|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
4.11.2007 9:27:43   
April
oj,

fajn se imejte v torek. midva bi tudi prišla, a gremo jutri na mini počitnice.user posted image

jaz moram pa skoz blazince nosit, drgač bi bla takoj mokra. vedno ko doljim, mi na drugi strani vn teče.

a bo dala katera proti rota virusu cepit' antigona. ti vem, da ne boš.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
4.11.2007 9:40:03   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Aja, mene zanima, kdaj ste dale svoje otročke iz zibke v posteljico?

Jst sem jo dala malo po 2 mesecih starosti! In se mi zdi, da je zdej ful bolje spi in še več prostora ima!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
4.11.2007 9:43:50   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Naš user posted image  pa ful noče biti na trebuhu in pasti kravice. Včasih je zdržal vsaj ene 5 minut, sedaj tudi tolk noče. user posted image  Pa sploh noče dvigovat glave, samo tišči jo v tla, malo jo dvigne, potem pa začne ful jokati. Pa ful si ne pomaga z rokami ampak se hoče kar brez njih dvigovat. Mu je to že kar lepo šlo, sedaj pa je ful slabše.

A je s tem kaj narobe? Kako naj ga spodbudim, da bo hotel biti na trebuščku?

pr nas je isto...user posted image

Pri nas tudi.................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
4.11.2007 9:58:47   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Joj Birdy blagor teb. Sem takrat opazila, da ko jo ti podojiš ti jo tvoj vzame pa ji kupčka podre, iii to je tud full lepo. A je to sam takrat naredu, al vedno user posted image ???

Zdej smo nehal podirat kupčka tako da to več ne dela pogosto. No ja, včasih še, kadar se mi zdi da ga bo podrla pol pa rečem, pa on podre (sej običajn če se mi zdi da ga bo podrla ga kar vedno, kaj sem jst pametnauser posted image ). Drgač pa ja, kupčka je pa vedno on podiruuser posted image
Zdej je drug ritual, zdej vmes previja.user posted image  Pa uspava, pa tolaž, pa preoblač,...user posted image user posted image
Sam jst ga nisem tako kot Sisy sama "zdresirala" ampak je tako njemu všeč in prav. Je kar krasen ja.

kdaj pa nehaš kupček podirat?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
4.11.2007 10:00:36   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: April

oj,

fajn se imejte v torek. midva bi tudi prišla, a gremo jutri na mini počitnice.user posted image

jaz moram pa skoz blazince nosit, drgač bi bla takoj mokra. vedno ko doljim, mi na drugi strani vn teče.

a bo dala katera proti rota virusu cepit' antigona. ti vem, da ne boš.

mi še razmišljamo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
4.11.2007 10:41:42   
Sisy
Jst sem pa slišala da je treba cepit čimprej,nekje do 3.meseca, a je to res? Midva sva tut že razmišljala pa se kar ne morva odločit..Mi je pa kolegica rekla kok je to fajn-še posebej ker sta imela njena oba nečaka rota virus in pristala na pediatrični...Pravi da je bilo grozno za videt-bruhanje,driskanje, iz vseh lukn ven je tekl...Baje sta bla taka revćka da je groza....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
4.11.2007 10:46:23   
Talika19
April, uživajte na počitnicah!!!

Jaz bi tud ... user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
4.11.2007 10:48:40   
Sisy
Jst mam pa en problem user posted image  Tamala mi kot sem že omenila zadnje cajte spi celo noč...Tam od 22.00 do nekje 7.00 al pa 8.00...No in sem dons spet ob 7..30 vstala da si mlek spumpam pa ugotovila da enostavno te pumpice sploh uporavljat ne znam user posted image user posted image  Tko da sem mogla tamalo zbudit pa jo podojit user posted image

Pa me zanima kok dolg traja da si recimo ene 100 ml napumpate? Aja pa zanima me tut a se vam naredi vakum pa joško not potegne? Ker men se ne...Pa zvezdico mam prov obrnjeno...user posted image  Pa una kapca (kupolca) zgoraj mi skos dol pada...v glavnem sem štorasta s tole pumpico 100 na uro..

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
4.11.2007 10:49:43   
Sisy

jst tut user posted image  Sem že zanč razmišlala o tem kako bo fajn ko bo Sara enkrat ornk glavo držala da gremo za par dni v kakšne toplice...

