adrijana.sara
|
Glede volitev- sama nisem šla voliti, ker se mi res ni dalo v moj kraj hoditi. Mi je bil pa izid že v naprej jasen in najbolj razumen. Vendar se strinjam z izjavo, niso volili za Turka, ampak proti Peterletu. IZVIRNO SPOROČILO: adrijana.sara Sem skopo napisala. To je najpogostejši razlog, ki ga je večina navajala, ko je pogovor pogovor v družbi nanesel na volitve. Jaz se osebno ne zanimam preveč za politiko, a bi v tem primeru vsekakor glasovala za Turka, če bi že šla. Tudi glede programa, kolikor sem pač slučajno ujela. Ga je imela pa kolegica za predavatelja na fakulteti in je rekla, da je zelo sposoben, razgledan in realen človek. Mogoče pa bom zdaj, ko je Tevžin možiček v politiki, tudi jaz začela bolj spremljati . Glede govorjenja - mi vsak dan več povemo, sploh zdaj, ko je bila v Lanini družbi, je prava čvekica že od parih mesecev naprej. Sara pa večkrat kaj ponovi za kom, pa veselo kima in odkimava, odgovarja z ja in ne (čeprav večkrat ne ve kaj jo vprašaš ), oponaša živali (krava, kuža, muca, račka, ovčka, ptička). Tako, da se ji že pošteno smejimo, ko je v elementu. Zdajle je zelo dobre volje, v zadnjih dneh pa ni bila najbolj razpoložena. To še moram napisati - so si jo v soboto kar drugi podajali, jaz sem bila v trgovini, kuhala, pospravljala... in potem vprašam popoldan: "Sara, se danes mami sploh kaj ukvarja s tabo?" Njen odločen odgovor:"NE!" se obrne in gre. Smo se tako smejali, da je od ponosa kar žarela . Tejcha in Zvezda uspešno učenje!
< Sporočilo je popravil adrijana.sara -- 12.11.2007 16:41:24 >
|