|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
8.11.2007 21:19:21   
lenika
Žmož čestitke za službo. Kaj pa delaš?

MarijaPo lahko še jaz vidim to "strašno bundico"?

Naš Matic po novem noče iz vrtca domov. user posted image  Ko ga pridem iskat, mi vztrajno ponavlja NEEE, NOOOCE. In ko ga le zagrabim in greva je jok. Joče do obuvalnice, potem je pa super zadovoljen in vesel, da greva. Ne vem, kaj ga je pičilo.
Je bilo pa danes full lepo vreme in bi bila prav zadovoljna, če bi bilo takšno celo zimo. Sama bi namreč brez problema živela nekje, kjer nimajo letnih časov in je celo leto toplo. Ne prenašam mraza. Sedaj, ko imam Matica pa še manj. Saj veste, vsakič, ko greva ven je cela kolobocija s tem oblačenjem, da ne govorim o jutranjem spravljanju v vrtec. Mudi se mi v službo, Maticu se seveda ne mudi nikamor in potem navlačim vse tiste cunje nase, na njega. Uhhh! Še dobro, da imam do vrtca pol minute peš in se mi ni potrebno borit še z nakladanjem v avto, parkiranjem...

Želim vam lep vikend, kljub ne preveč dobrim napovedim za vreme, posebej jutri.

Punčica, lepo praznujte.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 326
8.11.2007 21:28:48   
lenika
Aja, p še to. Naš Matic se v vrtcu igra samo z deklicami in je nonstop z njimi v kuhinji. Tudi doma, bi nosnstop lonce premetaval. Sedaj mu je ati naročil tisto leseno kuhinjico preko babycentra, zraven pa še en komplet plastičnih lončkov, skodelic, krožnikov pribora. Za vse skupaj je dal 50 evrov in naš Matic je sedaj čisto nor. Prelaga in zlaga krožnike, iz čajnika v skodelice naliva in ponuja ter se zraven dere na mleko, na mleko user posted image .
No in so že letele prve pripombe na to, da so kuhinjice za deklice in ne za fantke, moj pa se ne da in vztrajno zatrjuje, da so najboljši in najbolj priznani kuharji prav moški.user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 327
8.11.2007 22:13:10   
puncica
Evo mojca sem zaključila a kaj sem delalauser posted image user posted image hm spravla sem se mal telovadit in mi je pol ure celo uspeluser posted image user posted image , sem mi pa ti kr smiliš s to tvojo službo  a zdejle si v službi al kajuser posted image

lenika  hvala za lepe želje user posted image glede kuhinje pa je tako, tud naš tamali kr naprej zlaga lonce in jih meče ven iz pečice, sicer ni tako nadarjen da bi kaj ponudil si pa vstrajno noter klači žoge in druge stvari, ki sploh ne gredo noter, ker so ful prevelike medva se mu pa smejeva in mu vstrajno dopovedujeva da to ne bo šlo noter ker je preveliko ampak on se ne dauser posted image . Če pa kdo kaj pripomni glede kuhinje pa gladko ignorirajte, men je pa všeč da se tamal še s kakšnimi punčkastimi stvarmi igra, nekaj časa je vstrajno prevažal okoli dojenčka v vozičku od tavečje mu dal za pit po flaški in ga ujčkaluser posted image , pa sej morjo otroc vse sprobat, še prehitr bodo vrženi v svet odraslih kjer je še vedno grozno če pa tip kaj skuha al pa spegla, da ne rečem da si hlače zašije al pa knof pršije na srajco, pa ženske menjajo žarnice in popravljajo vodovod. Uh mi gre tole na živce pa to da so lahko samo punčke v roza, ker če je fantek je že vse narobe, ker je pa to čist grozno, no zdej se je le moda mal obrnila a še vseeno gledajo za mojim kot da smo starši z lune padli če mu dam gor modre zokne z rožicam al pa hlače kjer je ena rožica gor, pa čeprav so modreuser posted image

Nč grem se stuširat pa spatuser posted image user posted image Lepo nočko vsem, tud tistim ki ne pišete a vstrajno bereteuser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 328
9.11.2007 6:34:15   
MarijaPo
lenika - trapasto, da se folk pritozuje nad kuhinjo za fantka. Moj Igor se hrenovke komaj zna skuhat in ce bi se kot otrok veliko igral v kuhiji bi zihr vsaj se makarone znal skuhat, tako da je to lahko samo pohvalno in koristno za njegovo prihodnost. Nasa Eva se je na morju najrajsi igrala z dvema fantkoma (in se enim fantkom od drugih sosedov) in najbolj ji je bil vsec Spiderman (tak grozen plasticen).
Poslji mi kak email naslov na ZS, pa ti posljem fotke evice v srhljivi bundi.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 329
9.11.2007 7:39:54   
puncica
Dobro jutro punce, ko ravno računam kolk vrtca bomo nasledn let plačal naj opomnim tiste ki ste pozabile da je potrebno za naslednje leto do 15. novembra oddat vlogo za znižano plačilo vrtca KLIK in če sem prav zračunala bomo padl vsaj v 4 če ne v 3 razred in sem ful navdušena sam še točno zračunam, a katera ve kolk je povprečna bruto plača zaposlenega v RS?

