|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
7.11.2007 20:21:12   
lex
Anonimna potem ste na istem kot mi, pri Alini, s tem da je Aleks na koncu še rotavirus dobil in je moral ati z njim v bolnico, jaz pa niti na obisk nisem smela, ker sem imela še samo 1 teden do PDPuser posted image , mislim da sem tudi zaradi tega rodila na datum, drugače bi po moje kar kasneje.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 226
7.11.2007 20:22:43   
lex
jaz se imela ful zdravo večerjo - sardelice in tunine v namazu, pri prijatelju za rojstni dan - pa ni vedel da sem user posted image , ampak z 3 tedne starim otrokom je že to pripravit pravi podvig.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 227
7.11.2007 20:30:04   
Anonimen
Pa ti pašejo ribe lex??

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
7.11.2007 20:37:31   
Anonimen
Jaz sem pa vecerjala kruh z Nutello.....user posted image user posted image user posted image user posted image

O, moj bog, ze vidim, da se bom zredila kot pujs, ker bi samo svinjarijo jedla in to non stop.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 229
7.11.2007 20:39:06   
Anonimen
če začnem jst naštevat, kaj vse sm dans pojedla, boste rekle, da lažem. tko da raj ne bom user posted image user posted image  ps: pa še sploh nisem zaklučla, še grem ven. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
7.11.2007 20:40:34   
Anonimen
No, Lunca, povej, da ne bom imela slabe vesti...user posted image user posted image user posted image

Petra

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
7.11.2007 20:45:55   
Anonimen
raj ne, mi je kr nerodno, res ogromno, tako količinsko kot slaba hrana, morm se začet bremzat, če ne bom v dveh mescih ko pujs. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
7.11.2007 20:47:45   
Anonimen
Jaz bi rabla kak zdrav jedilnik, ker drugace nimam idej, potem pa cop po sladkarijah...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
7.11.2007 21:39:58   
lex
mi smo vsi trje nori na ribe, tako da,.... najbolj pogrešam pohanega osliča, ki pa ga še ne smem zaradi mojih bivših žolčnih kamnov

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
7.11.2007 21:52:23   
Anonimen
Aha potem smo vse packe user posted image

Jaz se zavestno "treniram" s prehrano, čeprav se mi skoraj vsak dan pojavi trenutek (ali dva) slabosti in pohrustam kaj čudovito mastnega user posted image

Tako npr. spijem zjutraj naravni pomarančni sok (z vsemi pripadajočimi tabletami ala folna kislinca, kalcij itd user posted image ), potem čez uro košček kruha s sirom, potem do kosila v presledkih dve jabolki ali dve pomaranči (odvisno od lušta...dva kosa sadja v glavnem), potem kosilo (meso in zelenjavo ali krompir in zelenjavo - še vedno ločujem)... Po kosilu se pa začne...najprej sladica, kar je kiks št. 1, potem pa še zvečer, ko pridem domov, ali smoki ali čips ali kokice ... v glavnem ... kot da ne morem brez šumenja v ustih pred tv-jem user posted image

Zanimivo mi je predvsem to, da sem preden sem zanosila skoraj vsak dan za kosilo jedla ribe, sedaj kakšne večje morske še grejo dol...ob misli na manjše ribe ali spužve se mi pa obrača...
Tudi svinjine nisem jedla prej oz. redko. Kaj pa zdaj?? Zdaj mi je pa meganamberuan svinjska krača user posted image

Ampak skrbim za linijo... Saj vem, da nosečnost ni čas za diete samo...vseeno ne morem po kongresih hoditi in predavati kot slonček user posted image  
Skrb za linijo je v bistvu prevzel moj dedec, ki me vsak dan goni z eno uro hitre hoje, kot gorsko kozo user posted image  Pa pilates...za kaj drugega sem prelena user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
7.11.2007 22:27:03   
Anonimen
uuuuuuuuuuuuu, sem šla na eno kitico spanja....ko bi ve vedle kok sem jaz zaspana.,user posted image  pa pridem nazaj in vidim da ste bile prave čvekice.user posted image

kolk si ti zdej noseča? jaz 5t 5d, še majčken mal pa grem v 7 teden, komi čakam

lunica 24, jaz stopim v četrtek v 6 tedenuser posted image  si se mal zmotila, ti tud verjetno v 6, ne 7 teden a mam prav?user posted image
Kdaj imaš ti prvi pregled?
Jaz ga imam naslednjo sredo, se pravi konec 6 tedna. Sem pa danes računala predvideni PDP in je prišel 5.7.2008. Na RR pa sem preračunala 12.7.2008user posted image
Me prav zanima kaj bo naračunal G.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
7.11.2007 22:37:01   
Anonimen
http://pregnancy.about.com/od/yourbaby/a/pregcalendar.htm

Tukaj sem si zračunala PDP. Poglejte, je full fajn link.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 237
8.11.2007 7:20:13   
nanka
Dan,
o Cipresa krasno,user posted image čestitam, super pa sva spet isti mesec. in spet samo par dni narazen, tako kot Zoja in Žiga ( če se ne motim sta tri dni narazen). Sem prav vesela zate.

