|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
30.10.2007 19:56:13   
atena777
Mateja upam, da se Tjaša čimprej pozdravi!
Kolumbo a ti še nisi v komo padla?
Jest grem počivat, pa-pa!
A.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
30.10.2007 19:58:53   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ja zagovor sm razturila tko d še men ni blo nč jasn..sm s sabo navlekla vse Majklove igrače  (predvsem une k piskajo), pa sm kr s tistimi igračami mela predstavitevuser posted image user posted image user posted image ...ko mi je reku da je 10ka sm se pa kr jokat začelauser posted image user posted image user posted image ...nč morm it naprej se čujemo zvečer..

Tole pa me prav zanima, a boš v petek mal demonstrirala? user posted image user posted image
To bodo pa res sočne zgodbice za tvojega Majkla, ko odraste, pa še za vnuke user posted image user posted image . Kolumbo legenda user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
   [Brisano sporočilo]
30.10.2007 21:22:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 3628
30.10.2007 22:38:28   
Margit
KOLUMBO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čESTITKE TUDI IZ TE STRANI JEZERAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3629
31.10.2007 0:04:22   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image Kolumbo čestitke tudi od nas! Pa še 10-ka! Res ti svaka čast!user posted image user posted image user posted image

Js sm pa dans tolk zmozgana, da je joj! Sem ene 100 majic speglala, skor komplet Alenovo garderobo oprala in speglala, naredla 3 bureke (beri jutri štrajkam in bomo pojedli tisto, kar danes nismo user posted image ) pa še generelko po stanovanju sem naredila. In vse sama! S tamalim pamžem v varstvu! Mater me je razkuru parkrat. Mi je kr razmetavu speglane in zložene cote, hotu je stojalo za perilo na sebe zvrnat, wc školjka je tud ful zanimiva user posted image Komi sem ga obvladovala...user posted image user posted image user posted image

Nč, js kr pičim spat, je že atek pršu po mene! user posted image Se slišimo jutr, če bo cajt!

Lepe sanje in mirno noč vsem! user posted image

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3630
31.10.2007 8:32:14   
pikecpokec
jasna, a maš kak fajn recept za burek? jst sem ga enkrat delala, pa je mal presuh ratu user posted image . nč tko mastn kot pr unih albancih, če veš kaj hočm rečt

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
31.10.2007 10:10:02   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Mi je kr razmetavu speglane in zložene cote, hotu je stojalo za perilo na sebe zvrnat, wc školjka je tud ful zanimiva user posted image Komi sem ga obvladovala...user posted image user posted image user posted image

Jasna81 pa dej nehi...pa isto je pri nas....ISTOOOOO.
Sej ne morem verjetuser posted image .

Kolumbo ČESTITAMMMMMMMMMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če bom nahecala mojga tastarga pridem tud jaz cviček. Sej teb verjetno danes ne diši tolk ko včeriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malecka_mateja je Tjaška že kej boljše?user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
31.10.2007 19:19:59   
Darca_k
Danes ste verjetno bolj terenske, glede na to, da ste bolj malo pisale user posted image .
Mi smo kar doma ostali. Sem si pa včeraj zvečer privoščila masažo. Dve uri od glave do pete, ma je pasalo user posted image . Samo mi je pol mali skoraj vse pokuril. Pojma nimam kaj mu je bilo. Začelo se je ob pol dvanajstih in nato se je zbujal na uro in pol...Popeniš. Zjutraj sem bila že kot zombi in sem ga kar mojemu potisnila v roke, se zaprla v spalnico in zaspala... Ne vem, mogoče bo na dan pokukal novi zobek... Ker čez dan je pa bil čisto normaln...

malecka_mateja, hudo mi je, ko čujem, da ima Tjaša vnetje... Upam, da so antibiotiki prijeli in da bo kmalu vse OK.

Jasna81 hvala za pohvale, upam, da se tudi midve kdaj srečava. Mi boš povedala recept kako vse zlikati, skuhati in še narediti generalko poleg takšnega malega 'plazilca' user posted image .

kolumbo iskrene čestitke ob diplomi user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, sedaj pa bo potrebno ponovno v akcijo. Mali šef že kliče. Je pa hecen sedaj, ima neko novo foro in se sploh ne dere, ampak 'bemti'. Kakor da bi se jezil v svojem jeziku in tako naenkrat pade dajdaj mama mmmmaaam in še drugih sestavljenih zlogov, ki jih sploh ne ločim... Je pa zanimivo poslušati...

