|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
7.11.2007 20:35:04   
MarijaPo
Opravicujem se za odurno delitev vrstic, pisala sem zjutraj in danes zvecer in vmes shranila v Notepadu, ki ocitno ni najboljsi ohranjevalec loma vrstic.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 301
7.11.2007 21:11:16   
mojca75
user posted image  Marija user posted image
si bla dolga, ampak fletna!
Sam zdej se sprašujem, če se slučajno prepoznam v tisti majčici ki ma skoz enake poste, al v tisti ki ti je bolestno kul user posted image
Aja, v bistvu sm pa hotla napisat da mi pošl na mail sliko od Eve v novih štramplcah, lahk pša še kakšno več!

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 302
7.11.2007 21:25:33   
lenika
Ja, jaz sem šla tudi svoje poste nazaj gledat, če so mogoče moji tako zelo dolgočasni, pa sem ugotovila, da se zadnje čase tako malo oglašam, da sem komaj našla kak post. Te, ki sem jih našla pa niso nič identični, tako da upam, da nisem jaz ta najhujša dolgočasnica.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 303
7.11.2007 22:13:45   
lenika

Auroraa, jaz upam, da si boš premislila, glede svojega odhoda iz naše teme majčic. Lepo te je brat, ker mislim, da si ena fajn punca in nikoli nisem dobila vtisa, da bi se kadarkoli s čimerkoli hvalila. Jaz mislim, da Barbs ni tako mislila kot je napisala, a tudi sama sem se spotaknila ob njenem komentarju o naši dolgočasnosti. Imamo pač prvega otroka in na vse stvari gledamo drugače.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 304
7.11.2007 23:11:13   
nina64
Marija prav nasmejala sem se zdaj ob tvojem razmišljanju, ampak mislim da imaš kar prav. Zdaj nas bo pa radovetnost gnala katera je tista, ki ima tako dolgočasne poste user posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 305
8.11.2007 6:40:55   
MarijaPo
Po moje vse veste katera je tista in mi je zal, da sem to napisala, ker bo zdaj vsaka mislila, da je ona tista in boste vse jezne name. (Temu se rece: ubil dve muhi na en mah, pri cemer gre pri meni za vec muh in te niso bile ubite, ampak bodo ubile mene.) :)

Skratka, ce lahko, pozabite tisto izjavo. Malo sem prevec v "feeling" padla.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 306
8.11.2007 6:43:34   
mojca75
Dobro jutro punce.

Ura je 6.30 user posted image  jaz pa že za službenim računalnikom, dela imam tolk da ne vem kje prijeti user posted image . Zbudila sem se ob 5.10 user posted image  in ob pol šestih sem se odločila da kar vstanem (danes ati pelje Mojči v vrtec, ker je on dopoldan doma, pa gresta mal kasneje).
Nič, najprej si pospravim mizo pol pa delat.

Uspešen delavni dan vsem, tistim ki ste pa še doma, pa drugače uspešno. Aja, Zungi, kaj se pa ti učiš, če te lahk vprašam.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 307
8.11.2007 7:38:17   
puncica
Dobro jutro punce
Kako ste mi kaj, najprej da začnem z Marijo pa ej ti si zakon res, tako fajn je brat tebe, tako fajn napišeš in res nikol mi ni težk prebrat še tako dolgi post, sem se pa kr nasmejala, ko si tako fajn opisovala sebe in tiste tipe v savni, pa kako hudiča lahko v tisti vročini vse to opaziš user posted image user posted image user posted image

Glede dolgocajtnih postov, kaj pa vem kdo bi to bil se mi nikol ni zdel tako, men ste vse zanimive, sicer kdaj katero preskočim, ne preberem vse, to priznam ampak ni vedno ena in ista a če potegnem črto ste mi res vse fajnuser posted image , zdej pa ne vem al sem jaz čudna al kaj, no ja včasih sem pa res dolgocajtna še sama seb user posted image user posted image user posted image

