|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
9.11.2007 11:11:04   
soncek.djukelica
ojla,

Magi, si pa res boga! Upam,da si danes bolš in da si pri zdravniku fajn uredila!user posted image
Jaz sem v odložbi od CSD dobila kar tri stvari! Za porodniški dopust, ki traja 105 dni, odložbo za zavitek oz. denar in pa nalog za zavitek! Sem se včeraj zvečer sama lotila računanja iz bruto zneska v neto za porodniško in prišla do naslednje ugotovitve: od bruto zneska je treba odšteti 22 % za prispevke in od tega zneska še akontacijo za dohodnino, ki pa jo vsaka firma po svoje odvaja! Kolikšen % je to, pa lahko vidite na izplačilni listi! user posted image
Danes sem se tudi jaz zbudila okoli 3 in zaspala šele okoli 5, in spala tja do 8!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
9.11.2007 11:37:39   
pikica*
soncek.djukelica....kar se tiče preračuna iz bruto v neto. Ni čisto tako, da dohodnino vsaka firma po svoje odvajauser posted image . Dohodnina se odvaja po lestvici. Tako za občutek.....ob bruta osšteješ 22,1% prispevkov, s čimer nov bruto. Od tega pa odšteješ še olajšave. Ena je splošna (2.600€ na leto), potem imaš pa še posebne za vzdrževane člane (otroci ipd.). Na tej osnovi potem vidiš v kateri dohodninski razred spadaš. Tam pa spet  ugotoviš razliko med zneskom tvoje osnove ter spodnjim zneskom razreda v katerega spadaš. Od te razlike izračunaš znesek dohodnine (vsak razred ima svoj %) in mu prišteješ fiksni znesek razreda. In to je potem tvoj znesek dohodnine, ki ga odšteješ od prvega bruta (bruto-prispevki). Kompliciranouser posted image ?

Da se ne boš preveč matrala, pojdi na stran od csd šiška, kjer samo vpišeš tvoje bruto plače za zadnjih 12 mesecev in boš dobila izračun. Drugače pa..takole na uč.....seštej vse neto zneske prejemkov zadnjih 12 mesecev (brez regresa) in izračunaj povprečje. Tu nekje bo tvoja porodniška.

Zdaj pa šibam.....gremo usklajevat detajle glede pogodbe za stanovanje.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
9.11.2007 12:22:05   
Vrtnica79
Pozdravljene!

Najprej vsem hvala za odgovore, najverjetneje je na vsakem CSD drugačeuser posted image  Nič, bom pa še počakala na oni drugi del.

Jaz pa sem danes spala do 10.00user posted image . Sicer sem se ob 7 zbudila ko se je Lataša odpravljala v šolo. Najprej so jo jezili štrampli, ker ji tam pri prstih ni ona črta stala ravnouser posted image user posted image . Ma, vedno nekaj komplicira če ni tak ko ona misli. Je imela obdobje ko so jo vse sp. hlačke motle, da jo žulijo pa nevem kaj še vse si je zmišljevala. No, pol je hotela da ji ati naredi kito ( ono čez celo glavo- ribja kost), pa mojuser posted image  takih stvari glih ne obvlada. Dalje kod do čopa tak ne prideuser posted image . In pol je bilo prepiranje še za to smotano kito. Da je končno popustila ji je rekel naj pa ona pelje avto če ga zna. Pol pa sem bila jaz dovolj dobra da sem ji naredila to presneto kito. Saj pol ni čudno da sem zaspala nazaj kot polhekuser posted image .

Foxina, čestitkeuser posted image user posted image user posted image !

Tejka kak pa spečeš te ciabatte? Si mi lušte naredila!
Za voziček pa super, saj ni treba da je nov. Pa če je ohranjen se ti res splačauser posted image

Magi, meni se tudi zdi da me mučijo te noge. Samo jaz zvečer ko se poknem na kavč začutim utrujenost, pol pa mi noge nekaj meče in postanem zaspana. Ko pa zaspim pa je OK.