Lepo se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 3633
31.10.2007 19:58:05   
atena777
Danes sem brez besed, šli smo na en sprehod, potem sem skuhala, malo pospravila, pa sem misla, da bom se za zur na RR, pa baterije ze piskajo...
Torej samo da vas pozdravim: lepe praznike in fajn se mejte s svojimi druzinicami, ko smo lahko spet malo skupaj.

Lahko noč!

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
31.10.2007 20:24:53   
malecka_mateja
mi smo tudi bili dnae leteči!tjaa je bila večina doma pri babici!razen na žur k teti je šla zraven ker smo bili nter!smo z otroci buče rezali...delali razne stvrai iz papirja...luštno je blo!user posted image user posted image user posted image

jutri pa tak oblaufam z mamo vse grobe pa še atijevegauser posted image tjašaka pa bo doma poleg mojega!

drugače je tjaši antibiotik prijel in je že ok!!!!!!!!aponoči je ful lepo spalauser posted image user posted image user posted image

višnja joj upam da ti uspe prit v petek!user posted image

to je to!

moj  gre delat zdajuser posted image user posted image do 2 zjutraj pa pride domov!majo ful dužvo!Pa dobi e ure ful lepo plačane in ponoči ga tak ne pogrešamouser posted image user posted image te pa naj greuser posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
   [Brisano sporočilo]
31.10.2007 20:30:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3636
31.10.2007 21:17:10   
ribicau
user posted image user posted image user posted image  bravo Kolumbo! Čestitke.

Jest nima nč cajta....dons smo imel še eno praznovanje roj. dne mojega moža...

Zdej pa resno vprašanje....EVA MI DANES KAKA ČRN KAKEC.....pa nč tacga ni jedla, res pa je, da je pila višnjev kompot......kaj to pomeni?????

Neposredna povezava do sporočila: 3637
   [Brisano sporočilo]
31.10.2007 21:33:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3638
1.11.2007 0:06:46   
Anonimen
Čer!

Predno grem spat, na hitrco še vas pozdravim!  Pri nas nič novega, Alen je malo boljši, skor ne kašlja več, edino kar je, nama nosek še kr mal nagaja. Aja - pa ati je doma! user posted image Danes sem se spet zadnja ustala. Ga je ati vzel iz postelje in sta šla po svoje, mami pa je not spravljala minus ure! user posted image user posted image user posted image

Kolumbo za petek še ne vem kako bo, ker je ati doma. Ti javim jutri bolj točno. Če pa bi slučajno uspela iti, bom pa Matejo zaprosla, da se dobimo na avtocesti nekje, ker če bi js sama lezla do Zbilja, bi glih nekje pri Parizu klicala, da ne najdem poti! user posted image user posted image user posted image V glavnem, jutri javim in se slišimo, ok?

IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

jasna, a maš kak fajn recept za burek? jst sem ga enkrat delala, pa je mal presuh ratu user posted image . nč tko mastn kot pr unih albancih, če veš kaj hočm rečt

Pikecpokec ko spečeš burek ga zalij z malo vode in daj nazaj v pečico za cca. 5 min, pol pa ko ga ven vzameš iz pečice, ga pokrij s kakim pladnjem, da para razmehča tetso. Kok pa ti maso narediš? Zdej...ne vem za ker burek misliš, ne ljubi se mi pa zdej recepta pisat za vsakega posebej. user posted image Ti bom jutr, ok?

Višnjaaa samo to lahko rečem user posted image user posted image user posted image user posted image

Darca, upam, da vidiš uro, kdaj hodim spat. Sicer Alen že spi od 22h. Do sedaj sem laufala po bajti s krpo in likalnikom, pa posodo sem malprej pomila user posted image (še d kosila je ostalo)user posted image Zdej veš kako skrivnost mam... user posted image user posted image Pa da ne mislite, da mam js ne vem kako čisto... Hudič, juter ko se vstanem bo spet katastrofa...Eh bolje, da sploh ne študiram. Grem se raje k mojemu pogret. user posted image

Lepo se imejte, stiskajte, slončkajte, spite in sanjajte! user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 3639
   [Brisano sporočilo]
1.11.2007 1:04:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3640
1.11.2007 8:09:02   
malecka_mateja
jutro!

jasna moj je tud doma pa pride moj zraven!tak da ti kr tvojega zraven vzami da bo mel moj s kom se pogovarjat!

