|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
6.11.2007 19:03:47   
srursa
Ful lušne slikce.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
6.11.2007 19:39:26   
Antigona
Oooooooooooooooo pajac, ful luštne slikce
Srursa a jih boš ti tud gor dala?
Pa Janana?

Dejta no, da se vidmo iz vseh strani user posted image ...

Ja res smo se fino načvekale, ampak V Orehku je skor zmanjkalo placa za vozičke user posted image ... Se mormo drugič raj v CP-ju dobit. Al spet Pod vodo, al pa v Rustiki... U glavnem nekje kjer bo malce več prostora za vozičke. Če bi še katera prišla pa bi Orehek kar počil po šivih user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
6.11.2007 19:45:44   
Petjana
bom dala pol ko grejo otroci spat

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
6.11.2007 21:08:36   
birdy
Res so luštne slikce! Pajac, dobr si zrihtalauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
6.11.2007 21:11:44   
mony5
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok so luštne slikce!!! Bravo Pajacuser posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
6.11.2007 21:12:20   
srursa
Bi dala slikce gor, pa mi jih noče naložit.
Ali je kaj narobe ali jaz ne znanm. user posted image user posted image user posted image
Bom še probala.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
6.11.2007 21:13:13   
mony5
Mislim, da vse uspavamo naše user posted image !
No naša Zoja je že v komi in spi, mami pa takoj na RR!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
6.11.2007 21:14:12   
Talika19
Ej res so ful lepe slikce. user posted image user posted image user posted image
Super Pajac, tole ti gre dobro od rok. Pa naj še kdo reče, da naši otroci niso najlepši. user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
6.11.2007 21:16:34   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

Naš tudi že eno uro spi, čeprav sem danes imela ene 15 minut dela, da je zaspal. Ni skoraj nič spal čez dan, pa se pozna pri uspavanju. Saj ni čudnega, ko se je pa s puncami spogledoval, predvsem z Zojo user posted image user posted image .

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
6.11.2007 21:30:44   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: mony5

Naš tudi že eno uro spi, čeprav sem danes imela ene 15 minut dela, da je zaspal. Ni skoraj nič spal čez dan, pa se pozna pri uspavanju. Saj ni čudnega, ko se je pa s puncami spogledoval, predvsem z Zojo user posted image user posted image .

Sej Zoja je bila tudi celo popoldne nasmejana in prikupno zmedena, ker sta se tok spogledovala in nekaj potiho mrmrala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
6.11.2007 21:52:47   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Bi dala slikce gor, pa mi jih noče naložit.
Ali je kaj narobe ali jaz ne znanm. user posted image user posted image user posted image
Bom še probala.

Srursa poglej kako velike so in če so v MB jih zmanjšaj... v albumu imaš omejen prostor...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
6.11.2007 21:55:03   
pajac
Saj ti je ratalo!!! Kako pa sta se Peter in Luka gledala danes... Po moje sta se dogovarjala za nogomet user posted image user posted image user posted image user posted image . Ma danes je Peter ful komunikativen.. Ves popoldan se mi je režal na prigovarjanje... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pajac -- 6.11.2007 22:00:02 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
6.11.2007 22:06:40   
*lenc@*
Še moje slike so gor. Upam, da niste hude k sem vas dal gor brez ?. Saj veste, dan danes ne smeš čist nč več nardit...user posted image Če keri ni všeč, da je objavljena, bom scenslala ni problema.Ampak, misli da ne bo trebauser posted image user posted image user posted image

Naša tud spi zdele pol ure, pa mislim da se bo še zbudila pred glavnim spanjem, okol pol 11h.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
6.11.2007 22:13:36   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Še moje slike so gor. Upam, da niste hude k sem vas dal gor brez ?. Saj veste, dan danes ne smeš čist nč več nardit...user posted image Če keri ni všeč, da je objavljena, bom scenslala ni problema.Ampak, misli da ne bo trebauser posted image user posted image user posted image

Naša tud spi zdele pol ure, pa mislim da se bo še zbudila pred glavnim spanjem, okol pol 11h.

user posted image user posted image user posted image jaz sploh nisem vprašala... enako velja za mene...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
6.11.2007 22:17:55   
Petjana
no zdaj je še meni ratalo dat  slike gor.ne vem kaj tavelik danes štrajka...noče spat.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
6.11.2007 22:25:38   
Anonimen
Talika jaz ne bom mogla hodit na telovadbo s Tiso,ker morm potem še tavelko s sabo vlečt.Preden se pa mi naštimamo pa traja-

Kje pa je to drugače?

