|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
15.11.2007 3:35:54   
sonchek
evo mene...user posted image user posted image user posted image
...jaz pa dons spat ne morem...sej ne morem verjet...včeraj pa k ubita...
...no mogoče se pa zdej že na kaj pripravljamo...sicer imamo še 4-dni do PDP-ja..ampak to itak nič ne pomeni...zdej je lahko vsak čas....

Sicer sploh ne vem kaj naj pišem, itak ste z vsem na tekočem...jaz pa tudi...nič grem še mal čekirat RR...pol pa probat vsaj še malo spanca ujet, če bo le šlo...
..pa še zgaga me je neki dajala, pa sem šla spit en rupurut...pa tamal user posted image  v trebuhu je bil kr neki živahn....ah..al bo...user posted image user posted image user posted image

no, pa grem...kaj pa vem, mogoče vam še kavico za dobro jutro skuham, če bom predolgo pokonc...hihiiiii
lepe sanje vsem želim...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
15.11.2007 7:32:47   
rozika12
Dobro jutro,

evo kavicauser posted image  pa piškotek.

No sinoči sem res že mislila, da ves ne bo. Ste vse nekam zginile (hahaha, kot da ne bi imele razloga za touser posted image )

Sonchek, tudi mene je sinoči spet zgaga dajala. Ni fino, ni.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
15.11.2007 7:35:00   
kesi
Javljam se po dolgom času. 9.11. sem rodila sina Tiana, velikega 52 cm in težkega 2900g.  Porod je bil kar težak, potreben je bil vakum, vendar je z njim vse v redu. Sedaj smo doma in se cartamo, lulamo, kakamo, jokamo in zelo malo spimo.
Čestitam vsem novemberkam, ki so med tem časom tudi že rodile !

KESI

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
15.11.2007 8:31:23   
rozika12
Kesi čestitke za sina.user posted image user posted image

Šibam opraviti nakupe za Miklavža, pa Božička .... pa  ...., ker bom kasneje bolj težko.

(odgovor članu kesi)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
15.11.2007 8:40:03   
Oranža
Pozdravček vsem user posted image
Čestitke Kesi za Tiana, super da ste ok. Imejte se maximalno.
Hvala za kavico in piškotek Rozika1. Ja kje pa ste vse zauser posted image . A ste šle v Rim?, No če ste tam, SREČnOOOOOOOOOuser posted image  A se je Kanarka kateri kaj oglasla? Mogoče so jo pa kar v P. zadržaliuser posted image ?
Ja Barika, tvojemu user posted image  je pa tko lušno pri mamici da sploh ven nočeuser posted image .....
Js sem včeri še po zadnjih opravkih in šopingih letala, tko da mam zdej pa res vse pripravljeno in lohk grem rodituser posted image  Mam dons pregled pa bom vidla kaj kej dogaja.
Aja včeri smo govorile od mrežastih hlačk; sem bla v lekarni pa sem jih hotla kupit, je pa rekla prodajalka, da naj ne kupujem, itak jih dobiš v P., drugač je pa treba sam rečt pa vam jih dajo. Je rekla naj mal večkrat rečem zanje pa si bom kamot zalogico naredila. Ne vem kako je kaj drugje ampak tole pišem za KR.
No bomo videli....

Vsem ki ste končne prispele domov, dobrodošle, vse k mate preglede, držim pestiuser posted image , pa za vse k boste šle v Rim, naj mine čimhitrejeuser posted image user posted image
Se beremo.....

(odgovor članu kesi)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
15.11.2007 9:16:53   
ajtak
Dobro jutro!

Kesi iskrene cestitke!!

Punce a je cep lahko tudi povsem bel oz. skoraj prozoren ali mislite da gre le za povecano kolicino belega toka??

Nic, ker mislim da tole ni bil cep in ker se ok pocutim grem v Velenje se tipkamo popoldne.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
15.11.2007 9:19:45   
scubadiver
Dobro jutro punce,

Rozika hvala za kavico in piškotek user posted image  

Kesi iskrene čestitke za pobčka user posted image , sam da sta oba ok, mi je pa kr hudo slišat da si imela težek porod. Ampak zdej ste doma in je vse za tabo, tako da uživajte, lepo se cartajte.

