|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
5.11.2007 22:23:35   
januška78
Sem vidla, da mi ene slikice ni prilepilo. Skratka lahko noč. Se poslavljam, ker predajam tipkovnico mojemu user posted image .

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
5.11.2007 22:28:01   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

IZVIRNO SPOROČILO: januška78

Moj user posted image  me že , ker bi rad še on prišel do laptopa.
Se bom morala poslovit.

Nočko. Bova midve jutri še kako več rekle. Upam, samo, da ne bova dežja pričvekali. user posted image

Pa kaj je to ONC?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
5.11.2007 22:38:00   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Pa kaj je to ONC?

Kratica za osebni nakupovalni center v KR. Tam je par trgovinc pa en kafič, kjer imajo dober kofe. A prideta?

p.s. sem ti že napisala.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
5.11.2007 22:43:43   
ŠpelaP

aja, v zadnjih 10 dneh ali celo manj  - tednu dni se je tako priklenila name, da vrešči kot, da bi jo s kože dajali, če me ne vidi recimo15 minut . Z vozičkanjem se jo da zamotit, da pa bi se recimo s kom domačim igrala ali pa kaj drugega pa bog ne daj user posted image  Za enkrat je moja mami še sprejemljiva, za enkrat pravim, bom videla jutri kaj bo user posted image

Ali se morebiti še kateri dogaja kaj podobnega?

Sara začne vreščati, če je pri kom drugem in pridem jaz mimo in me sliši ali vidi. Takrat ne velja noben več, dokler je vsaj malo ne pogledam in ji kake rečem, potem je pa spet ok.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
5.11.2007 22:45:01   
N _ B
Špela: kako si dala tak avatar gor?

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
5.11.2007 22:52:21   
KT
nikical je nazaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
5.11.2007 23:01:33   
N _ B

nikical je nazaj user posted image user posted image user posted image

Ampak še v ilegali.

Jaka se tud zadnje čase v spanju nekaj oglaša. Ne vem, a sanja a kaj ga preganja. Mu dam dudo in je potem ok. Lahko, da ga tud že po dlesnih kaj kljuva, ampak dokler ne vidim zobka ne verjamem nič. Niki je 1. zob "rasel" 8 mesecev. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
5.11.2007 23:03:05   
ŠpelaP
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Špela: kako si dala tak avatar gor?

s strani s smajliji Hiti's animationer sem sliko kopirala v svoj računalnik, jo v ACDsee managerju ustrezno pomanjšala in jo preprosto v svojem profilu dala v avatar.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
5.11.2007 23:11:45   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

s strani s smajliji Hiti's animationer sem sliko kopirala v svoj računalnik, jo v ACDsee managerju ustrezno pomanjšala in jo preprosto v svojem profilu dala v avatar. Nič mi ni jasno do besedice preprosto user posted image

Boljš, da grem v miževo deželo. Boljš ja!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
5.11.2007 23:14:28   
N _ B

IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

s strani s smajliji Hiti's animationer sem sliko kopirala v svoj računalnik, jo v ACDsee managerju ustrezno pomanjšala in jo preprosto v svojem profilu dala v avatar. Nič mi ni jasno do besedice preprosto user posted image

Boljš, da grem v miževo deželo. Boljš ja!

Men pa še manj. Grem spat, da ne bom kvarila povprečja. user posted image

Nočko in lepe sanje, če bo kaj časa zanje.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
5.11.2007 23:26:39   
ŠpelaP
Končno  sem se prebila do konca z odgovori, zdaj pa lahko napišem, kaj smo mi izvedeli pri zdravniku.
Danes je bila taka gužva, da sva s Saro čakali tri ure. Vmes mi je na rokah enourno kitico odspala, potem sva se pa še kar podojili.
Men zdravila-ospen, na srečo prijemajo, tako da nimam več vročine. Moram pa pozorno gledati Saro, saj tablete vsebujejo mlečne beljakovine in mlečni sladkor.  Če bi se ji kakorkoli začelo kazati  (pikice, drugačno blato...), bi jaz dobila druge antibiotike.