A je Ajtak res že pobegnila?

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
9.11.2007 12:28:52   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Tejka kak pa spečeš te ciabatte? Si mi lušte naredila!
Za voziček pa super, saj ni treba da je nov. Pa če je ohranjen se ti res splačauser posted image

Recept za ciabatto
m
aš tuki, ampak vzame ful časauser posted image . Moje so že pečene in povem kakšne bodo ko se ohladijo!!

Voziček je res baje taki kot nov in sicer je Jane slalom Pro točno tak kot sem si ga želela (mogoče bi barvo zamenjala če bi novga kupla) ampak mi je 600 eur absolutno preveč.
Bova verjetno šla z mojim na ogled v nedeljo in bomo vidli kako in kaj.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
9.11.2007 12:47:00   
Vrtnica79
Hvala, bom probala naredit user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
9.11.2007 13:14:52   
Foxina
nick                          tedni                     kg            trebušček

Ajtak                        37t            +13kg              127cm
Kim80                      36t4d           +9kg                 101 cm
Mat3ja                     36t               +14 kg              104cm
Lorch                       36t 1d            +9kg                 106cm
Andreja 2000          36t                +9kg                   113cm
Foxina                     35t4d             +11kg                  102cm
Skaana                    34t5d           +14kg                   109cm
NosečkaL                 33t           +10kg
Ayo                           34t              +9kg                     100cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Raho                        34t             +12 kg                 126cm
Magi*                       28 4d           +14kg                    106cm
Nana22                    31t4d           +12kg                 109cm
ElaM                         33t               +10kg                    96cm
Pikica07                   28 t2d          +10 kg                   98 cm
Pikica*                      31 t          +10 kg                   96 cm
Hokejistka               32t            +11kg                     97cm
Vrtnica 79                35t1d             +15kg                   104cm
Ulla                            28t               +15kg                   107cm
Lana38                    33t               +16kg                  108cm
Lončica                    34t1d           +15kg                     106cm
Soncek.djukelica     32t                +17kg                   111cm
Tejka                        32t4d                +8kg                  98cm
Danvari                     35t                +10 kg                 124cm
Skyline                                           +10 kg    

Klarisima                35t                +17kg                  117cm
Sade                          31t              ­+12kg

Želva                                            ­+10kg                    104cm

Neposredna povezava do sporočila: 4156
9.11.2007 13:16:18   
Foxina
Vrtnica 79 ja, to je še ena odločba za porodniško...ločeno od paketa    

Ayo
daj pazi nase...v službi pa bolj na easy!!!

Lana38 hvala, hvala...sicer pa morm neki delat k  sem doma...drgač bi znorela sam od pospravljanja in kuhanja user posted image

< Sporočilo je popravil Foxina -- 9.11.2007 13:24:30 >

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
9.11.2007 13:20:46   
Magi*
Dan bejbike!

sem bila na pregledu. naš mali je že v štartni poziciji. pravi moj G: "jao, pa on je ž galvico že čisto dol!". kot, da ne vem user posted image  v glavnem mi je zabičal, da moram še teh nekaj tednov LEŽAT da ne bo prej. naslednji pregled imam naslednji teden! takrat se mi obeta tudi CTG. bris imam v red!!!!! hemoglobina le še 113, kar je pa tudi čisto OK za na koncu. zredila sem se malo manj kot kilco v zadnjih 4. tednih. bravo jest user posted image  sem ga vprašala kolko je mali že kaj težek, pa mi je rekel, da bova preverila in pol mi je pozabila povedat. jaz se pa tudi nisem spomnila. še celo za bolniško sem se spomnila, ko sem bila že zunaj...potem pa jovo na novo. pa še ta pildek sem morala potem odnesti v ZD in papirje na CSD in je zdaj vse urejeno.