Kanarka se ni nič javila, tko da so jo zgleda res obrdžali noter. Držim pestke Kanarka da mogoče že cartaš, če pa ne, pa da bo šlo hitro in ne boleče user posted image  

Debeluška in Mamathea tvoj recept za hladno torto lahko jest prilimam da ga ne boš še enkrat pisala:

Piškotna podlaga: 275 g zdrobljenih (zmletih) piškotov, po možnosti kakšnih kakavovih, jaz sem imela neke italijanske od Barille, 130g rame, 130 g rjavega sladkorja, 1 vanili sladkor in 250 ml kokosovega mleka (lahko je tudi navadno kravje mleko, ampak s kokosovim je sladica veliko bolj slastna), če se ti piškotna podlaga ne zdi dovolj mokra dodaj še mal navadnega mleka, pač keksi se morajo super skupaj sprijeti, pa vendar biti toliko "tekoči", da se jih z lahkoto spravi v pekač.
Izdelava: piškote sem zmlela, nato sem stopila ramo, ji dodala sladkor in vanili, na koncu še kokosovo mleko in vse skupaj pustila vreti kakšne 3 minutke, da se je sladkor lepo stopil. Potem sem to maso vlila na piškote, dobro premešala in vlila v pekač za torte (s premerom 23 cm).
Na to maso sem narezala 2 banani (na kolobarčke), čez pa polila še kremo, ki sem si jo tudi zelo priredila in sicer sem vzela:
250g pasirane skute, 1 majhno kislo smetano, to sem mešala skupaj v mešalniku, posebej na štedilniku pa sem stopila 120g čokolade (jedilne, če pa ste še bolj za sladko, pa vzemite obično mlečno čokolado, meni je grenka bolj všeč), ko se je stopljena čokolada malo ohladila sem jo primešala k skuti in kisli smetani. To sem namazala čez kekse in banance, pa dala vse skupaj v hladilnik. Sladica je bila pripravljena v 20 minutah in po 2 urah je že bila super za jest. Čez lahko premažeš stepeno sladko smetano, preliješ čokoldani preliv.... Jaz sem zraven postregla samo 1 kepico sladoleda in "simbolično" okrasila  s smetano, amapk res čist malo.

Za vse s pregledi in za tiste ki boste ušle v Rim pa držim pesti.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
15.11.2007 9:20:45   
nicolina
Dobro jutro,
jaz sem že kar nekaj časa pokonci, samo sem peljala mamico k zdravniku, ker jo je tako zagrabil križ in bolečina v levi nogi, da komaj hodi. Res je boga. Pa sem ji rekla, joj mami ne zdaj it kam v bolnico, ko bom šla jaz rodit. user posted image  Je bila že parkrat zardi te bolezni (hernija) v bolnici. No, srčno upam da se bo z inekcijami pozdravla.
Drugače sem spala kar ok, user posted image  ima že od zjutraj žurko v trebuhu.

Kesi dobrodošla doma user posted image . Zelo lepo ime za fantka Tian, meni je to eden od favoritov, nisva se z dragim še dokončno zmenla. user posted image
Vanja, kaj se tiče mrežastih hlačk, jih res dobiš v P, sicer je odvisno od P. Jaz sem si jih kupla samo iz tega razloga, če jih ne bi tam toliko dobila, pa še doma jih lahko potem ponucaš, pravijo da so fajn, ker nič ne stegujejo, posebej če si šivan. Saj ti to itak že najbrž veš.
Lepo se mejte, pa se še kaj javim...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
15.11.2007 9:21:22   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Punce a je cep lahko tudi povsem bel oz. skoraj prozoren ali mislite da gre le za povecano kolicino belega toka??

Ajtak men je tud ene dvakrat padla ven prav bela kepa sluzi in sem spraševala G. še je to lahko plodovnica al pa čep, pa mi je odgovoril da sigurno ne eno ne drugo, ampak samo povečan izcedek.. Tko da verjetno da bo pri tebi isto...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
15.11.2007 9:22:16   
naraščaj
Dobro jutro še od mene. Hvala za kavico, jaz ravno pijem kakav in se bašem s kosmiči in jogurtom, njami (mam ene nove iz hoferja z vanilijevo kremo-ful dobri+ še dve tri vrste zraven zmešane).

Včeraj je mel kolega RD in sva šla zvečer še k njemu, pol sem pa bla na udaru. Njega sva namreč z user posted image  skoz zezala, da če rodim na njegov RD (moj PDP) bo šel za botra. No, ker sem bla včeraj z njimi je videl, da bo lahk pršaru, pa sva mi rekla, da zdaj pa lahk gre kuhno rihtatuser posted image user posted image user posted image .

