|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
14.11.2007 10:15:38   
kodrana
same lepe novice. čestitkeuser posted image  ..sesil, anitka, teodoral, stBarbara, eole..

mene čaka NS drug četrtekin me je kar malenkost strah. no, sicer sme včeraj štela utripe našega user posted image  in jih je bilo nekje 160. to je že dober znak, kajne!?
sem bila tako mirna, zdaj me pa že nekaj zvija. ne vem?!
saj bo vse ok. bo bo..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
14.11.2007 10:39:23   
Čmrlika
Dobro jutro!
Špelin-jaz sem iz mb pa tukaj snegeca še nimamo...Dvomim, da je na Ptuju kaj padlo...
Kak bedast dan, res. mene že celo jutro nekaj špika v spodnjem delu bušija,
pa že dolgo ni tako, in sem kr živčna...
aurora28-jaz pa s to mojo candido že kar, je precej nadležna in se je težko znebiš, iz urina bi lahko šla, je pa nevarna, če je kje drugje v organizmu...No, jaz sem se itak sprijaznila, da meni nagaja samo tam spodaj, in da bo vse okitoki...je prav tako, al ne? Optimizem je pomembna rečuser posted image
Drugače pa čestitke vsem za super rezultate na NS, vsem , ki vas še čaka, pa držim pesti!!!
Še nekaj podatkov za seznamček; PDP-27.4.08, spol po NSuser posted image ,NP-23.11.Letnica rojstva-1980.
Lep dan vsem skupaj!
Čbzzzzzzz

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
14.11.2007 10:58:07   
sesil
teodoral, jaz sem letnik 77, spola user posted image  pa  mi še niso znali povedat, pa tako sem čakala. izjava v hecu sestre od mojega dragega: kakšno seme si uporabil za punčko al za fantka?user posted image  on je stric že osmim fantkom.

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
14.11.2007 11:22:42   
kodrana
jaz sem letik 1984. ostale podatke sem pa že dala.
lahko bi si še merile obsege trebuščka.. če katera želi.. moj je vem, da že zdaj kar obseženuser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
14.11.2007 11:40:20   
BOJANC
Jaz pa letnik 1968,zgleda da sem najstarejša.LP

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
14.11.2007 11:48:48   
Taula
Jaz sem letnik 1982.user posted image
Čestitke vsem za preglede in dobre novice.user posted image user posted image  Meni je snegec všeč, samo upam da ga jutri ne bo veliko ker grem na pregled in do osebnega zdravnika. Bom šla sama ker imam pregled že ob 8.30h, user posted image  pa dela in rabim do tja vsaj eno uro vožnje.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu BOJANC)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
14.11.2007 11:49:48   
Taula
sicer sme včeraj štela utripe našega in jih je bilo nekje 160. to je že dober znak, kajne!?

Kodrana to je dobro. Do 180 je ok. user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
14.11.2007 12:12:31   
kodrana
Taula bomo držali pesti jutri za tebe.
katera je pa spodnja meja srčnih utripov? zgornja 180. spodnja pa?

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
14.11.2007 12:16:00   
Taula
Spodnja je 110. Je velik razpon ful.user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
14.11.2007 12:23:38   
narava
No, jaz sem letnik 1983.

Se zmeraj odstevam user posted image  Kar pa se trebuha tice, men se se cist nic ne vidi?!user posted image  user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
14.11.2007 12:35:58   
TamaraJ
Ojla.

teodoral.. Jaz sem letnik 79, naslednji GP imam 6.12.2008 (itak, da 2008 aneuser posted image ), rezultate merjenja NS pa izveste v torek ali sredo. Upam, da najboljše!

Na forumu mama.si je na seznamu tudi srček user posted image (je bilo bolj aktualno to na začetku; po zadnjih pregledih je itak jasno, da utrip je prisoten; sicer nebi takooo zrastli naši  mali mucki v trebuščku) in podatek, koliko sončkov že imamo doma. Aja, pa pri novembrkah na mama.si sem videla, da pišejo zraven tudi mere in težo. Poglej si primer na: http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=14807&start=4245. Ja, pa to, kdaj so začutile prve brce; to zna biti pri nekaterih majčicah (tiste s PDP na začetku maja) že skoraj aktualno. Pri drugih pa upam kmaluuser posted image ...
No, samo predlogi. Vsega nam res ni treba, ker boš imela potem res veeelikoooo dela in bi potrebovala pomočnico pri ažuriranju seznama user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
14.11.2007 12:39:03   
Taula
Decemberke imajo obseg bušija in pa + koliko kg so se zredila.user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
14.11.2007 13:03:31   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Decemberke imajo obseg bušija in pa + koliko kg so se zredila.user posted image

A smo loh anonimne?? user posted image  

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
14.11.2007 13:12:54   
Taula
A smo loh anonimne??

user posted image user posted image Sej ne pišeš kolk kg si imela prej...samo pač  PRIMERR: obseg bupšija 110 cm, +5 kg.

Jaz sem se v zadnjih 2 tednih kar poredila.user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
14.11.2007 14:09:50   
narava
uh, ok! user posted image  sala mala..sicer me pa neki ful razganja dobra volja..sigurn da zarad NSuser posted image  se par urc!

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
14.11.2007 14:35:51   
aurora28
Ojla! user posted image
Jaz sem rojena 9.11.1979, NS sem že imela, spola pa še nevemo. user posted image

O, jaz pa imam rada sneg, ampak tistega suhega, ko tak škrgeta, ko po njemu hodiš user posted image user posted image user posted image , ne maram pa mokrega in plundre, ker potem si cel do kolen usran in na to sem najbolj jezna, še posebej če greš ob cesti in te kakšen z lužo polije user posted image user posted image user posted image .

