|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
8.11.2007 22:12:55   
Anonimen
čebriček je zakon..... Izaku je javečje veselje, da si lahko podplate do uh gor potegne.... se je že zgodilo, da je od vse vneme potisnil noge ven, glavo pa pod vodo... user posted image user posted image user posted image

a kera ve, kdaj se lahko da otroka v vlko bano v fliperja?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2376
8.11.2007 22:14:23   
Anonimen
Freycha, super okice!user posted image
Pri zobkih je bilo pri nas najhuje, ko so ji štirice ven lezle, zdajle se pa še petk bojim, ker ji edino te še manjkajo. Sicer pa na splošno pri Špeli nismo imeli problemov z zobki, ni blo nič hujšega. Upam, da bo isto pri Juretu.

Zvesta, sem pogledala album. Četrta fotka je svetovna!user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2377
8.11.2007 22:16:34   
tini6
jaz grem med rjuhe, se beremo jutri, pa pa

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
8.11.2007 22:21:32   
madejka
Evo mene. Malega je vrglo v komo... bogi revček smo pohajali cel danuser posted image Z malim mi sploh ni problem nikamor it, ker je full priden. Jaz sem pa taaaak uživala!user posted image Smo šli po srečanju v Europarka in sem si uspela celo nekaj cot kupit!user posted image Peekola će sem pa mela še samo dvojne hlačeuser posted image Pol še pa v Špara po špežo. Vmes sva se z malim v avtu dojila in ko sem ga šla previt v previjalno, sem vidla da imajo tud stol za dojenje tamuser posted image user posted image No tak da veste štajerkeuser posted image

Hihi Ulla pa veš da mora sprobat, kakega okusa jeuser posted image
A iz Mozirja si? Ja pol bomo pa prišle do tebeuser posted image Upam, da imaš veliiiiko hišo z zimskim vrtomuser posted image

Freycha full je lubana Dita! Se mi je tak lepo smejčkala ko sem jo ogovarjala danesuser posted image

Zvesta me too geslo!

Baja shit za avto, ampak jaz si tud vedno mislim, da pleh je pač pleh, glavno da se vam ni kaj zgodilo!user posted image

Tašonka a spet ti ni ratalo prituser posted image Jaz sem pa po tihem upala, da se prikažešuser posted image
Zdaj grem pa tud jaz CSIje gledat.user posted image

< Sporočilo je popravil madejka -- 8.11.2007 22:22:36 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
8.11.2007 22:22:04   
Freycha
tini6 lahko noč. BTW te že kaj mišice bolijo? jaz vedno bolj na trdo hodim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
8.11.2007 22:25:07   
Ronči
zvesta geslo plis (pa ostale tudi :) )

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
8.11.2007 22:27:43   
baja*
zvesta lepe fotkeuser posted image
freycha kak pridno pase Dita kravceuser posted image
madejka super za nakupuser posted image  važičkauser posted image , jaz tud nujno rabim nekaj novih cot, ker počasi mi že onih za doma primanjkujeuser posted image
tašonka moram priznat, da sem tudi jaz potiho upala, da nas presenetišuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
8.11.2007 22:29:06   
Anonimen
Zaj ko grem spat, pa je RR pospeške dobil. user posted image

Nočko vsem.....

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2383
8.11.2007 22:29:59   
rumba
zvesta, luštne slikice.user posted image  A ni sedaj fajn, ko ga ni treba več držati in kar sam čofa v čebričku.user posted image  Jaz Juliji tudi naštimam igračke na rob, pol pa kriči in čofota, da je daleč naokoli mokro.user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
8.11.2007 22:32:12   
Anonimen
Sem zdele mela fotosession s tamalim.user posted image  Tkole me špega čez ramo, kaj pisarim tu:
user posted image

Takole pa se poskuša prebit iz "aresta". Bo zlizal rešetke.user posted image
user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2385
8.11.2007 22:36:32   
baja*
evo tri fotke današnjega čvekauser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
8.11.2007 22:38:24   
baja*
tašonka kaka faca je Jureuser posted image  pa kak je radovedenuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
8.11.2007 22:39:20   
Freycha
Hehehe Jure je pravi facko..... pa kako žuli ograjico user posted image user posted image

zvesta pa res fajn zgleda tale čebriček. Madonca, ne vem, če ga ne bom res šla kupiti. Mali je pa tut luban

