|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
8.11.2007 12:15:21   
Janey
Tak pa vam postrežem še kosilouser posted image  (to je zato ker vračam za včerajuser posted image ..jaz sem zdaj oborožena s slinčkom)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

PA DOBER TEK..
sem že nadela slinček in podložila krpo pod ekran

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 351
8.11.2007 12:15:31   
misar
mene moj kliče vampiuser posted image user posted image user posted image ...včeraj zvečer se je krohotal, ko sem namazala bauhija z oljem ,pa je bil ko ogromno velikonočno jajce...kar po kolenih se je trepljal in valjal po kavčuuser posted image user posted image user posted image

sicer sem pa ravno z malice: čufti s pirejem, solatka, sokec pa še krofuser posted image user posted image user posted image  slednji je bil res že preveč...sam je pa pasal user posted image user posted image  toliko o moji kontroli hrane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 352
8.11.2007 12:18:17   
Janey
Čudno ne, da ji slonček moj ni všeč...pa tako prikupno se sliši (neeeeeee), jaz bi tut norelauser posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 353
8.11.2007 12:19:58   
misar
slonček? a vampi bi mi moral pa bit všeč???user posted image user posted image  čeprav priznam..res me je sam vampuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 354
8.11.2007 12:21:01   
mlavla
ej punce sploh vam ne folgam..sam ste pa zabavne...
občudujem vas... kakšen apetit imate..mene pa čisto nič ne ganejo te vaše slikceuser posted image kaj je narobe z mano?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 355
8.11.2007 12:23:59   
misar
mlavla...nič ni narobe s tabo, saj mene tud ne ganejo te slikice...po kosiluuser posted image user posted image user posted image  mogoče sam una tortica tam na koncu!!!!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 356
8.11.2007 12:28:40   
dolenjka
Misar mal pazi, ker če boš te slikce preveč gledala se lahko zrediš user posted image  user posted image  user posted image

No, jaz nisem več kantica, zdej sem račka. SOrry Pina, z mojim se zmen, on mi je dal tak nick user posted image
Ko sem pa jaz zadnjič njemu rekla, da mu gre poročni prstan že ful težko gor, me je pa skor s pogledom ubil user posted image
Res so občutljivi ti moški user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 357
8.11.2007 12:31:01   
misar
hvala bogu, da se od gledanja ne redi....je pa problem, če se preveč gleda, potem si tudi zaželišššššuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 358
8.11.2007 12:33:33   
mlavla
ma ko je ravno debata kg..tudi mene mal skrbi oz. me bolj zanima kako bo jutri, ko imam pregled komentirala G moje stanje...saj še vedno nisem prišla na svojo začetno težo sem še vedno nekje - 3,5 do 4. čeprav priznam, da imam kar nekaj zalog...
Sama zase se prav nič ne sekiram zarad kg...user posted image ..me pa skrbi zarad otročka...

Pa za samo preglednico mam še podatek...odločila sva se, da za spol ne bova več spraševala (prejšnjič se pa ni videlo) tako, da bo user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 359
8.11.2007 12:42:02   
Suzi*
Janey, LUMPA!! user posted image  TI KAR VRAČAJ, BOŠ JUTRI DOBILA DUPLO NAZAJ, PA TUD SLINČEK NE BO DOST.user posted image user posted image

.......ampak tist pečen krompirček bi pa snedla zdele.... :)))

Punce, jaz mam pa jutri dopust!!! Bova z mojim mal podaljšala vikend. user posted image  pa še pregled imamo. user posted image  Mali bo šel pa lepo v varstvo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 360
8.11.2007 12:43:32   
vrtnica76
Sem ravnokar iz zgodnjega kosila-pri stari mami sem jedla zel.juho,čufte in pire krompir.Za pozno kosilo pa danes pripravljam cmoke in kompot,vmes bo pa verjetno še svežepečeni rogljič z nutelo, da ne bo predolgauser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 361
8.11.2007 12:45:00   
dolenjka
Lilchy upam, da vas niso preveč oškodovali tatovi user posted image  in da botste poštimali napake na hišici. Uf kaj vse so nama majstri zafural, pa še midva sva laika in če bi prišla k nama mal pogledat kako in kaj, bi se hitro nehala sekirat.
Sej bo, boš videla da se bo vse uredilo, je pa res, da zidarija požre enih živcev da je joj user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 362
8.11.2007 12:48:09   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Uf kaj vse so nama majstri zafural, pa še midva sva laika in če bi prišla k nama mal pogledat kako in kaj, bi se hitro nehala sekirat.
Sej bo, boš videla da se bo vse uredilo, je pa res, da zidarija požre enih živcev da je joj user posted image  user posted image  user posted image