Se vidi da ste se imele fletnouser posted image

(odgovor članu Petjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3516
6.11.2007 22:27:33   
mony5
Sem vidla vse slikce in vas moram pohvaliti za krasne slikce! Res naši avgustovski user posted image  so pa najlepši! Sej če nas pogledaš že veš za kaj je tako!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
6.11.2007 22:41:10   
LadyB
vauu res lepe slikce, vidm da ste se mel fajn. Nama je žal da nisva mogla pridt. Upam da se boste spet kej kmal zmenle.
Moj user posted image pa je zdele buden, ker je dons spal cel dan, ob devetih zvečer se je zbudil, mi ga je blo mal žal prej zbudit. Zdj mu pa fajn dogaja v stolčku, upam da ga bo kmal zmanjkal. Še dobr da sm šla spat mal popoldne.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
6.11.2007 23:07:47   
Sisy
Super slikce...vsi naši user posted image  so tok lepi user posted image

Moja ugotovitev s teh slikc pa je: nujno grem jutr na dieto user posted image

Talika-poročam da sem poslušala tvoj nasvet pa dala tamalo popoldne spat in ne boš verjela-zaspala je user posted image ,... no in potem sem šla z mirno vestjo na fitnes,....jo je pa moral oči po uri pa pol spanja zbudit če ne bi kr do večera spala...mi pa na žalost spet ni ratal da bi zaspala pred deseto user posted image  mogoče zarad popodanskega spanja user posted image

Lenča-a veš da je Saro dons spet mal zvijal..Pa sem naredila za kosilo rižoto (valda sem meso popražla na mal čebule) no....in sem mela spet halo...Mandarin si pa ne upam probat user posted image

Glede plenic poslušte to-sem dons dobila paket iz Baby centra pa grem na pošto...in kaj nardijo? Mi hočjo računat namest 23 kar 33 EUR user posted image user posted image očitno je BC neki zamutil...no in sem spet na pamperskah user posted image  aja btw-Talika sem mela dons s sabo samo Papmperske -  sem ti pozabila Fixies prnest...sooorči...Upam da ti je Antigona kakšno dala user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
6.11.2007 23:19:27   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Super slikce...vsi naši user posted image  so tok lepi user posted image ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja ugotovitev s teh slikc pa je: nujno grem jutr na dieto user posted image jaz bi mogla it že včeruser posted image user posted image user posted image pa če mi tok paše...ampak moram se tud jaz zbrat in skoncetrirat

Lenča-a veš da je Saro dons spet mal zvijal..Pa sem naredila za kosilo rižoto (valda sem meso popražla na mal čebule) no....in sem mela spet halo...Mandarin si pa ne upam probat user posted image
jaz si pa čebule ne upam, ampak bo treba počas, mandarine pa komot jem, sem jih dans spet kar velik

R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
6.11.2007 23:21:28   
*lenc@*
Jaz pa danes gledam klik in vidim, da so mi včer nakazal 73 € in piše plačauser posted image user posted image user posted image . A mam zdaj sam tok porodniške?user posted image user posted image user posted image
Ne, ni smešno, moram zvedet, kaj je to.

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
7.11.2007 0:18:51   
tia01
Ojla!
Joooj sej zame ne bi blo prostora če bi pršlauser posted image user posted image . Kva ste dobre ej. Sam teli naši avgustovčki pa kr fajn rastejo. No midva nisva pršla, ker sva na žalost ostala brez avta, ker je mogu it oči v službo. Upam da za naslednje srečanje pa ratauser posted image .

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
7.11.2007 6:39:25   
Anonimen
res čudovite slikceuser posted image user posted image user posted image luštne mamice in najlepši avgustovčkiuser posted image .

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3523
7.11.2007 6:44:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Ojla!
Joooj sej zame ne bi blo prostora če bi pršlauser posted image user posted image . Kva ste dobre ej. Sam teli naši avgustovčki pa kr fajn rastejo. No midva nisva pršla, ker sva na žalost ostala brez avta, ker je mogu it oči v službo. Upam da za naslednje srečanje pa ratauser posted image .

pri nas je istouser posted image

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3524
7.11.2007 6:55:25   
pajac
No mal prostora bi že zbrskale.. a ne???user posted image Oni natakar je kar z okami vrtel, ko nas je gledal kako kapljamo počasi in nikjer konca... Potem pa še par drugih mamic pa smo bili kot čevapčiči...

Saj to, da so avgustovčki najlepši pa itak vemo že od prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.