|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
7.11.2007 7:01:20   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Super slikce
Talika-poročam da sem poslušala tvoj nasvet pa dala tamalo popoldne spat in ne boš verjela-zaspala je user posted image ,... no in potem sem šla z mirno vestjo na fitnes,....jo je pa moral oči po uri pa pol spanja zbudit če ne bi kr do večera spala...mi pa na žalost spet ni ratal da bi zaspala pred deseto user posted image  mogoče zarad popodanskega spanja user posted image

kdaj si jo pa dala spat, da jo je moral zbudit?? Peter je včeraj zaspal med našim čvekom in nato je spal do 15.ure... Zvečer ob šestih je pa bil zmatran za umret in bi spal pa sem ga mejčkan hecala, ampak mi je vseeno na joški zaspal. Ko pa sem ga položila v košek, sem butl šla košek prestavljat bližje k moji glavi (za manj dela ponoči) in ga je škripanje vrglo pokonci. Zato smo se ob sedmih skoali, še mal pomalcat pa ajo ajo mal pred osmo...

Ja, je bil kar priden včeraj.. Pa na rokah je bil samo tisti čas v Orehku, kar ne morem verjet... Zvečer pa ko sva se dojila me je opazoval in občudoval, pa sem ga malo pohecala in ga imitirala koako liže in cmoka pa se mi je ful začel smejat user posted image user posted image user posted image . Noro. Komaj sem ga spravila, da je spet začel jesti, ker bi se očitno takrat ful rad igral...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
7.11.2007 7:21:19   
pajac
 user posted image   user posted image   user posted image

Se vidi da imam trenutno preveč časa, a ne???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
7.11.2007 8:49:12   
pajac
 user posted image  

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
7.11.2007 9:20:23   
Talika19
Dobro jutro!

Slikce so res prekrasne, super! Je blo res fajn, pa naši user posted image  so tud ful uživali.

Mi smo pa danes po dolgčem času imeli drugačen ritem ponoči. Se vidi, da je Mark včeraj spal samo ene 3x po pol ure. Že zvečer sem rabila nekaj časa da sem ga uspavala, zaspal je potem nekaj čez osem, se zbudil že ob 1h, pa potem ob 4:30, pa potem že ob 6h. Pol sem ga pa šla previt, ker se je pokakal in dala spet na joško in ga kar pustila pri sebi v postelji. Sem ga potem malo "prisilila", da je še mal zaspal. Sva vstala ob pol devetih. Še dober, da sem šla zvečer spat ob pol desetih.user posted image

Sisy, ni problema za plenice, mi jih je Antigona prinesla. Antigona hvala. Bom pa mogla z njimi mal počakat, vidim, da so mal večje. Nič hudega.

V H&M pa nisem dobila več spalne vreče user posted image . Upam, da jo bodo še dobil, ker je bla ful fletna.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
7.11.2007 9:25:09   
pajac
Spanje do pol devetih - znanstvena fantastika... Ne tarnaj  user posted image user posted image , ker ti posodim Petra ćčez noč (pa mislim da je ful priden, samo jutranje spanje mu ne gre - najdalj do pol sedmih in konec...) 

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
7.11.2007 9:45:23   
JORJA
Kako vas je lepo videt takole vse na kupu!!user posted image
Super slikce in seveda vse ki ste na njih!!!!user posted image
Najboljši so pa tako ali tako vaši (naši) user posted image !
Vam zavidam ko se takole dobivate.....
pri nas se pa nič ne dogaja.user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
7.11.2007 9:54:51   
tonja
Ja res ste luštni, samo meni ne verjamem, da bo ratalo kdaj priti v Ljubljano, no kaj pa veš....

Jaz sem pa žalostna, ker mislim da bojo moje mlekarne presušile user posted image .

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
7.11.2007 9:59:19   
tonja
JORJA - vidim da si celjanka. Zadnjič sem imela na obisku eno mlado družinico, pa sta oči in mami full prekritizirala H&Muser posted image , pohvalila pa sta tisto novo trgovino obaibi, mislim da v celeia parku - vglavnem v novem trgovskem središču.
A jo ti poznaš? Kakšne pa so kaj cene?

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
7.11.2007 10:01:29   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

JORJA - vidim da si celjanka. Zadnjič sem imela na obisku eno mlado družinico, pa sta oči in mami full prekritizirala H&Muser posted image , pohvalila pa sta tisto novo trgovino obaibi, mislim da v celeia parku - vglavnem v novem trgovskem središču.

Visoke!!! Ena bolj dragih trgovin...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
7.11.2007 10:02:51   
Talika19
Saj ne tarnam user posted image , ga pač malo na finto, da lahko še jaz malo poležim. user posted image

Sem pozabila povedat, da je moj šel včeraj po Lefaxin kapljice v Avstrijo, ker ima naš že en teden še hujše krče kot prej (čeprav včeraj v Orehku jih ni imel skoraj nič user posted image ). No pa teh nimajo, ker ima proizvajalec neke težave z licenco in so namesto teh Antiflat. Tako, da mu sedaj dajem te. Pa da vidimo, če bo kaj pomagalo, ponoči se je še vedno zvijal in noge dajal do ušes.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
7.11.2007 10:09:04   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: tonja

Visoke!!! Ena bolj dragih trgovin...

Saj se mi je zdelo........