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 330
9.11.2007 7:49:45   
Kalina
puncica; 1.262.95 €

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 331
9.11.2007 8:10:06   
mojca75
Puncica:
1. ne nisem bila v službi, doma sem delala!
2 vrtec - a prej si bila v višjem razredu, pa je sedaj kaj drugače? jaz se nisem oddala pa glede na to da morava oba se v službo nest potrdit mi že kr mal voda v grlo teče user posted image ,

sicer - danes smo odlično spali user posted image

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 332
9.11.2007 8:43:31   
puncica
ja smo v nižjem razredu pri obeh, tako da bomo prišparal enih 70 € na mesec, kar je pa vsaj neki no. Se pa pozna da sem bila na porodniški in to mi ful vpliva na razred user posted image user posted image

Nč zdej pa res grem delat. Uživajteuser posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 333
9.11.2007 9:04:35   
marsovka
mokro jutrouser posted image

mene pa zanima..ker se zdi, da ste jkar fajn podkovane v tem...recimo torej, da bi jaz hotela mojega tamauga naslednje leto v septembru dat v vrtec.... kdaj/kako se začne ta postopek, a že letos? dejte pomagat, prosim, saj vem, da vse to nekje piše, samo če bi mi ena prijazno tako na kratko napisala bistvo, bi bila muy hepi, lahko tudi na ZS...pa hvala, če se bo kateri dalo.

moj je pa eden tistih, ki jih je mama vse naučila, hahahaha. bolje kuha od mene, naredi npr tudi štrudel ali zajčjo obaro, pa pečenko, ni da ni. lika si sam, tudi ostala gospodinjska opravila mu niso tuja....tako da....kaj pa vem, meni kar paše, čeprav se kdaj kar malo levo počutim, ko se kregava, kdo bo kuhaluser posted image user posted image  (in jaz (pametnejšauser posted image ) seveda popustim....
pri njih doma sem opazila, da je najmlajšega brata mama že tam pri enih 8ih letih vključila v kuhanje, itd, tako da očitno to potem ostane, če ima mulc le kaj volje in veselja...

joooj, se (oziroma GA) hvalim, upam, da ne boste vzele za slabouser posted image

moj pobček pa najraje "riše" (pikice, črte, a vestno spravljamo, če se kdaj kasneje manifestira ko novi pikaso, hahaha), pa zunaj bit, živalice gledat in v pesku, to je zakon. doma mu je kar mal dolgcajt....al ga pa jaz ne znam animiratuser posted image

aja, pa ker ima starejšo sestrično, ponosi tudi stvari od nje, tako je zadnjič v dežju imel vijoločno kapo in roza roza pelerincouser posted image , a sem grozna???!!!!!

marija, a veš, kaj me je presunilo...hihihihi, da se bomo sedaj (vsaj en cajt) vse trudile, da bi bili naši posti kar se da zanimivi in raznoliki...heheheheh...saj praktično dviguješ našo komunikacijo na višji nivouser posted image user posted image user posted image

zelo prefinjeno si to naredila, ti ti ti ti tička hahaha

je pa peeeeeeeeetek, to pa tut nekaj šteje

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 334
9.11.2007 9:49:13   
mojsoncek
marsovka - ponavadi se v marcu (je pa osvisno od vrtca do vrtca, zato je bolje, da se pozanimas v vasem vrtcu) oddaja vlogo za vpis septembra. Tako da, ce bi rada malega dala v vrtec sept. 2008, oddas vlogo marca 2008. To je na kratko in tisto kar je najbolj vazno. Ce dobis mesto v vrtcu, ti pa ze iz vrtca sporocijo kaksna je nadaljna procedura.

