scorpiogirl
|
Haljo, punce smo zrihtal dons, spremenila stalno prebivališče ... ker se ne selim daleč, ni treba vozniške sploh spreminjat (UE ostaja ista), zamenjat moram samo osebno pa pač sporočit nove podatke tja, kjer jih morajo imet ... ni tolk stvari kot sem mislila, da jih bo tko da dobiva subvencijo za najemnino vam moram povedat, da sem ful vesela, ker ste z mano vesele moje službe Resnično srečna, računam, da naredijo virusi en velik krog okrog mene sem do maja že delala v šoli, pa sem se kar dobro držala (v skoraj dveh letih bla na bolniški samo dvakrat) ... gre sedaj očitno spet ena na porodniško pa bom nadomeščala, dokler ne grem še jaz to bodo starši od te punčke nataknjeni, k bo spremljevalke menjala tkole Katja, jst sicer tud skoz o našem neki sanjam, mi pa paše it tud na faks pa mal svet zamenjat se tud sicer najboljše počutim, če sem precej zasedena, da imam lepo splanirane dneve ... ko bo čas za izpite, pa tud računam, da bo, ker ponavadi dobro funkcioniram tik pred zdajci Sasy, moja sestrična ima ležalnik in je fajn za doma, da lahko leži v njem, medtem ko ti kuhaš al pa počneš kaj drugega ... ga imaš pa skoz na očeh. midva se sicer še nisva odločila, če to tud rabiva, ker je tako majhno stanovanje, da se precej teh stvari zdi kar odveč. tile vozički na linkih zgledajo pa super, tud ugodno kar Ketrin, hvala bi pa midva rada voziček skupaj z lupinico ... pa me moti, ker je povsod potem še košara zraven, ki je pa ne mislim kupovat, bo pomoje dovolj toplo, da ni nujno met to košaro ... sam še nekaj za gužvo v mojem micenem avtočku zravn Super za kasne preglede jutri nas je pa tud kar nekaj na vrsti, bomo slišale srčke naših lepo se imejte, pa sončka izkoristite, imamo tako lepo jesen
|