Mah pri nas je po starem, no ni po starem, tamali že dva dni ponoči spi user posted image pa zdej ne vem al je pogruntal da ni dobro ponoč pit in jest al kaj, sicer se zbudi in pride k nama ponoč ampak itak se je potem ob 2 še tavečja zbudila se dere v sobi LUUUUUULAAAAAT, pa jaz kr neki sanjam, pa spet LUUUUUUUULAAAAAAAT, pa jok, men se je pa v sanjah dozdeval da nekoga lulat tišči, sploh se ne spomnem in potem pogruntam mater to ja naša tavečja in skopljem iz posteljn kot zmešana in letim v sobico, pa rečem ja greva lulat in tavečja: NEEEEEEE MAMI, ATIIII nej pride, pa rečem, ma bova medve šle pa ona, nEEEEEEEE ATIIIII in valda se nisem prerekala ob dveh, hvala bogu, da lahko grem nazaj spatuser posted image in rečem atiju, ej ti morš it, pa ati čist penast na obrazu tako spelje ven s postle da je še skor tamalega ven vrgl in zašiba k tavečji, jo da lulat in jo še nakuri da ni nič pridna, da zakaj mora vedno ati vse, da mami lahko tud da lulat, pa kaj, mali se je zdelo glavno da me je dal ati in je šla nazaj spat user posted image user posted image user posted image , no potem je še tamalega dal spat v posteljico in smo imel spet čast spat na 140 cm, uh kakšen luksuz user posted image user posted image

A ja pa še to sem gledala včeraj un dokumentar Otroci s petrička predsvem zato, ker je bil Petriček ful zbirališče za 1. maj, pa tako fajn destinacija za sprehode je pa ena gostilna je gor, pa tud Teharje vem kje je in sem bila enkrat tam in je žalostno da se tam zbirajo odpadki kjer so vse te uboge ljudi pomorili in sem jokala zraven, res ne vem kako je lahko človek tako krut do otrok, me je ful prizadelo user posted image user posted image user posted image Je en gospod govoril da je bil takrat star 1,5 leta, pa to je tolk kot naši malčki in da se ne spomne mame in očeta in da je za njega bil dom, tam kjer se je varno počutil med temi partizani, ki so ga tako grdo ravnali z njimi, da pač drugaga ni poznal samo to in da še danes mu nekaj manjka, ne ve kaj ampak nekaj, da svojim otrokom ni mogel dat tistega kar lahko človek, ki ima lepo otroštvo, da je mamo in očeta na sliki videl šele ko je bil star 52 let. Ma res grozno je bilo tole gledat, pa me vedno pritegne in potem me mori in premišljujem o tem in mi kr ne gre z glave....

Ma nič morm it delat ko mam jutri dopust za psihične priprave na žur, pa še vse morm nabavituser posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 308
8.11.2007 7:52:18   
mojca75
Joj Puncina moj mož je tud gledal tole oddajo, pa jaz tud na pol ker sem zraven TVja delala nekaj za službo na računalnik, pa mal na RR visela,...in sem ga v enem trenutku prosila da naj si da zvok na slušalke, ker se mi srce para ob teh prigodah in pol zraven gledam.
Ala tista zgodba k je mama dala med otroku, ker je vedela da bo ona umrla, otroci pa naj bi živeli.user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 309
8.11.2007 8:41:41   
petka
Marija, ti bi morala pisat (vsaj) kolumne! In tvojo zbirko bi z veseljem prebrala user posted image  - ki bi jo seveda izdala potem, ko bi požela tak uspeh.

Jaz sem pa že 2 dni doma, popolnoma brez glasu user posted image . Valda se je začelo natanko 31.10., ko je bil praznik, tako da sem bila cel dopust v postelji z vročino - in to v toplicah - kamor sem šla na aktivni dopust (predvsem pa aktivni ja!). No dopust je bil skrajno pasiven, če odštejem mojo tečnobo in sitnarjenje ter jeznoritenje s katerimi sem dodobra načela živce mojemu potrpežljivemu možu user posted image .

Drugače imam pa rada konstruktivne kritike "ala Marija." Čist možno da sem jaz tista enoličarka - ker skoraj nikoli nič ne napiše ker se mi resnično ne da pisat - oziroma si ne vzamem časa (kako že kre, časa imaš toliko kolikor si ga pač za eno stvar vzameš), bi se pa z veseljem zmenila še kako srečanje, spoh sedaj ko so malčki že večji.

Zdaj pa na user posted image , ki mi danes začuda celo paše po dolgem času, ker imam čajčkov že na vrh glave. Potem grem pa še v H&M po kakšne bodyje s kratkimi rokavi, ker je v vrtcu tako vroče, da mi skos furamo poletno garderobo.
Saj veste - varčevanje z energijo v slovenskih javnih ustanovah - kurjava do konca, pa odprta okna - bravo naši!!!!!
No ja hotla sem v bistvu povedat, da upam, da bom dobila kaj brez mrtvaških glav. Ker sem tudi jaz zadnjič Davidu kupila pižamico - tako lušno, z medvedki (in pirati in mrtvaškimi glavami - sem ugotovila doma).

