|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (300. nadaljevanje)
2.11.2007 21:48:58   
tinkamiška
Neni, drži seuser posted image
Pri meni je bilo zelo podobno, samo meni se tam spodaj ni hotelo odpirat, sej vem, da pravijo, da poskusi spat, samo z rednimi popadki je bilo zame nemogoče, kakorkoli, naj te ne matra preveč, pa da boš čimprej stiskala svojega lumpka v naročju!user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 426
3.11.2007 7:47:28   
Bety upa
Hojla, punce!
Vse vas lepo pozdravljam.
Se javljam, da je vse OK user posted image  in sem lepo preživela praznike, mirno, pa cele dneve sem za mizo sedela (jedla user posted image )....

Še zdaj me prime kriza.....in jo odženem daleč proč.....VSE BO OK!!!

Neni...user posted image user posted image user posted image  Ti sigurno že rojevaš.....Mislim na tebe in želim ti čimkrajši porod.

Napišem kaj več jutri, ker moram prečekirati vse za nazajj, kaj se je dogajalo.

Lep dan vam želim... 

Bety, user posted image  6t

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 427
3.11.2007 8:43:32   
tia
Neni čimhitrejši porod ti želim,pa naj mine brez bolečin in kakšnik šiviv kot pri meni.
Dajmo Neni,že čakamo novice.

lp

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 428
3.11.2007 8:47:08   
GoYa
Neni, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bety, lepo je brati, da je vse ok user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 429
3.11.2007 8:49:13   
Sulfinija
Neni,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čimkrajši porod brez bolečin.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 430
3.11.2007 9:14:16   
Špelka
Jeee, Bety - kolk sem vesela tvojih novic! user posted image user posted image user posted image  Kar tako naprej!

Neni - mislim nate in držim pesti, da se čim prej srečata s tvojim tako twžko pričakovanim sončkom! user posted image user posted image user posted image

Pozdrav tudi vsem ostalim puncam! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 431
3.11.2007 10:28:18   
emaa
Bety super.
Neni drži se, jaz sme pa kar lepo dremala med popadki, je tako pasalo počivat in se pripravit na naslednjega.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 432
3.11.2007 11:26:28   
soncek.djukelica
neni, srečno na porodu! user posted image user posted image user posted image  Upam,da se že stiskata z svojim otročkom!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 433
3.11.2007 14:12:27   
Anitka
Neni sedaj je mogoče že za tabo in se veselo cartate, če pa slučajno še ni pa ti želim, da kmalu bo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Bety me veseli, da si se malce odpočila. In točno tako VSE BO OK!!!

Jaz pa sedaj čakam, da pride torek, ko me čaka NS. Sem že sedaj nervozna. Upam, da bo vse v najlepšem redu.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 434
3.11.2007 14:25:34   
lana38
Anitka!user posted image
Bravo za user posted image . Zadnjič mi je ravno internet crknil, ko sem pisala tebi odgovor. Moje vnetje se je umirilo, tako da sem zdaj OK in moj user posted image  tudi veselo miga. Držim pesti, da nam tudi v torek sporočiš veselo novičko z NS.

neni!
Zdaj si verjetno že mamica, če si nam včeraj zvečer javila, da čutiš popadke in si že 2 cm odprta. Mi smo s tabo in navijamo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 435
3.11.2007 15:23:51   
GoYa
Jaaa, drage moje, neni je že mamica user posted image user posted image user posted image .

Danes ob 11.12 sta povila prvorojenca, velik je 51 cm in težak 3570g.
Mami se počuti ok. Sem prejle z njo govorila in po glasu sploh ne bi rekla, da je pred parimi urami rodila user posted image . Niti šivana ni bila user posted image .

Draga moja neni, čestitke iz srca vsem trem. Lepo se cartajte in upam, da kmalu vidim pobalinčka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 436
3.11.2007 15:36:56   
emaa
Čestitke Neniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 437
3.11.2007 15:44:30   
Špelka
Yesssss! Super - čestitke Neni, njenemu dragemu in malemu user posted image ! user posted image user posted image user posted image  Ob takih zgodbah, ki se tako srečno končajo (oziroma na novo začnejo), mi vedno zaigra srce! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 438
3.11.2007 16:15:19   
lana38
Čestitam, neni!user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa le uživejte s svojim user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 439
3.11.2007 16:19:02   
citrončica
Neni,
čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 440
3.11.2007 16:30:18   
Anitka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Neni in korenjak ter seveda očka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam veliko lepih trenutkov in seveda obilico zdravja malemu user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 441
3.11.2007 18:13:07   
Sulfinija
Ponosna mamica,ponosen očka in korenjak prvorojenec Iskrene čestitke.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 442
3.11.2007 18:27:08   
Anonimen
Čestitke, Neni! user posted image user posted image user posted image Pridno se cartajte... user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
3.11.2007 20:19:04   
soncek.djukelica
neni,

iskrene čestitke! Tole 300 nadaljevanje Za nas, ti je prineslo največjo srečo!
Želim ti veliko lepih trenutkov z otročkom! Čestitke pa tudi atiju!user posted image user posted image user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 444
3.11.2007 20:56:34   
tinkamiška
Joj neni kako lepo! Čestitke vsem trem iz srca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupe, en lep večer vsem!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 445
3.11.2007 23:18:35   
Pia73
ČESTITKE draga neni in ati!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa si tudi ti dočakal največjo srečo v življenju, srečo ko držiš v naročju svojega otroka,.... občutki so res nepopisni pa, da ti zaupam, da se sploh ne končajo ampak se stopnjujejo. Z rojstvom otroka se merila v sreči spremenijo in nikoli več niso takšna kot so bila,.... Držite se in uživajte v reči za katero sta se res zelo trudila!

Ja, ja,...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 446
3.11.2007 23:21:59   
Pia73
Sem prehitro objavila,...

Bety tudi tebi ISKRENE ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res vama od srca želim, da se tokrat tale vajin mali zakladek obdrži in da ti bomo čez par mesecev čestitali tako kot danes neni. Res sem od srca vesela zate in upam s teboj in zate! Drži se!

Da te je pa strah pa je čisto normalno. Če ti kaj pomaga, naj ti povem, da je mene bilo v drugi nosečnosti nepopisno strah do poroda,... Pa se je vse srečno končalo!

Res sem neskončno vesela zate! user posted image

Ja, ja,...

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 447
4.11.2007 1:09:41   
tia
Neni ČESTITKE!

Veliko cartanja z sončkom,naj vam bo največjo veselje mami in oči. Sinček je vajini ponos.

LP

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 448
4.11.2007 7:29:42   
Bety upa
NENI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM!!!

Rodil se je pravi korenjak, s težo in  dolžino kot iz knjig...vse idealno...user posted image user posted image user posted image

Vsem drugum hvala iz srca za lepe želje.....

LP

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 449
4.11.2007 8:10:35   
cmokec
NENI, iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image  

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?