|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
9.11.2007 14:46:36   
Anonimen
Ja sej maš vse pod ključem.A mi pošlješ geslo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3776
9.11.2007 14:47:35   
birdy
Poopsie, sej bo vredu. Veš, ti čist nič pametnega v tej situaciji ne znam rečt. Vreud bo, ti maš svojo miško in to je najbolj važen. To se bo pa že porihtal.
Slikce, poopsie, kok je lepa. Pa moram rečt, da ti si tud. Sem te prvič vidla, če tisto sploh si tiuser posted image
****, kok ma lepe učke Tisa Lana. Ampak men se Maša še zmeri zdi teb podobna, ma čist tvoje poteze obraza.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
9.11.2007 14:53:02   
Anonimen
birdy, ti si pa zmeraj takoo prijaznauser posted image , vedno mi kaj napišeš ali me nasmeješ ali potolažiš, super siuser posted image .

ja, tisto sem jazuser posted image , hvalauser posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3778
9.11.2007 14:54:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Poopsie držim pesti,da bo vse ok.Ne sme bit nooouser posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3779
9.11.2007 14:56:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Poopsie, sej bo vredu. Veš, ti čist nič pametnega v tej situaciji ne znam rečt. Vreud bo, ti maš svojo miško in to je najbolj važen. To se bo pa že porihtal.
.

ma ja, sej se tolažim, da bo vse ok. tolk sva se matrala, da sva dobila najnio pikico in zdej, ko jo imam se pa ne bom dala tako lahko...
samo še zmeraj me skrbi...

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3780
9.11.2007 14:59:10   
LANLAN

Pajac mimo grede, je pri vas tud babje pšeno padalo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
9.11.2007 15:01:18   
Anonimen
aja, sej res, prej ste se pogovarjale o barvah očk...moji lepotički se že prov vidi, da bo imela rjave oči po očijuuser posted image user posted image . jst imam modre oči ampak mi je pa ful lepa rjava barva očkuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3782
9.11.2007 15:02:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LANLAN

Pajac mimo grede, je pri vas tud babje pšeno padalo?

jojuser posted image , grozno...me kr stisne, ker je moj dragi na sestanku v Velenju in se vozi čez Trojaneuser posted image

(odgovor članu LANLAN)
  Neposredna povezava do sporočila: 3783
9.11.2007 15:05:24   
Anonimen
user posted image , zdej ko imam pa jst čas pa nobene ni...

imam pa monologeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3784
9.11.2007 15:10:20   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Jest sem pa dons že čist obupana. Mali sploh noče spat. Pa saj če bi bil dobre volje in spočit bi še šlo. Ampak ne, on ful utrujen, spat pa ne. Dopoldan je spal enkrat pol ure, potem pa 2x po 10 min. Se mi zdi, da se cel dan samo z njegovim uspavanjem ukvarjam. Zdej sem ga pa dala v ležalnik, se pa ful pogovarja in smeji in kaže jezik, pa ne vem s kom. Najbrž s kakšnim pajkom, teh je itak zmeraj dost.user posted image

Kako pa to gre skupaj ??? Al si bolj ti zaspana...

Glih ene 5 minut.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
9.11.2007 15:14:15   
Talika19
Poopsie, jest sem imela isto. Pa mi je moja G odščipnila kar je videla, da je čudno in dala na test, pa je blo vse ok, pa tudi na MV ni ostalo nič več. Tako, da ti kar verjemi, da bo vse ok. Držim pesti. user posted image user posted image  

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
9.11.2007 15:15:30   
pajac
poopsie brez panike... vse bo v redu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
9.11.2007 15:21:31   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

birdy, ti si pa zmeraj takoo prijaznauser posted image , vedno mi kaj napišeš ali me nasmeješ ali potolažiš, super siuser posted image .

O, hvala.user posted image
Čeprav zdele sem pa zmaj! Ta hudič od mojga lubija me je spet tok razjezu.
Kadar kol reče eno uro da pride dam, pride zmeri vsaj eno uro kasnej al pa še enkrat dalj traja.
Predvčerajšnim je reku da pride ob štirih, pa je pršu ob petih. Pol je reku gre na čik na balkon z mojo mami, je pršu čez pol ure.
Včeri je reku, da pride ob petih, pa je pršu ob šestih. Sem ga poslala k moji babici (z avtom pet minut stran) in rekla da naj bo hitro doma, ker je  bila Neli mal tečkana, in evo ti, pribremza čez eno uro!
Danes ga kličem kdaj pride in je rekel najprej ob treh. Me kasneje kliče in pravi da bo prej doma, ob ene pol treh. Ga kličem ob pol treh, če je že kje blizu, pa pravi da mora še nekaj končat in da kmalu pride.
Pa jst res ne vem zakaj skoz upam, da bo tokrat pa res prišel talkrat kot reče.
Men bo piskar poču! jz bi ga ful rada tako lepo pričakalA z nasmeškom pa lupčkom, pa ga ne morem, ker mi vedno kar para čez ušesa in nos piha.,

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
9.11.2007 15:27:13   
birdy

.

ma ja, sej se tolažim, da bo vse ok. tolk sva se matrala, da sva dobila najnio pikico in zdej, ko jo imam se pa ne bom dala tako lahko...

