|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
5.11.2007 12:44:05   
Tanayya29
to, kakšen strokovnjak je , zna met kar prav.

user posted image user posted image ah,deci ja ja...moj misli,da vse ve,sj pravim tam na ctg-ju non stop nekaj razlaga,s sestro sta imela zadnjič celo debato o napravi...
včer mi je mal pametoval o popadkihuser posted image user posted image user posted image ...

hehe...
no,pa ne gre z mano dans sm ga nagnala kuhatuser posted image .

no,zdj pa res grem,jaz mam to srečo da imam ZD tako rekoč pred blokom(3 min stran).

LP.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
5.11.2007 12:47:27   
scubadiver
Tantra pošilja nov SMS:

Luka je zdrav. Ocena 9,9. je pa se ne ker se je napil plodovnice. Hvala za čestitke.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
5.11.2007 12:59:30   
naraščaj
Bravo tantra za tvojga korenjaka.

Mamathea, ti si pa res pridna, da še kr hodiš pomagat. Super, da se še tak fajn počutiš.

Nč seminarske sem kr velik napisala,zdaj celo ma nek smisel. Morm vse skoz prebrat in še kaj dodat pol bomo pa videli kako naprej.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
5.11.2007 13:16:28   
barika
Nayya, to bi bil hec ja, da pride 11.11. no bi vsaj 2 praznika na 1x praznovaluser posted image
joj, mene pa ati pa brat kr naprej kličeta (prej me leto pa pol nista tolk klicala, ko zadnji mesec, pa kr naprej se vidimo), če že ne misli ven pridetuser posted image
me pa že kr neki časa špika tam doluser posted image , pa dans še ne grem (ziher neuser posted image )

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
5.11.2007 13:17:04   
nicolina
Pozdravljene,
evo jaz sem nazaj s pregleda, vse je ok. user posted image  je zrastel in pridobil na teži, ima okoli 2700g, ful sem vesela, tud CTG je bil ok, nič se ne dogaja. Sej naj kra počaka še malo. user posted image
Ajtak in tintin, lepi bušiji. user posted image user posted image
Potepinka, držim pesti, če se začne kaj dogajat, srečno pot v Rim. user posted image
Vse, ki še imate danes pregled, mislim na vas. user posted image

Grem zdej kuhat, se pol še javim...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
5.11.2007 14:41:03   
Dajica
Tantra-CESTITKE ob rojstvu Luke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
5.11.2007 14:49:28   
Ilije
nicolina user posted image  za pregled.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
5.11.2007 14:58:00   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

nicolina user posted image  za pregled.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
5.11.2007 15:02:17   
manca
Danes sem bila na pregledu pri ginekologinji. Ker je pritisk previsok ga moram kontrolirat do večera in če bo spodnji več kot 95 moram v porodnišnico še danes, drugače pa moram biti tam jutri zjutraj. So mi danes štirikrat morali meriti pritisk in vsakič  je bil visok, rezultati pa različni-165/101, 142/95,... V vodi je bilo pa nekaj beljakovin, kar tudi ni preveč dober rezultat.

Tako da punce držim pesti za vse vas, hkrati pa upam, da ne bom preveč dolgo v porodnišnici ležala. Upam da mi vsaj do konca tedna sprožijo.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
5.11.2007 15:04:55   
tintin
Manca, držim pesti, da je samo lažen preplah in da ni hujšega. A kaj zatekaš? 

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
5.11.2007 15:08:36   
manca
ja, zatekam tudi v noge, samo meni se zdi da ne kaj pretirano.
mi je pa malo težko it v porodnišnico samo ležat, ko pa mi bo kar dolgčas od ležanja in zato upam da tamala čimprej ven skočiuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
5.11.2007 15:11:52   
tintin
Če ne zatekaš prehudo - potem upam, da ni kaj hujšega. Ker meni so že tudi kdaj visok pritisk namerili, res pa je da nimam beljakovin in sploh nič ne zatekam. Držim pesti, da bo vse okej....user posted image user posted image user posted image No, mogoče bova pa še skupaj rojevali proti koncu tedna...

