|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
13.11.2007 21:27:01   
mateya24
Zvesta, če bi bila v tvoji situaciji bi jo jaz tud dala cepit, no tako pa sma se odločla kot sma se.

Kar se pa tiče uspavanja zvečer, je mel neko obdobje kar moj sam to preko, jo je na vsak način hotu sam uspavat...sam kaj ko se je mala pol sam pri njemu navadla spat in je bil to problem, ko je ati začel dalje delat, pa sma se kar namantrali, da sma prišli spet v stari ritem, da zaspi sma v postlci ob uspavankiuser posted image

Rumba za vaju z Julijo pa držim pesti, da vama ne bo potrebno v bolnišnico in bota spet hitro zdravi, še par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo, pa da bosta kar se da dobro preživeli današnjo noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
13.11.2007 21:29:56   
Anonimen
ajej... kaj bi jaz dala, da bi zaspal sam v posteljici.... njemu so te uspavanke prava zabava....pa lučke tudi....

kako si jo navadla? povej tvoj sitem...bova probala in mogoče pa rata...

(odgovor članu mateya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3102
13.11.2007 21:30:23   
siskamiska
Rumba kaj pa je to laringitis?

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
13.11.2007 21:32:14   
Anonimen
rumbauser posted image pa ajvyuser posted image pa še dvauser posted image user posted image če kdo rabi, naj si vzame....

od pol šestih do zdaj mi je kričala na rokah, jaz ne vem kaj je to za en vrag, pa menda ja niso tudi pri nas zobiuser posted image pa jest nič noče, sam grize me in žveči joškouser posted image zdaj je zaspala od vsega čist preč, bomo vidli kak dolgo....atko se pa potepa, ga že cel večer ni......nimam nič proti, samo sma se zrukala malo prejuser posted image me tolk razpizdlo, ker ga resnični ne gnjavim za nič, vse je na meni, gospodinjstvo in otrok, pa nič ne jamram....samo ko sem mu pa rekla da bi lahko on se kak večer trudil z uspavanjem, me je pa zabil nazaj, da dokler sem tak pametna in mora bit po moje, jo bom kar sama noslauser posted image user posted image sem popizdila čisto....ker to kar je po moje, je samo to, da ne pustim da bi se drla, on bi jo frajer ruknu v kinderpet da bi tulila, pol bi se pa hvalu kak je sama zaspalauser posted image to da otrok omaga od dretja ni isto kt da sam zaspi....in sem ga nazjala da itak mu je to samo priročen izgovor in bla bla blauser posted image no pol je bla pa že tolk ura da je mogu it, k je bil že pred tem rukerjem zmenjen, zdaj pa ko pride pa tak vem da bo ves pocukran in sladek in kar ne bo vedu kaj bi še....men se pa tud ne da kregat....se mu bo že vrnilo...ko vidim kak mu je hudo ko ga tamala ne šljivi sploh, če sem jaz zravenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3104
13.11.2007 21:33:15   
GabiW
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Laringitis = vnetje glasilk

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
13.11.2007 21:36:44   
mateya24
Ah, ko sma prišli domov iz porodnišnice sma že skušala to uvest.
Sma kar rabla nekaj časa...ampak je šlo! Ko sma se napapcali zvečer sem jo uspavala v rokah, ko je že napol spala pa sma jo takoj dala v postlco, če se je zbudla pa ponovili vajo, ob tem pa vedno navijali uspavanko. Smo nekaj časa mantrali pa nam je uspelo. Ampak morem pa poudarit, da to pali samo pri eni uspavanki, ko mama mod Cotonsov. Druge ona tud ne upoštevauser posted image
(Kot pa sem že rekla je ati vmes podrl ritem...in smo rabli spet kak tedn, da smo prišli na staro.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
13.11.2007 21:36:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
samo ko sem mu pa rekla da bi lahko on se kak večer trudil z uspavanjem, me je pa zabil nazaj, da dokler sem tak pametna in mora bit po moje, jo bom kar sama noslauser posted image user posted image sem popizdila čisto....ker to kar je po moje, je samo to, da ne pustim da bi se drla, on bi jo frajer ruknu v kinderpet da bi tulila, pol bi se pa hvalu kak je sama zaspalauser posted image to da otrok omaga od dretja ni isto kt da sam zaspi....in sem ga nazjala da itak mu je to samo priročen izgovor in bla bla blauser posted image no pol je bla pa že tolk ura da je mogu it, k je bil že pred tem rukerjem zmenjen, zdaj pa ko pride pa tak vem da bo ves pocukran in sladek in kar ne bo vedu kaj bi še....men se pa tud ne da kregat....

kot da bi brala svojo zgodbo, ki se je odvijala pri nas danes ob 4. zjutraj...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3107
13.11.2007 21:38:52   
Anonimen
Ampak morem pa poudarit, da to pali samo pri eni uspavanki, ko mama mod Cotonsov. Druge ona tud ne upošteva

jutri grem novo uspavanko kupit...

