Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:27:01
|
|
|
|
mateya24
|
Zvesta, če bi bila v tvoji situaciji bi jo jaz tud dala cepit, no tako pa sma se odločla kot sma se. Kar se pa tiče uspavanja zvečer, je mel neko obdobje kar moj sam to preko, jo je na vsak način hotu sam uspavat...sam kaj ko se je mala pol sam pri njemu navadla spat in je bil to problem, ko je ati začel dalje delat, pa sma se kar namantrali, da sma prišli spet v stari ritem, da zaspi sma v postlci ob uspavanki Rumba za vaju z Julijo pa držim pesti, da vama ne bo potrebno v bolnišnico in bota spet hitro zdravi, še par za srečo, pa da bosta kar se da dobro preživeli današnjo noč.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:29:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ajej... kaj bi jaz dala, da bi zaspal sam v posteljici.... njemu so te uspavanke prava zabava....pa lučke tudi.... kako si jo navadla? povej tvoj sitem...bova probala in mogoče pa rata...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:30:23
|
|
|
|
siskamiska
|
Rumba kaj pa je to laringitis?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:32:14
|
|
|
|
Anonimen
|
rumba pa ajvy pa še dva če kdo rabi, naj si vzame.... od pol šestih do zdaj mi je kričala na rokah, jaz ne vem kaj je to za en vrag, pa menda ja niso tudi pri nas zobi pa jest nič noče, sam grize me in žveči joško zdaj je zaspala od vsega čist preč, bomo vidli kak dolgo....atko se pa potepa, ga že cel večer ni......nimam nič proti, samo sma se zrukala malo prej me tolk razpizdlo, ker ga resnični ne gnjavim za nič, vse je na meni, gospodinjstvo in otrok, pa nič ne jamram....samo ko sem mu pa rekla da bi lahko on se kak večer trudil z uspavanjem, me je pa zabil nazaj, da dokler sem tak pametna in mora bit po moje, jo bom kar sama nosla sem popizdila čisto....ker to kar je po moje, je samo to, da ne pustim da bi se drla, on bi jo frajer ruknu v kinderpet da bi tulila, pol bi se pa hvalu kak je sama zaspala to da otrok omaga od dretja ni isto kt da sam zaspi....in sem ga nazjala da itak mu je to samo priročen izgovor in bla bla bla no pol je bla pa že tolk ura da je mogu it, k je bil že pred tem rukerjem zmenjen, zdaj pa ko pride pa tak vem da bo ves pocukran in sladek in kar ne bo vedu kaj bi še....men se pa tud ne da kregat....se mu bo že vrnilo...ko vidim kak mu je hudo ko ga tamala ne šljivi sploh, če sem jaz zraven
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:33:15
|
|
|
|
GabiW
|
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska Rumba kaj pa je to laringitis? Laringitis = vnetje glasilk
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:36:44
|
|
|
|
mateya24
|
Ah, ko sma prišli domov iz porodnišnice sma že skušala to uvest. Sma kar rabla nekaj časa...ampak je šlo! Ko sma se napapcali zvečer sem jo uspavala v rokah, ko je že napol spala pa sma jo takoj dala v postlco, če se je zbudla pa ponovili vajo, ob tem pa vedno navijali uspavanko. Smo nekaj časa mantrali pa nam je uspelo. Ampak morem pa poudarit, da to pali samo pri eni uspavanki, ko mama mod Cotonsov. Druge ona tud ne upošteva (Kot pa sem že rekla je ati vmes podrl ritem...in smo rabli spet kak tedn, da smo prišli na staro.)
