|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
6.11.2007 11:57:33   
barby78
Ketrin,user posted image za tvojega možeka.res lepa gesta.
Sasy20,sprašuješ glede izkušenj z ležalnikom.Ja,jaz moram povedat,da sem ga imela za sina in mi je res prav prišel.se mi je zdelo,da v jajčki ni mogel tak lepo ležat.no,za prenašat,je jajčka sicer bolj primerna,za doma mi je pa boljši ležalnik.bomo tud zdaj kupili takega.sploh mi je bilo fajn,če sem kuhala ali kaj pospravljala in sem ga imela na mizi,pa je ful rad spal v njem.No,to so moje izkušnje.jaz,ga bom uporabljala za našo pikico.
LP

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
6.11.2007 12:06:45   
NaTaŠa*
Pozdravljene souser posted image !
Kako ste? Vidim da ste bile včeraj popoudne in pa danes zjutraj kar aktivne in ste imele kar nekaj debat. Lepo, res lepo. Imamo vsaj skos debato in ne počivamo.

Ketrin hvala lepa za te linke.
Sem šla mal pogledat in mislim da bi se splačal enkrat skočit do ITA in pogledat določene vozičke kako izgledajo v živo ker na sliki zgledajo kar uredu. Cene nekaterih modelov so nekoliko cenejša kot pa pri nas. Na teh linkih mi je kar nekaj vozičkov padlo v oko in mislim da bom ob prvi priliki skočila do ITA in malo bolj pogledala mogoče se pa odločim za kakšnega in ga kar pripeljem s sabo v SLO.
Kje pa je to v ITA? a je mogoče kje v Gorici alpa tm nekje bliz?

Tojsa upam da boš kmal nazaj in da bomo prijetno kramljali, ker se kar vidi da manjkaš.

ŽELIM VAM LEP DA ŠE NAPREJ PA SE ŠE KAJ SLIŠIMO!!!

PA-PA!

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
6.11.2007 12:59:08   
Ketrin
Violica, te linke sem samo skopirala od enkrat prej je ena aprilčica, mislim da gregica user posted image  to pripopala... Tko da ne vem kje so prov te trgovine, od katerih so linki. Sem pa obesila seznam trgovin z otroško opremo v Gorizi, Trstu in Udinah nekaj postov nazaj in pa na forumu kaj potrebujem za dojenčka - trgovine v ITA in AVT (neki takega). Pa poglej. Drugače pa, če ti je kateri voziček všeč, pejdi v BC da ga vidiš v živo, potem pa ga naročiš v ITA ali ga greš iskat....

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
6.11.2007 13:23:55   
Tejcha
S pregleda in vse OK. Uzja tokrat ni delala, baje pa da pridno rastemo in tudi srček se je prav lepo slišal.

Morfo imam 13.12.

Ležalnik: praktična zadeva in mali ima v njem več prostora za miganje kot v lupinici. Tudi tokrat ga bomo uporabljali.

Zdej pa šibam k Tilnu v mižule, pa še kasneje kaj naklofam.

Papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
6.11.2007 13:44:38   
malamalinca
uaaauuu, me nekaj časa ni in ve klepetulje ste popisale kar nekaj strani.
Prišli smo iz Izole, kjer smo uživali 100 na uro, vreme pa tako, da smo bili lahko skoraj v kratkih rokavih.
Svečke smo že en teden prej odnesli, ne jaz ne mož ne marava hodit po grobovih na 1.november.

Mama žaba (tosja), naslednji pregled imam 3.12.2007, za morfologijo pa so mi danes rekli, da sem še ful prezgodnja za naročit.
Včeraj smo samo srčka na pregledu poslušali, sicer ga paitak jaz sama večkrat doma-z angelsounds.
Sem videla na hitro, da ste se nekaj o ležalnikih pogovarjale, jaz sem ga imela pri obeh tamalih in moram rečt, da je to super zadeva, v lupinici je preveč zvit otrok, na ležalniku pa lepo pančka, pri nas so spali kar na kuhinjski mizi, tako čez dan-v šundru in z nobenim nisem imela težav, da bi zamenjal dan z nočjo.