potem sem se pa komaj do doma privlekla, sem mislila, da mi bo mali kar s trebuha vun ušel user posted image  aja, moj šofer je bila pa tokrat mami, ki mi zdaj cunjice pegla user posted image

takole, zdaj grem pa nazaj ležat. se slišimo kaj kasneje.

aja, Ayo, nič hudega, boš že našla imena. če smo tolko časa čakali...user posted image

Foxina, bravo, res si pridna user posted image

vsem pa pošiljam en topel user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 4158
9.11.2007 13:22:23   
Kim80
Najprej: dobrodošla želva in foxina čestitke za izpite še z moje strani!

Pri meni ni nič novega, samo toliko, da se malo javim. Zunaj gre dež in trenutno razmišljam, kaj bi počela. Mogoče bi šla v knjižnico in si sposodila kakšno dobro knjigo. To bi mi kar prijalo. Pa ne kako preveč zakomplicirano branje. A ima katera kakšno idejo? Za dobro knjigo, mislim. Zdaj imam še čas za te stvari.
Zadnje čase me v trebuhu vse tišči. Se mi zdi, da se user posted image  preteguje v kolk spodaj, zgoraj pa v rebra. Me kar kosti zraven bolijo in če bi mogla bi si kar sama malo raztegnila trebuh.user posted image  Jutri pa samo še 3 tedne do PDP. Me zanima, če bo kaj prej, ali bom ena tistih, ki čakajo čez rok in delajo vse mogoče, da bi user posted image  že enkrat prišel ven. Upam, da bo kak dan prej, ker tisto čakanje je pa res mučno, pol pa verjetno še vsi gnjavijo zraven, če je že.

LP!

Neposredna povezava do sporočila: 4159
9.11.2007 13:30:17   
Foxina
hvala za čestitke...

Kim80 tud jst bi eno fajno knjigo...pa nimam idej...sem si pa včeri sposodila eno knjigo o dojenčku, nega, pa tko...pa mal revij...mam feeling, da kej druzga se mi ne bo dal brat....k sem zdej že tolk not z mislimi pri bebiju

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
9.11.2007 14:14:00   
lorch
Pozdravljene!
Najprej: Ajtak ima virus na računalniku, tako da  še ni šla v Rim.

Tejka! jaz bom tudi večni otrok, imam vedno čokolešnik in podobne stvari pri rokiuser posted image .

Jaz pa sem malo pred sedmo končno zaspala, pol se mi pa vstat ni dalo ko sem morala na pregled.user posted image
Danes sem imela ctg, ga g. ni nič komentirala, sama pa se sedaj že toliko spoznam, da sem videla da je aparat zaznal en malo daljši krč, to pa je tudi vse. Mi pač trebuh malo otrdeva. Dobila sem še napotnico za porodnišnico in za rešilca, pa v četrtek imam spet ctg.
Se je pa user posted image končno obrnil na glavouser posted image . Ampak imam kar veliko plodovnice intudi otrok ni ravno velikan, je pa čisto dovolj velik za svojo starost, vendar se bi morda še lahko obrnil nazaj na ritko, sam se verjetno ne bo. Glavno da je končno enkrat na glavo obrnjen, ker prej ni bil še nikoli.

Zdaj pa še osvežitev podatkov: 36t 5d, +11kg,  106cm

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
9.11.2007 14:14:08   
soncek.djukelica
ojla,

