Anonimen
|
Čer! Predno grem spat, na hitrco še vas pozdravim! Pri nas nič novega, Alen je malo boljši, skor ne kašlja več, edino kar je, nama nosek še kr mal nagaja. Aja - pa ati je doma! Danes sem se spet zadnja ustala. Ga je ati vzel iz postelje in sta šla po svoje, mami pa je not spravljala minus ure! Kolumbo za petek še ne vem kako bo, ker je ati doma. Ti javim jutri bolj točno. Če pa bi slučajno uspela iti, bom pa Matejo zaprosla, da se dobimo na avtocesti nekje, ker če bi js sama lezla do Zbilja, bi glih nekje pri Parizu klicala, da ne najdem poti! V glavnem, jutri javim in se slišimo, ok? IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec jasna, a maš kak fajn recept za burek? jst sem ga enkrat delala, pa je mal presuh ratu . nč tko mastn kot pr unih albancih, če veš kaj hočm rečt Pikecpokec ko spečeš burek ga zalij z malo vode in daj nazaj v pečico za cca. 5 min, pol pa ko ga ven vzameš iz pečice, ga pokrij s kakim pladnjem, da para razmehča tetso. Kok pa ti maso narediš? Zdej...ne vem za ker burek misliš, ne ljubi se mi pa zdej recepta pisat za vsakega posebej. Ti bom jutr, ok? Višnjaaa samo to lahko rečem Darca, upam, da vidiš uro, kdaj hodim spat. Sicer Alen že spi od 22h. Do sedaj sem laufala po bajti s krpo in likalnikom, pa posodo sem malprej pomila (še d kosila je ostalo) Zdej veš kako skrivnost mam... Pa da ne mislite, da mam js ne vem kako čisto... Hudič, juter ko se vstanem bo spet katastrofa...Eh bolje, da sploh ne študiram. Grem se raje k mojemu pogret. Lepo se imejte, stiskajte, slončkajte, spite in sanjajte!
|