Ležalnik je super stvar!

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
6.11.2007 13:52:35   
tipriga
Halo,

vidim, da je debata o ležaniku. Mora imeti trdno dno in mora se ga dat naštimat v čisto ležeče, če ga misliš čisto od začetka uporabljat. Mi smo ga uporabljali bolj malo - no ene dva meseca, potem mu je bilo bolj zabavno, če je ležal pod igralnim lokom in opazoval stvari. Praktičen pa je, ker ga lahko prestaviš npr. na wc in v miru opraviš svoje, v kuhinjo, ko kuhaš,... Razvojni pediatri so pa zelo proti tem ležalnikom, ker naj bi bilo najbolj prav, da otrok leži na ravnem - npr. na blazini, armafleksu,...

Zdaj greva pa z malim odspat popoldanski spanec... Prav paše.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
6.11.2007 13:52:38   
Ketrin
Malamalnica, sem glih hotla vprašat kje si! user posted image  Super da ste preživeli lep dopust na morju...si kar predstavljam! Mmmmmm morje! Še malo pa bo poletje! user posted image user posted image

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
6.11.2007 13:53:15   
sasy20
Super punce hvala za nasvete, jaz si ga bom tudi omislila, samo moram sedaj še pregledat kateri je najbolj priporočljiv. No ne vem moram vprašati če so med njimi kakšne razlike.

user posted image  za vse ki ste bile na pregledu in vse ki imate preglede user posted image

Sedaj pa šibam kuhat pa se še tipkamo.
Papa

Neposredna povezava do sporočila: 2133
6.11.2007 14:13:19   
malamalinca
ketrin  sem kar polaskana, da je vsaj ena opazla, da me ni...ni kej, počasi postajamo prave sestrice...v narekovajih.lepo,lepo.
Še eno vprašanje zate kam ti hodiš na telovadbo, jaz jo imam tudi v pon in sre, hodim pa v Otelo-Domžale.Pa ti?

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
6.11.2007 14:21:41   
Ketrin
Saj pravim, sem že parkrat hotla napisat, če ste že nazaj iz morja, pa potem pozabim, ker v službi pišem poste in nikol ne napišem naenkrat... Sej veš, vedno te kaj zmoti v službi! user posted image

Jaz hodim na telovadbo v ZD Fužine. Je zastonj in vodi ena babca iz LJ porodnišnice...

Pogrešam pa še Simvir... Pa Tosjo, normalno! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2135
6.11.2007 14:57:49   
scorpiogirl
Haljo, punceuser posted image

smo zrihtal dons, spremenila stalno prebivališče ... ker se ne selim daleč, ni treba vozniške sploh spreminjat (UE ostaja ista), zamenjat moram samo osebno pa pač sporočit nove podatke tja, kjer jih morajo imet ... ni tolk stvari kot sem mislila, da jih bouser posted image tko da dobiva subvencijo za najemninouser posted image

vam moram povedat, da sem ful vesela, ker ste z mano vesele moje službeuser posted image

Resnično srečna, računam, da naredijo virusi en velik krog okrog meneuser posted image sem do maja že delala v šoli, pa sem se kar dobro držala (v skoraj dveh letih bla na bolniški samo dvakrat) ... gre sedaj očitno spet ena na porodniškouser posted image pa bom nadomeščala, dokler ne grem še jazuser posted image to bodo starši od te punčke nataknjeni, k bo spremljevalke menjala tkoleuser posted image

Katja, jst sicer tud skoz o našemuser posted image neki sanjam, mi pa paše it tud na faks pa mal svet zamenjatuser posted image se tud sicer najboljše počutim, če sem precej zasedena, da imam lepo splanirane dneve ... ko bo čas za izpite, pa tud računam, da bo, ker ponavadi dobro funkcioniram tik pred zdajciuser posted image