Vse je blo v fori. Sam so pa ostali bli nadležni. Mah kaj češ.
Sestra -najstarejša je tut že mela mal prej tiralico za mano. joj

Sonchek, jaz sem tut ob približno isti uri bla pokonc (takrat je bil že ene 2 al 3 obisk WC), sicer mam jaz srečo, da mi navadno uspe zaspat nazaj tak da nisem šla na RR

Barika, kam v CE v P  greš na kontrolo? A tam spodaj, ko majo ambulante al kr kam na oddelek??? Jaz mam tam namreč v soboto kontrolo. Ob kolkih pa ponavadi greš tja in al dolg čakaš?

Drugač pa mam še vedno rjavkast izcedek od pregleda. Spim pa ful slabo, saj me ful po določenem času začne bolet v hrbtenici in pod rebri in pol se je treba zasukat na drugo stran. No lahk  si mislite kak zgleda to sukanje nasedlega kita user posted image user posted image

Kesi iskrene čestitke in dobrodošli doma.user posted image

Rozika, pametno si se to odločla, mislim glede nakupov. Men se pa ne da, čeprav neb blo slabao. Bo mogel pol kasneje user posted image .

Vsem, ki mate preglede pa držim pesti, da dobr opravte.
Pa pejte že kaj v rim obiskat tiste, ki ste na vrsti oz v zamudi. Brez prehitevanj decembrk. user posted image

Debeluška kje je danes tvoj avtobus, 15. smo

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
15.11.2007 9:24:59   
nicolina
Pozabla sem,
Kanarka držimo pestke, morda boš že danes držala svojo user posted image  v rokah. user posted image

Ajtak, jaz nimam pojma kako čep zgleda, bo ti katera druga povedla, ki ima že izkušnje s tem.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
15.11.2007 9:39:07   
Anonimen
Dobro jutro,

danes smo imeli končno spanje,samo 2x se je zbudu.
Čestitke novi mamiciuser posted image .

Držim pesti, da boste čimprej in čimhitreje rodile.

Moram pa vam povedat, da sem jaz bila v LJ p zelo zadovoljna tistih 6 dni ko sva bila notri in tudi nisem potrebovala nič mrežastih hlačk jih je bilo skozi dovolj na zalogi, edino kar sem imela so bili vložki vir80, pa še pri vložkih so se malo popravili, ker pred dvemo letoma so imeli ene plastične in je blo obup. Letos pa so že nabavli mehkejše.
Cunjice za user posted image sem imela št 56, pa še to mu je bilo mal veliko.

Sem pa gledla prej na zone realty birth stories in so mi kar solzice tekle, ko se rodijo user posted image , tako da vam z vsem srcem privoščim ko boste stisnile kepico k sebi.  

Čeprav sem 4 rodila, sem se tudi sama še vedno srečevala z strahovi, a bo šlo, a bom znala, pa je to samo v glavi. Tako, da tiste ki boste prvič mamice ne skrbite, vse bo šlo.
ups moram it, lakota

se beremo

(odgovor članu nicolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2187
15.11.2007 9:39:34   
Mamathea
Dobro jutro
Kesi iskrene čestitke za Tiana. Res zelo, zelo lepo ime. Lepo se cartajte in uživajte v toplem zavetju domačega praga.user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem danes tudi vstajala kar pogosto, lulanje, pa zvijanje... pa sem potem šele proti jutru, okoli 7.00 zaspala in ležala v postelji še do 8.30. Zdaj sem šla spet mal v pisarno z mojim user posted image , da mi doma ne bi blo preveč dolgčas. Sem pa danes spet nenavadno otečena (roke, noge...), tako da bo treba mal več počivat.
Scunbadiver najlepša hvala, da si "pripopala" moj recept, jaz sem ga pa ravnokar iskala po rač. kot nora. Res si prijazna, hvala ti stokrat.
Včeraj sva imela na obisku mojo sestrično in njenega fanta pa sta se oba spraševala kako to, da sem še doma, da še nisem šla rodit... Jah vse tudi ne gre tako hitro, kot si nekateri predstavljajo, ko bo pravi čas, bo detece že prišlo ven, do takrat pa bo treba počakat.
Zgleda, da bo danes mal sončka posijalo tudi v lj, no vsej tako kaže in mogoče bomo lahko šle kaj na svež zrak.
Vsem, ki ste na poti v Rim stiskam pesti, vsem, ki imate preglede tudi. Lepo bodite.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
15.11.2007 10:25:35   
sonchek
dobro jutro...

kok se men dons nič ne da....
sam tok da vas pozdravim in da veste da sem še vedno med vami user posted image user posted image user posted image
...da ne bi bilo kakšne tiralice za mano user posted image user posted image user posted image  hahahahaa

grem še eno kavo spit, al pa še raj kar mal ležat nazaj....