Sara vročine že nekaj dni nima več, urin je tudi bil ok. Vendar, ker se očitno res premalo redi, moramo dati njen urin še na urokulturo. Je pa bila zdravnica pozorna tudi na to, ko sem ji povedala, da se Sara od prejšnjega tedna, ko je imela vročino, med dojenjem ful poti v glavo.  Malo ima še tudi rdeče žrelo, tako da je zgleda imela neko virozo.

Se pa zadnje dni tudi nenormalno slini. Čaz dan ji moram ene 2-3-krat menjati majčko, da o slinčkih sploh ne govorim.

glede spanja in uspavanja - Sara povečini zaspi sama v svoji posteljici. To pa zato, ker sem jo načrtno navadila na to, saj sem še do pred nekaj mesecev nazaj morala s Timom iti ležat in dokler ni trdno zaspal, se nisem mogla odstraniti. Je bil pravi detektor za moje gibanje. Pri Sari se mi pa celo zdi, da raje zaspi sama kot v kakem naročju.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
5.11.2007 23:40:20   
ŠpelaP
No, da še enkrat povem glede avatarja. Bom bolj počasi pisala, da bo bolj razločno napisano!user posted image

Najprej v svoj računalnik
shraneš slikico, ki ti je všeč (z zgoraj omenjene strani ali katerekoli druge strani ali kakršnokoli lastno slikico)  - z desno miškino tipko klikneš in izbereš "shrani sliko kot" - nato nekje v eno mapo na svojem računalniku to slikico shraniš.
Nato slikico spraviš v željeno velikost- pomanjšaš - Na računalniku sigurno imaš kak program za ogled in oblikovanje slikic (ali fotografij z digitalnega fotoaparat) - tam narediš to z ustreznim orodnim gubmom (resize).
Shranjevanje slikice v avatar -  odpreš svoj profil na RR; pod rubriko "moj avatar" označiš "naloži moj avatar" - prebrskaš svoj rač. in poiščeš prej oblikovano (na ustrezno velikost) slikico in si jo naložiš.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
6.11.2007 0:25:37   
Drnula
Ste čveke, jaz vam ne sledim več sproti.
Tko da nisem iskala kdaj ste določile termin za naslednje srečanje ... kje in kdaj torej?

SpelaP - sem se naposlušala user posted image , tudi meni je všeč tale muzika

Ronja - Igre z user posted image .... zelo podobno ...zelo rada ima, ko jo dvignem da gleda čez mojo ramo in greva čez stanovanje in pregledava če je še vse na svojem mestu, malo potipava in po potrebi malo premakneva stvari, obužuje ko ji hočem pojesti rokice ali trebušček - se zelo smeji, ali ko jo nežno z brado žgečkam po rebrih, ko se skrijem za kaj in naglas pokukam ven KU-KU, ko ji vztrajno igrivo ponavljam, da česa ne sme .... ne-ne-ne-ne ... recimo ko me cuka (mala nagajivka že razume ! da nagaja), smešno se ji zdi če simuliram kihanje, enkrat sem nekaj izpljunila in se je ful zasmejala in če simuliram nekaj podobnega ji je še vedno smešno, rada ima že z mojo pomočjo telovadi z rokicami in nogicami ... gori - doli - gori - doli - naaaaokoli, všeč ji je tudi diči diči diča (na kolenu ali pa prekrižam noge in jo posadim na gleženj tako, da je s trebuhom naslonjena na nogo in jo držim za rokice in premikam nogo gor in dol), zelo zelo zelo rada ima, da jo pustim da vstane na noge kadar je v mojem naročju in jo primem  z obema rokama pod pazduho in jo v smislu plesanja vrtim levo desno in pojem (to ji je res strašno všeč), rada ima da se trkneva s čelom buča-buča-buča-trk (to takoj ve za kaj gre in se prav naštima) ... sama se veliko igra na tleh pod visečimi igračkami, zelo rada se upira z nogicami na 'šprikle' z obešenimi igračkami, odbrca dol s podloge in zadnje dni se celo kotali iz hrbta na rebuh in nazaj in se zadovoljno smeji, ko ji rata ... itd. kar si zmislimo sproti.

Sem pa probala foro s plenico, ki jo hoče požreti user posted image user posted image pa me je tako gledala, da sem se počutila prav trapasto user posted image user posted image .