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
4.11.2007 10:54:50   
mony5

jst tut user posted image  Sem že zanč razmišlala o tem kako bo fajn ko bo Sara enkrat ornk glavo držala da gremo za par dni v kakšne toplice...

jst tud..........sam jst ne vem, kdaj bomo kam šli k moj ne morem jst sama pa ne grem! bo že!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
4.11.2007 10:57:20   
Sisy
Mony a boste dons kej v mestu? Mi gremo popoldne (okol 1-ih) v Tivoli pa te pokličem če boste kje okol kolovratl....user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
4.11.2007 11:25:50   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Joj Birdy blagor teb. Sem takrat opazila, da ko jo ti podojiš ti jo tvoj vzame pa ji kupčka podre, iii to je tud full lepo. A je to sam takrat naredu, al vedno user posted image ???

Zdej smo nehal podirat kupčka tako da to več ne dela pogosto. No ja, včasih še, kadar se mi zdi da ga bo podrla pol pa rečem, pa on podre (sej običajn če se mi zdi da ga bo podrla ga kar vedno, kaj sem jst pametnauser posted image ). Drgač pa ja, kupčka je pa vedno on podiruuser posted image
Zdej je drug ritual, zdej vmes previja.user posted image  Pa uspava, pa tolaž, pa preoblač,...user posted image user posted image
Sam jst ga nisem tako kot Sisy sama "zdresirala" ampak je tako njemu všeč in prav. Je kar krasen ja.

kdaj pa nehaš kupček podirat?

Mi smo ga nehal podirat, ker ga itak več ne podre takoj, ampak šele čez kako uro, če sploh ga.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
4.11.2007 11:30:55   
birdy

Jst sem pa slišala da je treba cepit čimprej,nekje do 3.meseca, a je to res? Midva sva tut že razmišljala pa se kar ne morva odločit..Mi je pa kolegica rekla kok je to fajn-še posebej ker sta imela njena oba nečaka rota virus in pristala na pediatrični...Pravi da je bilo grozno za videt-bruhanje,driskanje, iz vseh lukn ven je tekl...Baje sta bla taka revćka da je groza....

Mi mamo pa v torek cepljenje. Sem se pa odločla, da jo bom dala cepit proti rota virusu. Mi je že v RA to svetovala, ker sva vsak teden v ZD, kjer je ful virusov pa bakterij, pa vsega.
Mam pa to srečo, da moja mami skoz hoče neki za Neli kupovat, pa em ji glih zdele rekla, da da kamot denar za cepljenje. Pa je rekla o.k.user posted image  Mam kar srečo, ker midva z mojim nimava niti za cepljenje plačat. No, mava sam pol nimava za nove zimske gume pa za bencin!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
4.11.2007 11:37:43   
birdy
Neli, vse najboljše za 3 mesece!!

No pa čestitke seveda tudi mamici Birdy in očku.

Oh Talika hvalauser posted image user posted image
Še dobro da si me spomnila. Jaz mam namreč skoz v glavi, da smo četrtega v ponedeljek... pa sploh ne vem zakajuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
4.11.2007 11:42:13   
LadyB
Še od mene in od Tina čestitke NELI in seveda mamici in očiju za 3. mesece user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
4.11.2007 14:05:46   
Petjana
hočem naročit plenice v baby centru pa že cel dan ne morem na njihovo stran...a lohk kera proba če  vam tud na dela.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
4.11.2007 14:08:50   
April
meni že včeraj ni odprlo njihovo stran

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
4.11.2007 14:17:55   
*lenc@*

Pa me zanima kok dolg traja da si recimo ene 100 ml napumpate? cca. 15min Aja pa zanima me tut a se vam naredi vakum pa joško not potegne?ja, full morš stiskat k seb, sissy počak ene 2-3 min pol pa šele začne teč tk k je treba

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
4.11.2007 14:21:55   
*lenc@*
oj, mam že 3user posted image user posted image user posted image .  A se je za hzvalit s tem?!

