|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
9.11.2007 9:32:29   
zvezda71
Roj. 16.05.1971 Nace 14.09.2007
Evo, da boste lahko darila poslaleuser posted image . Pri nas na Brodu nič novega, ja edino da se malo pohvalin našuser posted image že 2 dni samo v zizilandu je, držim pesti, da ne bo spet začel hujšat in bo tako tudi ostalo.
Miren in lep deževen dan

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
9.11.2007 9:39:39   
mateyka
mateyka...izola...pa ne bi menjala...edino za kako hišico tako pritlično kje na preriji ...to so pa itak samo sanje...al pa kaj veš..če pade kak loto

aha! izola.. user posted image verjetno bomo enkrat za moj roj. dan v sloveniji; pridem ostanke od tvojga žura pobrat, ko so še sveži, da mi ne bo treba met prevelikih izdatkov user posted image
ampak res, enkrat marca začnejo z rednimi poleti stockholm-brnik in bo karta ful cenej kot zdej (zdej moraš presedat in plačaš k norc al pa vzameš beneško/dunajsko/celovško letališče da mal pršparaš - cela štala v glavnem). tko da planiramo, ko bo inara cca 7-8 mescov, pridemo na obisk, vas mal pogledat user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
9.11.2007 11:16:38   
neli99
najprej seznamček ...

user posted image

user posted image    user posted image   KONZERVICE, PARTIZANKE IN ROŽICE,  user posted image    user posted image     

user posted image

KT (11.7.1971) -             Alina junij 07
mateyka (4.4.1971) -     Inara 29.7.2007
majrim (  3.4.1971) -      Neža 28.6.2007
natasaom (4.7.1972)-     Hana 17.9.2004

stephany (21.12.1970)Klemen 13.5.2007
zvezda 71 (16.5.1971) - 
Nace 14.9.2007          
šnucika (38) -                  Živa  jan. 06

user posted image user posted image

hanna1  (23.12.1969) - Blaž 5.10.1995,  
Hana 5.6.2007
julči (1.5.1975) -           Miha 2.12.1996Zala 5.6.2007
trixi (40) -                     18luser posted image , 4luser posted image  
marogica (41)-              6,5l  Bor
3l Brin 

Pi-kica 1 (40) -              21l user posted image , 3l user posted image   
pikica 36 (26.2.1971) - 18l, 12l, ... prihaja user posted image

user posted image user posted image user posted image

duskamb (5.7.1972) - Žana 13.1.1999, Jure 19.8.2000

Matija 20.9.2007  

viator (42) -                13l Urška, 10l Lea, Lara  julij 2007 

user posted image  (srečke) nosečke ...

Vilma (35) -      dec. 06 Dominik , user posted image (marec 2008 user posted image )
DIANA 5 (36) - dec. 04 Alex, junij 06 Nina , user posted image (marec 2008 user posted image ) 
neli99 (31.12.1972) -   Peter 13.8.2006 , user posted image ( PDP 27.11. 07 user posted image )

.muki.  (36) -     4l Nejc, user posted image  (maj 2008 ?)

... upam da nisem katere spustila, tako pridno javljate ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
9.11.2007 11:21:50   
neli99
punce za enkrat kozorogice : rakice  3 : 3  user posted image user posted image user posted image

zvezda, jst bla rojena in do nedavnega živela na brodu pod ŠG ... da ne bova ugotovili, da se poznava.user posted image  

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
9.11.2007 11:27:08   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: neli99
punce za enkrat kozorogice : rakice  3 : 3  user posted image user posted image user posted image    Jaz sem kozoroginja, moj user posted image je rakec user posted image user posted image user posted image - vse ostane v familiji user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
9.11.2007 11:32:32   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: zvezda71
Miren in lep deževen dan  Zvezda71 -a imate kaj megle user posted image pri nas je tako hladno,da bo najbrž kmalu sneguser posted image .Lepo crkljaj Naceta user posted image .

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
9.11.2007 11:33:53   
hanna1
BTW neli,kako kaj buši user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
9.11.2007 11:53:43   
Anonimen
Kaj delate KSK v tem user posted image ??????

Naš Matija pa je danes presenetil. Spal je od 22,30 do 6,00. Spala sem v ENEM KOMADU toliko ur!!!!user posted image

Pa še AD3 sem mu danes povečala dozo in spi kot polhek. Še enkrat user posted image .

Natasaom tudi jaz stiskam pesti!!!

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1133
9.11.2007 11:59:35   
majrim
user posted image natasaom...user posted image
zdej pa šibam eno kitico odspat,pridem kasneje...
...aja...danes sta prikukala na dan dva zobka...user posted image ...se vidi,da je po mamiuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
9.11.2007 12:21:38   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: majrim
...aja...danes sta prikukala na dan dva zobka...user posted image ...  mi pa še kar čakamo in vsake toliko časa jamramo,se res vidita na dlesni tik pod vrhom...ja,tak dan si je treba rezervirat za počitek majrim-pametna odločitevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
9.11.2007 12:25:24   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Kaj delate KSK v tem user posted image ??????  Visimo na RR,kot kakšni odvisniki-pišem zaseuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naš Matija pa je danes presenetil. Spal je od 22,30 do 6,00. Spala sem v ENEM KOMADU toliko ur!!!!user posted image   BRAVO,BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še AD3 sem mu danes povečala dozo in spi kot polhek. Še enkrat user posted image . BRAVO,BRAVO,BRAVOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
9.11.2007 12:25:57   
mateyka
tkole pa zgleda vreme pr nas - danes z naše verande http://horvatekberg.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album13&id=november_020