Pikica, super si, da si mi vse to razložila!user posted image user posted image user posted image  Za prispevke sem že nekak ugotovila, pol pa mi je zmanjkal tisti drugi del, dohodnina!user posted image  Sej bi si jaz zračunala na tisti strani od Centra Šiška, pa nimam plač, ker sem jih poslala na CSD!user posted image  Ah, sej brezveze kompliciram, bom že Decembra videla!
Jaz sem danes šla po zavitek, sem vzela tistega, ki ima lupinico, sem že mojega angažirala,da mi jo bo naštimal! Ali vsaj pokazal kako se naštima!user posted image  
Magi, drži se!user posted image
Foxina, tudi od mene čestitke za opravljene izpite!user posted image  A se spomniš parčka iz MŠ, kjer je bila ona invalidka (ponavadi je prišla z berglami) in je bil pa slep! Sem zvedela, da je rodila, mislim, da fantka! user posted image
Pri nas je bila pa prej toča, jao user posted image  kaj se to dogaja!user posted image
A ve, ki ste vzele denar namesto zavitka, ste ga že dobile?user posted image
Kaj je glede te plodovnice? Zakaj ti jo merijo? Jaz jo imam dosti, ker slišim G., ko narekuje sestri podatke,ki jih ona pol vpisuje v materinsko!

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 9.11.2007 14:15:59 >

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
9.11.2007 14:24:50   
loncica
Čav!

Danes je pa en zaspan dan. Jaz sem spala čist dovolj, pa sem bila po zajtrku spet utrujena, po kosilu pa zaspala za 20min.

Vse imate sedaj preglede, jaz pa šele čez 11 dni. Saj sem bila pred enim tednom, pa ni bilo nič posebnega, tako da pomoje ni panike.

Magi, zdrži še malo. Še kakšna dva, tri tedne morava zdržat. Meni je v 31t G rekla, joj kolk ima že nizko glavo, da sem bila čist zasekirana. Ko pa sem prejšni teden nadomestno G vprašala je pa rekla, saj sploh ni tako nizko. Pol naj se pa zmenjo med sabouser posted image .

Foxina, čestitke za izpita.

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 4163
9.11.2007 14:52:19   
Ayo
Evo mene, spala od 11h - 14h!! user posted image user posted image

Najprej Foxina cestitke za izpit!!!!! user posted image user posted image

SD, jaz sem oddala za paket (oz. vzela bom denar), ko sem bila v Lj prejsnji ponedeljek in je ze prisla odlocba. user posted image  So bili pridni tudi za Bezigradom. user posted image

Joj Magi* pazi se, saj se cisto cisto malo! user posted image user posted image user posted image  

Jaz imam pa moj pregled v torek in tudi komaj ze cakam!!
Sem hotla pa ze zadnjic napisat, da je moj popek ful cudn - neki se je kao zacel obracat navzven ze kaksen mesec nazaj, sedaj zadnje dni se je pa sept nazaj not obrnu user posted image  user posted image  Pa se naso tabelo od Foxine sem malo bolj podrobno preucila in sem ugotovila, da ima relativno najmansji trebuscek user posted image  No ja, user posted image  v glavnem veselo brca in to me ful tolazi!

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
9.11.2007 14:59:00   
Foxina
SD seveda se spomnim tega para iz MŠ...se spomnim, da sem takrat razmišljala, da sta pa kar pogumna, da sta se odločla za bebija...upam samo, da bo bebi zdrav

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
9.11.2007 14:59:21   
Foxina
nick                          tedni                     kg            trebušček

Ajtak                        37t            +13kg              127cm
Kim80                      36t4d           +9kg                 101 cm
Mat3ja                     36t               +14 kg              104cm
Lorch                       36t 5d            +11kg                 106cm
Andreja 2000          36t                +9kg                   113cm
Foxina                     36t1d             +11kg                  102cm
Skaana                    34t5d           +14kg                   109cm
NosečkaL                 33t           +10kg
Ayo                           34t              +9kg                     100cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Raho                        34t             +12 kg                 126cm
Magi*                       28 4d           +14kg                    106cm
Nana22                    31t4d           +12kg                 109cm
ElaM                         33t               +10kg                    96cm
Pikica07                   28 t2d          +10 kg                   98 cm
Pikica*                      31 t          +10 kg                   96 cm
Hokejistka               32t            +11kg                     97cm
Vrtnica 79                35t1d             +15kg                   104cm
Ulla                            28t               +15kg                   107cm
Lana38                    33t               +16kg                  108cm
Lončica                    34t1d           +15kg                     106cm
Soncek.djukelica     32t                +17kg                   111cm
Tejka                        32t4d                +8kg                  98cm
Danvari                     35t                +10 kg                 124cm
Skyline                                           +10 kg    