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
5.11.2007 15:21:48   
manca
no, morda se pa res še vidiva skupaj ta teden v porodnišniciuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
5.11.2007 15:27:35   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: manca
Tako da punce držim pesti za vse vas, hkrati pa upam, da ne bom preveč dolgo v porodnišnici ležala. Upam da mi vsaj do konca tedna sprožijo.

Tudi mi držimo pesti zate, naj se tvoja nosečnost kar najlepše končauser posted image  

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
5.11.2007 15:30:00   
Mamathea
Manca držimo pesti, da ne bo hujšega. Jaz imam že skozi celo nosečnost beljakovine v urinu, pritisk imam hvala bogu nekje do 120/70, ampak še to se moji gin. zdi visoko, glede na to, da sem pred nosečnostjo skoz imela 90/50.
Pa tudi zatekati sem začela zelo, zato že tudi mene skrbi, da me bojo dali predčasno v porodnišnico. No upam, da ne, pa da bo bebica čimprej ven prišla.
Pa jaz se drugače kr ok počutim, če lahko še delam... pač te noge in roke so take, da si jih sploh nočem več pogledati, sam to je isto tud če cel božji dan počivam, al pa če migam.user posted image
Nič se ne da pomagat, takšne in drugačne težavice pač sodijo k pozno nosečnosti in tudi to bomo preživele, zdaj ko že vemo, da bomo kmal cartale svoje bebice.
Jaz sem po kolsiu, sem res skuhala makarone, oz kih je moj user posted image , pa je tako dobre naredil, da jaz kaj takega nikoli ne bom spacala skupaj. On kr meče noter vse mogoče sestavine in omakca je vedno drugačna, ampak vedno svetovna. No jaz se pripravila domač radič in še en korenček sva zraven naribala, da je bila vitaminov polna malhauser posted image user posted image . Zdaj grem počas mal na zrak, potem pa mičkeno počivat. Lepo se imejte.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
5.11.2007 15:50:40   
Tanayya29
manca srečno...ta pritisk je res zoprn...!držim pesti,da čimprej rodiš.

jaz sem z pregleda,ctg miruje,čeprav jaz vidim več valov tam odspodaj,kot na prejšnjem listku.ilije,je moj pol,ko sem prišla domov strokovno pregledal listek in ugotovil,da zdj pa bo kmaluser posted image .Čeprav sta mi G. in sestra rekla,da nič ne dogaja...user posted image

nicolina superuser posted image user posted image ,no vidiš,da je mali pridobil na težiuser posted image .bravo!

uuu sm se zredila v enem tednu samo za 300g(to pa je napredek).bravo jaz.

bravo Luka in Tantra..fajn okrevaj Tantra...

nič,grem obesti cunje in na kosilo,potem pa malo pred tv...

lep dan.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
5.11.2007 16:18:27   
Ilije
vidim nayya, da sta tvoj in moj res prava strokovnjaka za CTGje user posted image user posted image user posted image . Nasvet mojga tvojmu je, da te mora božat okrog popka, ker to definitvno pospešuje popadke, men je ob njegovem žgečkanju popka, popadek narastel iz 21 na 23user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1467
5.11.2007 16:41:37   
scubadiver
Manca ful držim pesti zate da ne bo treba noter, če pa že pa da bi potem vsaj hitro rodila. Drži se user posted image

Ilije samo da moj ne vidi tvojega nasveta, potem sem oplela, men je pa tko zoprn občutek okol popka da krnorim če pirde blizu user posted image

Mamathea verjetno nimaš beljakovin v urinu celo nosečnost ampak bakterije? zaradi beljakovin bi po mojem zaganali paniko? user posted image

Nayya in Nicolina super za pregled user posted image

Jaz sem zdele ful časa ležala in mal spala ker me je prej tko čudno špikalo. Ampak mislim da ne kot popadki ampak je verjetno user posted image  pritisnil na hrbtenico. Me je namreč  ful zabolelo v nogo, tko da mi je kr klecnila noga. In to mal v eno in mal v drugo. Takoj ko sem se ulegla je blo pa ok.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
5.11.2007 16:42:14   
nicolina
Manca, držim ti pestke, da bo vse dobro. user posted image user posted image user posted image
Nayya user posted image user posted image user posted image  za CTG

