|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
13.11.2007 20:50:44   
KT
user posted image user posted image user posted image

To sploh ni vic - to je vse res user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
13.11.2007 20:51:32   
nky 23
kakor koli je res dobr spelano povedanouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
13.11.2007 20:52:36   
N _ B
Miklavž & božiček: za Miklavža Nika dobi sladkarije in sadje. Mogoče kakšno malenkost še zraven. Božičku pa bo naročila uro. Sva ji mislila kupit računalnik Mali vedi, pa je zadnjič zapela, da ga hoče imet takoj, da ne bo čakala božička, ker je predaleč in ga je dobila. Kupila ga je sama. Sva rekla,da če ne bo čakala božička naj si ga sama kupi. Sva jo potem peljala v BC, s šparovcem v vrečki. user posted image  Sva jo pri polici še enkrat vprašala, če je sigurna, da to želi in da bo sama plačala in je rekla, da ja. Pri blagajni, ko smo odprli šparovec in je začela trgovka štet in nabirat sem pa videla, da ji ni bilo čisto vseeno. Potem je rekla, če lahko še en kinder jajček vzame. In ga je. Za svoj denar. Je rekla:"Mami, saj bom samo enega." user posted image user posted image user posted image  Res je bila dobra. Če pa oči denarnico ven potegne, pa kar nosi v košaro.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
13.11.2007 20:53:46   
nky 23
joj so posrečeniuser posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
13.11.2007 20:55:21   
januška78
user posted image user posted image user posted image user posted image
Kot je že Nikical napisala

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
13.11.2007 20:59:57   
ŠpelaP
Samo tile tamali, že znajo denar obračat. Tim tudi ima svoj hranilnik. Potem mi pa reče, če hoče imeti kako igračko (za kak 1-2€), pa mu jaz nočem kupiti - mu rečem da nimam user posted image user posted image . Pa mi pravi, da si lahko iz njegovega šparovčka izposodimuser posted image  

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
13.11.2007 21:06:51   
lidijad
Evo,
Ajda že spi.
miklavž in božiček: tud jaz grem jutri mal v akcijo, bomo videli kaj bomo kupili, 

nky 23 - kot si napisala,   da hvala bogu še ne znajo govorit, tako da dobi kar se mamici lepo in primerno zdi, ja ta je pa dobra, drugo leto bodo že znali kaj pokazati in povedati user posted image .

Punce tud jaz grem v horizontalo, lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 3882
13.11.2007 21:07:25   
januška78
da nadaljujem od prej: Nikical je napisala, da pri moških najbrž samo dober sex vžge

Neposredna povezava do sporočila: 3883
13.11.2007 21:08:52   
Anonimen
A sem jaz spregledala, al nam nisi zaupala, kako te je zaprosil. Upam, da nisi morala ti njega, kot sem jaz mojega telebana . Kdaj bo srečni dogodek (da ravno ne štejem dni po koledarju)?

N&B a sta najina dva res kej u žlahti user posted image ? Pri nas je bilo enako user posted image

nikica user posted image user posted image user posted image čestitke za odolčitev. Če boš karkoli rabila kar povej. Sem vse sama načrtovala, sama naredila vabila, zahvale, jedilnike ..... Ful mi je blo dobr vse zorganizirat, čeprav me je na koncu pobralo user posted image (izčrpanost). Je bilo pa zelo zelo lepo in še enkrat bi imela enako.
Tudi ti nky kar povej če kaj rabiš. Naslov za vabilo pa dobiš user posted image

Tara pa je bila danes spet tako sitna. Sem ji dopoldne dala kuhano jabolko, pa ga je pojedla dve žlički. Potem sem ji hotela dat kuhano kolerabo, ampak se je tako drla, da ni bilo šans karkoli ekspirementirat in je šla spat za eno uro. Ko se je zbudila sem ji ponudila frutek iz sliv pa spet nič. Samo pri meni je hotela jest. No včeraj je najbrž pojedla še za danes.
Vidim da vas večina daje rižolino zvečer. Koliko ga pa dajete in ob katerih urah?

N&B kako ti uspe, da gre Jaka vsak dan spat ob enaki uri in spi uro in pol. Jaz sem to probavala, pa smo to peljali nekje tri dni, nato pa konec. Ampak je spala max ene pol ure.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 3884
13.11.2007 21:13:31   
ŠpelaP
Sara dobi pa to didaktično kocko:
http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2463657

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
13.11.2007 21:13:44   
nky 23
kevin dobi rižolino okoli pete ure.