Klarisima                35t                +17kg                  117cm
Sade                          31t              ­+12kg

Želva                                            ­+10kg                    104cm

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
9.11.2007 15:07:50   
pikica*
SD, ni za kajuser posted image . Upam, da ti je uspelo izračunat. Drugače mi pa lahko na ZS pošlješ znesek in ti bom izračunala neto. Mal profesionalne deformacijeuser posted image . Velik del moje službe namreč predstavlja ukvarjanje z računovodstvom. Pa ne kot računovodkinja ipd., ampak sem jaz tista, ki ponavadi računovodkinje "dresira"user posted image .

Drugače je pa danes moje počutje bolj slabo. Očitno je krivo vreme. Sem se morala dopoldne kar uležt, ker nisem imela nobene moči. Potem sva pa z možem letela na sestanek glede detajlov za pogodbo za stanovanje. Po sestanku pa sva ugotovila, da nama je na parkirišču nekdo udaril avtouser posted image . Zadnji odbijač je popraskan in kar konkretno porinjen navznoter. Smo potem ugotavljali, če je v tem času bil tam kak kombi ali kamion (ker navaden avto ne bi mogel narediti praske tako visoko) in smo našli enega (ker imajo parkirišče pod rampo). Sva klicala policijo pa jih celo uro ni bilo, potem pa sva preverila, če sploh pridejo in so rekli, da ne vedo kdaj, ker imajo nekaj bolj nujnegauser posted image . Sva potem kar šla, ker so rekli, da lahko prideva tudi na plicijsko postajo uredit. Kr neki. Danes očitno ni moj dan. Zdaj sem pa itak čisto povožena in bi šla najraje kar spat. Za piko na i me pa še user posted image  prav nesramno brca nekam proti desni ledvici. Nimam pojmakako je to naštelan, ampak boli ko user posted image .

Nič...grem počivat, dokler še lahko.

Neposredna povezava do sporočila: 4167
9.11.2007 15:17:48   
pikica*
Evo, še moje mere: 33t5d, +12kg, 98cm

Foxina, čestitke za izpite! Kar tako naprej. Še tega enega naredi, da bo potem čas za magistrsko. Jaz pa še kar packam mojo. Je bil zadnjič pri nas mož moje mentorice in sem imela prav slabo vest. A mi katera napiše še teh par straniuser posted image ?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
9.11.2007 16:04:35   
t*e*j*k*a
Foxina čestitke za izpite!! Kje jemlješ voljo za učenje, meni se sigurno nebi dalo.

Mene ja pa po kosilu tako zvilo v bušiju da je joj. pa da ne bo panike-mela sem prebavne motenje, pa sploh ne vem kaj sem takega pojedla, da mi ni pasalo. Sam kok je mene zvijalo, če bo porod tak jaz ne bom preživelauser posted image .

Ciabatte so uspele, so dobre, drugič bom probala naredit še čebulne.

Lorch superca da se je user posted image obrnil, ti si pa že mislila da te čaka CR.

papa

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
9.11.2007 16:21:41   
Raho
Evo mene!

Sem bila malce prezasedenauser posted image , da bi se javila. Včeraj me je klical kolega, da naj se pridemo še enkrat slikat (družinske fotografije), ker mu nekaj ozadje ne štimauser posted image  - meni je štimalo, ampak OK, če že hoče...

