|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
13.11.2007 11:40:32   
julij
Kapica, za med je ziher tako, kot ti je Baja napisala.

Za darila sem tudi jaz začela malo razmišljat. Mi je čisto mimo to obdarovanje, ker jih imama toliko za obdarit.
Imama pa z dragim v četrtek obletnico od kar sma skupaj. Pa še tudi ne vem, kaj mu naj nabavim. user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
13.11.2007 11:56:50   
baja*
Midva sma pa letos prvič pozabila na najino obletnicouser posted image . Imava jo maja, takrat sem jaz bila še noseča, torej sem imela sindrom zlate ribice, zato mi je oproščenouser posted image , dragi se mi je pa moral odkupituser posted image (sem že pozabila kakouser posted image ).

ulla mene tud tak razuser posted image , ko nam kdaj kr odklopijo vodo pa nič ne obvestijo. Enkrat sem jih pa klicala in se razpizdila pa mi ona baba reče, da so dali obvestilo na neki **** radiouser posted image  user posted image . Ja, cele dneve poslušam ta radiouser posted image , njihov glasbeni okus mi je še posebej všečuser posted image . No obvestili so nas pa le, se nimam več kaj bunituser posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
13.11.2007 12:12:04   
rumba
Njaprej, hvala vesem za vse pikepoke in objemčke in dobre želje Juliji. Zlate ste.user posted image  No, Julija je imela včeraj 38,6 vročine, pa sem ji dala Calpol, ki je kar lepo prijel. Danes se mi zdi še bolj zabasana, prav dol v pljučihuser posted image , pišuka, bom videla, kako bo do popoldneva, če ne jo spet peljem k zdravniku. Vročina je pa tam okoli 38. Ma, bogica je, ko joče, pa jo grrlo verjetni še bolj peče, pa čisto brez glasu je in tak hecno piskajoče joka.user posted image

Jaz se tudi že v intenzivnem razmišljanju, kaj kupiti za darila, ma bolj za otroke, drugi so bolj postranskega pomena. Hana in Anej pa itak že komaj čakata. Kaj pa našim julijcem, kaj boste kupile? Pri nas pač mora biti darilo tudi za Julijo, če ne jo bosta ta velika dva proglasila za lumpo, ker ga ni dobila.user posted image  Pa sploh nimam ideje kaj.user posted image  Sorodnikom pa vsako leto kar sama kaj malega naredim, pa kako slikco naših sončkov vključim. user posted image  Mož pa dobi po tradiciji kaj čokoladnega, ker je veeeeeliiiik sladkosned, ups čokoladosned.user posted image user posted image user posted image

kapica, jaz jem med, pa ni nobenih problemov. Med vsebuje žive organizme, ki so lahko za otroka pred enim letom škodljivi, a le-ti se ne prenašajo preko mleka. Le sami ne smejo jesti medu. Po enem letu pa ga počasi lahko začnejo. Poskusiš in vidiš. Pri Aneju ni bilo problemov, Hana pa ga je še do dveh let izbruhala. Sedaj je pa tudi ok.user posted image

Češnca, mi imamo vlažilec, pa ga nič kaj dosti ne uporabljamo. Sem opazila, da sta se otroka še prej prehladila, ker pač nonstop piha (pa čeprav fuuuul malo), zato imam raje mokre brisače na radiatorjih. Do sedaj še nismo prižgali radiatorjev in je vlaga še super.user posted image  Imam raje nižjo temperaturo v stanovanju, kot pa nisko vlažnost.
O, GabiW, a Neža je tudi boga. Evo user posted image user posted image user posted image  za boljše zdravje.user posted image
Dino, vse naj, naj, naj... za 4 mesece!user posted image user posted image  Pa seveda mamica tudi!user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
13.11.2007 12:23:06   
rumba
Aja, pa še to, me je siskamiska opozorila, da sem pozabila. Hvala!
V petek sem bila na tečaju peke kruha. Bilo je fenomenalno!user posted image  Mojster je v treh urah zamesil, vzhajal, spekel in razrezal (smo že jedli) 14 vrst kruha (to je 28 hlebcev) in žemljice. Sem imela občutek, kot da gledam Davida Copperfielda.user posted image  Namesto kvasa oz. kvasovca pa daje kvasno - solno emulzijo, da je kruh bolj rahel, hitreje vzhaja in dlje časa ostaja svež. Aja, pa NIČ ne mesi in gnete!!! Če katero zanima, smo dobili recepte za vse te kruhe in jih lahko spravim v pdf in posredujem. Prosim pišite na zs.user posted image
Ravno sedaj imam v pečici dva hlebca, pa bomo videli, kako mi bo ratalo. Njegov je bil pa božanski.user posted image  

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
13.11.2007 12:23:07   
Češnca
Rumba saj mi tud nimamo tako toplo v stanovanju (mene sicer rado zebe, a mojima fantoma je vedno vroče), v spalnici je pa itak radiator zaprt in ponoči nikoli ni "zahajcano", ampak je vseeno (pre)suh zrak! Mokre cunje na radiatorju in podobno tako ne pridejo v poštev. 

