|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
7.11.2007 14:37:43   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

TI PACKA SUZI...
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 201
7.11.2007 14:38:40   
vrtnica76
O ti lumpa, zdej pa že men potleh teče-slinček niti slučajno ni zadost.Bom kr lavor zraven pristavlauser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 202
7.11.2007 14:40:09   
ŽogiMarogi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mezi, mezi Janey! Vse se cedi...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 203
7.11.2007 14:40:10   
Suzi*
user posted image user posted image user posted image
...je treba nabavit tist slinček z zbiralnikom spodaj.... user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 204
7.11.2007 14:41:17   
Janey
Hvala da ste me nasmejale.
Enkratne ste...vsak dan dajete energijo in smeh. Zdaj pa res grem...

lupčka vsaki posebej (slinastega)

papa

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 205
7.11.2007 14:41:50   
ella79

...je treba nabavit tist slinček z zbiralnikom spodaj....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 206
7.11.2007 14:44:09   
bamby
Suzi, meni se ob teh slikah, na kateri so take dobrote tudi sline cedijo user posted image .

Moj kruhek je ravnokar pristal v pečici, zdaj imam slabo uro mir. Sta pa dopoldan tast in tašča prinesla že prvo kislo zelje, tako da jota ta teden gotovo enkrat pade user posted image . Pa tista taprava z zeljem user posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 207
7.11.2007 14:48:21   
pina-1
bamby jaz vedno kruh na roke mesim in v pečici pečem. zdej mi ga je zmanjkalo tako doma, kot v skrinji... bom morala pol v trgovino po kak košček, da bo mel moj kaj jest zvečer. po moje mi ga ne bo ratalo pečt danes zvečer.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 208
7.11.2007 14:52:15   
dolenjka
Pa sej sem vam napisala, da je user posted image  lačen in sem ga peljala na kuhan brstični ohrovt in pomfrit user posted image

Sem hotla nalimat slikico pa ne gre user posted image  user posted image  user posted image   Je črn  user posted image  user posted image  user posted image  Pasma Hyundai, podpasma ali kakorkoli se že reče pa Santa Fe!

Bamby, res hud avtar user posted image

< Sporočilo je popravil dolenjka -- 7.11.2007 14:59:44 >

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 209
7.11.2007 14:53:22   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

user posted image user posted image user posted image
...je treba nabavit tist slinček z zbiralnikom spodaj.... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 210
7.11.2007 14:59:30   
pina-1
uuuu dolenjka ti se ne hecaš. zdej nas boš pa z visokega gledalauser posted image user posted image user posted image user posted image  no ampak en deci rukni v našem imenu, da bo za srečno vožnjo.

samo da ne boš sedaj še bolj tajila, ker se boš z avtom okoli furala, namesto čvekala na RRuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 211
7.11.2007 15:05:16   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

uuuu dolenjka ti se ne hecaš. zdej nas boš pa z visokega gledalauser posted image user posted image user posted image user posted image  no ampak en deci rukni v našem imenu, da bo za srečno vožnjo.

samo da ne boš sedaj še bolj tajila, ker se boš z avtom okoli furala, namesto čvekala na RRuser posted image user posted image

točno moje misli.....user posted image

Srečno vožnjo, pa na nas zdaj ne pozabi. Je pa res oreng pasma user posted image user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 212
7.11.2007 15:08:01   
ŽogiMarogi
oooo dolenjka, to pa ni več konjiček, je kar konj!! tud po ceni user posted image  
Drugače pa super lep avto. Srečno vožnjo!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 213
7.11.2007 15:08:11   
vrtnica76
Dolenjka čist hudo toleuser posted image .Dobra izbira!Ampak to je tolk enih knofov.Kolk časa pa traja učna ura?user posted image Pa srečno vožnjo!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 214
7.11.2007 15:11:20   
bamby
Po moje ima dolenjka to že v genih, drugače si ne bi tako mrcino izbrala user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 215
7.11.2007 15:20:11   
dolenjka
O bejbe, z viška vas bom gledala samo iz avtota. Ja, res je lep, priznam.
Tudi avto, ki ga imava doma je super (Volvo), problem je samo, da nima 5ih vrat in to pomeni, da na dopust gre lahko ati al pa mami z user posted image , vsi pa ne. Ko midva kam greva je avto takoj poln, kaj šele z user posted image , vozičkom in pleničkami? Moj predlog je bil, da Volvota prodava in kupiva nekaj na 4 kolesa, ker živiva v "hribih" in za mami in user posted image  nekaj malega za potepanje. Pa seveda oči ni bil za, ker se ne more ločiti od svojega ljupčka (ki mu mimo grede vsako pikico takoj spolira in bog ne daj, da meni las pade na tla, ga moram ven čez okno vržt user posted image  ), se je odločil, da kupimo Santa feja, Volvota pa obdržimo. Prav, ko bo treba na registracijo, po gume in še kam bom pa vse piz..... kar preslišala pa bo. Res se mi ni dalo prepirat zaradi tega, čeprav me mal žuli, ker je veliko $. Je pa res, da sem dobila diplomatski popust in mi ni treba plačati DDVja, tko da je cena velikooooo nižja, kot v SLO. Pa še tko je, da zdaj si ga kupiva, ko bosta obe plači slovenski bova še pri kruhu gledala, da bova cenejšega kupila user posted image  user posted image
user posted image  pa taka država user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 216
7.11.2007 15:22:20   
dolenjka
Je pa res, da imam že ogromno km za seboj (v mladih letih sem delala v rent a carju) in na sploh uživam za volanom (dobrega avta pa še bolj user posted image  user posted image  user posted image  ).
AJa, je pa avtomatik, na željo mojega user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 217
7.11.2007 15:32:06   
pina-1
dolenjka torej v slo prideš za avtekom...boga to pa bo ena dolga vožnja???? a boš spravla vso svojo ropotijo noter ko se seliš ali boš mogla še prtljažnik gor namontiratuser posted image user posted image user posted image

