me trebuh spodaj boli in še vedno krvavim, u ponedeljek mam pregled -kontrolo kolk se je maternica izpraznila te krvi.Ma sem se tolk prestrašla pa vsi domači tud da,  jih še nism vidla take.Tolk za zdej ,grem spet ležat sej delo mebo počakalo
Pa fejst bodite

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......