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
13.11.2007 12:28:18   
Češnca
Uf, darila! Men se bo letos zmešalo... Božič praznujemo z mojo širšo družino in je treba vsem kaj kupit, naredit. Se na nas zbere vsaj 12, od tega (z najmlajšim Anžejem vred) 3 malčki. Jaz pa nobene ideje in res ne veliko časa za ogledovanje in nabiranje zamisli. user posted image  Ah, ja.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
13.11.2007 12:31:34   
Anonimen
rumba jaz bi mela, ti pošljem na zs....kje pa ono emulzijo dobišuser posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3032
13.11.2007 12:53:58   
bačko
Midve sva bile pa vzunaj 10 minut.user posted image Žana se je začela tako dreti da sva mogle iti gor.Cele Jarše je v luft vrgla.Prava tečka je danes!!!!!!!Včasih sem čisto na koncu z živci.Če se samo za sekundo vsedem se že dere.Samo sprehajat se moram.Sploh ne vem kako naj jo navadim da se malo sama igra.Včeraj je bila stara 4 mesece in se mi zdi da je iz meseca v mesec bolj in bolj zoperna.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
13.11.2007 13:29:32   
corfu
Evo midve sva iz spreheda, kupila sem si cd Proeskega, pa zelo znižano knjigo o vrtnarjenju oz. ureditvi vrta iz 49 na 12 eurovuser posted image  v Merkurju. Tamala je pa veselo opazovala okolico. Rumba jaz bi tud recepte prosim! Glede daril, nas je 15 in na živce mi je zadnje dva dni vsa živčna tekat brezglavo po trgovinah, smo se pa kr mal preveč zagnal...oz. preveliko vrednost daril kupujemouser posted image  Sicer pa res da je to samo za božič pod smrekico, je pa dobr vidt polno dariluser posted image  Miklavž je samo za otroke, deda mraz pa v vrtcu! Saj drugač pa bankrotiramuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
13.11.2007 13:34:13   
Anonimen
mami je hotla fotosešne, samo ula se pa ni strinjala najboljuser posted image

user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3035
13.11.2007 13:36:23   
pupi
Se še jaz malo javim in pohvalim, da sma z Najo imele obisk, Freycho in Dito. Sem bla ful vesela, še dobro da mi je "morala" Freycha klubsko mizico pripeljat, je bil to izgovor za obisk user posted image , mi je pa žal da ne morem dolgo hodit, čeprav se danes kar dobro počuti, da bi lahko še malo vozičkale.user posted image Pa drugič. Dita je malo odremala, Naja se je kregala in je kar prehitro minlouser posted image . Kak sta si ble zanimive druga drugi, ko sma jih predstavleuser posted image . Sem bla res vesela, da sta prišli!!!user posted image user posted image

Glede temperature v prostoru, mi mamo klimo (ker se pač tak grejemo in nimamo druge možnosti) na dvajset stopinj in je kar vroče očitno, ker je boga Freycha v sekundi zašvicalauser posted image . No midva sma z mojim rada na toplem in boma verjetno posledično tak navadla tudi Najo. V sobi kjer spimo, pa imamo na 20*C kar bom zmanjšala na 18, samo kaj ko mene tak rado zebe! 

DARILA!! Jaz bom obdarila le najbližje (mama, brat, tašča, tast in moja sončka) in si s tem ne delam težav, za Najo sploh ni problem darila kupit, grem samo v H&M al pa Baby center in je hitro še preveč!! Ne vem pa kaj naj drgemu kupim, je to z najino sliko kar dobra ideja, pa še obletnico mama 6.1. pol pa ma on 18.1 roj dan. Tak da bo kar hudo, tak kot je vsako leto!!

Glede pridnih in nepridnih otrok! Naša Naja je zdaj ful pridna do 18ih zvečer, ko začne tečnarit oz, ko je zaspana. Prvi mesec pa se mi je mešalo, pa še navajene nisma ble druga in drugi in mi ni nikoli težko priznat da je bil 1. mesec z Najo user posted image !!

