rumba
|
Njaprej, hvala vesem za vse pikepoke in objemčke in dobre želje Juliji. Zlate ste. No, Julija je imela včeraj 38,6 vročine, pa sem ji dala Calpol, ki je kar lepo prijel. Danes se mi zdi še bolj zabasana, prav dol v pljučih , pišuka, bom videla, kako bo do popoldneva, če ne jo spet peljem k zdravniku. Vročina je pa tam okoli 38. Ma, bogica je, ko joče, pa jo grrlo verjetni še bolj peče, pa čisto brez glasu je in tak hecno piskajoče joka. Jaz se tudi že v intenzivnem razmišljanju, kaj kupiti za darila, ma bolj za otroke, drugi so bolj postranskega pomena. Hana in Anej pa itak že komaj čakata. Kaj pa našim julijcem, kaj boste kupile? Pri nas pač mora biti darilo tudi za Julijo, če ne jo bosta ta velika dva proglasila za lumpo, ker ga ni dobila. Pa sploh nimam ideje kaj. Sorodnikom pa vsako leto kar sama kaj malega naredim, pa kako slikco naših sončkov vključim. Mož pa dobi po tradiciji kaj čokoladnega, ker je veeeeeliiiik sladkosned, ups čokoladosned. kapica, jaz jem med, pa ni nobenih problemov. Med vsebuje žive organizme, ki so lahko za otroka pred enim letom škodljivi, a le-ti se ne prenašajo preko mleka. Le sami ne smejo jesti medu. Po enem letu pa ga počasi lahko začnejo. Poskusiš in vidiš. Pri Aneju ni bilo problemov, Hana pa ga je še do dveh let izbruhala. Sedaj je pa tudi ok. Češnca, mi imamo vlažilec, pa ga nič kaj dosti ne uporabljamo. Sem opazila, da sta se otroka še prej prehladila, ker pač nonstop piha (pa čeprav fuuuul malo), zato imam raje mokre brisače na radiatorjih. Do sedaj še nismo prižgali radiatorjev in je vlaga še super. Imam raje nižjo temperaturo v stanovanju, kot pa nisko vlažnost. O, GabiW, a Neža je tudi boga. Evo za boljše zdravje. Dino, vse naj, naj, naj... za 4 mesece! Pa seveda mamica tudi!
|