ja tudi pri nama ni šlo vse po maslu..pa sva veliko sama naredila..pa v bistvu nisva gradila celotne hiše, ampak samo stanovanje nad mojimi starši...pa nama je tudi to požrlo ogromno enih živcev..pač majstri..takšni in drugačniuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 363
8.11.2007 12:48:53   
dolenjka
Pa  dobr ženske, a ste ve sposobne 1 dan ne pisat o hrani????????????????
Prosim!!!!!!!! Ajd da vidim katera zdrži user posted image
user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 364
8.11.2007 12:56:45   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pa  dobr ženske, a ste ve sposobne 1 dan ne pisat o hrani????????????????
Prosim!!!!!!!! Ajd da vidim katera zdrži user posted image
user posted image

jaz se že zdej predam. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 365
8.11.2007 13:05:27   
pina-1
jaz tudiuser posted image user posted image

suzi user posted image user posted image user posted image user posted image  ker te jutri ne bo na čvek...no ampak upam da bo vsaj petelinji zajtrk in jota na sporedu..Pol je opravičenouser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 366
8.11.2007 13:32:32   
dolenjka
No prov, pa nič, če se nočte it te igrice user posted image  user posted image  user posted image  Pol se je pa jaz tudi ne grem!

Sem šla v trgovino in si kupila sveži sok pomaranč in kivija (je že šlo pol flaše user posted image ) in sendvič s piščancem, filadelfija sirčkom, paradižnikom, kumaricami in solato. Pade zdajle. Za popoldan pa sem si grozdje privočila. Ja in če sem debela? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 367
8.11.2007 13:33:18   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

suzi user posted image user posted image user posted image user posted image  ker te jutri ne bo na čvek...no ampak upam da bo vsaj petelinji zajtrk in jota na sporedu..Pol je opravičenouser posted image user posted image user posted image

Pinči moja, ne user posted image , sej se bom zvečer kaj javila kako je blo na pregledu. user posted image  
Glede jote in petelinjega zajtrka pa kar ne vem.....user posted image ...me kar precej boli vse spodaj, tako da bomo vidli najprej kaj bo G rekla. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 368
8.11.2007 13:38:48   
bamby
BAMBY SE JAVLJAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Smo šli končno po avto in bili ob 300€ user posted image , pa bomo že preboleli, saj je samo ena moja plača user posted image .

Moram priznat, da ste bili ta čas, ko me ni bilo nič tu gor FENOMENALNI. Pa jaz sem od smeha skor s stola padla user posted image . Najboljša mi je bila izjava starega o METI (kaj pomenijo kratice user posted image user posted image user posted image ).
A zdaj ste pa sklenili nič o hrani govoriti user posted image user posted image user posted image
Jaz sem vam pa že hotela povedat, da smo sinoči skuhali JOTO user posted image . No, pol pa nič, bom tiho user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 369
8.11.2007 13:39:39   
katka37
Madona, ste prave čvekulje. Sem se pošteno narežala. Le od kod jemljete take? Nosečniški hormoniuser posted image  

Sploh razmišljate še o tem, da se bliža Martinovo, takrat šele bo pojedina.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 370
8.11.2007 13:41:22   
katka37
Bamby, JOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Kje si pa ti sploh brala kakšno debato o hraniuser posted image  Saj se pa tu ja ne pogovarjamo o hraniuser posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 371
8.11.2007 13:41:43   
pina-1
BAMBYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY KONČNO.

no ti oprostimo pozno javljanje ker je to posledica JOTEuser posted image user posted image user posted image  o hrani bi pa samo dolenjka ne govorila, pa niti njej ne rata..... ampak jaz sekozi nekaj jem pa še bi jedlauser posted image

bamby kaj pa z loncev diši?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 372
8.11.2007 13:43:26   
pina-1
ooooo tudi katak se je zbudila..no zdej bomo spet malo debatirali...nismo že dolgouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 373
8.11.2007 13:48:09   
dolenjka
O Bamby končno! In pol ti mene hecaš kadar se predologo ne javim? Zdaj vidim, da me po sebi sodiš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
A te mal potolažim? Nama je tudi avto nekaj ponagajal (Volvo, ne že ta nov) in je bil račun 385 EUR user posted image  user posted image  user posted image  
Jaz sem pa glih en lep košek na netu najdla ki stane 99 EUR, zdej se pa mojmu ne upam povedat, da bi ga rada imela user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 374
8.11.2007 13:49:16   
Suzi*
ooooooooo, babmy, katka...............dobro jutrooo!!!!!! user posted image  čas je že bil!!! user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?