Neposredna povezava do sporočila: 3641
1.11.2007 9:01:34   
Margit
Jutro punce!

Sploh nimam nobenega časa več za RR. KAtastrofa. Ne vem kdaj se bomo končno pozdravili. Maša je dobila najprej vnetje učk, zdaj vnetje ušes. In je že cel teden doma. No in jaz naivnica sem mislila, do bo šlo vse kar mimo Matica. user posted image  Danes ponoči pa je fasal 39,5 vročine. Tako da smo od enih zjutraj naprej dežurali. Zdaj spi. Vročina mu je padla. Upam da nima tudi on kakšnega vnetja ušes. Ker učke je imel vnete, sam to se prenaša z rokami. Itak pa da MAtic in Maša skoz en v drucga lezeta. Tako da vas preberem ko bomo malo k sebi prišli.

Neposredna povezava do sporočila: 3642
   [Brisano sporočilo]
1.11.2007 10:13:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3643
1.11.2007 12:24:20   
Bubilu
Bogi mali mižeki k so bolaniuser posted image . Maj je sicer končno boljši, sam mu z uno navadno pumpico nč vn ne dobim, pol pa je cel zabasan. Jutr grem pa po elektronski aspirator za nosek. Sm ga morala rezervirat, ker jih takoj zmanjka, kak jih dobijo.
Danes je pa taki lepi dan. Z Majem grema ven kak se zbudi in naje. Danes sma sicer brez atija, je šel k svojim.
Ja, ve si pa jutr kr mal odklopite pa uživajte sto na uro.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

Neposredna povezava do sporočila: 3644
1.11.2007 14:25:01   
DeMer
KOMI ČAKAM JUTRIIIIIIIIIIII

Kolubmo, tudi mi. user posted image

No, mal povej kje pa kdaj, da namo ob 7h ze lutal po Zbiljah.

Punce, kaksen je seznam za jutri, da vidim, ce bom kero se spoznala?

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
1.11.2007 16:14:26   
malecka_mateja
demar mene ziher spozaš jutri ker pridemo!gre moj edelat zatop danes da lahko m,a jutri fraj!mater vse za srečanjeuser posted image
mi gremo ob 10 iz mb!kolumbo a je to ok?sej mi nimamo ure bomo kr pri kolumbo taboriliuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa upam da jasna pride pa višnja tebe bi res rada že spoznali!evo zdaj smo ful blizu tvojemu koncu in bi res lahko prišla za enno zrco???

grem se mal cartat k mojemu e brenči ker pol gre delat!se javim!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
1.11.2007 21:06:50   
malecka_mateja
kaj zdaj babe kje ste???

pride katera jutr??al bova same z kolumbo mogle cviček pituser posted image user posted image user posted image
dajte no jaz pridem iz mb prite še ve ko mate bližjeuser posted image

drugače pa bova vse same spileuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3647
   [Brisano sporočilo]
1.11.2007 21:08:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3648
1.11.2007 21:50:28   
DeMer
Kvaj je zdej kera pride jutri????

PRIDEM!

A pol ob 12h pr teb?

A si dalec od jezera doma? No sej, imam stevilko, pa poklicem.

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3649
1.11.2007 22:03:38   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Margit dej si v petek zrihti pol urce pavze in priveslaj za pol urce na drugo stra jezerauser posted image ...

Sej bi priveslala, sam sem vesla zgubila.

Ne sej veš, jutri grem v Graz. Otroke in VD-ja pustim doma. In grem v šoping. Sej se spomniš, k si mi bundico naročila. Si že pozabila a ne, zdej k si jo že dubla. Upam da s tamalim ne bo hujšega. Sicer pediatrinja jutri dela dopoldan, če bo slučajno panika.

Punce jutri uživajteuser posted image , Kolumbo mal civčka prišpari magari za soboto. Če bodo otročki že kaj bolš se bomo pa kej oglasil. Al pa ne. Vi kar spijte vse zaloge. Bom jaz že s sabo pripeljala. U glvanem uživajte, ornk zalijte tole diplomo. Dajte si duška. Bom mislila na vas.

Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.