|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
3.11.2007 20:34:05   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: abc100
A maš zibko al košek?

Mi imamo košek.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
3.11.2007 20:54:02   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: mony5

No kaj se je meni danes zgodilo!!!
Jst grem popoldne malo spat za pol urce oz. urco in ko glih zaspim me moj lupček zbudi in mi reče, da se je Zoja fullllllll pokakala in če jo lahko umijem in preoblečem! In valda se je Zoja pokala, da je vse ven pogledalo! In pol sem se zbudila in nisem več šla spat! Tok o moških!!!

Da te potolažim, pri nas bi bilo enako. user posted image user posted image

no jst morm pa rečt da pa moj tega k sreči ne bi naredu..je vseen tok obziren da ve da sem včas ful utrujena in če bi že šla slučajn spat bi me pustu in sam rito Sari umil... Je pa res da odkar mamo Saro še nikol nisem imela prilke popoldne spat user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
3.11.2007 20:56:13   
Sisy

Naš user posted image  pa ful noče biti na trebuhu in pasti kravice. Včasih je zdržal vsaj ene 5 minut, sedaj tudi tolk noče. user posted image  Pa sploh noče dvigovat glave, samo tišči jo v tla, malo jo dvigne, potem pa začne ful jokati. Pa ful si ne pomaga z rokami ampak se hoče kar brez njih dvigovat. Mu je to že kar lepo šlo, sedaj pa je ful slabše.

A je s tem kaj narobe? Kako naj ga spodbudim, da bo hotel biti na trebuščku?

pr nas je isto...user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
3.11.2007 21:00:43   
Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: lenča78
pa me kmal pokliče jooooooooooooka, jaz pa ja in.... Je rekel, da jo znam sam jaz potolažituser posted image .

No tudi to smo imeli.user posted image Ko mu pa govorim kako naj ga nosi, da se bo potolažil, pa me ne upošteva. Čeprav se je sedaj že malo poboljšal. user posted image

Pismo punce morte mal bolj zaropotatuser posted image ...jst sem mojga navadla da jo on uspava pa občasno previje,okol prenaša...Jst mu jo enostano porinem v roke pa je...In se je tok zverziral da je boljši v tem kot jaz...Sem ga navadla tko da je logično da jo on uspava....Je pa res da je blo na začetku pr nas podobno-mi jo je tut že pod tuš prnesu-pa sem ga sam grdo pogledala pa ju je takoj vn odnesl user posted image

No ja pa zato mogoče v drugih stvareh včas mal šepa user posted image recimo gre prevečkrat na kolo user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
3.11.2007 21:05:44   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Naš user posted image  pa ful noče biti na trebuhu in pasti kravice. Včasih je zdržal vsaj ene 5 minut, sedaj tudi tolk noče. user posted image  Pa sploh noče dvigovat glave, samo tišči jo v tla, malo jo dvigne, potem pa začne ful jokati. Pa ful si ne pomaga z rokami ampak se hoče kar brez njih dvigovat. Mu je to že kar lepo šlo, sedaj pa je ful slabše.

A je s tem kaj narobe? Kako naj ga spodbudim, da bo hotel biti na trebuščku?

pr nas je isto...user posted image

Č noče kravic past naj jih pa ne. Moja jih tud kr neki časa ni hotla (vse ste pisale kok vam kravce pasjo, jst sem bla pa raj tih k jih naša ni hotla, mi je blo tok bed), sam zdej se ji je pa odprl. Ful rada pase, pa ful glavo pa prsn koš visok dvigne. Jst sem jo tud prej vsak dan dala past, sam ko je mal zajamrala sem jo takoj okol obrnila, niti zajokat še ni uspela. Tako da jst bi na vajin mestu tako delala.
To da se hoče pa brez pomoči rok odrint...Vem kako je to, pri nas manj uporablja desno roko. Ja nč, kaj naredim? Skoz ji jo popravljam, da jo ima tako kot je treba.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
3.11.2007 21:20:05   
Antigona
No pa še o našem srečanju.
Torej v torek okoli 11-ih se dobimo pri Orehku v BTC-ju!

Katera torej pride?

ZOJA PA MONY user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Talika in Mark
SARA PA SISY TUT user posted image
ALENKA IN LINA (Lenča)

Pa moja malenkost z Lukijem tud user posted image ...

Pajac in Peter
Janana in Petja
Srursa in Rok

Še katera???

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
3.11.2007 21:40:40   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Katera torej pride?

ZOJA PA MONY user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Talika in Mark
ALENKA IN LINA (Lenča)

Pajac in Peter
Janana in Petja
Srursa in Rok

Še katera???

Še jest, še jest!!!!!!

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
3.11.2007 21:41:48   
Talika19
Vreme v torek bo bolj oblačno, pa manj kot 10 stopinj. A bomo kar v Orehku? Za zunaj sedet najbrž ne bo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
3.11.2007 21:41:57   
Antigona

Katera torej pride?

