ElaM
|
Ojla, ja se pridružujem klubu mamic s "divjimi" otroki. Naša je razgrajačica, pa zdaj ima obdobje trme, če kaj ne doseže, pa je stara 16m. Kaj šele mene čaka???? Jaz vedno rečem, ni važno tudi, če je malo trmasta, važno, da je zdrava. čeprav včasih so živci na preizkušnji. Danes je za mano pregled, mala pa trdno odločena, da ostane na riti. Ja, btw, baje je punčka. Dala mi je napotnico za zunanji obrat, najprej me je hotela poslat v Kr, vendar sem rekla, da ne grem. Tam ostaneš v bolnici en teden, filajo te z raznoraznimi tebletami in poskušajo toliko dolgo, da otroka res obrnejo. No, potem mi je dala napotnico za Lj, kjer delajo obrat po 37t, tam ostaneš par ur in greš domov. Se bo danes sestrična (kolk sem jest vesela, da imam tako sestrično ) posvetovala z dr, kaj on misli, če je sploh smiselno, da jo obračajo, glede na to, da sem drugorodka. Baje, da se da lepo roditi tudi z rito naprej. Je pa čisto zasidrana v medenici in skoraj ni variante, da bi se obrnila sama. Potem pa sem danes doživela še en šok, dobim odločbo za porodniško in na njem znesek 538 EUR bruto, najprej lovim sapo, potem pozelenim, nato grem seštevat. In mi je na CSD-ju, štela v celo leto 4 plače za 4 ure, manjkalo pa je 8 mesecev porodniške. No, ker sem dokaj miroljubna, sem jo poklicala, da sva razrešili napako. Samo tako se z nosečkami res ne heca. Grem zdaj jest, lepo bodite.