Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 7:59:05
|
|
|
|
anadejka
|
Waaaaaaaaauuuuuuuuuuu Pika kok bi blo to lepoooo!!!!!Držim pestkeee:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:!!!!!
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 8:00:06
|
|
|
|
pupika
|
Pika super, tudi jaz stiskam pesti zate, in upam, da boš v soboto zagledala :roza::modri:. Zate:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 8:05:52
|
|
|
|
Neža81
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :miska::miska::miska::miska::miska::miska: :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: Mi doma pa seksamo vsak večer.... pa ne zaradi :duda:, ampak zato ker se mamo radi :love::love::love:. Sploh si nisem pogledala na RR kdaj imam ovulacijske dneve, ker sem potem samo živčna, pa čakam mojga da grema v pojslo, itd.. Zaj pa lepo vse gladko teče in :sloncek::sloncek: ko nama je (:sloncek::sloncek::sloncek: nama pa je ta teden že vsak dan) :)-:)-
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 8:15:05
|
|
|
|
biba77
|
Pika :rozica:, kaj to berem? :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Ves kaj, pol pa naj :hudicek: raje pride k meni, ti mas daljsi staz... Jaz sem danes v 28. dnevu in sem se vedno sama. Sam se mi ne sanja o dolzini ciklusa (Klomifen). Drzim pesti zate! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 8:21:27
|
|
|
|
enci
|
Pika74 DZIM PESTI, DA NAM V SOBOTO SPOROCIS LEPO NOVICO!!!! :miska::miska::miska::miska::miska: Biba77, tebi pa tudi!!!:miska::miska::miska::miska: Pri Klomifenu pa nastopi M 14 dni po O. Ce si imela 14. dan O, potem je to ze dober znak!!!! PUNCE VSO SRECO!!!:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: lp enci:metulj:
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 8:24:34
|
|
|
|
pika74
|
ojla punce:rozica::rozica:. Hvala za vse :miska::rozica::angel::bravo::sloncek:... kok ste fejst. andrejka76 ane, kok bi blo fajn;) Neža81, se strinjam s tabo - čim več :sloncek::sloncek:pa iz ljubezni :love::love: - in dodajam, da to pa zato, da bojo :duda::duda: lepi kot naša ljubezen;). biba77 a ti si tud v tem zosu:)-:)-? Jst ne upam preveč na glas razmišlat o tem, da mogoče bo. Kr cvikam it na WC pa pogledat na tist mini vložk, če bo kšn flek:ups:. Rajš noge skp tišim pa si mislm, ne še it naprej. Še mal not počak - mislm sam dobrih 8 mescou - pliiiiis.8)8) K sm mela jst klomifen 3 mesce, mi je mal podaljšal ciklus za ene par dni. Sam ni nujno, da teb zato zamuja :miska::miska::miska::miska:. Moje M so ponavad na 28-29 dni. Tko, da tud ne upam preveč. Ampak mal pa že. Joj kok sm dons zmedena. Upam, pa ne upam. Pa cvikam, pa ne upam na WC. Pa nobenih znakov. Sm se dons u špegu gledala, če je kej... :ups::ups: vidit, pa nism nč posebnga vidla, kšnih znakov pa to. Nč, bomo dal času čas pa pol vidmo kok dolg te france ne bo. Če bo moja psiha zdržala do sobote brez testa;). Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 8:24:37
|
|
|
|
pika74
|
ojla punce:rozica::rozica:. Hvala za vse :miska::rozica::angel::bravo::sloncek:... kok ste fejst. andrejka76 ane, kok bi blo fajn;) Neža81, se strinjam s tabo - čim več :sloncek::sloncek:pa iz ljubezni :love::love: - in dodajam, da to pa zato, da bojo :duda::duda: lepi kot naša ljubezen;). biba77 a ti si tud v tem zosu:)-:)-? Jst ne upam preveč na glas razmišlat o tem, da mogoče bo. Kr cvikam it na WC pa pogledat na tist mini vložk, če bo kšn flek:ups:. Rajš noge skp tišim pa si mislm, ne še it naprej. Še mal not počak - mislm sam dobrih 8 mescou - pliiiiis.8)8) K sm mela jst klomifen 3 mesce, mi je mal podaljšal ciklus za ene par dni. Sam ni nujno, da teb zato zamuja :miska::miska::miska::miska:. Moje M so ponavad na 28-29 dni. Tko, da tud ne upam preveč. Ampak mal pa že. Joj kok sm dons zmedena. Upam, pa ne upam. Pa cvikam, pa ne upam na WC. Pa nobenih znakov. Sm se dons u špegu gledala, če je kej... :ups::ups: vidit, pa nism nč posebnga vidla, kšnih znakov pa to. Nč, bomo dal času čas pa pol vidmo kok dolg te france ne bo. Če bo moja psiha zdržala do sobote brez testa;). Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 8:26:39
|
|
|
|
enci
|
Pika74, nic se bat zaradi znakov, nekatere :nosecka: jih takoj na zacetku nimajo!!!!! Kako lepo!!! lp enci:metulj:
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 8:29:15
|
|
|
|
pika74
|
oj angelika, maš prou. bom probala upoštevat. Ker sm bla že prevečkrat razočarana in ni fajn, da preveč stavim na to. Če bo bo lepo. Če pa ne bo, pa ne smem bit preveč na tleh. Sej mam itak januarja laparoskopijo in histeroskopijo. lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 8:32:39
|
|
|
|
pika74
|
sam bi bil pa tud čudež pr tem, kakšne jajcevode mi je HSG pokazal. Mi je zadnč G reku točn tkole, k je gledal na sliko: "TOLE PA NI DOBR:(." Ampak pustimo času čas. Pa fešti tud;). Če bo bo, če pa ne pa gremo žurat:)- pa :sloncek: naprej. Lp Pika74 :metulj: Pa :miska::miska: tud za vse vas punce:miska::miska:.