Spomnem se pred leti (pred 15 leti) sva s sošolko šli na verouk in sva ob cesti hodili, ker je pa zelo deževalo sva imeli vsaka svoj dežnik, jaz sem hodila po notranji strani, sošolka pa po zunanji strani ceste. Ob cesti je bila zeloooo velika luža in v tistem trenutku se pripelje tovornjak in moja sošolka vsa v strahu, da ne bo mokra potegne dežnik k nogam, da bi jih pred šricom zaščitila, ker pa je bil tovornjak težek in hiter je špric vode usmerilo namesto v njene noge - v njen obraz in glavo. user posted image user posted image user posted image Sem nesramna kajne, ampak jaz sem se tako smejala, da sem se skoraj polulala. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
14.11.2007 14:43:29   
kodrana
joj aurora sem se nasmejala. is predstavljam. boga. user posted image user posted image

jst sem pa prejle razbila čisto nov, glih vzela sme ga iz škatlice..parfum. user posted image  od lancoma-hypnose..no, zdej mi pa cela soba lepo dišiuser posted image . si bom novega nabavila, ni kej. dober, da ni tako drag. upam samo, da mi ne bo slabouser posted image

sanje so se uresničile..

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
14.11.2007 14:51:07   
Estrella*
Mere bušija in kg so kar zanimiva zadeva. Jaz sem za, da si beležimo. Kje si ve merite obseg, čez popek ali kje drugje?
Pred 3 tedni sem imela obseg čez popek 86,5cm, danes pa 92 in +1kg.

BOJANC- mogoče si res najstarejša, ampak to ne igra  nobene vloge. V glavnem, da user posted image  bo. Mene je mama imela pri 36, pa moram rečt, da zato ni bila nič slabša. Sem bila kar vesela, ker je bila zelo razumevajoča in nasploh sva se supre razumeli. Moja tašča je Mojega možička rodila pri 42, zadnjega user posted image pri 45. Skupaj jih je 8!!!  

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
14.11.2007 15:18:26   
špelin@
No, če boste na seznamčku dodajale letnico rojstva - jaz sem ognjeni zmaj user posted image user posted image user posted image  (1976). Glede spola otročka je pa mož prepričan, da bo še ena deklica, čeprav jaz nimam nobenega posebnega "občutka". Mogoče se bo kaj videlo na NS - midva sva namreč zelo radovedna user posted image

TamaraJ, zaradi tašče se že 5 let ne jezim več - sem pa rabila dobra 3 leta, da sem "prebolela" njeno odklonilno stališče do mene...user posted image  Samo žalostno se mi zdi, da je njenemu sinu težko, ker predvideva, da bo odreagirala nezainteresirano, če ne celo negativno. Pa vseeno upam - že zaradi mojega user posted image  - da bo mogoče vesela. Saj ravno nje se najmanj dotakne, koliko otrok imava, ker živimo 90 km narazen in se vidimo vsake kvatre 1x.

Čmrlika, hvala za informacijo user posted image

Taula, jutri pa pestke zate user posted image user posted image user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
14.11.2007 15:26:38   
StBarbara
Jaz sem  iz  pregleda, vse ok, razen čez en teden imam spet pregled, ker sem v prvi nosečnosti imela odpoved jeter in mi morajo spremljat kisline, če so kaj povečane.

Zdej bom en teden itak smotana okrog hodila, če je tokrat vse ok, ker ta bolezen ni nedolžna niti za mamo, kaj šele za plod. Sicer se razvije šele v drugi polovici nosečnosti, ampak vseeno bojo preventivno prej pregledali in spremljali...

letnik sem 80 user posted image

zdej grem pa mal počivat k tamalemu ( nodija gledat user posted image ) , ker sem tok zmatrana, pa še 6 epruvet krvi so mi vzeli user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
14.11.2007 15:41:41   
Taula
6 epruvet? O madona.user posted image  A to je normalno za skoraj 14 teden, ali so tebi delali zaradi težav z jetri?

Jaz se pripravljam na jutranji pregled...sem izvedela da bo tam ena oseba, katero nočem videti (ker bo takoj posumila da sem noseča in bo šla novica po mojem rodnjem kraju ko šus), zato bom šla malo kasneje-upam da je ne bo več tam. user posted image

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
14.11.2007 15:44:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara
Jaz sem  iz  pregleda, vse ok, razen čez en teden imam spet pregled, ker sem v prvi nosečnosti imela odpoved jeter in mi morajo spremljat kisline, če so kaj povečane.

Stiskam pesti, da bo tokrat vse v najlepšem redu user posted image user posted image user posted image user posted image  Je pa fajn, ker te bodo zdaj podrobno spremljali user posted image  Drži se user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara
pa še 6 epruvet krvi so mi vzeli user posted image

Ne se hecat user posted image user posted image

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
14.11.2007 15:48:13   
aurora28
Jaz sem tudi za merjenje trebuha, ampak nevem kje si ga moraš meriti? V teh 15 tednih in 5/7 sem pridelala +3 kg. user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
14.11.2007 15:56:30   
špelin@
Evo, sem si izmerila obseg trebuščka: 91 cm. Kar se kil tiče, sem pa trenutno na -2, ker se mi šele zadnje dni vrača apetit in manjša slabostuser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
14.11.2007 16:17:07   
aurora28
Jaz sem si zdaj tudi izmerila trebuh in obseg je 101 cm. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetje ob porodu: 20 čudovitih fotografij
Dragocene fotografije, na katerih vidimo navdušenje očetov, ko podpirajo svoje partnerke v porodni sobi, nam kažejo, kak...
Trans-oče: Pravico imamo, da obstajamo
photo
Izraelec Yuval Topper-Erez, ki s svojim partnerjem in tremi otroci živi v Angliji, se je odločil, da svoje intimne porod...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?