Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mojcej IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 joj punce moje...vse žalostne, v strahu... to pa je zato, ko nam tako pozno delajo preglede, v osmem, devetem tednu, do takrat te pa lahko kap. tudi sama sem čisto na tleh... ni veselja, samo en velik strah, nervoza, žalost... hormoni gor ali dol, to se v tako srečnem času ne bi smelo dogajati. bojim se, da s tem ko toliko razmišljam, škodujem svojemu največjemu zakladu. en dan me boli to, drugi dan ono in samo razmišljam, kaj pa če je narobe kaj. par dni sem bila ful znervirana... pa sva se z mojim pogovorila in sem si prišla gor da res preveč pretiravam. no pa sem bila dva dni ful skulirana, res sem začela gledat pozitivno... češ popolnoma vse je ok, če pa bo kaj narobe, se bom sekirala kasneje. včeraj pa se začnejo popoldan bolj močne, neznane bolečine v trebuhu, zvečer pa sveža kapljica krvi na papirju... potem sem do danes uzgubila popolnoma vse znake... bradavičke so me popolnoma nehale bolet, čeprav so me še včeraj blazno, nič glavobola, slabosti, novih mozoljev.. nič... celo utrujena zvečer nisem bla in sem prvič v dveh tednih gledala tv do 10. tako da... k ginekologu niti šla ne bom, ker se bo itak pokazalo v naslednjih dneh kako stvari stojijo... v ponedeljek bom kupila test nosečnosti in potem vidla, če so hormoni padli ali še rastejo, do takrat pa bom čisto prazna in brez volje do česarkoli. mejte se punce. Lunca, JOJ......hormončki ti preveč nagajajo. Ne bodi tok črnogleda in prepusti se veselju in misli, da boš imela dojenčka. Danes sem vstopila v 6. teden in nimam še nobenega nosečniškega znaka, razen bolečih prsi. Danes me je zamikalo, da bi mami povedala za , vendar si nisem upala. Po drugi strani se mi zdi prav, da ve v primeru, da se karkoli zgodi. Jeeee... jst sem tudi danes vstopila v 6. teden. :D ... bomo skupi v sobi? ;) Jah, bova....če boš rodila v Izoli Tebi je kej slabo?
|