Anonimen
|
Angel_Rebelde, tebe pa človk že težko sledi, tolk nicke menjaš. Češnca, hvala enako za družbo v P. Je blo res fajn klepetat s tabo, kadar sva imeli mir pred tamalima. Siskamiska, če sta lačna in se ti zato zbujata, jima zvečer v flašo dodaj kako merico riževe kašice, da se bolj najesta. Za zobke pa obstaja še Gengigel (lekarna) in Dentinox gel (Müller) - slednjega mi uporabljamo, ampak za Jureta še ne. Rumba, za Hano. Majrim, mi še ne dodajamo GH. Zvesta, pri Špeli se je polivanje umirilo šele pri 6 mesecih, ko smo bili že malo bolj konkretno na GH. Yudit, tudi meni geslo, prosim. Bojana, jaz bom diafragmo vzela, samo moram še ene 2 mesca počakat, preden mi jo da. Baja, jaz malega kopam v bajnici, ki jo postavim v tuš kabino (žal nimamo tavelike banje), če ne imamo čist poplavljeno kopalnico. Pa sej se ne spomnim, a sem ti že tam odgovorila, al ne? Neki mi spomin štrajka, sploh ker mi že cel dan internet zajebava , pa sloh ne vem več, kaj sem napisala, kaj sem pa samo hotla. Oh, madejka, tale razlog za kregarijo mi je pa zelo poznan. Tudi midva ga imava velikokrat na tapeti. Upam, da bo kdaj bolje. Ulla, jaz sicer nemškega ebaya ne poznam, ker kupujem samo preko angleškega, ampak najbrž si bo treba na Pay palu odpret račun in tam preko plačat. Je tudi najvarnejša varianta. Razen, če se zmenita po povzetju.Vozička pa ne bom komentirala, ker jaz pa 4-kolesniki ne gremo skup (če to odmislim, je pa lep). Jaz imam rada možnost šofiranja vozička z eno roko.Drgač pa, čist btw, če mogoče ne veš, se da quinny freestyle 3xl comfort tud obrnit v smeri vožnje ali kontra. Hudič je edin, da obračaš športni del, ne ročaja. Je sicer simpl sistem, samo zuni je to skor nemogoče narest, k je otroček not. Je bolš že vnaprej to narest doma, kako si zamisliš tist dan met. Corfu, zakaj se ti pa ne bi splačal kupit tazga vozička zarad zime? Freycha, mi nimamo babyfona, pa bi ga rada imela. Beri - rada bi imela tako veliko stanovanje, da bi ga rabila. Rene, vse naj naj za 5 mesecev! In vsem ostalim, ki sem jih zamudila prejšnje dni, tudi vse naj naj za obmesečnice! Češnca, geslo prosim! Siskamiska, internet mi je zajebavu cel dan. Mi ga je ratal usoposobit, zdej pa že kar en lep čas berem in pišem. Hvala, ker me pogrešaš. Ooooo, zdele ste me pa nasmejale z reakcijo, k ste me vidle. Ja, res sem brala za nazaj in klofala sto let. No, sej zdej je pa pr koncu, sam od vas pa nobene ni več gor. Slikice so pa od vseh ful lepe! Jaz bom tud kakšno nalimala, pa avatar si bom zamenjala, tko da zvesta, da ti ne bo dolgcajt , ti bom dala mal dela. Posvetovalnico imamo pa drug teden in dobiš nove mere.
|