Sasy, moja sestrična ima ležalnik in je fajn za doma, da lahko user posted image leži v njem, medtem ko ti kuhaš al pa počneš kaj drugega ... ga imaš pa skoz na očeh. midva se sicer še nisva odločila, če to tud rabiva, ker je tako majhno stanovanje, da se precej teh stvari zdi kar odveč.
tile vozički na linkih zgledajo pa super, tud ugodno karuser posted image Ketrin, hvalauser posted image
bi pa midva rada voziček skupaj z lupinico ... pa me moti, ker je povsod potem še košara zraven, ki je pa ne mislim kupovat, bo pomoje dovolj toplo, da ni nujno met to košaro ... sam še nekaj za gužvo v mojem micenem avtočku zravnuser posted image user posted image
Super za kasne preglede user posted image jutri nas je pa tud kar nekaj na vrsti, bomo slišale srčke naših user posted image user posted image

lepo se imejte, pa sončka izkoristite, imamo tako lepo jesenuser posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
6.11.2007 16:16:45   
simvir
Ojla!

Ketrin hvala, da me pogrešašuser posted image

Se prej imela pregled, poslušali smo srčka in brcike. In takrat ko se je slišala brca sem jo tudi čutilauser posted image . Maternica je visoko, kar je za drugo user posted image  menda super. Zaključila sem z bolniško, tako da grem jutri v službouser posted image . Če bi ful želela bi bila lahko še naprej na bolniški, sva se pa z g dogovorila, da če ne bo šlo naj pa pridem prej nazaj. Imam še 17 dni letošnjega dopusta, pa tudi v naslednjem letu bi rada izkoristila nujnih 10 dni, tako da sem se odločila da grem še malo v službo.
Čez en mesec pa morfologija, komaj že čakam.

Ležalnika mi v prvo nismo imeli, je bil mali kar v lupinici, ki je bolj ležeča, sedaj pa bomo še videli, morda dobim sposojenega.

Scorpiogirl - tudi midva nisva želela košare, ker zasede ful prostora in je uporabna le kakšne tri mesece. Zato sva kupila PP Pramette in bila zelo zadovoljna.

Prejle sem naredila sarme, jih je toliko da bodo še za jutriuser posted image .

Bom videla kako se bom lahko kaj javljala iz službe, ker bova menda dva za isto mizo. No jaz se že ne bom pustila odgnati, če bo nevzdržno bom to tudi povedalauser posted image .

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
6.11.2007 16:25:05   
zolika
ojla drage moje...ravno se z mojo šefico pogovarjava o jogi v vsakdanjem življenju...pa me je tako navdušila, da bi se kr priključila! user posted image  Kaj pravite - je to za nas okrogle tudi? Ali je bolje oditi na kakšno organizirano telovadbo za nosečnice?

A katera hodi na jogo?

lp

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
6.11.2007 16:44:53   
sinskaT
Ketrin tudi jaz hodim na telovadbo v ZD Fužine, potlej se verjetno kje blizu nahajave user posted image . aja, hodim pa ob tor. in čet., mi bolj ustreza. Mogoče vas pa kdaj pridem pogledat. Mi je bilo tako hecno, ko so ble vse ostale nosečke že veliko bolj okrogle, jaz pa z mojim malim bušijem...prej se mi je zdelo, da imam pa kar velikega zdaj pa vidim, da ni to še nič hihi! Je pa ful faconarka tale babca, ni kej. Celo lastnoročno mi je preverila kakšen razmik trebušnih mišic imam in baje lahko delam trebušnjake (hm, lahko, kar še ne pomeni, da jih bom, vsaj redno ne...). Če imaš razmak med mišicama več kot 2 prsta je bolje, da delaš samo prilagojene trebušnjake (stranske).

Glede košare me zanima sledeče: sploh tiste, ki ste že mamice, ali ni bolje, da novorojenček (pa tja do 3. meseca) leži na popolnoma ravni podlagi t.j. v košari in je navaden voziček malo premehek in neraven? Ne vem, kaj se vam zdi?

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
6.11.2007 17:19:05   
Jo@n
Resnično srečna, ko sprašuješ za ceno Bebe confort vozička v It, midva sva ga na netu našla za 699, ceneje pa ne... Dvomim, da bo dosti nižja cena, ker so v I po navadi ugodnejše samo njihove firme PP, C, druge pa ne.