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
8.11.2007 22:39:34   
Anonimen
Madejka, meni pomoje nikoli ne bo zneslo prit.user posted image Kaj jaz vem, kako dolgo boste tam. Danes mi recimo prej kot ob 11.30 ne bi zneslo it od doma, pa raje ob 12h. Pa da pridem do MB, sem malo tam in potem še nazaj, ob 17h sem pa obiske dobila... Upam, da enkrat uspem, ker bi res rada.

Baja, enkrat ni hudič, da vas ne bom presenetila.user posted image Vse bom napakirala za s sabo že prejšnji večer, zjutraj si bom navila budilko in ne bom čakala, da me mularija zbudi, potem ju pa samo popedenam in gasa. Evo, načrt je, samo še uresničit ga moram.user posted image

Moj RR pa še nobenga pospeška ni dobil.user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2389
8.11.2007 22:41:28   
Anonimen
Iiii, kako ste uživale na sončku!user posted image Joj, pa kaj hudiča je men tko zakomplicirano prit gor.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2390
8.11.2007 22:43:38   
madejka
Tašonka ne se sekirat, saj enkrat bouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
8.11.2007 22:44:09   
Anonimen
tašonka a se nič ne bojiš da bo tresko v jezik dobuuser posted image user posted image

čvekeuser posted image same flaške so po mizahuser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2392
8.11.2007 22:46:01   
Ronči
Zgleda kot v naši ulici, al pa v bližnjem lokalu user posted image  user posted image . No Freycho prepoznam..ta rdeča, kaj pa druge?

zvesta kako ga pa namiliš v čebričku? Je dovolj prostora? Sicer pa zgleda da prav uživa user posted image , mene tudi lušta ta čebriček...

Tašonka Jure je pa močan!! Naša še ko pase kravice se opira na komolce in ne na dlani

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
8.11.2007 22:48:05   
Anonimen
Ronči, naš je čist divji, ja.user posted image On je že pri 9 dneh tkole pasel kravce.

Tko, grem gledat CSI, pa mal jih bom skoz balkonska vrata špegala, ker grem ven na čik in na kozarček refoškovega likerja. Njami. Vas pridem med reklamami brat in kej napisat.user posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2394
8.11.2007 22:49:44   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
čvekeuser posted image same flaške so po mizahuser posted image

če smo pa pire pod mizo skrile, zatacajt, ko smo se slikale user posted image  user posted image
Tašonka če ne prej, se bomo videle na ta velikem piknikuuser posted image , nekje na sredini med MB in LJuser posted image , mogoče se bo takrat še Ulla pridevala iz Mozirjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
8.11.2007 22:50:12   
Freycha
ronči kako pa mene prepoznaš?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
8.11.2007 22:50:22   
Anonimen
če bi tašonki ratalo, ni vrag da tud meni nebi-zlezt do mbuser posted image ampak problem je, da jaz za en usran sprehod rabim cel dopoldan da se uštimamauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2397
8.11.2007 22:51:43   
baja*
freycha tebe pa res vsak prepozna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
8.11.2007 22:52:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baja*
Tašonka če ne prej, se bomo videle na ta velikem piknikuuser posted image , nekje na sredini med MB in LJuser posted image , mogoče se bo takrat še Ulla pridevala iz Mozirjauser posted image

pismo, en mesc preden sem rodila, sem jo mahnila na bled na piknikuser posted image user posted image user posted image so me opozarjali da tam ni nobene p v bližini, pa da tud se noben ni pripravljen odpovedat perutničkam in čevapčičem, če mene kaj zagrabiuser posted image user posted image user posted image tak da ni vrag nouser posted image

je pa najbolš, da je piknik kar v mozirjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2399
8.11.2007 22:53:42   
baja*
ulla si boš pa mogla budilko nastavit na 4. uro zjutraj, te boš ziher do 12-ih v MB user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?