če bom kaj rabila sporočim in te povprašam,.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
13.11.2007 21:16:01   
januška78
Sem omenla mojmu user posted image , da bo treba Manci nekaj kupit za Miklavža, pa je rekel da ma že dost igrač, sploh pa da letos res še ni treba, ker je še tako majhna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
13.11.2007 21:16:38   
nky 23
jaz pa kot ponavadi ko je moj ponoči na šihtu že ležim v postelji in na veliko zeham

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
13.11.2007 21:17:24   
nky 23
Sem omenla mojmu , da bo treba Manci nekaj kupit za Miklavža, pa je rekel da ma že dost igrač, sploh pa da letos res še ni treba, ker je še tako majhna

moški

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
13.11.2007 21:17:33   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: januška78

Sem omenla mojmu user posted image , da bo treba Manci nekaj kupit za Miklavža, pa je rekel da ma že dost igrač, sploh pa da letos res še ni treba, ker je še tako majhna user posted image

Kako tipično moško!

Ma res gredo iz ene skrajnosti v drugo.

Neposredna povezava do sporočila: 3890
13.11.2007 21:18:45   
Anonimen
Miklavž in božiček: no pri nas je še vedno glavni Miklavž. Hodijo po hišah Miklavž, parkeljni in angelčki, tako lepo organizirano. Pa potem se tu pri nas zberejo še od moža nečaki in je pestro (v denarnici tudi user posted image ). Tara bo dobila od naju stolček za hranjenje (to bi itak), pa pojočo knjigo ali pametnega kužata, pa kravico Lilo, še nekaj knjigic (Piki, pa kakšna pravljica). To bo najbrž to, res ne vem točno. Za Božička pa bo dobila eno igračo in tako bova poskušala vsako leto, dokler tudi pri nas glavno vlogo ne prevzame božiček.

Špela če Tima še zanima gasilski kamion pojdi v Leclerc. Midva sva tam lansko leto kupila nečaku velik gasilski avto s sireno, pa voda šprica iz cevi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3891
13.11.2007 21:19:57   
januška78
Nogica jaz dam Manci pred spanjem (okrog 18:30) riževe kosmiče z adaptiranim mlekom po flaški in poje običajno okrog 150 ml. To je edino kar dobi poleg dojenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
13.11.2007 21:22:55   
ŠpelaP
nogica - ima božiček že naročen tak gasilski tovornjak, ki se oglaša in šprica vodo(boga mami in poplave user posted image ) ter komplet za gasilca. Sem kar pri Neckermannu naročila. Ma ostale drobnarije bom pa že še kupila.

Pojma pa nimam, kaj pa naj božiček prinese mojim staršem, babici, sestri! Mož dobi pa barometer. Si ga že nekaj let želi imeti (pač fizikuser posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
13.11.2007 21:24:51   
Anonimen
Jaz sem bolj taka zasanjana duša- no tako pravi kolegica user posted image , pa me zanima če bo še katera napisala pismo Miklavžu, Božičku, Dedku Mrazu v imenu vašega user posted image ? Jaz bom vsako leto, no zdaj bom jaz pisala, potem pa že Tara sama, pismo bova oddale na okno in ga bo dobri mož vzel... Ko bo Tara stara 18 let pa bo vse to dobila za spomin, kako je pisala ta pisma. pa itak imam od njenega dneva rojstva spravljen časopis, pa.... no vse te spominke bo potem dobila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3894
13.11.2007 21:26:45   
nky 23
nogica pri nas je podobno s tem shranjevanjem stvari.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
13.11.2007 21:28:25   
ŠpelaP
nogica - mi pišemo pisma božičku že vsa leta. Prej midve s sestro, potem nečakinja, zdaj pa še za Tima. Samo je treba pisma kar fajn skriti, jaz sem jih našla - ravno v tistem obdobju, ko sem še čisto malo verjela in upala, da božiček res obstaja. No, saj obstaja, samo z leti nehamo verjeti in upati, da ga bomo kdaj srečali! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
13.11.2007 21:29:04   
Anonimen
Špela najbrž sem spregledala. No fajn da je božiček že vse naročil user posted image . Didaktična kocka mi je pa zelo všeč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3897
13.11.2007 21:30:51   
januška78
nogica ful lepo. Jaz pa kar pozabim na take stvari, pa še "odlično" podporo v možu imam, ki je sploh čist kontra takim stvarem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
13.11.2007 21:30:59   
nky 23
grem jaz počasi ajat

lepo in mirno nočko!!!

user posted image

in

user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
13.11.2007 21:31:42   
Anonimen
Vidim da vas kar veliko piše pisma. No v moji familiji je bilo vse bolj tako tako, ni bilo nikoli razkošno in mami se tudi ni imela časa toliko ubadati z nami. Men je pa to takooo lepooo. Aja pa mojim kolegicam je to tud brezzveze, preveč filmsko, zasanjano... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?