Kesi...iskrene čestitke za malega princa"!!!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
15.11.2007 11:02:55   
martita
Pozdravljene,

Da se še jaz na hitrco mal javim, medtem ko čakam na patronažno....zdej nam pride kar vsak dan na obisk , da Maji počisti popek, ker se ji zelo počasi celi. Dokler ne bo suh se namreč ne moremo kopati....bi pa kar rada vidla našo tamalo kako se bo odzivala na prvo čofotanje...

Drgač je naša Maja zelo pridkana, samo eno težavico mamo....Cel dan pridno je in spi, prava miška, zvečer, ko jo začnemo pripravljati na nočno spanje pa cel halo! Navadno smo budni do 1h, 2h zjutraj, se je pa že zgodilo, da smo ponočevali do 5h!! Ne razumem v čem je finta...vedno po dojenju lepo zaspančka, zvečer pa kot da bi vedla kaj sledi in na vse grlo protestira! user posted image Zaenkrat še gre, se pa bojim kako bo, če ne uredimo težav s spanjem dokler ne gre moj v službo...

Vsem, ki še čakate na odhod v Rim želim srečno potuser posted image , novopečenim mamicam pa ČESTITKE!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
15.11.2007 11:04:14   
LUNA06
Pozdravljene bodoče mamice!Še malo, pa pride vaš težko pričakovani trenutek.

No, če katero zanima prodam elektronsko varuško z monitorjem.Kamera in mikrofon sta namešena v plišasti igrački.Zvok in sliko lahko spremljamo na malem prenosnem 2,5" monitorju v razdalji do 100m.
Zadeva je nova, nerabljena, zgleda pa tkole:
user posted image
Aja, cena je 150€.Več informacij in tehnične podatke pa dobite na ZS ali na email.

Vsem želim en hiter porod brez bolečin in enga zdravega, nasmejanega pikca!
Pozdravček!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
15.11.2007 11:15:37   
naraščaj
Martita, dobrodošla nazaj med nami. Želim ti, da kmalu ujamete ritem, da se bostze čimveč crklajli. user posted image user posted image
No punce, jaz sem pa skor gotovo s to mojo seminarsko. enkrat še vseskupi preberem in jo odpošljem. Upam, da bo OK in da ne bo komplicirala. Mam pa zagovor 3.12. user posted image user posted image user posted image
Še ne vem, če bom takrat šla, verjetn se bom dogovorila za kasnejši termin.

No tolko za enkrat, grem mal na kavč, ker me hoče neki glava bolet.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
15.11.2007 11:30:19   
barika
Pozdrav!!
Danes sem imela ob 9.00 CTg...popadki so poskočl na 80!!! user posted image   , pa padl nazaj na 25, mene ni nič matral, dokler nisem šla domov...takrat me je pa 2x tak zvil, da sem hotla kr nazaj it user posted image
pa ponoči me je začelo "šravfat" tam okol 3. zjutraj, pol se je pa spet vse umirilo user posted image ....zgleda da z bonom za 150€ ne bo nič (no, sej dan je še dolg) user posted image

jutri imam spet CTG, če ne bo kej vmes prišlo user posted image ....

Naraščaj, če imaš v soboto CTG greš kr v porodnišnico, se javiš na informacijah, potem pa v 1. nadstropje desno (piše na vratih CTG), jaz bom po vsej verjetnosti tam med 9 in 10 zjutraj. danes je bila pa fulll gužva, pa še 2 sta mele take zaspance v trebuhu, da sta bile več kot 1 uro priklopljeni goruser posted image  pa še počepe sta mogle delat.

men se zdi da je že NEMRAK rekla da je v Ce porodnišnici dovolj vsega (hlačk in vložkov) ker ko sem bila notri, so sestre skoz spraševale če katera karkoli  rabi nej reče, zvečer so pa kr na hodniku pustile, da so si ženske same "postregle", tak da ni panike, pa tudi z brisačami in spalnimi srajicami ni bil problem.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
15.11.2007 11:56:35   
peska
Živjo punce, sporočam, da sem 5.11. rodila sinčka Oskarja, 53 cm in 3610g. Čestitke vsem mamicam, bodočim pa čimhitrejši in čimlažji porod,
pozdravček

