ElaM
|
Ojla, spet sem čisto podrta, brez energije in zaspana, čeprav sem ponoči kar spala. Tale naš otrok je mislim, da še kar na riti, ne pomagajo vaje, ne poln mehur. Mogoče pa meditira, kaj jaz vem. Je pa danes dopoldne bilo dete tako mirno, da me je že kar panika grabila. HB za AS, čeprav moj še komajda dela, ga je Tinkara že tolikokrat vrgla ob tla in ima zdaj nekaj slabe kontakte. No, popoldne se je pa razživelo in zaj me konkretno brca. A že vse hodite na CTG? Jaz sem šla gledat v MK, in sem ga v prvi nosečnosti imela šele par dni pred rokom. Je pa res, da G, vedno preveri z UZ-jem stanje plodovnice in kako je piki živahen. Foxina, čestitke za izpit. Dobra si. Loncica, ponedeljek drži. Še eno vprašanje, za tiste, ki že imate otroke,pa Raho ti si bila včerej šopingator , kaj naj kupim T. za božička, da bo uporabno? Od babi in dedija bo dobila knjigice, nekaj tudi od naju, je pravi knjižnji molj , kartonke so zakon in jih nikoli ni preveč, da si lahko človek zraven, ko gleda slike, še malo brusi dlesni. Lego kocke ima, pametnega kužija tudi, pliškov too much,babyborna tudi, potem pa mamici zmanjka idej. Fajn, da bi bilo kaj didaktičnega. Z idejami na plan, prosim. Lepo bodite.