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
5.11.2007 16:47:36   
kanarka
Waw, Tantra končno so te odrešili in položili Lukca v naročje. Čestitam. user posted image user posted image user posted image

Sliva, hvala za vzpodbudo. Sem se že dobro potolažila, saj narediti tako nič ne morem. Upam samo, da slabše čutenje gibov skozi celo nosečnost nima kakšne zveze, čeprav Pušenjak pravi, da je to lahko povezano. No, bomo videli. Še dobra 2 tedna pa bo.

Ajtak, se strinjam s tabo glede forumovk. Meni že prijazna beseda da ogromno in ravno to je tisto, zakaj smo tukaj.

Nayya tudi tebi hvala za ponujeno pomoč. Samo sem se odločila, da ne bom preveč o tem razmišljala in se obremenjevala, ker s tem bolj malo pomagam.

Zdej grem pa tut js kosilo kuhat. Sicer še ne vem kaj, ampak po mojem bodo kakšne ribice ali pa lososove testenine. Moj je tolk neizbirčen, da vedno vse poje, kar naredim, sam mi zato tut nikol nobene ideje ne da. Pol morem pa vse sama gruntat.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
5.11.2007 16:54:51   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Ilije samo da moj ne vidi tvojega nasveta, potem sem oplela, men je pa tko zoprn občutek okol popka da krnorim če pirde blizu user posted image

Sej men gre tud na živce, ker me takoj lulat pritisne. Sem mislala v P, da bom mogla it že vmes med CTGjem, sem komi do konca zdržala in potem kr na pol obuta na wc zdrvela. 

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
5.11.2007 16:58:45   
Ilije
smo enkrat že nekaj pisale o Milli in njenih kilogramih, sedaj sem pa prebrala, da se je pridružila novemberkamuser posted image  (http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=2&c_id=29509)

Neposredna povezava do sporočila: 1472
5.11.2007 17:01:39   
Mamathea
Pozdravček

Scubadiver hvala, da si me popravila, sem se res zmotila, ko sem napisala, da imam že celo nosečnost prisotne beljakovine v urinu, mislila sem res na bakterije, nazadnje sem jih imel 8-10 in je rekla, da je to glih na meji, sam da mi zanekrat vseen še ne bo dala tablet. No ji pač lepo zaupam in bo kar bo.
Drugače sem pa jaz zdaj mal počivala, pa mi je postalo dolgčas in razmišljam, da bo treba nekaj postoriti, imam en cel kup oblek za zlikat sam se mi ne da, ker so same moževe srajce in to na dolge rokave, to pa mi je zelo smotano za likat, pa bo že treba, vse se da, če se hoče. Nekako bom že zmogla.
Nič grem se počasi spravit na delo veselo, upam, da mi bo sploh kaj zlikati uspelo.
Lep popoldan vsem, imejte se super.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
5.11.2007 17:05:13   
scubadiver
hehe čestitke Novembrka Milla Jovovich user posted image

Mamathea jest mam tud ful za likat in od tega spet večina srajc za mojega. Joj kako to sovražim. poleti je blo vseeno bolš vsaj ni blo rokavov user posted image .

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
5.11.2007 17:14:38   
buba1131
Zdravo,

Jaz sem tudi imela danes CTG in UZ. Ctg je še pod 20 tako da mislim da bomo mi še kar čakali te tri tedne ali pa še teden več  kot v prvi in drugi nosečnosti.
No drugače  pa sem prišla z UZ zelo vesela ker se je mojuser posted image obrnil z glavo navzdol do zdaj je pa bil v prečni legi.
G. je edino rekla da je bolj suhec saj ima zdaj pri 37t  2850g Pa sploh ni važno saj se bo imel veliko časa zunaj rediti.user posted image   Imam pa veliko plodovnice AFI 20cm, vendar ne vem kje jo imam ker imam pol manjši trebuh od ajtak Kolko pa imate kaj ve AFI?

Živa (2000)
Lana(2004)
Filip 25.11 ???

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?