Vseeno veliko sreče pri iskanju ugodne variante.

Je bil pa športni del v septembu  v akciji pro BC, morda bo v prihodnjosti še kaj...

Pozdravček vsem souser posted image , jutri grem še k G mal prečekirat če je vse ok...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
6.11.2007 17:48:15   
tipriga
Siniska, bolje je, da leži na ravnem, ja. Tako da če je ne nameravaš kupiti, bodi previdna oz. kupi tak voz, ki ga lahko popolnoma poležeš. Ker čisto vsi se ne dajo.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
6.11.2007 17:55:03   
maja24-2

ojla
Jaz sem s pregleda srček bije tika taka 7.12. imam mof. 18.12. pa pregled, vse ok.
Brcamo pa 100 na uro in to že tako da jo že moj čuti nevem kaj še bouser posted image  no prav superca tako se vjas 5x na dan pozdraviva.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
7.11.2007 5:20:26   
resnično srečna
Jutro ženske...

včeraj sem pa jaz skoraj ponovila zgodbo od NiLe...sva bila z najdražjim na pogrebu in seveda je zadeva se vlekla in vlekla...saj veste kako to izgleda...in ko sva v cerkvi stala čisto na koncu....se je meni začelo najprej zelo zehati (pomanjkanje zraka)...potem sem zagledala črne pike pred očmi, ratala omotična...ampak moj pozorni najdražji je to opazil in me še pravočasno zvlekel ven...saj je bilo pred mojimi očmi že vse črno, jaz pa sem postajala mehka kot kak makaron...

grrr...

vonj kadila ali pa cerkev nasploh očitno naši "lokomotivici" ne ustreza...ampak na svežem zraku sem prišla k sebi in na nadaljevanje sva počakala kar zunaj na klopici...

sicer smo pa prišli domov tako zmrznjeni, da je bila moja edina želja: postelja, daljinec in najdražji...on se je sicer smejal ampak jaz sem si vse to priborila in zaspala sen pravičnega v njegovem objemu...

he he...novost...na RR so se moderatorji zmigali in mi popravili dodatni opis...tako da me prav zanima če sedaj to deluje...bom pač tele tikerčke naredila še enkrat...ampak bom pa počakala, da dobimo rezultate...he he...sej veste...moder ali roza to je še vprašanje, ki bo kmalu  dobilo odgovor...

ležalnik...jaz ga pri prvem nisem imela...ampak ga ženske kar hvalijo...smo imeli eno prvih lupinic od C in smo bili takrat zadovoljni...predvsem je fino, da niso najmanjši, da se dajo lahko v ležeč in sedeč položaj...da imajo zraven igralni lok (otrok se z navešenimi igračkami zamoti)...in da imate dovolj prostora...

ker pri teh malčkih palčkih se vam kar nabere krame...jaz sem bolj prakticirala podlago za ležanje na kaki peni...in tisti velik igralni lok...tako se je počutil svobodnega...okrog je imel tono igrač...in s tem smo vzpodbudili zgodnje obračanje...hrbtne mišice in njihovo delovanje...postavljanje na roke in na kolena...pri 4 mesecih in pol smo se pa mi že plazili..danes je velikan, ki meri pri 14 letih in pol 185cm, nima težav s hrbtenico, njegove gibalne sposobnosti so nad povprečjem...in je eden perspektivnih slovenskih košarkašev...seveda če bo v najstništvu še imel voljo in se  ne bo predal kakim razvadam današnje družbe...

ampak ne verjamem ravno, saj sem jaz preveč trmasta mama, da mu ne bi dokazala, kaj je bolje zanj...

Katrin meni ponedeljek in sreda čudovito odgovarjata... včeraj sem imela posvet z najdražjim o moji dodatni odsotnosti in sem dobila dovolilnico za izhod (hec... ampak skušava soglasno odločati kdaj bova in kdaj ne bova skupaj)...tako da se ti danes morda pridružim (odvisno od stanja v službi in mojega počutja)...

ekola dovolj za zjutraj...grem okupirat še malo kopalnico...pa skuhat kavo preden vstane glava družine (sicer pa vemo, kdo obrača to glavo kaj ne)...

uživajte...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
7.11.2007 8:08:27   
tasyo
Dobro jutro, punce!

