dolenjka
|
O bejbe, z viška vas bom gledala samo iz avtota. Ja, res je lep, priznam. Tudi avto, ki ga imava doma je super (Volvo), problem je samo, da nima 5ih vrat in to pomeni, da na dopust gre lahko ati al pa mami z , vsi pa ne. Ko midva kam greva je avto takoj poln, kaj šele z , vozičkom in pleničkami? Moj predlog je bil, da Volvota prodava in kupiva nekaj na 4 kolesa, ker živiva v "hribih" in za mami in nekaj malega za potepanje. Pa seveda oči ni bil za, ker se ne more ločiti od svojega ljupčka (ki mu mimo grede vsako pikico takoj spolira in bog ne daj, da meni las pade na tla, ga moram ven čez okno vržt ), se je odločil, da kupimo Santa feja, Volvota pa obdržimo. Prav, ko bo treba na registracijo, po gume in še kam bom pa vse piz..... kar preslišala pa bo. Res se mi ni dalo prepirat zaradi tega, čeprav me mal žuli, ker je veliko $. Je pa res, da sem dobila diplomatski popust in mi ni treba plačati DDVja, tko da je cena velikooooo nižja, kot v SLO. Pa še tko je, da zdaj si ga kupiva, ko bosta obe plači slovenski bova še pri kruhu gledala, da bova cenejšega kupila pa taka država