a ja, pa dobro jutro vsem skupaj!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 335
9.11.2007 9:58:41   
mojca75
taka je sicer procedura za vrtec, ampak men so rekli, prej ko oddaš bolje je, ker je pol vloga dalj časa not, in ima (kao) prednost!
tako so takrat men rekli v vrtcu!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 336
9.11.2007 10:40:48   
mojsoncek
Ja mojca, verjetno na koncu, ce ima vec kandidatov isto stevilo tock glede na kriterije, izbirajo tudi po tem, kdo je prej oddal vlogo.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 337
9.11.2007 11:51:22   
puncica
Ja pri nas je podobno, oddaš vlogo marca al aprila ko je razpis za nova mesta ampak se mi zdi da pri nas ne gledajo na to kdo je prej oddaluser posted image no mogoče se motim. Pol ko si sprejet, oz. je otrok sprejet pa daš vlogo za znižano plačilo vrtca do 15. avgusta, ker drugače plačuješ polno ceno. No to je na kratko, nič kej posebne znanosti ne rabiš za to.

Jaz sem pa razočarana, sem misla da mi bo ena rulada ki jo tašča naredi oh in sploh super tud men ratala tako pa ni tako, biskvit je počrnel, sem pač imela predolgo noter, tele moje glupe plinske pečice ne bom nikol pogruntala, potem sem nekaj obrezovala tole črno dol pa je še vedno mal grenko, pa še smetano nisem cukrala pa je zdej čist taka necukrana pa še ful slabo se skup drži, nekje je ful smetane nekje pa skor nič. Mah sem čist slabe volje res, tako sem se trudila da bi ratal zdej pa to, pa ne vem al naj to dam ven na mizo al ne, mah verjetno bom kr dala  in rekla važen je trud ne rezultat, jejte če čte, če ne bomo pa stran vrgl user posted image user posted image Mi je pa super ratal tunin namaz, sem ga prvič delal in mi je ful dober. Za francosko solato pa spet ne vem al sem premal majoneze dala al, no men je tako čist ok, da ni preveč vse mastno od majoneze in da ni majoneze več kot zelenjave a nekateri pa to nimajo radi, bom pol mojga vprašala. Mah sem ful preveč picajzlasta in hočem da je vse tako kot mora bit drugač ne pokažem ljudem, tole po moje izvira iz moje samozavesti ki je na podnu pa še mal dlje dol, mah bo že.

Zdej pa nardim še testeninsko solato se mi ravno makraončki kuhajo, potem grem pa počivat, ker sem bla orto (kaj mi je tale beseda kr neki user posted image a fajn) pridna user posted image user posted image user posted image

Nč uživajte, upam da vam ne bo dolgcajt brat tole, če ne me pa spustite pa je.

Neposredna povezava do sporočila: 338
9.11.2007 13:57:49   
mojsoncek
ce imate kaksno minuto viska, si poglejte tole skrito kamero user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=Mb_ehV0Xx6o

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 339
9.11.2007 14:39:44   
puncica
Takole punce moje meni je uspelo naštimat to kar sem si zadala, pa še hladilnik sem tako lepo pospravla da gre še ful stvari noteruser posted image , se mi je tako smejalo, ker drugač ne vem kam bi z vsemi stvarmi ki jih imam za hladilnik verjetno bi tovorla tašči.
No zdej pa še pospravim po bajti, pa se mi zdi to totalno brez veze ker bom v nedeljo mogla spet, ker vem kako je če imamo takšne velike obiske ko je potem vse narobe, vse razmetano (le kdaj bodo otroc vedl da se tud drugje igrače ne pospravijo sameuser posted image ) ma nekak bomo že. Upam samo da se bomo lepo imel.

Neposredna povezava do sporočila: 340
9.11.2007 19:36:06   
mojca75
Puncica - maxsimalno lepo praznuj!!!!!!!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 341
9.11.2007 23:20:57   
nina64
puncica - ti si pa danes bila zelo pridna. Ni važno kakšna je rolada na pogled, samo da je dobra. Kaj nisi bila v službi? Nič bat tridesetke, saj boš videla da sploh ni tako hudo, ampak je prav fajnuser posted image . Saj ti je ena že napisala kaj je bolše v tridesetih letih user posted image user posted image .
Iskrene čestitke in lepo praznuj user posted image user posted image user posted image .

Marija - ti pa nisi nič napisala kaj je rekel tvoj Igor glede na izbor bundice. Verjetno se je strinjal s tabo, saj veliko potuje in ve kaj je letos moderno user posted image .

Tako, to je naš zadnij vikend predno gre mama nazaj v službo. Napovedali so lep vikend in tudi vam želim da ga kar najbolje izkoristite z svojimi dragimi.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 342
10.11.2007 12:11:55   
mojsoncek
Danes je pa tole lepo vreme namenjeno samo nam user posted image .

