Pikca
|
čer, morm mal čekirat... košarke nisem gledala, politke pa tud ne, dobr, da tukaj ujamem kakšno info pocka, jaz sem imela tudi manj mleka, ko sem imela eno virozo z vročino, potem sem pa več pila, pa se je popravilo erna, super fotka Žigatovih zobkov kužki - tudi Jernej je navdučen nad kužijem od babi in dedija, zŽivo sta pa itak že stara frenda... je zadnjič ful dolgo sedel in taco držal, ko ga je "zdravila", za nagrado je pa še štampiljke dobil draja, me veseli, da se pikice poslavljajo amy, meni se tudi zdi, da je Jernejček v primerjavi z Živo še ful dojenček... pa v primerjavi z ostalimi marčki tudi... zobke je pa tudi Živa ful pozno dobila - pri 14 mes. prvega, pa ni bilo čist nobenih problemov. je zadnjič zobozdravnica rekla, da imajo ponavadi otročki, ki pozno dobijo zobke, lepše. dskubin, dobra fotka Draža, ima zgleda iste lušte kot naša Živa, ki je že od nekdaj nora na kremce Jernejček bo po mojem tudi tak - rad packa; najboljša animacija pri hranjenju je, da mu pustim z roko brodit po hrani, je tok navdušen, da skoz usta odprta drži . uf, tamal se zbuja, šibam... nočko
|