Talika in Mark
ALENKA IN LINA (Lenča)

Pajac in Peter
Janana in Petja
Srursa in Rok
ABC100 in Janez

Še katera???

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
3.11.2007 21:43:27   
Antigona

Vreme v torek bo bolj oblačno, pa manj kot 10 stopinj. A bomo kar v Orehku? Za zunaj sedet najbrž ne bo.

V tem primeru, če ne bo sončka in bo bolj hladno bomo pa pač notri... Velja? Sej imajo dosti prostora. itak bomo mogle dat nekaj miz skupaj, pa bo potem prostor tudi za vozičke user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
3.11.2007 21:47:01   
Talika19
Nas bodo spet gledali, kot da smo z lune padli. Mogoče nam bo pa spet kdo pijačo plačal. user posted image user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
3.11.2007 22:02:29   
Antigona

Nas bodo spet gledali, kot da smo z lune padli. Mogoče nam bo pa spet kdo pijačo plačal. user posted image user posted image user posted image user posted image

Je Sisy neki obljubljala user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
3.11.2007 22:04:13   
abc100

A se še zmeri ne ve kera je plačala?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
3.11.2007 22:04:53   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

A se še zmeri ne ve kera je plačala?

Nope, nobena ni priznala...

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
3.11.2007 22:15:32   
saskija
Tudi moj mož mi ga hitro porine v roke, včeraj je bil najbolj srečen da je šel mali z mano zvečer na obisk, drugač bi me tak že čez 10 minut klical. Moram pa rečt, da pa zdaj ko sta ta ostala dva otroka večja pa imajo polno skupnih iger, ko jaz sploh zraven ne pridem. od začetka pa so vsi bili 100% maminiuser posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
3.11.2007 22:26:06   
Antigona
Moj pa kadar se spravi in ga drži, pa recimo začne Luki jokat ker ga zvija, pa pravim a ga daš men (mam slabo vest ker sem spet kej tazga jedla) in mi prbije: A ne smem bit s svojim sinom? user posted image
Če se pa pokaka pa pravi: Mami prid user posted image . Vsaj zaenkrat. Čez kak mesec ali dva ga bo pa ravno tako previjal kot je Žana... 
Drgač me pa ne bi zbudu če bi šla spat.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
3.11.2007 22:29:22   
Antigona
A ja pa še tole.
Dans smo šli k dediju in babi po Žana, ki je bil tam na počitnicah od torka popoldne. In pridemo tja, sem dala Lukija v kuhinjo ker je zaspal ter pokukava v dnevno. In kaj mami, kaj oči prvo vprašanje najinega sina je: Kje je moj Luki? Mami pejt Lukija iskat...
Pol ga je pa vesga prelubčkal in premečkal. Midva sva pršla na vrsto kake pol ure kasneje po velikih prošnjah če bi nama mogoče tud dal kakega lupčka pa objemčka... 

Bravo Žanu za bratovsko ljubezen user posted image  user posted image  user posted image . Res ga ima rad in srčno upam, da bo tako ostalo tudi ko bo Luka že mobilen po stanovanju in mu bo v "zelje" skakal ter mu igrače kradel user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
3.11.2007 23:19:27   
LadyB
A ja pa še tole.
Dans smo šli k dediju in babi po Žana, ki je bil tam na počitnicah od torka popoldne. In pridemo tja, sem dala Lukija v kuhinjo ker je zaspal ter pokukava v dnevno. In kaj mami, kaj oči prvo vprašanje najinega sina je: Kje je moj Luki? Mami pejt Lukija iskat...
Pol ga je pa vesga prelubčkal in premečkal. Midva sva pršla na vrsto kake pol ure kasneje po velikih prošnjah če bi nama mogoče tud dal kakega lupčka pa objemčka...

Bravo Žanu za bratovsko ljubezen . Res ga ima rad in srčno upam, da bo tako ostalo tudi ko bo Luka že mobilen po stanovanju in mu bo v "zelje" skakal ter mu igrače kradel

jooj to je pa full lepo user posted image user posted image user posted image iiiiiiii, res je mal takih, ponavad so vsi ljubosumni. Moj brat je en let mežikal od ljubosumnosti ko sem se rodila. Mami se je pa mogla skrivat ko me je dojila. enkrat me je kot dojencico fajn ugriznil, pa so moji priletel, pa je rekel da sm ga jaz prva, pa da mi je kao vrnil. Se ni spomnil da nisem mela zob takrat user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
3.11.2007 23:24:27   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

A ja pa še tole.
Dans smo šli k dediju in babi po Žana, ki je bil tam na počitnicah od torka popoldne. In pridemo tja, sem dala Lukija v kuhinjo ker je zaspal ter pokukava v dnevno. In kaj mami, kaj oči prvo vprašanje najinega sina je: Kje je moj Luki? Mami pejt Lukija iskat...
Pol ga je pa vesga prelubčkal in premečkal. Midva sva pršla na vrsto kake pol ure kasneje po velikih prošnjah če bi nama mogoče tud dal kakega lupčka pa objemčka...