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
9.11.2007 12:29:30   
hanna1
mateyka ,vauuuuuu,sam je pa najbrž user posted image

Pogrešam štajerske konzervice (duskamb je izvzeta user posted image ) in  naše nosečke- kako ste kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
9.11.2007 13:44:15   
neli99
ku ku ...

ker je zdej to zimo k nam poslal ...user posted image  še eno uro nazaj sva se s sinom sprehajala po soncu, zdej pa je že skor snežni vihar. še dobro da počivamo....

duskamb ... bravo matija ... pošljem v šolo našo bodočo princesko, če bo preveč odstopala od tega ...user posted image

hanna jst tut pogrešam nosečke .... no vilma ma opravičeno, uvaja v vrtec, pa je mal v drugih vodah ... kje sta muki, pa DIANA ??

grem raj počivat ... moram izkoristit zatišje ....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
9.11.2007 17:12:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: neli99
punce za enkrat kozorogice : rakice  3 : 3  user posted image user posted image user posted image    Jaz sem kozoroginja, moj user posted image je rakec user posted image user posted image user posted image - vse ostane v familiji user posted image user posted image user posted image

Meni pa je Žana kozorogec, Jure levček, Matija devička, ati pa tehnica.user posted image

Tako, da imam doma eno nevesto in dva ženina - če bo katera potrebovala. Mi delamo pridne otroke.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil duskamb -- 9.11.2007 17:14:02 >

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1140
9.11.2007 18:39:13   
majrim
uffffffff mateyka...idilično je že,ampak ti pa prav nič ne zavidam tega...raje se sprehajam ob morju in gledam valove,pa galebe,pa jadrnice,pa....ta vonj morja imam preveč rada,da bi šla živet kam v sibirijouser posted image
duskamb...tu na obali je pomanjkanje fantov...same punce se rojevajo...bo treba kaj pomešat (po staršihuser posted image )
..kje ste zdaj vse,ko sem jaz tu???
...ku,ku..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
9.11.2007 18:40:26   
neli99
punce, jst mam "sam doma" varianto ... ve pa tok zgovorne, da komi dohajam ...user posted image  moj je mel opravke v kranju, pa je sinka s sabo vzel ... sem že vse zlikala, pa pospravila, pa počivala tut ... zdej mi je pa dolgčas ...user posted image

user posted image

pa tole sem ukradla pri novembrkah ... pa gledam pa gledam, pa se ne morem odločt a je smešno, a ne ...

to vreme ... sem kar mal čudna ... pa spet se mi neki vlečejo tile dnevi ... dajmo dajmo ... jst bi že rodila ...

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
9.11.2007 18:41:37   
neli99
ooo, majrim ... evo me, evo me ....user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
9.11.2007 18:43:54   
hanna1
..kje ste zdaj vse,ko sem jaz tu??? Če pa tako hitro kam odfrčiš,da zdaj si,
  pol te pa več ni-evo,sem se nekaj nalezla od neli user posted image user posted image user posted image

...ku,ku..

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
9.11.2007 18:46:51   
neli99
hanna ... user posted image  ... morva mal, če pa majrim štrajka ...user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
9.11.2007 18:50:11   
majrim
haha,...evo jih... nelli99   ..daj,ne stoj preveč delat,kaj si nora...odpočij si še teh par dni kar ti je še ostalouser posted image  in uživaj te dneveuser posted image ...pol bo pa res živo,da je kaj...še žal ti bo po teh trenutkihuser posted image
..kaj hanna1...si vse spravla v red??
...jojjjjjjj,jaz mam tak kažin po stanovanju,da me je kar sram,ampak ne naredim nič...zdej ko bi lahko pa sem tuuser posted image ...pa sej ne morem ropotat zdejuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
9.11.2007 18:51:30   
hanna1
Midve sva spet sami-sine je šel na RD,mojega pa sem že pred več ko uro poslala po kruh v pekarno,ker ga je zmanjkalo,pa ga še zdaj ni user posted image ,jaz pa lačna za pouser posted image ,pol se pa s keksi bašem-pazi se me naj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
9.11.2007 18:56:51   
hanna1
..kaj hanna1...si vse spravla v red?? Kaj sem spravla v red,še sebe ne morem dans,ti pridem družbo delat v ignoriranju nereda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
9.11.2007 18:57:45   
neli99
nč bat, nč bat ... bil mali kup cun .... ta nove pleničke, ki sem jih včeraj kupila ... pa pospravla pri meni pomeni: spraznila pomivalni stroj pa naložila ... pa mogoooče mal potegnila s krpo po pultu .... eto to je to ...user posted image

hanna ... mogoče pa je tok bil lačen, da je vse pojedel, zdej pa domov ne upa ...user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
9.11.2007 18:59:31   
neli99
... jst že dolgo ignoriram prah ... mi gre zelo dobro ...user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?