Sem hotela še vprašat, kako boste pri vas letos z novoletno jelko - ker se mi zdi, da če bo jelka na tleh, da se bomo cel mesec "žogali" z okraski user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 310
8.11.2007 9:18:18   
tea
Hudiča, Marija, pa si res dobra user posted image user posted image  Si mi polepšala dan!

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 311
8.11.2007 9:30:53   
mojsoncek
hello hello. S tamalim sva brala maile in sva naletela na tegale:

VPRAŠANJE NA  FORUMU   Oglašam se vam prvič, ker bi  želel vaš odgovor na mojo hudo osebno travmo,  ki me preganja. Živim namreč že nekaj let s punco, ki jo zelo ljubim in zadnje čase imam občutek, da  me vara. Ne odgovarja mi na GSM, veliko hodi  naokrog s prijateljicami in ko jo vprašam s katerimi, so to vedno ali sodelavke ali pa osebe, ki jih ne poznam. Domov večkrat prihaja pozno ponoči in taxija,  s katerim naj bi se pripeljala, nikoli ne  vidim, čeprav slišim motor od avta, ona pa vedno zadnje metre pride peš.
Veliko ji zvoni telefon in če se oglasim jaz, se na drugi strani veza prekine.  Pred dnevi sem vzel v roke njen telefon, da bi  pogledal, koliko je ura, ona pa se je zelo  močno
razburila, češ da posegam v njeno  privatnost, zato sem se odločil, da končno  pridem zadevi do dna. Včeraj zvečer je šla zopet ven prijateljicami in odločil sem se, da jo ob  prihodu nekje skrit počakam in preverim, kako  in s kom se bo ponoči pripeljala domov. Skril  sem se za svoj avto in ko sem tako nekaj časa čepel,  sem opazil, da se je na zadnjem blatniku na  več koncih pojavila rja.
Zdaj pa me zanima,  kako naj to odstranim ali naj jo premažem s  silikonom ali naj zamenjam blatnik, da se ne  bo rja širila še drugam??
Zahvaljujem  se za vaš čimprejšnji  odgovor.

Res huda osebna travma :-)

cofek
- jaz sem Anzetu tudi kupila taksno pizamo in sele doma opazila mrtvaske glave... letos jih je v H&M-u res polno.

marija user posted image res dobro pises... taksni tvoji posti res popestrijo debato in ugibanja user posted image .

puncica
- bravo za Vida, da za dve noci spi!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 312
8.11.2007 10:30:57   
puncica
Navijam za marijo in kolumno user posted image user posted image user posted image ej mogoče bi si pa blog lahko umislila po moje bi imela polno obiskovalcev gor. Kaj praviš Marija?

U boste imele moderne majčke vsi bodo v pižami in bundami z mrtvaškimi glavami in orto moderni. user posted image user posted image user posted image Pa jaz ne vem kaj je to za ena moda vse v mrtvaških glavah, sej ni to sam pri otrocih, tud za starejše najdem polno takih stvari kjer so tele mrtvaške glave všeč, ki pa mene čisto nič ne pritegnejo.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 313
8.11.2007 11:02:36   
mojsoncek
Ja "vse" za oblect je ali roza ali pa z mrtvaskimi glavami  user posted image ... nas tamali ima v svojim omari ze tako ali tako nekaj roza primerkov za oblect (jih dobi od sestricen), tako da se potem v trgovini raje odlocim za mrtvasko glavo, kot roza barvo. Upam pa, da bo tale "moda" kamlu mimo, ker je meni cisto mimo.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 314
8.11.2007 12:47:43   
F*S*M
no sam na hitro

mi mamo tut dve majčki z mrtvaškimi glavami eno je kupila babi - ki je moderna in v času z modo user posted image user posted image moja mami, drugo je pa dobil od babicne sestrične, ki se je v H&M kar križala da je najdla eno ki ni tako očitna mrtvaška glava in je rekla da je trgovko kr napizdila kaj se grejo ima pač dolg jezik

nič mejte se šibam na šiht

papa

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Neposredna povezava do sporočila: 315
8.11.2007 14:04:15   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

