Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 29.10.2007 11:11:08
|
|
|
|
Fargesia
|
O Murkica, zdaj sem videla...žal mi je za tvojo pikico...res...naj ti trije decembrksi možje prinesejo lepo darilo...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 29.10.2007 12:16:53
|
|
|
|
ledenka
|
murkica žal mi je, da se ti je to zgodilo
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 29.10.2007 16:17:43
|
|
|
|
sun71
|
murkica - ooooooo božček
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 29.10.2007 16:35:21
|
|
|
|
lučka 25
|
murkica
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.11.2007 10:28:22
|
|
|
|
Serendipity
|
murkica - objemček zate
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.11.2007 10:33:41
|
|
|
|
Serendipity
|
DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: XX.12. - murkica XX.12. - Lučka25 06.12. - maša82 zveste navijačice: Serendipity Mihi78 Darja30 Erin LuNa73 Sun71 sandra74 spelka12 ledenka Talika81 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Punce - naj vama predbožično oz božično darilo pride v obliki !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.11.2007 11:55:04
|
|
|
|
Fargesia
|
Hej, Se*, tvoje darilo je pa specialno! jst na trenutke kr malo obupujem, ampak se probam ne dat...tko mi je vse nerealno...glih včeraj sva se z mojim pogovarjala kako bi reagirala ob pozitivnem testu...pa ne vem...jokala bi, skakla bi...ne vem....po vsej verjetnosti bo nastopil šok...tok časa že čakam na to, da se mi sploh ne zdi dosegljivo na trenutke...vedno same pokvarjene teste kupujem...bluzim....
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.11.2007 12:41:57
|
|
|
|
pikapoka2
|
Pozdravček punce!! madonca, že decembrski seznamček,.... kako čas beži.... se mi zdi da je bil sele september... No, je kar je, v glavnem, rada bi bila vaša navijačica!!! In kot tudi ostale, rada bi samo navijačica ostala!! Pozdravček vsem, in za tiste, ki ste tako hitro na decemberskem seznamu. murkica, tole je pa posebej zate!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.11.2007 12:56:03
|
|
|
|
Fargesia
|
DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: XX.12. - murkica XX.12. - Lučka25 06.12. - maša82 zveste navijačice: Serendipity Mihi78 Darja30 Erin LuNa73 Sun71 sandra74 spelka12 ledenka Talika81 pikapoka2 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.11.2007 12:56:53
|
|
|
|
Fargesia
|
Pikapoka2, čas res beži... pri meni se pa vleče zato ker imam tako dolge cikluse da je kr kej...ko bi mela vsaj na 30 dni...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.11.2007 16:50:14
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 Hej, Se*, tvoje darilo je pa specialno! jst na trenutke kr malo obupujem, ampak se probam ne dat...tko mi je vse nerealno...glih včeraj sva se z mojim pogovarjala kako bi reagirala ob pozitivnem testu...pa ne vem...jokala bi, skakla bi...ne vem....po vsej verjetnosti bo nastopil šok...tok časa že čakam na to, da se mi sploh ne zdi dosegljivo na trenutke...vedno same pokvarjene teste kupujem...bluzim.... eeeeeeee, bo treba mogoč štrcuno, kjer prodajajo testeke, zamenjat! Al pa enkrat za spremembo ne testeka kupit... pa boš po moje tole mal zmedla, pa se bota šle mal igrco slepe miši... Itak, da slej ko prej pa bo izpolnjena tvoja želja. zdej hiter listek v roke pa pisat miklavžu, pa božičku pa dedku mrazu... eden ti bo sigurno izpolnu tvojo željo.... upam!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.11.2007 17:47:02
|
|
|
|
pikapoka2
|
LuNa, tole je pa dobra ideja, sploh se nisem spomnila. Bom jaz tud miklavžu, dedku mrazu in božičku pisala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.11.2007 18:25:56
|
|
|
|
Fargesia
|
Miklavž mi lahko kaj prinese...unadva pa pol edin zlo pozno darilo v januarju...a piškote pa mleko moram tud že nastavit na okensko polico? A veš, da res vedno v eni in isti lekarni kupujem teste?!!! zamenjat jo bo treba!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.11.2007 18:31:50
|
|
|
|
sonček33
|
Jaz tudi navijam....