Poopsie, tukaj pa govoriš kot da si že z eno nogo v user posted image . Ni nujno, da se sploh kaj razvije, pa tud če se se da vse rešit.
Pa valda, da te skrbi, kako te ne bi. Ampak res, vse bo o.k.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
9.11.2007 15:28:03   
LANLAN
Čeprav zdele sem pa zmaj! Ta hudič od mojga lubija me je spet tok razjezu.
Kadar kol reče eno uro da pride dam, pride zmeri vsaj eno uro kasnej al pa še enkrat dalj traja.
Predvčerajšnim je reku da pride ob štirih, pa je pršu ob petih. Pol je reku gre na čik na balkon z mojo mami, je pršu čez pol ure.
Včeri je reku, da pride ob petih, pa je pršu ob šestih. Sem ga poslala k moji babici (z avtom pet minut stran) in rekla da naj bo hitro doma, ker je bila Neli mal tečkana, in evo ti, pribremza čez eno uro!
Danes ga kličem kdaj pride in je rekel najprej ob treh. Me kasneje kliče in pravi da bo prej doma, ob ene pol treh. Ga kličem ob pol treh, če je že kje blizu, pa pravi da mora še nekaj končat in da kmalu pride.
Men bo piskar poču! jz bi ga ful rada tako lepo pričakalA z nasmeškom pa lupčkom, pa ga ne morem, ker mi vedno kar para čez ušesa in nos piha.,

pri nas je čisto,ampak res čisto isto-pol naj se mu pa smejem k pride?!?

a je danes že nakazana porodniška ali bo v pon.?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
9.11.2007 15:28:23   
birdy
Dihaj, manca, dihaj...
Zdele je moj prpelu.
Dihaj, dihaj, dihaj,...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
9.11.2007 15:48:51   
Anonimen

.

Poopsie, tukaj pa govoriš kot da si že z eno nogo v user posted image . Ni nujno, da se sploh kaj razvije, pa tud če se se da vse rešit.
Pa valda, da te skrbi, kako te ne bi. Ampak res, vse bo o.k.

ne, ne sej ne mislim tkouser posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3792
9.11.2007 15:49:41   
Anonimen

O, hvala.user posted image
Čeprav zdele sem pa zmaj! Ta hudič od mojga lubija me je spet tok razjezu.
Včeri je reku, da pride ob petih, pa je pršu ob šestih. Sem ga poslala k moji babici (z avtom pet minut stran) in rekla da naj bo hitro doma, ker je  bila Neli mal tečkana, in evo ti, pribremza čez eno uro!

user posted image sori,ker se spet smejem, samo si tolk posrečena.
drugače pa vem kako je to...jst si tud včaih mislim kako ga bom lepo pričakala potem me pa kej razjezi in pade vse v vodouser posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3793
9.11.2007 15:50:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Poopsie, jest sem imela isto. Pa mi je moja G odščipnila kar je videla, da je čudno in dala na test, pa je blo vse ok, pa tudi na MV ni ostalo nič več. Tako, da ti kar verjemi, da bo vse ok. Držim pesti. user posted image user posted image  

hvalauser posted image . mi je precej lažje, da vem, da vse to nujno ne pomeni slabe noviceuser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3794
9.11.2007 15:50:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

poopsie brez panike... vse bo v redu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala tudi tebiuser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3795
9.11.2007 16:04:11   
pajac
Dekleta!!!

Danes bo polna luna, ne fentat user posted image !! Mogoče še kdaj prav pridejo...

Kaj čemo. Moj ob petkih uradno dela do 13. ure. A veste kdaj pride?? Ob 18.uri user posted image
Saj sem mu prej po telefonu rekla, da je vseeno kdaj pride, ker zmoreva tudi brez njega...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
9.11.2007 16:11:36   
Anonimen
Bom dala gor eno slikco od mojga Petra,pa boš vidla da je kopija fotra.

Ne vem pa po kermu je Tisa.Pomoje po unmu k reklame raznašauser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3797
9.11.2007 16:15:32   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Birdy-ja Pag je zakon user posted image midva že par let skos tja hodva, ko bomo šli pa drug let s tamalo bo pa sploh super user posted image  Midva hodva na različne plaže-ene fotke so na plaži Caska,ene iz Pješčene plaže, Zrče...V glavnem vse je tam na isti strani kot Zrče sam mal naprej (tam kjer maš ful odcepov na levo)...Običajno pa hodva v avtokemp Straško, ampak letos sva bla zarad mojga trebuha kr v apartmaju, da je blo bolj komot...pa sem bla vsa nesrečna....tko da...Drug let pa zihr "zakurblava" prikolco pa gasa spet dol user posted image

Tudi midva, letos sva ga spustla, drgač pa skoz dol.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
9.11.2007 16:17:14   
Anonimen
Poopsie res sta lušniuser posted image
Men tud dons moja zaspanulka prdulka noče spat.Očitno ima lunca močan vpliv.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3799
9.11.2007 16:22:43   
*lenc@*
Poopsi, želim ti vse dobro. Saj bo veš! Na tem spodnjem predelu vsaj kaj pogledajo in lahko še urgirajo in preprečjo kaj hujšega!

Focusiraj se na svoja dva srčka in naj te črne misli preganjajo čim manj!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?