Resnično srečna - kako sem vesela, da so končno uspeli popraviti in bomo sedaj brez težav brale tvoje poste!!! user posted image  za moderatorje (čeprav je dolgo trajalo) Še dobro, da imaš tako pozornega moža, da te je še pravi čas odstranil iz cerkve. Meni se je to skoraj zgodilo sredi mercatorja - mi je bilo tako nerodno! Pa sem se sicer že navadila, da se takoj slečem, ko pridem v zaprt prostor, vendar to očitno ni vedno dovolj...
To, kar sta vidva počela pri prvem sinu, je verjetno res najbolje, ker se na tleh lahko obrača - ampak ves čas pa ga ne moreš gledat, kaj počne na tleh, tako da - ne vem, mogoče si bova tudi midva omislila ležalnik. V končni fazi ga lahko kupiva tudi potem, ko bo najina pikica že z nama, če se mi bo zdelo, da bi bilo fajn.

Malamalinca, Maja24-2, simvir in Tejcha - čestitke za preglede! (Pa se opravičujem, če sem katero izpustila...) Danes ob dveh pa končno še jaz pridem na vrsto... Držite pesti! Brcik še vedno ni in glede na to, da se meni zdi, da se mi tudi sanja ne, kaj se dogaja z mojim telesom (ali me bolijo vezi, ali živec ali prebava nagaja...), bodo brcike morale bit kar konkretne, da jih bom zaznala. Tako da pred koncem meseca ne pričakujem več nič.

Scorpio - bravo, da si še to uredila in bosta lahko dobila subvencijo za stanovanje, to vama bo sigurno olajšalo stvari...

Tako, zadosti zaenkrat. Grem pozajtrkovat, potem pa v kopalnico in na pregled. Verjetno se bom javila šele jutri, ker nameravam popoldan preživeti ob čveku s puncami. Pozdravček in pridno božajte trebuščke!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
7.11.2007 8:59:27   
Ketrin
Jutro mačkice moje!

Bravo vsem za preglede!!! Spet lepe novice! Zdaj jih pa že nekaj časa ni bilo.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Resnično srečna, končno so popravili tole zadevo z temi posti... Jaz te zdaj vidim in berem normalno... user posted image  Se mi pa zdi tvoja gesta s vajinim prvim dojenčkom odlična. Po moje bom jaz tudi tako naredila... Ta blazina na tleh in lok se mi zdi super. user posted image  Upam, da se vidiva na telovadbi.... user posted image  Saj bi ti povedala kaj bom imela oblečeno, pa še ne vem... user posted image user posted image user posted image

Tasyo, počakaj na brcke, jaz tudi zdaj več ne vem kaj čutim... Prebavo, brcke, kr neki druzga? user posted image user posted image  Pravijo tiste nosečke, ki so že proti koncu, da ti je na koncu že dovolj teh brckov, ki jih me zdaj tako pogrešamo... user posted image  Pa srečno na pregledu... Pa ne preveč čvekat s puncami... saj veš...dežek pa to...user posted image

Sinska bravo za telovadbo... A ti si dopoldanska potem.... Ja, saj jaz če bi imela dopoldan čas, oz. ne bi bila v službi ti tudi hodila dopoldan.... Bom pa potem proti koncu... user posted image  Ja, so tolk fletne tele nosečke, ki imajo že velikega bušija..... Še malo pa bomo tudi me na tem user posted image

Scorpiogirl, bravo za stanovanje.... To je pa res super!!! Hvala bogu da vsaj malo pomagajo nam mladim družinam, ne?user posted image

Zolika, po moje se pozanimaj kako je z jogo. Vprašaj voditeljico.... Tukaj na Fužinah nam res veliko pove o nosečnosti sami in kaj smeš, ne smeš (katere vaje)... Na jogo nisem nikoli hodila, tko da ne vem... Po moje vprašaj tisto ki vodi jogo. Bi najbrž morala vedeti....