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 8:38:26
|
|
|
|
tia
|
Pika74 držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da se bo to dobro končalo.Verjami v čudeže. Tudi jaz nisem imela nobenih znakov le mogoče me so prsi malce bolele,do sedaj je to edini znak ki ga imam. Joj bi biko veselje,če bi ti Pika74 in Biba77 sporočili veseli novički,more se enkratzačeti premikat tudi pri fosilkah. Čimprej sporoči,kako in kaj. Tile so za srečo :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:,pa naj te :angel::angel::angel::angel::angel: varujejo pred Franco. Tia :miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 8:43:46
|
|
|
|
bebi
|
Pika74, pusti se presenetit, sej veš, ko najmanj pričakuješ, takrat...:). :pujs: lp bebi
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 8:45:37
|
|
|
|
pika74
|
punce, sm šla lulat in vložek je bel kot sneg8)8). no, pa sm rekla, da ne bom niti razmišljala o tem:)-:)-. Hvala za podporo punce. LP Pika74 :metulj:
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 9:10:34
|
|
|
|
ZARA
|
oooooooooooooooo noro...koncno bom spoznala ta'mladga (oba)...cist komej cakam... UPAM,res bi bil ze cas da se tud tebi obrne vse tole... JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUhuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: lp:rozica:
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 9:18:56
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::)-:)-Pikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa upam,da je ne boooooooooooooooooo une hudičeve:hudicek: Zdej bom pa še jaz nervozna od čakanja:)-:)-:)-:)-:)-Ne še narest testa počakaj še malo. Držim pesti za dobre noviceeeeeeeeeee!!!!!!!!! Lp Neva6:hudicek:
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 9:23:31
|
|
|
|
Taša
|
Pika kako ti privoščim. Da le ne bi bilo te vražje :hudicek:. Držim pesti da ti uspe..... Vem kako hudo je ko čakaš pa letaš na WC, pa gledaš, pa vsak mesec isto.....:hudicek:..... Res držim pesti, da ti je končno uspelo in da si med :nosecka:, hitro javi ko bo kaj novega.... LP :rozica:
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 9:39:42
|
|
|
|
Andy13
|
Pika, to ja pa super novica!:bravo: Tudi jaz držim pesti zate! :miska::miska::miska: V soboto pa ti želim, da zagledaš črtice! Upam, da bom v podobnem zosu čez teden dni! ;) Bi prav rada naredila mojemu možu presenečenje :darilo: za Božička. :duda:
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 9:41:48
|
|
|
|
pika74
|
ZARA - :)-:)-:)-:)-:)- sej veš me že mal skrbi, da ne bo prevelika razlika:)-:)-. neva6 - ne bom še testa naredla. Me je preveč strah. Pa tok sm jih že delala, pa vsi so eno črto pokazal do zdej. Ta mesc sm pa rekla. Nč. Do sobote nč. A sm karakter a? Ma sej bo itak jutr pršla. Ne smem preveč računat. Da ne bom pol tle vseh na RR razočarala, pa boste še ve :((. LPP (to pa zgleda kokr Ljubljanski potniški promet :)-:)-:)-:)-) :rozica::rozica::rozica: vsaki.
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 9:44:01
|
|
|
|
pika74
|
Taša tud teb hvala. Andy - a ti bi rada svojga presenetla. Držim pesti zate:miska::miska::miska:. A veste kaj sm se spomnla. Glih v soboto smo 18.12. in glih takrat mava midva:love::love: 13-letnco - odkar hodva - uuuuuuuuu še dobr da sm se spomnla. Mu morm kej kupt. Lpp :metulj:
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 9:44:39
|
|
|
|
ZARA
|
Pika...do 10 let je vse ok pravjo...tko da ni panike... :love::love::love:
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 9:47:25
|
|
|
|
tinkamiška
|
Joj, Pika jst se tud veselim za tebe, fejst držim pesti, da Franca nima časa in je ne bo!:miska::miska::miska: Sama sem v 28. dnevu in France pri meni še tudi ni. Tud sama sem se šla gledat v špegu, pa tud ni nč videt. Ne bom delala testa, me je preveč strah, sem tud kul.:ups: Tud jst skos gledam , če je prišla in si govorim isto kot ti, eh sej bo jutr prišla. Držim pesti:miska::miska::miska::miska:, pa za tebe biba77 tud:miska::miska::miska:! Tinka-ki ji seka
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 9:54:34
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo:No če imata v soboto obletnico..potem pa bosta dobila čudovito darilo:duda::duda:!!!Ko bi vsaj!!!!Pa ti ne bo treba nič kupit:zmeden:Bosta že čez devet mesecev zapravljala:)-:)-:)-:)-:)- Lp neva:angel:
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 10:05:08
|
|
|
|
pika74
|
ja neva6 to bi blo najlepš darilo. Sam k bi blo res plačam zdele kokr je treba. Vse kar mam dam. LPP :metulj:
|
|
|
|
meni pa že drugi dan zamuja jeeeeeeeeeeee :=) 15.12.2004 10:06:43
|
|
|
|
bambi
|
Jooooooooooooooooj Pikica74, 1000 :pujs: za srečo in upam da boš lahko v soboto svojemu dragemu za obletnico kupila dudico, mu jo zavila in dala kot darilo..... To si jaz želim naredi, pa se mi želja nakako noče in noče uresničit.... Upam da se bo tebi :rozica: A imaš drugače M točno na 28 dni???? LP Bambi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?