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:36:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 samo ko sem mu pa rekla da bi lahko on se kak večer trudil z uspavanjem, me je pa zabil nazaj, da dokler sem tak pametna in mora bit po moje, jo bom kar sama nosla sem popizdila čisto....ker to kar je po moje, je samo to, da ne pustim da bi se drla, on bi jo frajer ruknu v kinderpet da bi tulila, pol bi se pa hvalu kak je sama zaspala to da otrok omaga od dretja ni isto kt da sam zaspi....in sem ga nazjala da itak mu je to samo priročen izgovor in bla bla bla no pol je bla pa že tolk ura da je mogu it, k je bil že pred tem rukerjem zmenjen, zdaj pa ko pride pa tak vem da bo ves pocukran in sladek in kar ne bo vedu kaj bi še....men se pa tud ne da kregat.... kot da bi brala svojo zgodbo, ki se je odvijala pri nas danes ob 4. zjutraj...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:38:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak morem pa poudarit, da to pali samo pri eni uspavanki, ko mama mod Cotonsov. Druge ona tud ne upošteva jutri grem novo uspavanko kupit...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:39:38
|
|
|
|
SANEK1
|
Rumba in Julija, Ajvy in Tarja, Ulla in Ula... skratka vsem z takimi in drugačnimi težavami in tudi tistim, ki jih nimate pošiljam hagije .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:40:19
|
|
|
|
GabiW
|
Prehlad je skupina blažjih bolezni, ki jih povzroča skoraj 200 različnih virusov. Običajno je navadni prehlad ali nahod omejen na nos in žrelo, vendar ti virusi lahko povzročijo tudi okužbo grla, kar vodi v laringitis, in pljuč ter s tem akutni bronhitis. Bolezenski znaki so deloma odvisni od virusa, ki nahod povzroča. Med glavnimi znaki so: kihanje, solzenje, vneto žrelo (faringitis), hripavost, kašelj, nosni izcedek, ki je najprej voden, kasneje pa postaja gostejši in zelenkast. Možen je tudi glavobol in vročičnost. Rumba, daj pejta se pokazat v bolnico. Tam ji bodo zihr znali pomagat, da se revca ne bo več tako matrala!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:40:52
|
|
|
|
mateya24
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Ampak morem pa poudarit, da to pali samo pri eni uspavanki, ko mama mod Cotonsov. Druge ona tud ne upošteva jutri grem novo uspavanko kupit... Upam, da bo palilo!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:41:10
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska Rumba kaj pa je to laringitis? Ima ful hripav glas, težko diha, lajajoče kašlja in je ful zabita s sluzjo. Povzročajo ga pa respiratorni virusi. Tako nekako. Nevarno je to, da bi vse težje dihala, potlej morava v bolnico.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:42:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24 IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Ampak morem pa poudarit, da to pali samo pri eni uspavanki, ko mama mod Cotonsov. Druge ona tud ne upošteva jutri grem novo uspavanko kupit... Upam, da bo palilo! tudi jza... moram itaq v BC zamenjat eno robo, ki sem jo narobe kupla, pa bo padla nova uspavanka...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:44:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta kot da bi brala svojo zgodbo, ki se je odvijala pri nas danes ob 4. zjutraj... sem brala ja pa te je nasukal spet ma razpizdlo me je ful....k vem da eni pa morjo ful sodelovat, pa majo isto službe pa tud cele noči prenosjo otroka če je tko jaz ga pa čist pr mer pustim, pol mi pa s takole uleti....men je pač ni hudo nosit, še na rokah ko se mi joka, se mi srce trga ko ne vem kaj ji naj, ne pa da bi jo pustila v postli....pa itak si mislim da bo kar naenkrat vlka baba in me tak ne bo šljivila pet posto pa saj, nič drugega me neb razkurlo, tak pa to pol uporabi za izgovor kao....ful se mi nefer zdi....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:44:49
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: GabiW Rumba, daj pejta se pokazat v bolnico. Tam ji bodo zihr znali pomagat, da se revca ne bo več tako matrala! Čakam, da pride mož, pol bova pa videla kako.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:45:41
|
|
|
|
corfu
|
Rumba, jaz osebno bi jo peljala v bolnico, ti pa sama presodi.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:46:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba IZVIRNO SPOROČILO: GabiW Rumba, daj pejta se pokazat v bolnico. Tam ji bodo zihr znali pomagat, da se revca ne bo več tako matrala! Čakam, da pride mož, pol bova pa videla kako. božca saj to je vrag, ko ne veš točno a it al ne....mene je tega kar strah malo...ker nisem pristaš za vsak drek letanja okol dohterjev, samo nebi pa rada sranja nardila s tem, ko ne greš
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:46:49
|
|
|
|
Anonimen
|
malo po netu brskam za darili... trenutno za našo malo, ki ej zdaj nora na konje.... sem že našla dve lušni posteljnini s konji... je glih začela sama spat, pa bo tega ziher ful vesela...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:48:13
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi jaz bi šla na rumbinem mestu tja... več, kot da me pošljejo domov ne morejo...pol bi malo lažje dihala, spala pa ravo ne, no...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:48:20
|
|
|
|
corfu
|
Siskamiska, od kje ti načrti, jaz bi to tud študirala? Ulla, jutri bo boljše
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:51:22
|
|
|
|
Anonimen
|
corfu itak da bo sem si kozarc piva prvošla....za mlek pa živce stuširat bi se šla, pa se mi dobesedno gravža, ko čist rjava voda teče jaz ne vem kaj ga serjejo, pa brez obvestila smo bli cel dan brez vode tko kt je baja rekla - na enmu žnj radiu so objavli, ja svaka jim čast
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:57:15
|
|
|
|
siskamiska
|
Corfu podjetje INGRA iz Črešnjevcev (Gornje Radgone) ima tudi tipske načrte, pa jih pokličeš in ti jih dajo na ogled. Ampak nama se nobena prav posebej ne dopade . Razen če bi mela rada 300 kvadratov+....... Spet sva padla na Valido od Marlesa ki je najih favorit že 2 leti. Nama je tako všeč sa sva si šla jo že ogledat ko so jo delali.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 21:59:54
|
|
|
|
siskamiska
|
Rumba in Ajvy da bo čim prej bolje. Anja7, sem dobila dekice in sem vzela eno zeleno in eno modro .
< Sporočilo je popravil siskamiska -- 13.11.2007 22:00:28 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 13.11.2007 22:09:31
|
|
|
|
corfu
|
Zvesta, lušna zadeva, pa lahko noč!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?