Danes pa sva z mojim šla kupovat darila za Božička in za RD za Črtoja in pa še neka darila za drugo deco. Porabila sva preveč (kot ponavadi), na koncu pa zadnjih 120 € porabila še v massu. Ja, ata si je nagledal neke gležnjarje, potem pa sem jaz rekla, da bi imela še Vansice in ker je v massu akcija kupiš dva, dobiš tri, si je še ata kupil nove Vansiceuser posted image . In ker sva že ravno lazila okoli, sem šla kupit še plenice (za enkratno uporabo), tako da mi več ni treba hoditi naokoli. No, v glavnem - ugotovitve: Duplo kocke so najcenejše v Mullerju (velike škatle so tudi do 20 € cenejše), ravnokar imajo v Pikapolonici akcijo - table (ena stran za flomastre, druga za krede) so 32 €... Aja, pa v Adessi sem si kupila outfit za koncert od Gibonnija - sem imela zelo veliko izbirouser posted image . Kupila sem si tuniko (črno-belo) za 12 € in pajkice (tričetrtinske) za 7 €.

Drugače pa je vse po starem. Tamalega počasi selim iz njegove stare sobe v novo sobo. Upam, da bom jutri dokončala. Jutri z mojim greva še k enim kolegom na martinovanjeuser posted image  za kakšno urico, ampak jaz enostavno več ne morem sedeti in čakati doma.

Magi* - lepo počivaj (imaš pa pozno CTG).

Foxina - čestitam za izpite.

Grem sedaj spet malo pospravljat.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
9.11.2007 17:01:10   
andreja2000
Hojla!

Samo na hitro vas pozdravim in povem,da je naša Eva spet pravilno obrnjena in upam,da tako ostane,saj se je že prevečkrat obrnila,ja zgleda,da ima še vedno dovolj prostora za take akrobacije user posted image .

Vsem lep vikend user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
9.11.2007 17:17:50   
Ayo
Andreja2000 - lepa in vesela novicka in ti zelim da tvoja mala Eva ostane v tej poziciji!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz pa likam in zrevane premisljujem o vsem kar se manjka za user posted image  in tudi o bozicnih darilih, joj kolk se mi ne da (vec) letat po trgovina. Pa se moj ima RD in enostavno nimam niti najmanjse ideje kaj kupiti! user posted image  user posted image  user posted image  Blagor se tebi Raho, da sta to ze opravila.

Pri nas je pa tak veter, da sploh ne mores iz hise!! user posted image  user posted image  Mi je na balkonu prevrnil ful tezko vazo!

No, ena je prej sprasevala za kaksno dobro knjigo. Seveda odvisno od zanra, ki ti je vsec. Jaz sem se zadnje case vrgla na pisatelje in romani iz bliznjega vzhoda. Lahko v knjiznici povprasas po teh:

- Khaled Hosseini; Tek za zmajem, Tisocero sijajnih sonc
- Rafik Schami (naslov naj bi bil nekako "Temna stran ljubezni", ne vem tocno, ker na zalost nisem brala v slovenscini, ima skoraj 1000 strani ampak jo ful hitro preberes, ful dobra knjiga, meni je postala no.1!!)

No, ce se bom spomnila se kaksne dobre, sporocim.

Aja, pa se to vedno pozabim povedat/vprasat: jaz sem non-stop skoooooooooooooos zejna, fuuuuuul zejna!! Poijem sigurno najmanj 2l vode + se ostale tekocine!!

Grem naprej likat!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
9.11.2007 17:31:15   
ElaM
Ojla,
spet sem čisto podrta, brez energije in zaspana, čeprav sem ponoči kar spala.
Tale naš otrok je mislim, da še kar na riti, ne pomagajo vaje, ne poln mehur. Mogoče pa meditira, kaj jaz vem.user posted image

Je pa danes dopoldne bilo dete tako mirno, da me je že kar panika grabila. HB za AS, čeprav moj še komajda dela, ga je Tinkara že tolikokrat vrgla ob tla in ima zdaj nekaj slabe kontakte. No, popoldne se je pa razživelo in zaj me konkretno brca.