Pri meni nič novega, slabosti še ni, pa zaenkrat jih še pri nobeni user posted image  ni bilo, jem zelo zmerno, ker me je že izučilo in komaj čakam pregled 21.11., po tem bom pa kar povedala tako doma, kot v službi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 238
8.11.2007 9:25:19   
Tinky
Jutro

Pol dneva me ni na RR, pa imam dost materiala za prebrat..user posted image ste ble pa pridne.

No, včeraj sva šle z mamo na tekmo (brat igra odbojko) in na poti sem ji povedala, da pričakujemo dojenčka. Prva reakcija...KDO PRIČAKUJE?.........jah, sosedova Micka...kdo...kakšno vprašanje...
...po 5. sekundah pa začne vriskat in me rukat, pa vriskat....se ji je čist odtrgalo od veselja...
(moja mama spada, med bolj "nore" mame)
Celo pot do Gorice je vriskala in govorila "Yeah"user posted image

No, kar se pa mene tiče, ko bom šla na prvi pregled bom glih v 8. tednu.
In to je čez dva tedna......ufff, kje je še to....

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   [Brisano sporočilo]
8.11.2007 9:35:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
8.11.2007 9:38:10   
Tinky
Cipresa in rebeca
DOBRODOŠLI user posted image user posted image user posted image

Vsak dan več nas je.....ke lepo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 241
8.11.2007 10:04:07   
lex

user posted image

najsi PDP 2.7.08 (1user posted image )
 mis PDP 3.7.08 (2user posted image )
 Katy/o/ PDP 4.7.08 (1user posted image )
Anja PH PDP 4.7.08 (1user posted image )
 lunica 24 PDP 5.7.08 (1user posted image )
lex PDP 7.7.08 (3user posted image )
 KKmts PDP 8.7.08 (1user posted image )
 Tinky PDP 8.7.08 (1user posted image )
Mojcej PDP 8.7.08 (2user posted image )
Petra PDP 9.7.07 ali 10.7.08 (2user posted image )
*Angelina* PDP 12.7.08 (1user posted image )
nanka PDP 12.7.08 (4user posted image )
_rebeca_ PDP 12.7.08 (1user posted image )
Motoristka PDP 13.7.08 (1user posted image )
zarjica PDP 15.7.08 (1user posted image )
CIPRESA PDP 15.7.08 (2user posted image )
anonimna ?
s@nny?
Balonchy? (1user posted image )

Evo seznam, če kaj manjka, je narobe ali se želite dodati mi javite.

_rebeca_  dobrodošla med nami!user posted image

[/quote]

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   [Brisano sporočilo]
8.11.2007 11:18:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 243
8.11.2007 16:26:52   
Anonimen
Kaj danes ni inspiracije ali kako user posted image

Sicer pa mislim, da se bom morala preseliti v tabor junij, ker mi je G izračunal PDP 25.6.2008 user posted image

< Sporočilo je popravil AnjaPH -- 8.11.2007 16:27:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 244
8.11.2007 16:55:25   
Anonimen
danes je pa res bolj tiho... rebeca, živjo!!! user posted image user posted image user posted image  dobrodošla med nami user posted image  anjaph, a res? kar cel teden te je prestavil, nam boš tja pobegnila verjetno user posted image user posted image  kjerkoli boš, želim ti lepo nosečnost user posted image  angelina, mislim da se glede tednov nisem zmotla. al sem se user posted image  po moje je tkole. danes sem 5 tednov in 6 dni, se pravi čez dva dni stopim v sedmi teden. 6 polnih tednov bo mimo in prvi dan je že 7 teden.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
8.11.2007 17:06:58   
Anonimen
angelina, mislim da se glede tednov nisem zmotla. al sem se po moje je tkole. danes sem 5 tednov in 6 dni, se pravi čez dva dni stopim v sedmi teden. 6 polnih tednov bo mimo in prvi dan je že 7 teden.

Ja seveda, logično! Sem čist spregledala dni, sem pogledala teden in sem rekla, ja saj lunica24 bo šla zdaj v 6 teden. Eh,saj bo bolš. Bom pozorneje bralauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
8.11.2007 17:08:45   
Anonimen
hehe angelina, ti si men ful simpatična user posted image user posted image user posted image  mi zaupaš iz kere omrežne si ? user posted image  če si kje blizu te povabm na eno kavico.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
8.11.2007 17:25:05   
Anonimen
punce eno vprašanje, tiste ki ste že ble na prvem pregledu oziroma ste že ble noseče... ali ponavadi pustijo partnerja notr? hvalaa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
8.11.2007 17:42:12   
nanka
Na prvi pregled ni šel z mano, ker je prvi vaginalni pregled. Na prvega sem šlazmeraj sama, ker gre za potrditev nosečnosti in če je prehitro se tudi še nič ne vidi. Moj je šel prvič z mano na NS, kjer se je že vse lepo videlo, tudi bitje srčka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 249
8.11.2007 17:49:15   
Anonimen
nanka hvala. kdaj pa si mela prvi pregled? misliš da takrat ko bom jst mela prvega, 8 tednov in 3 dni, še ne bo uz trebuha nardila ?

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?