Tole me je spomnilo na eno zgodbico od mojega sodelavca, ki ima predšolskega sinčka. Rad napiše kako prigodo, mislim, da ne bi zameril če eno prilepim semle, naslovil jo je Očetovska ponižnost in Muca C:

Starši smo deležni dnevne torture in kroničnega pomanjkanja časa. Presenečenje, da v resnici le imaš čas pride takrat, ko mulac odide za dan ali dva na kakšen dopust. To presenečenje traja ravno do njegovega prihoda, ko se spremeni v pereče spoznanje, da je tvoj čas odvisen od muh mulca, ki vedno in res vedno nekaj hoče.

In to spoznanje je grozljivo. Ne samo, da lahko v času njegove odsotnosti dlje in kvalitetneje spiš (ker ni nikogar ki bi se ti slinil po obrazu sredi noči, te brcal v občutljive dele, porival palce pod veke, ali te izrival s postelje...), tudi doma lahko več narediš. In se pri tem še spočiješ!

Ko pa je doma...

Grozno. Poleg vse oskrbe, delaš še stvari, ki so se ti od nekdaj zdele, milo rečeno, bebave. Spuščaš zvoke, impersonaliziraš razno razne živali, ljudi, igrače, oponašaš živali, pripoveduješ in si izmišljaš si zgodbe... vse to seveda takrat, ko si zaspan, utrujen, ko se ti nekaj grozno mudi, ali pa bi rad samo gledal televizor.

Očetovstvo/starševstvo je grozljivo težka zadeva.
In ne konča se samo z izkoriščanjem med utrujenostjo, neprespanostjo in drugimi podobnimi zlorabami..

Povrhu vsega si deležen še ponižanj. Čisto res.

Recimo...
Kako težko je pripraviti mulca, da pospravlja igrače za seboj (brez pretiranega izkoriščanja svoje večje fizične moči) vedo vsi starši. Potrebno je pregovarjanje, podkupovanje, moralno izsiljevanje in ustrahovanje.

Izkaže se, da ustrahovanje še najbolj deluje.

Ustrahovanje je sestavljeno iz preprostega psihološkega pritiska na izgubo osebne lastnine. V stilu:
”Če igrače ne bodo pospravljene, jih jutri ne bo več”. In to podkrepiš z neko znano informacijo. Recimo, on dobro ve, da mu bo Muca C. odnesla copate, če jih ne bo pospravljal. V poizkusu psihološkega pritiska in v trenutku inspiracije, sem mu zagotovil, da bo Muca  odnašala tudi igrače. In to vse tiste igrače, ki so očitno nepospravljene ali neurejene.

In nekaj časa je grožnja delovala!
Potem pa lepi dan reče:
”Očka! Meni se pa zdi, da Muca Copatarica ne obstaja!

Po neugodnem trenutku tišine, polnem vizij, kako spet pospravljam njegove igrače, sem ga vprašal zakaj tako misli.

”Ker je še nisem videl!! In če je nisem videl, potem je ni!

Kako naj se kosaš s takim argumentom? Pa sem ga pohvalil, ja da je to sicer povsem res, da moramo res verjeti samo v stvari, v katere se sami prepričamo, ampak ta Muca pa ZANESLJIVO hodi naokoli in jemlje igrače.

Pa je rekel:
”Prav, pa ji narediva past!”

Pri tem je mislil na trik s škatlo in paličico privezano na vrvico, ki sem mu ga pokazal ta dan. To je bila še ena skupina tistih bebavih trenutkov, ko držiš v rokah lego kocko, se obnašaš kot da je ptič, spuščaš zvoke kot da si ptič, glasno goltaš navidezna zrna koruze, ki so kao posuta okoli in pod škatlo (pastjo), porineš lego kocko - ptiča pod dvignjeno škatlo in se glasno mastiš z še več navideznimi koruznimi zrni, ki so kao pod dvignjeno škatlo, takrat pa mulac potegne vrvico in ko pokrov/škatla pade čez navideznega ptiča, spuščaš še zvoke ujetega ptiča...

Na neznansko veselje mulca, ki zahteva kdo ve koliko ponovitev. Pa z ISTO lego kocko znova in znova impersonaliziraš lačnega, jedočega in sitega a ujetega  ptiča...