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
7.11.2007 10:12:39   
pajac
Talika jaz imam obojne in sem prav šla gledat sestavo... Enaki sta, tudi v pomožnih snoveh... tako da mislim da razliko opazijo le tisti ki si to želijo.. Jaz Petru dajam le koroške pa še to zdaj le občasno... Lefaksin, Antiflat in Sab simplex pogosto zapirajo...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
7.11.2007 10:17:31   
JORJA
Res je , v trgovini Obaibi so malo višje cene.
Grem pa ravno danes nekaj pogledat in ti
sporočim cene da se bo dalo malo primerjat z
H&M.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
7.11.2007 10:24:05   
Talika19
Jumpy oz. tiste, ki imate fante in ste že imele krst.
Kako jih boste oblekle? Jaz sem ful v dilemi. A mora biti oblečen v belo? Jaz sem mislila mu kupit kar neke hlačke, pa kakšno srajčko in jopico. Sicer sem se sedaj spomnila, da imam doma en kompletek iz belega flisa, na jopici pa je narisan rumen kuža (seveda iz H&M). To bi bla tud opcija. Se mi zdi, da za punčke lažje kaj izbereš kot za fante. Kaj pravite?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
7.11.2007 10:26:30   
Talika19

Talika jaz imam obojne in sem prav šla gledat sestavo... Enaki sta, tudi v pomožnih snoveh... tako da mislim da razliko opazijo le tisti ki si to želijo.. Jaz Petru dajam le koroške pa še to zdaj le občasno... Lefaksin, Antiflat in Sab simplex pogosto zapirajo...

Upam, da res ne bodo zapirale. Čeprav se je danes že 2x oreng nasračkal, pa sem mu jih že nekajkrat dala. Bomo videli. Bom pa nehala dajat, če bo tako. Hvala za opozorilo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
7.11.2007 10:29:59   
pajac
   user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
7.11.2007 10:32:13   
pajac
Jorja res poročaj... jaz ne grem v obaibi ker so mi rekli, da so kar zasoljene cene. Peter je dobil nekaj cunjic iz te trgovine in so res fensi in luštne, samo... ni jih niti enkrat oblekel, ker je moja sestrica računala na poletnega otroka...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
7.11.2007 10:56:22   
Antigona
]Pa še ful imajo male številke, tako da bodite pozorne tudi na to. Žan je že pri letu in pol nosil njihovo za 3 leta... Luka je pa tud dobil eno majčko za kao 12 mescev, pa mu je zdele prav, se pravi da je velika približno za 68 ali 74 H&M...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
7.11.2007 10:59:19   
Sisy
hej Talika a zamenjaš...jst bi pa raj vidla da bi moja popoldne mal spala ne pa da mi tkole celo dopoldne prespi user posted image  Jst sem dopoldne namreč čist naspidirana pa bi kam šla, no popldne bi mi pa tko pasal počitek...Ampak moja draga pupika spi in spi ceeeeeu dopoldne user posted image  Učer sva šle spat ob 22.00 in še zmer spi user posted image user posted image  (pa dojile sva se sam ob 7.00) Nč čudnga da pol čez dan ni miru user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
7.11.2007 11:01:31   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Res je , v trgovini Obaibi so malo višje cene.
Grem pa ravno danes nekaj pogledat in ti
sporočim cene da se bo dalo malo primerjat z
H&M.

men majo tm toook lepe cunce...ampak raj nč ne kupm ker je predrago...pa sej bi blo okej če naši tamaučki ne bi vsega tok hitr prerastl....tko da je zaenkrat H&M nabolj ugodna varianta....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
7.11.2007 11:06:15   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

]Pa še ful imajo male številke, tako da bodite pozorne tudi na to. Žan je že pri letu in pol nosil njihovo za 3 leta... Luka je pa tud dobil eno majčko za kao 12 mescev, pa mu je zdele prav, se pravi da je velika približno za 68 ali 74 H&M...

Mogoče je pa mišljeno kot majčka do popkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
7.11.2007 11:09:13   
birdy
Tonja, kaj pa če ma Lovro preskok v rasti? Sej je glih taprav čas.
Mislm, a bi bil skoz na joški a maš ti prov občutek da so čedalje bolj prazne?
Če so kake tipkarske napake e opravičujem, sam pišem brez očal pa ne vidm popravljatuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
7.11.2007 11:16:57   
birdy
Neli je pa zdej zespala, tako da lahko v miru kaj napišem.
Danes mi ga je Neli spet majčken sračkala ponoči, tko da sem kar zaspana. Ona pa tud očitno.
Jaz pa s kerokol punco za kak dan menjam tale naš tempo, ki je kar hud. Jaz spim do ene pol desetih, Neli pa do pol devetih potem se pa sama mal igra pa godrnja dokler jst ne vstanem (posledično seveda jaz tisto uro bolj malo spim). Potem je kako uro in pol pokonci in zaspi takle čas za kako uro. Pol je pa konec s spanjem, oziroma zaspi za kakih 15 minut. Potem pa če mam srečo gre spat ob devetih, če pa nimam sreče pa ob desetih, tud enajstih. Pa seveda me ponoč zafrkava, ker bi ona tam ob ene petih se rada igrala. In potem se včasih zgodi da se dejansko kako uro ob petih zjutraj igrave.
Zarad tega jo tud ponoči ne previjam, ker ziher nebi nazaj zaspala.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
7.11.2007 11:24:47   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Mogoče je pa mišljeno kot majčka do popkauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Čuj a si našla ponudnika??? Če boš sporoči... user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
7.11.2007 11:27:45   
birdy

Jorja res poročaj... jaz ne grem v obaibi ker so mi rekli, da so kar zasoljene cene. Peter je dobil nekaj cunjic iz te trgovine in so res fensi in luštne, samo... ni jih niti enkrat oblekel, ker je moja sestrica računala na poletnega otroka...user posted image user posted image user posted image

No, za moj okolico naj povem, da je ta trgovina tudi v Domžalah v bivši Vele. So res luštne cunce tako za na lepš. Problem pa je da za vsakodnevno rabo so pa preveč nepraktične. Vsaj kar sem jaz vidla mi deluje tako.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.