Punce, enega lupčka za lepši dan....user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
7.11.2007 9:48:04   
Barb77
Dobro jutro punce!
Za danes sem skoraj že vse podelala - vodila sem namreč zjutraj v službi predavanje o ekološkem osveščanju... malo dolgčasa, no pa je le za mano. Malo sem bila le nervozna, saj se z govorništvom in nastopanjem nisem srečala že vsaj 10 let (no razen zagovor diploske na faksu pred 4 leti).

Mogoče eno novičko za tiste ki imate danes zvečer čas in še nekaj ekstra evrčkov v denarnici - v C&A v A imajo danes -20% - večerno nakupovanje po 17h na vse artikle. Midva z mojim user posted image  in tašča gremo v A, Mašo pa bomo pustili pri babici in dedku. Sporočim če sem dobila kaj pametnega.

Lepo se imejte pa se še kaj fločkam!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
7.11.2007 9:54:19   
Ketrin
Brab77 user posted image user posted image user posted image  za predavanje....

Pa hvala za informacijo od CA. Kako pa izveš take informacije, na netu? Al je to enkrat na mesec...al kako. Jaz pa sem mislila it v petek 16.... Misliš, da bi počakala na kak drug dan?user posted image

Hvalaaaaa! user posted image

(odgovor članu Barb77)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
7.11.2007 10:16:24   
Barb77
Žal so ta večerna nakupovanja le 2× na leto, pa še to te morajo imeti v seznamu da dobiš informacijo o njih - dobiš obvestilo po pošti. Na srečo so enkrat vpisali moža v seznam, tako da dobivamo te letke. Se pa kar pozna če je na vse artikle -20%. (sploh če ne preneseš norišnice ob novoletnih akcijak in znižanjih - takrat je tudi vse že precej zropano).  Torej da ne bo pomote samo danes po 17h uri vse -20%.
Veselo zapravljanje!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
7.11.2007 10:33:50   
sasy20
Dan,
jaz sem pa danse zelo zaspana user posted image  sploh se ne morem k sebi spravt pa sem že user posted image  spila.....Vidim da ste že zelo pridne in na veliko klepetate user posted image .
Resnično srečna tvoj nasvet mi je zelo všeč sicer sem sama še čisto ne vešča glede tega tako da mislim počakati ko bo naš user posted image  z nami bomo vidli kaj praktično res potrebujemo. Res je da je veliko krame kar na enkrat in za manjše stanovanje je potrebno kar dobro premislit kar rabiš in kaj ne.
Sicer je za vse še dovolj časa.....
Meni se pa sedaj 3 dni dogaja to da mi ne paše preveč jesti. Zjutraj mi paše le kakšno sadje potem pojem mali kos kruha in malo kosila ( ker se prisilim da nekaj pojem ) zvečer pa mi je slabo user posted image  Jaz samo upam da ne prihaja zopet kakšno obdobje ko mi bo spet slabo in bom spet skos user posted image .  Malo me je strah da s tem ne bo kaj narobe ampak enostavno ne čutim lakote kot sem jo prej.

Tako sedaj pa hitro malo pospravim in se grem malo učit.
Papa

(odgovor članu Barb77)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
7.11.2007 11:30:02   
Ketrin
Ja, Barb77, hvala lepa.... Super si! Jaz bom tudi kar šla... Hodim zdaj v službo ko klošar, nomam nobenih lepih hlač... Danes pa sem si v Jurja šop kupila čeveljčke, ful luškane, zadnji par za 4,17 EUR user posted image user posted image  Ampak zdaj pa rabim še lepe hlače, ker so take lepe čeveljce z mašnico in nizko petko, mal špičaste... TKo da moram nujno kej kupit.... Bom ratala prava zapuščena nosečka,,,,, to pa že ne!!!! user posted image

Sasy, jaz tudi nimam nobenega hudega apetita... Sicer pojem zajtrk, kosilo, malico.... ampak nič mi ne paše... Tko nosečniško, da bi prav imela neko hudo željo po nečem.... Pa ne vem a je to normalno, dobro, slabouser posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......