yennika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejcha Yennika, a mi lahk plis poveš, kaj bi naj blo pri krvi rezultat 13,1 oh in sploh fajn? Je rekla G, da imam nadpovprečno kri, sploh za nosečnico... pa me zanima, v čem je fora... Dan mamike. Evo, smo se nakosilali, pospravili, pa je že tema zun.Noro!Sem tako zelo utrujena, ni za govorit, v službi delali same poškodbe, je blo dans noro na cesti.... Tejča, bi blo fajn da mi poveš pri čem so te vrednosti. Si sigurna da ni 131 g/l-to bi bil hemoglobin(normalne vrednosti 120-140).Ne vem, potem lahko gre še samo za RBW -13,1 %, kar pomeni specifično težo rdečih krvnih telesc-eritrocitov(norma. od 11,5-14,5).če gre za to, je res super rezultat. Finta je v tem, da so si aparati, ki delajo te krvne preiskave različni, vsak pač dela določene preiskave...a me razumeš? Vsekakor čestitke za zdravo nosečnost! Vrtec-naš je rabil kak mesec, da se je vklopil-no, vsi smo rabili čas.Dalin, saj bo!Zdaj že komaj čaka in sploh ni problema, nič ne joka, lepo pomaha, da lubčka...verjetno so se tudi otroci navezali eden na drugega.So pa do 8 ure zjutraj vsi v isti skupini in potem že malo večje pupe priletijo k njemu in kličejo, Klemen je prišel, pridi Klemen, se bomo igrali. Čeprav mi je še vedno težko, ko ga oddam.Pa zjutraj mi je hudo, ker ga budim že pred 6.Spat pa hodi že okoli 19ih, včeraj celo že pred sedmo. Pri nas imajo tudi voziček-trosed, ostali racajo ob verigi.Mislim pa, da že vsi hodijo.je ravno zadnjič vzgojiteljica rekla, da imajo prav po protokolu,da morajo iti vsaj 1x/dan na sprehod. Spet sem naklofala....krneki. Lp
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|