(odgovor članu mateya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3108
13.11.2007 21:39:38   
SANEK1
Rumba in Julija, Ajvy in Tarja, Ulla in Ula... skratka vsem z takimi in drugačnimi težavami in tudi tistim, ki jih nimate pošiljam hagije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
13.11.2007 21:40:19   
GabiW
Prehlad je skupina blažjih bolezni, ki jih povzroča skoraj 200 različnih virusov. Običajno je navadni prehlad ali nahod omejen na nos in žrelo, vendar ti virusi lahko povzročijo tudi okužbo grla, kar vodi v laringitis, in pljuč ter s tem akutni bronhitis. Bolezenski znaki so deloma odvisni od virusa, ki nahod povzroča. Med glavnimi znaki so: kihanje, solzenje, vneto žrelo (faringitis), hripavost, kašelj, nosni izcedek, ki je najprej voden, kasneje pa postaja gostejši in zelenkast. Možen je tudi glavobol in vročičnost.

Rumba, daj pejta se pokazat v bolnico. Tam ji bodo zihr znali pomagat, da se revca ne bo več tako matrala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
13.11.2007 21:40:52   
mateya24

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Ampak morem pa poudarit, da to pali samo pri eni uspavanki, ko mama mod Cotonsov. Druge ona tud ne upošteva

user posted image user posted image  Upam, da bo palilo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
13.11.2007 21:41:10   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Ima ful hripav glas, težko diha, lajajoče kašlja in je ful zabita s sluzjo. Povzročajo ga pa respiratorni virusi. Tako nekako. Nevarno je to, da bi vse težje dihala, potlej morava v bolnico.

Neposredna povezava do sporočila: 3112
13.11.2007 21:42:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24

user posted image user posted image  Upam, da bo palilo!

tudi jza... moram itaq v BC zamenjat eno robo, ki sem jo narobe kupla, pa bo padla nova uspavanka...

(odgovor članu mateya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3113
13.11.2007 21:44:09   
Anonimen

kot da bi brala svojo zgodbo, ki se je odvijala pri nas danes ob 4. zjutraj...

sem brala jauser posted image pa te je nasukal spetuser posted image

ma razpizdlo me je ful....k vem da eni pa morjo ful sodelovat, pa majo isto službe pa tud cele noči prenosjo otroka če je tkouser posted image jaz ga pa čist pr mer pustim, pol mi pa s takole uleti....men je pač ni hudo nosit, še na rokah ko se mi joka, se mi srce trga ko ne vem kaj ji naj, ne pa da bi jo pustila v postli....pa itak si mislim da bo kar naenkrat vlka baba in me tak ne bo šljivila pet postouser posted image pa saj, nič drugega me neb razkurlo, tak pa to pol uporabi za izgovor kao....ful se mi nefer zdi....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3114
13.11.2007 21:44:49   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: GabiW

Rumba, daj pejta se pokazat v bolnico. Tam ji bodo zihr znali pomagat, da se revca ne bo več tako matrala!

Čakam, da pride mož, pol bova pa videla kako.

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
13.11.2007 21:45:41   
corfu
Rumba, jaz osebno bi jo peljala v bolnico, ti pa sama presodi.user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
13.11.2007 21:46:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: GabiW

Čakam, da pride mož, pol bova pa videla kako.

božcauser posted image saj to je vrag, ko ne veš točno a it al ne....mene je tega kar strah malo...ker nisem pristaš za vsak drek letanja okol dohterjev, samo nebi pa rada sranja nardila s tem, ko ne grešuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3117
13.11.2007 21:46:49   
Anonimen
malo po netu brskam za darili... trenutno za našo malo, ki ej zdaj nora na konje.... sem že našla dve lušni posteljnini s konji... je glih začela sama spat, pa bo tega ziher ful vesela...

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3118
13.11.2007 21:48:13   
Anonimen
tudi jaz bi šla na rumbinem mestu tja... več, kot da me pošljejo domov ne morejo...pol bi malo lažje dihala, spala pa ravo ne, no...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3119
13.11.2007 21:48:20   
corfu
Siskamiska, od kje ti načrti, jaz bi to tud študirala?user posted image
Ulla, jutri bo boljšeuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
13.11.2007 21:51:22   
Anonimen
corfu itak da bouser posted image sem si kozarc piva prvošla....za mlek pa živceuser posted image

stuširat bi se šla, pa se mi dobesedno gravža, ko čist rjava voda tečeuser posted image jaz ne vem kaj ga serjejo, pa brez obvestila smo bli cel dan brez vodeuser posted image tko kt je baja rekla - na enmu žnj radiu so objavli, ja svaka jim častuser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3121
13.11.2007 21:57:15   
siskamiska
Corfu podjetje INGRA iz Črešnjevcev (Gornje Radgone) ima tudi tipske načrte, pa jih pokličeš in ti jih dajo na ogled. Ampak nama se nobena prav posebej ne dopade user posted image . Razen če bi mela rada 300 kvadratov+.......

Spet sva padla na Valido od Marlesa ki je najih favorit že 2 leti. Nama je tako všeč sa sva si šla jo že ogledat ko so jo delali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
13.11.2007 21:59:54   
siskamiska
Rumba in Ajvy user posted image user posted image user posted image  da bo čim prej bolje.

Anja7, sem dobila dekice in sem vzela eno zeleno in eno modro user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil siskamiska -- 13.11.2007 22:00:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 3123
13.11.2007 22:04:32   
Anonimen
To bi mene melo:

http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=5&podskupina=10&artikel=32

Samo cena je pa fijuuuu...

Grem spat, ker ne vem, kaj bo spet ob treh zjutraj...

Nočko...

Neposredna povezava do sporočila: 3124
13.11.2007 22:09:31   
corfu
Zvesta, lušna zadeva, pa lahko noč!user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?