Smo dobili zivo mejo in jo moramo zasadit, tako da nas caka kar nekaj dela... No, saj pase, ker sem ze skoraj dva tedna skupaj zaprta v hisi user posted image .

Zelim vam en lep vikend, ti puncica pa lepo praznuj!

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 343
10.11.2007 14:45:58   
lenika
Mojsonček nora skrita kamera. Mene bi kap.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 344
11.11.2007 13:27:54   
MarijaPo
Ohoj Punce,

po tem, ko je Igor obtical s pokvarjenim avtom sredi nemcije, se je Evi vnela rit in sem jaz fasalo gripo, nasa barka se vedno plove. :)
Igor je ujel 300 enih vlakov in na koncu Lisinskega iz Munchna, kjer je celo srecal sosolca iz faksa (fizika) in sta se potem menila na vlaku (najbrz sta se menila o tem kako nastane kateri novi delec in podobne stvari, ob katerih se najbolj vedozeljni zaspijo) in je prisel v soboto zjutraj.
Evina rit je se vedno vneta (ker sem jaz pozabila prasko pasto pri tasci in je nismo imeli do sobote dopoldne) in se kar noce zacelit (Eva se zato temu primerno dere na previjalni in tisci noge skupaj, Igor pa skace do stropa in nazaj, da bi jo nahecal in bi mu dovolila, da jo previje).
Meni se je ta prehlad ali gripa ali karkoli ze je tudi ze malo vnesel, vrocine imam samo se 37.6, tako da sem ze bolj zadovoljna, lezim pa se vedno kot mrtev kos pohistva in Eva me obklada z: MAMI AJA AJA. In potem jaz njej, ne, ne, mami ne aja, mami pociva. In potem Eva: AJA AJA. Kao, da bo po njeno.

Igor si je kupil nov fotoaparat in je neskoncno navdusen, moj hobi sivanja pa je obtical in zaradi tega zanicnega stanja sem kvecjemu uspela napisat kaj si zelim sesit.

Upam, da ste vsaj ve imele kaj od Martinovega. :)

Marija

P.S.
Nina - Igor je kljub temu, da ponavadi podpira moje odlocitve, ugotovil, da je bunda grozna in da je Eva ne more nosit. Sem cist ponorela in mu razlozila vseh 1000 featurjev bunde in potem sva se domenila, da ce on najde boljso, bo sla tale mrtvaska bunda v materinski dom. No, sele potem sem se spomnila, da sem na pogajalski kup pozabila navrzt se, da ce bo nasel bundo z enakimi kvalitetami in ce bo stala enako kot ta (stala je 20 evrov), bomo zamenjali. Trapa jaz, se nikoli ne spomnim dovolj hitro.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 345
11.11.2007 14:56:20   
mojsoncek
Ziv' na to prelepo nedeljsko popoldne...

MarijaPo
- upam, da se cimprej pocajtate.

Drugace pa tudi mi nismo nic martinovali, ker smo bili preleni, da bi jedli in pili user posted image . Ne ne se hecam, smo bili pa prevec utrujeni, da bi se nam pri vsej tisti zivi meji ukvarjali se s peko rac, gosi ali podobnega... Bomo naslednje leto nadoknadili.

Btw. nisem naredila niti testnega litra teranovega likerja, ki sem ga imela v planu naredit user posted image .

Jutri grem po dveh tednih spet v sluzbo in se ze kar malo psihicno pripravljam na vse kar me caka user posted image . Mah, saj same veste, kaj vse se namere v dveh tednih... Anze bo sel pa verjetno kar k moji teti namesto v vrtec, ker se mi zdi da se ni cisto pri sebi...