• jaz mam pa skrbi, naša mi pr obroku poje sam pol joške in tud včer smo se vagal. v slabih treh tednih mal čez 400g, spet bo premalo. Sploh ne vem... Pa se nič ne joka, da bi še, sam glavo umika stran od joške. Očitno ma zadost, zadovoljna je videt . Pa itak, še tisto malo ko poje, mora ven mal it, kar poliva in smo v začaranem krogu.

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
4.11.2007 14:22:19   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: janana

hočem naročit plenice v baby centru pa že cel dan ne morem na njihovo stran...a lohk kera proba če  vam tud na dela.

sem probala, mi ni odprlo

R. K.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
4.11.2007 18:02:16   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78
  • mam pa skrbi, naša mi pr obroku poje sam pol joške in tud včer smo se vagal. v slabih treh tednih mal čez 400g, spet bo premalo. Sploh ne vem... Pa se nič ne joka, da bi še, sam glavo umika stran od joške. Očitno ma zadost, zadovoljna je videt . Pa itak, še tisto malo ko poje, mora ven mal it, kar poliva in smo v začaranem krogu.

Lenča ne sekiraj se glede tega. Najmanj kar mora dobiti je 450g, so pa pomembni tudi drugi dejavniki:
Tule so vsi znaki, po katerih vemo, da otrok dobiva DOVOLJ materinega mleka:
- štejemo POLULANE plenice (najmanj 5 v 24 urah)
- štejemo POKAKANE plenice (v prvih tednih najmanj 2 na dan, po 6. tednu lahko tudi na nekaj dni, toda takrat mora biti blato obilno)
- otrok PRIDOBIVA NA TEŽI v prvih treh mesecih NAJMANJ 450 g na mesec, torej najmanj 110g-115g na teden. Pridobljeno težo računamo od NAJNIŽJE teže, ne od porodne. Od tretjega do šestega meseca naprej najmanj 80g na teden in od šestega meseca najmanj 50g na teden.
- dojenček se doji POGOSTO – vsaj 8-12-krat na dan, lahko tudi pogosteje in ne nujno po urniku oz. enakih presledkih
- dojenček se doji PRAVILNO – je pravilno pristavljen (telo v ravnini z glavico, trebušček na materin trebuh, široko odprta usta, ustnici ne smeta biti uvlečeni, bradavica je globoko v ustih, zajet čim večji del bradavičnega kolobarja, otrok aktivno sesa, dojenje matere ne boli)
- dojenček ima zdrav VIDEZ in napeto kožo, zdravo barvo, raste v dolžino in se mu veča obseg glavice, je živahen in dejaven

Je pa naš tudi sedaj začel manj jesti in se mi tudi po 5 minutah dojenja začne ful razburjati. Moram počakati še kakšen teden in potem ga stehtati, da vidim kako in kaj. Po mojem ta mesec ne bo dobil toliko kot je prejšnje mesece. Pa sploh ne vem zakaj ne je.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
4.11.2007 18:50:18   
*lenc@*
Talika 19, hvala za tako izčrpen odg. Si me mal pomirila... naša p je kar zahtevna glede teže, če mi je prejšnji mmesec k se je zredila 800 v 2.mescu, rekla, da je mogel kaj razsajat po njej.user posted image Človek pol ne ve...
Mah, saj bo!

R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
4.11.2007 19:27:08   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Talika 19, hvala za tako izčrpen odg. Si me mal pomirila... naša p je kar zahtevna glede teže, če mi je prejšnji mmesec k se je zredila 800 v 2.mescu, rekla, da je mogel kaj razsajat po njej.user posted image Človek pol ne ve...
Mah, saj bo!

Z zgoraj napisanim je odgovorila pediatrinja Tanč na Med.over.net, ko je ena mamica napisala, da ji je P rekla, da se je mala čisto premalo zredila. Da je pomembno tudi preostalo, ne samo kg. Je pa seveda neka spodnja meja. Je pa tudi rekla, da imajo P različne tabele glede potrebnega pridobivanja teže. No sedaj pa vedi, kajne...

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
4.11.2007 19:51:51   
April
Lenča, naš se je v 2.mescu zredil še manj, okol 560 g, se ne spomnim točno. Vem pa da je bilo manj kot 600 g, kar je nakak spodnja meja. Men je p svetovala naj ga več pristavljam.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
4.11.2007 20:05:26   
Talika19
Antigona, a boš imela v torek že mogoče tisto kremico zame?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.