sicer se pa taprava oglaša. Mi mamo doma fiat doblo-ja pa bi mi moj rad kupu fiat scudotauser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 218
7.11.2007 15:37:23   
Februarka08
Joj, ste mi take lušte naredile s tistimi slikicami, da bi zih še kaj vase spravila, pa sem ravno od kosilauser posted image . Sicer komaj sedim in se morm it prav mal dol uležt, ampak kakšna sladica bi pa komot še padlauser posted image . Če je katera še v službi ji želim, da čimhitreje mine, drugim pa lep dan, se beremo kaj kasneje.
Tako me je začel trebuh tiščatuser posted image , pa saj nisem toliko pojedlauser posted image ...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 219
7.11.2007 15:40:20   
bamby
Moj user posted image  bi rad pa Berlingota, pa ni penki-penki user posted image . Meni ni najbolj všeč, pa vseeno bi bil še kar uporaben. Mimogrede, Hyundaja imava še vedno na servisu. Baje naj bi bil danes fertig, pa ga gremo jutri iskat. Bomo pa ob nekaj 100 everčkov user posted image . Jaz imam pa cliota starega kot zemlja, ampak zaenkrat gre kot urca user posted image , brez posebnih problemov.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 220
7.11.2007 15:44:21   
pina-1
eh..s temi avti je itak sam kažin..je pa res, da ko so enrat otroci je vsak avto premali, ker je tolko ene ropotije za s sabo vlečt.

kam ste vse zginle? nikjer nobene? ste me samo pustile na to dolgo sredouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 221
7.11.2007 15:58:06   
ŽogiMarogi
midva sva tud v čakanju na nov konjiček, sem prejšni mesec bla že prau štufa tega gledanja in testiranja avtov.  Sva tud gledala kakega takega velikega ali enoprostorca, sam je treba mal preveč cekinčkov odštet. Tako da sva si kar Opelco Astro karavan omislila, sam  da spraviva vso robo noter.

Da vam ne povem kaka sva ko greva kampirat - midva si tolk s sabo neseva, sam ne cunj, ostalega. Narediva celo rezidenco v kampu. user posted image  Sva na meji hujš ko čehi, skoz zadnja okna sploh vidim ne.   Pa komaj stlačiva v roverčka.

Jao še več kot pol ure šihta..

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 222
7.11.2007 15:58:42   
dolenjka
O mama Pina si je pa avtar zamenjala! Takga bi jaz mogla imet, ker me moj po novem račka kliče user posted image  user posted image  user posted image

A si mal boga boga, ker mora bit za spremembo mal dalj v službi? Zdaj vidiš kako je meni vsak dan,ko jo ti domov popihaš, jaz pa samevam user posted image
Naj ti bo, bom s tabo do 17.30, sam ti me boš ziher zapustila ob 17h, a ne? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 223
7.11.2007 15:59:58   
bamby
pina, si se navadla lepo migat z ritko user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 224
7.11.2007 16:05:20   
dolenjka
Vse ste se neki zmodernizirale, moram mal v akcijo in kaj novga najt. Pina, na kateri strani so že ti lepi avtarji?

Kje pa je naša manekenka? Nazadnje je šla na bankomat, zdej je pa ni user posted image  Da ni spet v šopingu? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?