Bravo Žanu za bratovsko ljubezen . Res ga ima rad in srčno upam, da bo tako ostalo tudi ko bo Luka že mobilen po stanovanju in mu bo v "zelje" skakal ter mu igrače kradel

jooj to je pa full lepo user posted image user posted image user posted image iiiiiiii, res je mal takih, ponavad so vsi ljubosumni. Moj brat je en let mežikal od ljubosumnosti ko sem se rodila. Mami se je pa mogla skrivat ko me je dojila. enkrat me je kot dojencico fajn ugriznil, pa so moji priletel, pa je rekel da sm ga jaz prva, pa da mi je kao vrnil. Se ni spomnil da nisem mela zob takrat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
3.11.2007 23:27:22   
LadyB
Moj tud k men prtece ko se tmal dere, ti deci. Prov mas Sisy, čim prej jih je treba navadit. Mi gre na živce k mam res zvecer probleme tmalga uspavat, on se pa lepo uleže v posteljo pa sladko zaspi. Jaz pa malega nosit gor pa dol, se ne more sam spomnit ga uspavat. Sam sm žleht, mu ga takrat ko on sladko zaspi kar prnesem zravn ko se mali najbolj dere user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
3.11.2007 23:30:03   
LadyB
Joj Birdy blagor teb. Sem takrat opazila, da ko jo ti podojiš ti jo tvoj vzame pa ji kupčka podre, iii to je tud full lepo. A je to sam takrat naredu, al vedno user posted image ???

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
3.11.2007 23:31:54   
LadyB
Aja jaz mogoče tud pridem v torek, nisem pa 100%, no  še povem

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
3.11.2007 23:45:45   
birdy

Joj Birdy blagor teb. Sem takrat opazila, da ko jo ti podojiš ti jo tvoj vzame pa ji kupčka podre, iii to je tud full lepo. A je to sam takrat naredu, al vedno user posted image ???

Zdej smo nehal podirat kupčka tako da to več ne dela pogosto. No ja, včasih še, kadar se mi zdi da ga bo podrla pol pa rečem, pa on podre (sej običajn če se mi zdi da ga bo podrla ga kar vedno, kaj sem jst pametnauser posted image ). Drgač pa ja, kupčka je pa vedno on podiruuser posted image
Zdej je drug ritual, zdej vmes previja.user posted image  Pa uspava, pa tolaž, pa preoblač,...user posted image user posted image
Sam jst ga nisem tako kot Sisy sama "zdresirala" ampak je tako njemu všeč in prav. Je kar krasen ja.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
3.11.2007 23:47:17   
birdy

Moj tud k men prtece ko se tmal dere, ti deci. Prov mas Sisy, čim prej jih je treba navadit. Mi gre na živce k mam res zvecer probleme tmalga uspavat, on se pa lepo uleže v posteljo pa sladko zaspi. Jaz pa malega nosit gor pa dol, se ne more sam spomnit ga uspavat. Sam sm žleht, mu ga takrat ko on sladko zaspi kar prnesem zravn ko se mali najbolj dere user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Madona, a se ti bom jst danes sam še režalauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
4.11.2007 8:54:51   
Talika19
Dobro jutro!
Vidim, da smo ta prvi. A še vsi spite?
Mi smo kar v redu spali, čeprav malega ful zvija. Ponoči se je čisto odkril, noge je pa stegoval do svojih ušes. Je kar revček že ene 3 dni, sploh ne vem zakaj ga tako zvija, jem tako kot vedno. Pa še je mi ne tako dobro kot običajno. Po enih 5 minutah se mi začne kar nekaj razburjati in jokati. Tudi kg se mi ne zdijo, da bi šli zelo fajn gor. Čeprav po enem tednu ne morem še nič reči, pa še tehtanje na domači tehtnici ni najbolj relevanten podatek.

Neli, vse najboljše za 3 mesece!!
user posted image
No pa čestitke seveda tudi mamici Birdy in očku.

Mi gremo pa danes na kosilo v eno gostilno, ker praznujeta mož od moje svakinje in njegov brat dvojček 40 let. Pa ne bo treba kuhat. user posted image user posted image

Je pa res kot je Saskija rekla, tudi naš se sedaj že več ukvarja z malim, ko se že lepo odziva. Od začetka sploh ni vedel kaj bi z njim počel. user posted image  Verjamem, da se bosta, ko bo večji, še bolj razumela in igrala.

Želim vam lepo nedeljo!

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.