Potem pa ta ideja o pasti za Muco.

Pa ga vprašam, no muce ne jedo koruze, kaj pa jedo? In izstreli
”PTIČKE!”.

No, to je vedel.

In potem znova, ne vem katerič že, postavim tisto škatlo/past in dam spodaj tisto isto lego kocko, ki je celo dopoldne služila kot simulirani ptič.

Pa mi očitajoče in razočarano reče:  
”Ja zakaj pa v past daješ LEGO kocko!”

In, ne vem že katerič, izpadem totalni kreten. In to v očeh štiriletnika...
  Skratka, izkazalo se je, da je res hotel ujeti Pravo Muco Copatarico. In to samo zato, da mu potem ne bi bilo treba pospravljati igrač.

Grozno, kaj me še čaka...

Glede športanja - jaz tudi nisem pretirano športen tip. Najbolj mi ustrezajo dolgi, hitri sprehodi, izleti ... skratka hoja. Nekoliko še kolesrjenje in tek na smučeh. To dvoje je skoraj čist odpadlo zadnje čase. Lahko bi rekla, da je moja rekreacija zadnje čase skrčena na aktivnosti okrog hiške in seveda Nece.

Glasba za user posted image - ? Ne vem kaj ima najraje, posluša kar poslušam jaz. Zagotovo ji niso všeč glasovi drugih dojenčkov, ki jo znajo celo spraviti v jok - ? ni mi jasno zakaj, ampak tako je.

< Sporočilo je popravil Drnula -- 6.11.2007 0:35:52 >

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
6.11.2007 7:29:02   
*ANA*
Dobro jutro

Zgleda da sem prva user posted image

Noč kar lepo prespana kljub kašlju in težkemu dihanju- hropenju user posted image

Za vse bolančke pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da čimprej se pozdravite.

In za nebolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da slučajno ne zbolite.

Se oglaša pridem kmalu user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
6.11.2007 7:34:16   
nky 23
jutro!!!!!!!!!!

no pri nas pa kevinu kar teče iz nosa in pa kašlja, vročine hvalabogu nima, ne vem ali naj se grena pokazat ali ne,

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
6.11.2007 7:38:42   
*ANA*
NKY  če se ti zdi da gre na slabše se pejta pokazat pa tudi če ti potem reče da je samo prehlad.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
6.11.2007 7:46:52   
nky 23
ja saj bom poklcala ko odprejo svoja vrata in verjetno po malici tja skočila, no ja bolje res 1x preveč kot premalo, pa četudi pol malo grdo gledajo.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
6.11.2007 7:56:34   
nky 23
jaz ravnokar pijem kavico kevin pa dremucka.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
6.11.2007 8:09:20   
nky 23
ravnokar premišljujem ali tamalmu hrope al se samo tako sliši zaradi noska?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
6.11.2007 8:10:24   
*ANA*
Mene že postrani gledajo - pa kaj čem user posted image user posted image - so le naši otročki in bi zanje naredili vse da bi jim bilo lažje.

Men i pa Svit pomaga tipkat user posted image

Jaz sem svojo dozo   user posted image že spialuser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
6.11.2007 8:12:19   
nky 23
in ali je svit kaj bolje, glede na to, da ste dokaj dobro spali?

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
6.11.2007 8:17:05   
nky 23
no kevin je že pokonci
in je prav tako kar dobre volje

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
6.11.2007 8:21:23   
nky 23
dobro jutro vsem!!!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
6.11.2007 8:38:23   
durosh
Dobro jutro.
Kako ste? Neki dni n isem mela časa čekirat in moram zdej vse nadoknadit.Ulovila sem sam, da  se veliko user posted image  potepa po našem forumu, zato jih tudi medve z Nikolajo pošiljava cel kup vsem "bolančkom", kot pravi Ana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Moram prebrat, kaj se dogaja,da bom lohk kej komentirala.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
6.11.2007 8:50:50   
nky 23
punce dajte mi povedat kako pri vas potekajo pregledi malčkov?
Pri nas ga morem kar v naročju držat tako kadar mu gleda v usta kot takrat ko mu posluša srček...
Res kar neki kot da nima volje do dela.

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.