Zdej grem pa roze zalivat... pa pa

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 346
11.11.2007 15:46:27   
žmož
A vas je Martinovo noter potegnilo, al kaj? Mi smo se najedli, pili malo manj (vsaj jaz), v glavnem preživeli smo. Štorijo od prejšnjič ne bom nadeljevala, ker sem vmes že pozabila kaj sem hotla povedat, je pa res, da mi sedaj ful malo časa ostane. Sploh, ker se še z šolo upadam. Ampak jaz krivim predolg čas mirovanja in nedela, tempo je bil do sedaj za 30% počasnejši.
Aja, delam pa v računovodstvu-sem ugotovila, da se mi je ta vrsta dela prav nekako uprla. Sploh ne najdem nobenega zadovoljstva v tem delu, prav odveč mi je. Muka mi je sedet 8 ur za računalnikom in kontrolirat vse te številke, v mislih premlevat in računat.. v glavnem bit v svetu številk. Rada bi bila bolj v stiku z ljudmi, komunicirala, imela bolj razgibano delo. Še dobro, da nisem sama v pisarni in da le ta ni majhna, ker drgač ne vem kako bi zdržala noter. Majhnih zaprtih prostorov od nekdaj ne prenašam.
Otročki so mojo odsotnost kar dobro sprejeli, edino ta večji ima tisočinenovprašanje ko mi reče, da bi šel rad domov po kosilu, pa ne more. user posted image
Sem pa bila v četrtek na "govorilnih urah" za Tajo. Baje da je pravi mali user posted image . Same neumnosti ji rojijo po glavi in samo čaka priložnost, da kakšno ušpiči. Je rekla vzgojiteljica, da ne more verjet, kakšna je razlika med ta večjim in njo. Se pa vidi, da se ful stvari nauči od ta starejšega-ji je nekakšna motivacija.user posted image
Prav neverjetno pa je, kako je navezana nanj. V vrtcu točno ve, katera je njgova bunda, če gremo kam brez njega, ga nonstop kliče. Zjutraj ko vstane, ga že na stopnicah kliče in ko pridemo dol, najprej šiba k njemu na kavč in se mu stlači v naročje, da se malo pocarta. Prav sladka sta videt. A kaj, ko je že naslednji hip jok in stok, ker ni al po njeno, al pa po njegovo.
Zdaj pa si grem mal zapiske uredit, ko vsi moji vstanejo, pa na obisk k bivšim sosedom.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 347
11.11.2007 19:29:19   
mojca75
Kaj čmo,.. tud mi smo zboleli!!!! mislim mojca! včeraj smo imeli divjo noč, Mojči je zakuhala na 39 in več, dala sva ji Voltaren, malo jo je tudi "porukalo" - zelo kratek vročinski krč, mene je oblila groza - spomini so še zeloooo živi,... pa zjutraj še vedno 39,...

No ja, ati ostaja na bolniški, jaz pa grem v službo - tokrat ima on manj dela, tako da jih puščam sama.

Marija user posted image user posted image

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 348
11.11.2007 20:34:14   
puncica
Dober večer punce
no preživel smo lepo soboto in lepo nedeljo. Prvič sem dobila za darilo stvari ki sem si jih želela in ne neke tuš gele in praholovce. Tako da zdaj bo treba začet pospešeno kruh pečt ker so mi nabavli kruhomatin se že veselim ampak kaj ko smo za žurko tolk kruha nabavli da ga bo ati jedel po moje še 3 tedne, sama namreč jem zelo malo kruha in še to polnozrnatega, dobila sdem nove uhančke ki že krasijo moja prelepa ušesa sem namreč zadnič nakladala mojmu L da bo treba en kič nabavit ker mi je ful glupo ko imam dva različna uhana in da to ful grdo zgleda, no vsaj men, tako da je potem kr šel v nakup in naslednje darilo je bilo kavina torta ki jo speče moja tašča in je res fuuuuul dobra do sedaj sem jo jedla dvakrat ampak nisem verjela da jo bo spekla, pa tud moj L ji ni hotel rečt, pa se je potem baje sama pundla ma pa neke probleme z nogo. Pa še tavečja mi je zapela pesmico in narisala risbico. user posted image Ja pa še hrane mi ni zmanjkal user posted image

Hvala vsem za čestitke.

Evo še dokaz a mam res gubast čelo user posted image tako kot me vidi najstarejša, upam da še ne in je to vidla le pri atiju user posted image :
user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 349
11.11.2007 20:52:43   
MarijaPo
Bravo puncica!!! user posted image  user posted image
Danes je 11.11. in uradno ti lahko cestitam. Torej, vse najboljse za 30. rojstni dan. Do sem si res popolnoma razturila, upam, da bo tako tudi v bodoce.
Torta zgleda ful profesionalno. Moja tasca niti priblizno ne zna narest take torte, tako da si lahko tudi glede moza ponosna (dobra izbira!). Tudi to, da si je takrat zapomnil, da bi rada uhane je krasno. :)
Skratka, Puncica, res sem vesela, da si dobila darila, ki si si jih zelela in da ste tako fletno praznovali.
Ne morem si kaj, da ne bi napisala se Igorjevega komentarja: Sam, tale Puncica je pa totalno bejba! (S tem je v ljubljanskem slengu rekel, da nasa Puncica zelo zelo dobro zgleda.)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

sindarin

Bi kupili rabljeno igračo (seveda dobro ohranjeno)?

da (45%)

ne (40%)

samo dražje igrače (11%)

drugo (3%)

Število vseh glasov: 262

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!