Taščo in Najo sem poslala na sprehod jaz pa si čas kradem na RRju. Tak da se prosim  malo družite z mano prosim user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
13.11.2007 13:37:11   
pupi
iiiii sem se razpisala user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
13.11.2007 13:44:26   
Anonimen
evo jaz se družimuser posted image

ma v moji in od dragega familiji nas je vseh skup ko rusovuser posted image tak da tole božično obdarovanje je ubitačno, bi človk skor kredit rabu vzetuser posted image jaz ponavadi sama kaj nardim iz dasmase al kej....kake lončke za kulije al pa za one blokce škatlce....kake take ****rijeuser posted image letos pa ne vem, kak bo šlo časovno....bi že tak mogla začet, pa se ne spravim zravenuser posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3038
13.11.2007 13:53:54   
pupi
Boga Ula kaj jo matrate , če se pa noče slikat user posted image user posted image . Samo pričeska je pa svetovana, še malo pa bote kite pletli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
13.11.2007 13:56:59   
Anonimen
eh kake kite, še malo pa bo k bob marleyuser posted image user posted image user posted image se ji zadaj dredi sami delajo, ko miga skoz z glavo v postlciuser posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3040
13.11.2007 14:04:27   
pupi
Tebe je mogla ful zgaga pečt v user posted image user posted image ?  Čupavec mali

Tašonka sem še tvoje slikice pogledla, havla za geslo! Sta mi tak lepa vaša mala dva se mi meša, vidim da bo treba naročit še engauser posted image !!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
13.11.2007 14:06:49   
baja*
pupi jaz se glih nimam časa družit, samo malo sem prišla pokukat kaj se dogajauser posted image

kaka faca je Ula, prav protestirala jeuser posted image
Dino čestitkeuser posted image  user posted image

Mi pa že kr nekaj časa kurimo, na žalost imamo nikakvo izolacijo pa okne za en kuuser posted image user posted image in bi blo drugače preveč mrzlo. Pa kak fejst se je olje podražilo, nori souser posted image

če se bo katera spomnila kake izi variante home made daril za božič, naj to kar lepo z nami deliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
13.11.2007 14:12:56   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Mi pa že kr nekaj časa kurimo, na žalost imamo nikakvo izolacijo pa okne za en kuuser posted image user posted image in bi blo drugače preveč mrzlo. Pa kak fejst se je olje podražilo, nori souser posted image

če se bo katera spomnila kake izi variante home made daril za božič, naj to kar lepo z nami deliuser posted image

Glede daril, jaz sploh nimam idej ker nisem neki ustvarjalni tip. Glede kurjave pa mi tudi že lep čas kurimo, ker smo čist v šumi not doma pa na S strani in ko pri nekterih že zvončki rastejo spomladi, je pri nas še sneg.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
13.11.2007 14:17:12   
Anonimen
zgaga je kriva jauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3044
13.11.2007 14:41:41   
Anonimen
hejla...

Dino.... vse najboljše, frajer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ulla, jaz bi rda enkrat vaše vse slike vidla... ker so res originalne...

darila... jaz sem tuhtala, da bi najožjim podarila koledarje z Izakom... stenske najožjim, tistim malo dlajnim pa te za v denarnico... velikih daril letos zaradi nakupa avta ni....

midva sva bila zadj 4 ure zunaj...

še zmeraj ne jeva... ne na zizo, ne na flašo.... drugače sva pa čisto dobrovoljčka....,no, on je... jaz sem zmatrana za crknit...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
13.11.2007 14:59:11   
rumba
Tile so bili za najožje sorodnike... če se kateri ljubi malo ustvarjati:
user posted image

Ali pa v Ikeji kupiš majhno stojalo za slikce (gre notri več slik in jih lahko naokoli obračaš) in vložiš najljubše fotke, na prvo stran pa Srečno, zdravo in bla, bla, bla...user posted image

Še kaka ideja?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
13.11.2007 15:11:26   
Anonimen
Iz česa so pa bli ti angelčki?

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3047
13.11.2007 15:15:57   
rumba
Zvesta, v Prometeju (ali kaki podobni trgovini sz robo za ustvarjanje) kupiš ta mičkene teglčke, pa storopor krogljice za glavo, za rokice in nogice pa so fajn lesene kroglice - jih tudi dobiš. Pa rabiš še testenine v obliki metuljčka za na glavo, pa barve in kako vrvico. Ekola.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
13.11.2007 15:25:42   
GabiW
Rumba, jaz bi jih naročila 15 za ta naj ožjo žlahto. Kdaj jih lahko pridem iskat? user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa kakšna žemlca bi tudi pasala zraven, a ne!

Naj naši pikeci čimprej ozdravijo, da se dobimo spet na kavici in bomo degustirale tvoj kruhecuser posted image user posted image user posted image user posted image . To si nama s Siskomisko že zadnjič obljubila, če se ne motim. Al se?user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
13.11.2007 15:40:59   
Ronči
no ravno fajn iztočnica! Mate kak hobi? Jaz sem jih imela...en kup...pred Klarouser posted image ... alvaristika...ima, dva akvarija in ribnik, nekaj časa sem zbirala kaktuse...posledično sem vadla latinščinouser posted image , no enih par slikic še drugega hobija:
user posted image

user posted image

user posted image

spray paimting

user posted image

user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?