yennika
|
Dan! Evo, kosilo je parajt, zdaj se samo še lump zbudi in gremo jest. Sara je pa res pravi pozer. Skupaj z Lano sta pravi navihanki. Pa Lovro, krasen je! Z mamico pa res naredita nekaj za dušo,a?Inča, zadnjič me je nekaj zaneslo na tvoj blok, prava pisateljica si....Pohvaljena! Mi smo imeli pa včeraj zvečer 39 vročine.Ah ti zobki.No, upam, da so oni glavni krivec za to.Sicer malo kašlja in je smrkav, to pa je itak že skoz odkar je v vrtcu.Ja, od septembra dalje.Prej pa 1 leto zdrav kot ribica.Je treba vse koke pobrat, da se prekužijo. Žal!!! Je zadnjič ena protestirala ravno v zvezi s tem, ko prehlajene otroke vlačijo v vrtec.Ja drage moje, tudi jaz ga dam takega tja, ker drugač bi bla pa že več kot 2 meseca v bolniški.Žal, tako pač je.Pa ne da mi služba pomeni več kot dete, nikakor, ampak drugače enostavno ne gre.Sem ga prvič po 14 dneh vrtca pripeljala tja smrkavega, z slabo vestjo seveda in me je vzgojiteljica pomirila, da to bo tako vse tja do marca.Se ji je čist normalno zdelo.Pa že!Drugače pa Klemen uživa v vrtcu, ga težko spravim domov.On bi se takrat, ko se pride ponj najbolj igral, pa gugal, pa šel v peskovnik.Komaj čakam pomlad, da mu uredimo pred hišo igrišče. Tudi mene zgleda nekaj poskuša napadati, pa se ne dam, nimam časa zboleti.V sredo imam še ceplenje proti gripi, bom še premislila, a sem sposobna al ne.V nasprotnem me bo ravno položilo. Tevža-a jutri pa ti začneš novo stran življenja? Srečka, pa rose, kje sta????Resno večkra pomislim na vaju. No, le natipkajte kaj. Zvezda, inca-hello!
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|