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.11.2007 18:41:15
|
|
|
|
pikapoka2
|
maša82, daj zamenjaj lekarno , boš vidla da ti bo pol test pokazal ! Ne vem kaj moraš nastavit na okensko polico, ker jaz nastavim samo listek na katerem pišejo moje želje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.11.2007 18:42:38
|
|
|
|
pikapoka2
|
aja, Maša pol pa držim pesti, da ti bo darilo prinesel miklavž
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.11.2007 20:13:36
|
|
|
|
nena22
|
alo!!! neni22 se je tudi ponesrečilo !! ampak december bo pravi mesec za nove začetke v novem letu!!! sem se že javila, da sem srečka v oktobru pa je prišla huda po treh pozitivnih testih , menda se je samo sčistilo , zaradi varnosti bova počakala še 1 v novembru potem pa navaliva na DECEMBER. upam da dobim najlepše darilo za rojstni dan(1.1.xxxx) papa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.11.2007 20:15:39
|
|
|
|
nena22
|
ma sem zmedena a sem lahko pod X.12.2007? prittttty pliiiissss, nimam pojma kdaj naj jo pričakujem papa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.11.2007 20:18:49
|
|
|
|
Erin
|
oo nena, žal mi je držim pesti za december...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.11.2007 20:28:23
|
|
|
|
Erin
|
DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: XX.12. - nena22 XX.12. - murkica XX.12. - Lučka25 06.12. - maša82 zveste navijačice: Serendipity Mihi78 Darja30 Erin LuNa73 Sun71 sandra74 spelka12 ledenka Talika81 pikapoka2 soncek33 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.11.2007 20:29:22
|
|
|
|
Erin
|
sori maša, upam da nisi huda, ma ne morem iz svoje kože...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 2.11.2007 22:42:23
|
|
|
|
sun71
|
Nenna22 - ni mi čisto jasno kaj se ti je zgodlo. Test ti je pokazal , nato pa si dobila ? A jaz prav razumem? A je tudi to možno??
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 3.11.2007 8:23:25
|
|
|
|
Anonimen
|
nena22 še tu nena je bila nosečka, potem pa je imela splav.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 3.11.2007 9:20:44
|
|
|
|
miš
|
Živjo! Tudi jaz bi bila rada navijačica, v naslednjih dneh pa bomo videli če bom tudi borka za december.....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 3.11.2007 9:45:31
|
|
|
|
nena22
|
jutro punce!!! ja tudi to se lahko zgodi sama si razlagam to tako, da moje telo še ni bilo pripravljeno po prvem SS . poleg tega sem imela hudo vnetje nožnice in akutno vnetje ledvic in sem se zdravila v bolnici ravno v tistem času ko naj bi šele na krvi pokazalo povečanje hormona. so mi zdravniki pregledovali vsake dva dneva bhcg pa se je višal in zato sem dobila ustrezen antibiotik, ki naj nebi poškodoval zarodka. sama sem tudi iz zdravstva in vam povem da ne zaupam nobenim zdravilom pred in med nosečnostjo. ker sva načrtovala že preden sem zbolela sem mogla opomnit dohtarje da obstaja možnost nosečnosti.... že v začetku nosečnosti nisem bila preveč navdušena nad tem ker je prioriteta da se moje ledvice uštimajo, ker če bi bila noseča, ledvice igrajo zelo pomembno vlogo!!! ampak ko vidiš na treh testih (vseeno bolj rahle) se razveseliš kot majhen otrok ko vidi mamico ... in si v . . . ne glede na prejšnje težave.... je bilo pa tako, da ni bila potrebna abrazija in se je samo sčistilo zato pa tudi lahko takoj začneva naprej razmišlat.....čeprav je strah zelo pogost in če se spomnim mi gre kar na jok...sem prižgala dve beli svečki v spomin na , da se malo poštimam (psihično in fizično) bova počakala eno potem pa v nove boje... 1.1.xxxx imam rojstni dan in upam da bom dobila najlepše darilo za roj dan ja, vse se lahko zgodi v tako zgodnji nosečnosti, zato se punce že kar delajte da ste noseče in se čuvajte. papa, nena22(kmalu23)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?