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
15.11.2007 12:03:51   
Dajica
kesi-cestitke ob rojstvu sincka user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Vceraj mi ni uspelo, da bi se kaj javila tukaj, se pa zato danes. Pregled- CTG je bil ok, spet nic posebnega, tako da imam naslednji pregled drug teden spet na sredo. Verjetno mi bo delala tudi vaginalni pregled, pa me je kr mal strah, sej ste vse rekle, da je neprijeten in da kr boli. Ampak ce me bo ze tega strah, kaj sele samega poroda, tko da NE, ni me strah. user posted image

Sva sla pa vceraj z mojim user posted image po pregledu se "malo" v soping in to za celih 7 ur. Mene so ze tako noge proti koncu bolele, se posebno stopala, blazinice pod prsti, pa v krizu me je tudi ze sekalo, tko da sem bila ze kr malo tecna proti koncu in res nisem mogla vec. Sva pa poleg ostalih drobnarij kupila se kamero (ja no, bo treba naso malo user posted image takoj posneti, ko bo prisla na svet, pa tudi potem, da bo imela za v spomin), pa printer, da bomo lahko slikce printal, pa toaster sva kupla in vceraj pa danes za zajtrk ze mela toast...njami... user posted image Sem pa ponoci spala ko ubita, le 2x sem sla na wc. Sej se sama sebi cudim, da se toliko zmorem prehodit po trgovinah. user posted image

Pa gledam na koledar in vidim, da imam samo drug teden se cel teden, potem se naslednji teden pa ze dan D. Joj, kako se blizaaaaaa.

Dobrodosle vse novopecene mamice nazaj domov! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
15.11.2007 12:05:36   
Dajica
peska- cestitke tudi tebi za rojstvo sincka Oskarja!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image   JUPI!!!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
15.11.2007 12:06:15   
scubadiver
Peska iskrene čestitke ob rojstvu sinčka user posted image  in hvala za lepe želje!!!

user posted image

(odgovor članu peska)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
15.11.2007 12:06:23   
Ilije
Pozdravljene!

Midve sva že od torka doma. A ker se še malo lovim z vsemi opravili, nekako nimam časa tle gor čekirat. Hvala vsem za čestitke ter ostanite tako fejst čvekice še naprej.

user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
15.11.2007 12:08:07   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: peska

Živjo punce, sporočam, da sem 5.11. rodila sinčka Oskarja, 53 cm in 3610g. Čestitke vsem mamicam, bodočim pa čimhitrejši in čimlažji porod,
pozdravček

peska tudi tebi ISKRENE ČESTITKE za sinčka Oskarja....user posted image user posted image user posted image
No, lepo da se javite tudi tiste mamice, ki ste na seznamu, pa nismo vedele, ali ste že rodile ali ne....

...dons pa mene takooooo zgaga daje...pa je glih zadnič ena tlele gor govorila, kako je to hudo (sem pozabila katera)...danes sem pa jaz na istem...no vzela sem že dva rupuruta...sem pri Pušenjaku prebrala, da ni nobene panike, da jih lohk vzamem 5na dan če je res kriza...tako, da upam da bo popustila, čeprav nič ne kaže...mleka pa ne maram pit, verjetno bi bilo še najbolje če bi si šla po Donat v trgovino, pa da še to probam...oooo grozaaaaaa

no zdele sem se vsaj mal sestavila..upam, da bo boljš...sicer bi pa mogoče bil res že cajt, da se začnejo popadki in da zaključimo to obdobje....kaj pravite???

no, kosilo že čaka na mizi...pire krompir in špinača...mnajmi...
se javim še kasneje...papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu peska)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
15.11.2007 12:08:57   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

Pozdravljene!

Midve sva že od torka doma. A ker se še malo lovim z vsemi opravili, nekako nimam časa tle gor čekirat. Hvala vsem za čestitke ter ostanite tako fejst čvekice še naprej.

OOOOOOOOOOO Ilije kako je lepo da sta doma. Ti pa verjamem da nimaš ravno časa viset tukaj na forumu. Dobrodošli nazaj doma, lepo se cartajte in hitro ujamite ritem user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?