A že vse hodite na CTG? Jaz sem šla gledat v MK, in sem ga v prvi nosečnosti imela šele par dni pred rokom. Je pa res, da G, vedno preveri z UZ-jem stanje plodovnice in kako je piki živahen.

Foxina, čestitke za izpit. Dobra si.user posted image
Loncica, ponedeljek drži.user posted image

Še eno vprašanje, za tiste, ki že imate otroke,pa Raho ti si bila včerej šopingatoruser posted image , kaj naj kupim T. za božička, da bo uporabno? Od babi in dedija bo dobila knjigice, nekaj tudi od naju, je pravi knjižnji moljuser posted image , kartonke so zakon in jih nikoli ni preveč, da si lahko človek zraven, ko gleda slike, še malo brusi dlesni.user posted image
Lego kocke ima, pametnega kužija tudi, pliškov too much,babyborna tudi, potem pa mamici zmanjka idej. Fajn, da bi bilo kaj didaktičnega. Z idejami na plan, prosim.user posted image

Lepo bodite.

:)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
9.11.2007 17:35:52   
loncica
user posted image

No, jaz vam pa pošiljam slikico, kako sta moj mož in ati naredila previjalno in poličko. Jaz sem ful vesela.

Lp

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
9.11.2007 17:56:47   
Raho
Joj, loncica, kako luštkana previjalna mizica!

Ela - naš Črto je že eno leto navdušen nad tablo (v pikapolonici jo imaš v akciji 32 €, čeprav je meni ena - tisto imamo mi - iz BC dosti bolj všeč ker je magnetna in dobiš zraven črke in številke in like..., samo ni za krede, da se pa spremeniti v mizico, poleg je še stolček - in stane 40 €), potem je tukaj kuhinja (glavni zadetek že eno leto - mislim,da imaš tefalovo v akciji v Pikapolonici in stane 30 €).

Jaz sem za Črtoja kupila naslednje stvari (računaj, da gre za 4 familoije in da je miklavž, rojstni dan in božiček):
Mi2 mu bova za RD dala (skupaj z Živo) Peg Peregojev traktor na akumulator - je drag (grozljivo), ampak zanj gnjavi že eno leto, Živa mu bo v porodnišnico prinesla viličarja na daljinsko upravljanje (20 €), za božič dobi tisto kolo brez pedalov, da se nauči loviti ravnotežje (38 €), za Miklavža pa jaslice od playmobila (gnjavi za te jaslice takouser posted image  - imajo jih v Mullerju v akciji in stanejo 12 €).

Od mojih dobi za RD trgovino (40 €) - zraven ima celo nakupovalni vozičekuser posted image , za božička duplote kmetijo (45 €), za Miklavža pa grelec za vodo za v kuhinjo - 7 €.

Od Organovih dobi za RD duplote gradbišče (55 €), za božička žerjav (25 €) in za miklavža toaster (7 €).

Od Organove babice (morala sem porabiti 200 €user posted image  - samo mi ni uspelo, ker se mi je na koncu že mešalo) dobi za RD duplo bager (18 €) in duplo hišo (38 €) s plato, za božička dobi družabno igro (neke opice, ki plezajo na palmo - 24 €), potem neko novo knjigico, ki sama pripoveduje pravljice (24 €) in še nekaj sem kupila, ampak trenutno nimam pojma kajuser posted image . Za Miklavža pa mikser (7 €) in kavni avtomat (7 €).

Aja, pa od naju dobi za Božička še boksarsko vrečo in rokavice - bile so v akcijiuser posted image . Bo vsaj lahko sporščal odvečno energijo.

Od tetice pa za vse 3 zadeve skupaj dobi DVD predvajalnik za v avto (stane 79 € - v Toysu v Grazu je trnutno v akciji).

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kdaj je vaš dojenček sam poiskal dudo v posteljici?
Itkica

pred 6. mesecem (44%)

med 6. in 8. mesecem (29%)

po 8. mesecu (27%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!