Po moje vse veste katera je tista

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 316
8.11.2007 14:14:54   
marsovka
joooohohoj, Marija, zdej si nas pa user posted image

a ni zanimivo, da se vse po vrsti nagibamo k tisti "ta dolgočasni"...user posted image

hmmm tolk o samozavesti...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 317
8.11.2007 16:10:10   
Kalina
Evo javlja se "ta dolgocasna"user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 318
8.11.2007 16:38:28   
MarijaPo
Marsovka je dobro povedala. Nikar bit nesamozavestne. Tudi tista, ki pise genericne poste v resnici ne sme dat dosti na moje mnenje. Recimo, ko meni zacne moj nekdanji sef razlagat o tem, kateri protokol katerega printerja je pa res hiter, ratam tako zaspana, da mislim, da bom umrla. Pa to niti priblizno ne pomeni, da je on sam nezanimiv. (Zdaj zadnje case peca punce po internetu in mi potem po vsakem dejtu poroca kako je bilo. Menda so stajerke najbolj divje. :) )

Mojci, Puncici in FSM sem ze poslala fotke Eve v novi super grozni bundi z mrtvaskimi glavami (zaradi katere se folk na cesti za mano obraca), ce bi se katera hotela videt, naj mi poslje po ZSju svoj email.

:)

Marija

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 319
8.11.2007 20:01:37   
puncica
Ej Marija tele mrtvaške glave so pa res grozne no, pa res ni bilo lepše bundice, no upam da bo bundica vsaj Evico grela če že zgleda ko ena žalost. Uh, jst se tako izogibam temle mrtvaškim glavam, pa kdo hudiča se je tole spomnil za otroke takele stvari skreirat.

Marija kaj je zdej s tvojim "cosiwear" blagovno znamko al kaj že, a že kej delaš v tej smeri, bomo potem vse majčice pri teb kupovale ko tak dobr šivaš user posted image user posted image user posted image user posted image

MI smo pa prejle začel prvič predstavli našmu najmlajšemu kahlico in kaj to sploh je in je najprej notr stal in se mu je ful zdel, potem je naša tavečja ponosna pokazala kako se sedi gor, pa jo je takoj dol steral in potem sedel gor, pa jo prenašal sem in tja dokler si jo ni v glavo zabil in je bil jok, no in tako je smo za danes zaključli z učenjem. Je pa ful smešno, ko se usede gor pa začne ati no zdej pa dej sssssssssss, pa luli, jaz sem pa vmes derem lululululu, tavečja pa začne pa sej Vid ne more lulat s plenico user posted image user posted image user posted image user posted image

Mejte se

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 320
8.11.2007 20:13:18   
mojca75
Naša se danes ni hotela kopat, potem se je pa v pidžami in v copatih vsedla v tuš kabino. user posted image
Potem sem jo slekla in skopala.
Kakšne borbe!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 321
8.11.2007 20:24:33   
žmož
Zdej pa ste prave "zmajčice" potale!? Vidim, da se strasti še niso umirile, in da se glavne akterke vztrajno nočejo javljat-punce ne ga srat! Vsake tolko mora bit kakšen besedni fajt, da se vse skup mal razgrejemo, pa ni nč osebno mišljeno. Pridite nazaj no!
Zdaj bom pa jaz tista, ki se bo mal pohvalila-končno sem dobila službouser posted image .
Čeprav sem zdaj vsa boga, boga, tempo imam valda čist drugačen, skratka kar neki jamram in stočem, dela so mi naložili ful, čist sem založena s papirji, jaz pa delam vse z zmanjšano močjo. Al pa se vsaj meni tako zdi?!
Potem naprej, ker imam obiske

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 322
8.11.2007 20:32:21   
mojsoncek
zmoz user posted image za sluzbo! Upam, da ti bo v veselje.

mojca75, zivemu cloveku se pa res lahko vse zgodi user posted image

...zdej grem pa na kavc, ker bova z mozekom gledala en bloody movie...

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 323
8.11.2007 21:04:10   
puncica
zmoz bravo za službo, upam da boš čez cajt kej manj zasuta zdelom. A ni fajn mal spremembe.

No jst grem pa bit pridna, kaj bom delala povem drugič user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 324
8.11.2007 21:13:19   
mojca75
Žmož - čestitam, zelo sem vesela zate!

Puncica - kaj delaš????user posted image

Jaz pa delam za službo (proti vsem mojim načelom, ampak mam ene tabele za pripravit, pa kar norim v službi, ker usklajujem s 7 ljudmi in mi non stop telefon zvoni in.... kle mam pa vsaj 2h miru (ko mojči zaspi), in čakam da možek pride domov in za kuliso poslišam "predsedniški dvobojuser posted image  user posted image grozna sem, vem!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

se vam zdi?
cupacups

kaksno je vase misljenje o nasih politikih?

se jim neda ubadat z nami smrtniki (29%)

radi nastopajo na tv oddajah in obljubljajo vse , naredijo nic (65%)

se trudijo (4%)

veliko so ze naredili (2%)

Število vseh glasov: 256

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!